πτυχίο της κοινωνικής διαχείρισης (βα)

Apollon Hochschule

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πτυχίο της κοινωνικής διαχείρισης (βα)

Apollon Hochschule

Η νέα ΑΠΟΛΛΩΝ Fernstudiengang Πτυχίο Κοινωνικής Διαχείρισης (BA) μεσολαβεί μια αγορά συχνά απαιτούσε συνδυασμό των επιχειρήσεων τεχνογνωσίας και άκρως εξελιγμένα άποψη της κοινωνικής εργασίας. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή των γνώσεων και το πλαίσιο της κοινωνικής οικονομίας της βιομηχανίας. Προσφέρει επίσης τη συγκεκριμένη εφαρμογή μαθήματα που διαφοροποιούνται vorbreiten σε διάφορα πεδία εφαρμογής. Πρωτοποριακή το πρόγραμμα σπουδών, για παράδειγμα, χάρη στην ενότητα για κοινά μέτρα, όπως το τιμητικό αξίωμα, που θα διαμορφώσουν το μέλλον της κοινωνικής φροντίδας γίνεται όλο και ισχυρότερη. Αλλά και τα τρέχοντα ζητήματα όπως η ένταξη αναλάβει το έργο της μετανάστευσης μονάδα.

Βασικά προσόντα

Όπως ΑΠΟΛΛΩΝ Κοινωνική Διευθυντής είστε καλά προετοιμασμένοι, όχι μόνο για τις σημερινές προκλήσεις στον κοινωνικό τομέα, αλλά και για τις μελλοντικές ερωτήσεις. Μπορείτε να πάρετε:

 • βαθιά γνώση της βιομηχανίας και στερεά κατανόηση των συνθηκών αποφασιστική
 • Διαχείριση προσανατολισμένη ικανότητες
 • Betriebswirtschaftliches εμπειρία ως βάση για στοχευμένες επιχειρηματικές αποφάσεις
 • επιστημονική βάση για την κοινωνική εργασία ξεχωριστά επιλεγμένα γνώση προτεραιότητα για την κεντρική πεδία εφαρμογής
 • πρωτοποριακές γνώσεις σε θέματα της κοινωνίας των πολιτών, όπως αυτοβοήθειας, τον εθελοντισμό και Quartiers- και την ανάπτυξη της κοινότητας

Περιεχόμενο της μελέτης

Στο κέντρο των μελετών είναι διεπιστημονικές βασικές ικανότητες που είναι απαραίτητες για τη συμμετοχή των κοινωνικών θεσμών. Επιπλέον, τα μαθήματα παρέχουν μια μοναδική αναφορά εφαρμογή και ως εκ τούτου μια εξαιρετική μεταφορά γνώσης στην επαγγελματική πρακτική σας:

 • Ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες Βοήθεια
 • Παιδιά, νέους και οικογενειακή ευημερία
 • Υγείας και Κοινωνικής Εργασίας
 • Quartiers- και την ανάπτυξη της κοινότητας
 • ερανικού
 • το έργο της μετανάστευσης

Εκτός από την τεχνική βάση της πρακτικής της κοινωνικής εργασίας και από την οικονομία διδασκαλία μεθοδολογίας και των κοινωνικών δεξιοτήτων διαδραματίζει σημαντικό ρόλο: από την επιστημονική εργασία και την αυτο-οργάνωση για την ηγεσία και τη διαχείριση των μεθόδων για την επικοινωνία και τις δεξιότητες συνεργασίας και της διαχείρισης των συγκρούσεων. Για να αποκτήσετε μια σταθερή συνδυασμό δεξιοτήτων, το οποίο διευκολύνει την καθημερινή εργασία και την καριέρα σας δεν τροφοδοτείται.

προϋποθέσεις εισαγωγής

Οι απαιτήσεις για την εισαγωγή σε προπτυχιακές σπουδές ρυθμίζονται από τον νόμο περί Ανώτατης Εκπαίδευσης Bremische (BremHG). Στη συνέχεια, μπορείτε να μελετήσει κάτω από ορισμένες συνθήκες, χωρίς προσόντα γυμνάσιο.

βασική

οποτεδήποτε

Αποφοίτηση

Αποκτούν το διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Bachelor of Arts (Β Α). Με αυτό το βαθμό που έχουν τα κατάλληλα προσόντα εξαιρετική για τα μεσαία διευθυντικές και ηγετικές θέσεις στον κλάδο της υγείας.

Διάρκεια της μελέτης

Έλεγχο της μελέτης των 36 μηνών ή 48 μηνών (180 μονάδες).

μελέτη της δοκιμής

Με την εγγραφή σας στο ΑΠΟΛΛΩΝ Hochschule Μπορείτε να ελέγξετε για 4 εβδομάδες μελετώντας δωρεάν. Εντός αυτής της περιόδου, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσει. τότε δεν απαιτούνται έξοδα προκύψουν για εσάς.

διαπίστευσης

Το πρόγραμμα Bachelor στη Διοίκηση Κοινωνική (BA) από τον Διεθνή Οργανισμό για τη διασφάλιση της ποιότητας και διαπίστευσης των προγραμμάτων σπουδών και των ιδρυμάτων (FIBAA) πιστοποιηθεί.

δωρεάν επέκταση

Έως 50% της επιλεγμένης παραλλαγής μελέτη (18 ή 24 μήνες).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Γερμανός
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
36 - 48 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Locations
Γερμανία - Germany Online
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Γερμανία - Germany Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών