σε απευθείας σύνδεση μαθήματα αγγλικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Τα μαθήματα αυτά είναι πολύ βολικό καθώς οι μαθητές μας δεν πρέπει να φύγει από το σπίτι ή το γραφείο τους για να μελετήσουν τα αγγλικά. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτών των μαθημάτων κάθε φοιτητής παίρνει ένα προσωπικό δάσκαλο που εργάζεται ατομικά με τον μαθητή με επίκεντρο τις βασικές δεξιότητες που πρέπει να βελτιωθούν. Εμείς δεν δίνουν προ-γυρίστηκαν ταινίες, ακολουθούμε τις πιο προηγμένες τεχνικές διδασκαλίας και να παρέχει ζωντανά μαθήματα.

Αυτά τα online μαθήματα αγγλικών είναι τέλεια για

  • Οι άνθρωποι που θέλουν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους πριν πάτε για πανεπιστήμια του εξωτερικού? - Οι άνθρωποι που τους αρέσει να ταξιδεύουν και θέλουν να βελτιώσουν προφορικό τους αγγλικά? - Οι άνθρωποι που πηγαίνουν για επαγγελματικά ταξίδια και πρέπει να βελτιωθεί η προφορική και γραπτή αγγλική γλώσσα τους? - Οι άνθρωποι που θέλουν να πάρετε μια προαγωγή στη δουλειά και πρέπει να επιτευχθεί υψηλό αγγλικό επίπεδο επάρκειας? - Οι άνθρωποι που θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο και να μάθουν Αγγλικά χωρίς να φύγετε από το σπίτι ή το γραφείο τους? - Οι άνθρωποι που θέλουν την προσωπική προσοχή στις αγγλικές δεξιότητές τους από έναν προσωπικό δάσκαλο?

Γιατί να επιλέξετε online μαθήματα μας English

  • Δεν θα πρέπει να αφήσετε το σπίτι σας για να πάρετε την υψηλότερη ποιότητα των μαθημάτων αγγλικά? - Θα πάρετε μια προσεκτικά επιλεγμένη προσωπική καθηγητής Αγγλικών σας? - Τα προσωπικά σας δάσκαλος θα επιλέξει την καλύτερη programe να φθάσουν τα καλύτερα αποτελέσματα? - Θα είναι σε θέση να επιλέξει μεταξύ διαφόρων επιλογών φυσικά? - Θα επιλέξετε τον καλύτερο χρόνο για τα μαθήματά σας για να ταιριάζει με την εργασία σας ή την καθημερινή ζωή? - Θα έχετε πολλή διασκέδαση με την έξυπνη και πνευματώδης καθηγητές μας? - Θα πάρετε καταστάσεις της πραγματικής ζωής που θα σας προετοιμάσει για πραγματικές συζητήσεις ζωή.

Τιμή

Τα τρία πρώτα μαθήματα είναι δωρεάν, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το δάσκαλο και το ύφος των μαθημάτων και να είστε σίγουροι όταν συνεχίζει μαθήματα Αγγλικών σε εμάς. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι η μελέτη μαζί μας είναι αποτελεσματική καθώς και ευχάριστη.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

All our teachers are highly qualified and have degrees in education or the English language philology from universities worldwide. The teachers are constantly improving in various teaching, language o ... περαιτέρω

All our teachers are highly qualified and have degrees in education or the English language philology from universities worldwide. The teachers are constantly improving in various teaching, language or business conferences. We are aiming at the most effective and modern teaching techniques to reach the best results. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη