πτυχίο στις διεθνείς ξενοδοχείο και Διοίκηση Φιλοξενίας

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πτυχίο στις διεθνείς ξενοδοχείο και Διοίκηση Φιλοξενίας

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

3 TOP ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ = 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ / strong> Όλοι οι φοιτητές θα έχουν εκτός από το ABMS Switzerland Bachelor θα λάβει ένα Κοινό Πτυχίο με το Πανεπιστήμιο Dąbrowa Górnicza (WSB) και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko (KNU). Το ABMS είναι πιστοποιημένο από την EFMD EOCCS, την Ελβετική Εθνική Ποιότητα για την Εκπαίδευση (EduQua) και την ASIC UK. Το WSB είναι ένα ευρωπαϊκό αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και το KNU είναι ένα ευρωπαϊκό δημόσιο Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε πριν από 200 χρόνια και κατατάσσεται στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια του κόσμου. 3 Κορυφαία Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια = Καλύτερο Εικονικό / Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα = 1 Κορυφαία Ευρωπαϊκή Πτυχίο Ελβετίας + EU + TOP RANKED 500 Προχωρήστε την Εμπειρία σας στο ABMS Συνδεθείτε με τους μαθητές και τους ηγέτες όπως εσείς στα online προγράμματα του Bachelor μας. Θα πάμε όσο πιο μακριά το μυαλό σας θα σας μεταφέρει ως φοιτητής πανεπιστημίου στην ABMS.

Για τους Επαγγελματίες Το Bachelor's της Διεθνούς Διοίκησης Ξενοδοχείων και Φιλοξενίας (BBA) σημαίνει το πρώτο επίπεδο επίτευξης σε οποιαδήποτε ακαδημαϊκή πειθαρχία.

Στο τέλος του Bachelor in International Hotel και το πρόγραμμα σπουδών Διοίκηση Φιλοξενίας οι απόφοιτοι αναμένεται να συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη και να εμφανίσει μια καλή γνώση της διαχείρισης Ξενοδοχείο. Οι μαθητές είναι εξοπλισμένα με χρήσιμα εργαλεία φιλοξενία για να εισέλθουν στην αγορά του τουρισμού και να συμβάλει αποτελεσματικά και αποδοτικά σε οργανισμούς στο πλαίσιο του Διεθνούς Hotel and τομέα της φιλοξενίας.

Το Bachelor σε International Hotel και Διοίκηση Φιλοξενίας έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι φιλοδοξούν να κρατήσει σταδιοδρομία στον κλάδο της διαχείρισης, και αποτελείται από τέσσερα τμήματα 3 μηνών? Αυτό βέβαια μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν τις δεξιότητες, καθώς και ένα σεβαστό προσόν που θα βελτιώσουν τις πιθανότητές τους να εισέλθουν στην καριέρα των ονείρων τους. Μέχρι το 2017, η ξενοδοχειακή και τουριστική βιομηχανία αναμένεται να δημιουργήσει 262.000.000 θέσεις εργασίας, περίπου. 1 σε κάθε 10 θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο.

Στα προγράμματα του πτυχιούχου μας, θα:

 • Καταλάβετε πώς να εκτελέσετε μια μικρή ομάδα στο ξενοδοχείο ή το εστιατόριο.
 • Κατανοήστε τα ελβετικά συστήματα φιλοξενίας.
 • Ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων έρευνας.
 • Κερδίστε την υψηλότερη ποιότητα της εκπαίδευσης.
 • Επιτύχετε την εμπειρογνωμοσύνη για δημοσίευση σε επιστημονικά περιοδικά.
 • Γίνετε ένας επιτυχημένος ερευνητής και επαγγελματίας.
Γλώσσα μελέτης: αυτό το πρόγραμμα σπουδών διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

BBA: 1 έτος Έχουμε 4 εισόδους ετησίως: Ιανουάριος, Απρίλιος, Ιούλιος και Οκτώβριος Το πτυχίο θα πάρει την ηγεσία σας στο επόμενο επίπεδο. Στα προγράμματα του πτυχιούχου μας, θα:

 • Τοποθετήστε τη βάση για το μέλλον για σπουδές και επαγγελματικά επιτεύγματα.
 • Μελετήστε και εφαρμόστε καινοτόμες μεθόδους έρευνας.
 • Συνδυάστε την εφαρμοσμένη έρευνα και την επαγγελματική πρακτική.
 • Προετοιμαστείτε για να επηρεάσετε την πολιτική και την πρακτική.
 • Μάθετε στρατηγικές για να διευκολύνετε πιο αποτελεσματικούς, προσαρμόσιμους οργανισμούς και να δημιουργείτε θετικές αλλαγές.
 • Γίνετε πιο καινοτόμος ηγέτης στον τομέα σας.

Ενότητες:

Το BBA είναι μια τριετής μελέτη αν ξεκινήσετε μόνο με δίπλωμα γυμνασίου, οι ακόλουθες ενότητες είναι για το τελευταίο έτος:
 • Διαχείριση Ξενοδοχείων και Φιλοξενίας
 • Χρηματοοικονομική και Λογιστική
 • Παγκόσμιες στρατηγικές μάρκετινγκ
 • Στρατηγική Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων μελέτης για μεταπτυχιακές σπουδές
 • Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοτόπου
 • Συστήματα υποστήριξης αποφάσεων και διαχείρισης

Απαιτήσεις εισόδου:

Διάρκεια: 1 έτος ή περισσότερο Δίπλωμα: BBA στη Διεθνή Διοίκηση Ξενοδοχείων και Φιλοξενίας Ηλικία: Ελάχιστη ηλικία 18 ετών Προηγούμενη μελέτη: Αναπληρωτής Bachelor ή ισοδύναμο Αγγλικό επίπεδο: IELTS ή ισοδύναμο (Μόνο για φοιτητές από μη αγγλόφωνες χώρες ή φοιτητές που δεν μελέτησαν Σε Αγγλόφωνο σχολείο) Μέθοδος Μελέτης: Ηλεκτρονικό Δίδακτρο: 10900 Ευρώ για το 1ο έτος, 11900 Ευρώ για το 2ο έτος και 12900 Ευρώ για το 3ο έτος του Ευρωπαϊκού Συστήματος Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστώσεων: αυτό το πρόγραμμα ισοδυναμεί με 180 ECTS Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων: αυτό το πρόγραμμα Το πρόγραμμα είναι ισοδύναμο με το Επίπεδο 6 του ΕΠΕΠ. Σημείωση: Τα τέλη σπουδών δεν περιλαμβάνουν τέλη αίτησης και κράτησης (για να σας εγγυηθούν ένα χώρο μελέτης) 240 ευρώ (μία φορά πληρωμή και μη επιστρεπτέα).

Bachelor's Honors (προαιρετικά) Οι σπουδαστές που επιθυμούν να έχουν πτυχίο Bachelor's Executive με Honours πρέπει να κάνουν μόνο μια διατριβή μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών BBA και θα τους απονείμει Bachelor's (BBA) με τιμές.

Διάρκεια διδακτορικής διατριβής: 12000 λέξεις (οι σπουδαστές επιτρέπεται να έχουν 10% περισσότερο ή λιγότερο.) Διάρκεια: 4-8 μήνες (μέσος όρος 6 μηνών) Χρέωση: 1900 Ευρώ (μόνο για τους φοιτητές ABMS που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα του Bachelor).

ECTS: 210 Πιστωτικές μονάδες .

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα; Με ένα Bachelor με τιμητικές διακρίσεις, οι πιθανότητές σας για να γίνετε δεκτοί στο Master είναι συνήθως υψηλότερες και θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλύτερη δουλειά. Αν δεν θέλετε να κάνετε μια διατριβή, θα σας απονεμηθεί το βραβευμένο με το ακαδημαϊκό δίπλωμα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
3,940 EUR
Τελικό έτος Bachelor
Locations
Ελβετία - Zürich, Zurich
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ελβετία - Zürich, Zurich
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βίντεο

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards