πτυχίο στη διεθνή διαχείριση

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πτυχίο στη διεθνή διαχείριση

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

3 TOP ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ = 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ / strong> Όλοι οι φοιτητές θα έχουν εκτός από το ABMS Switzerland Bachelor θα λάβει ένα Κοινό Πτυχίο με το Πανεπιστήμιο Dąbrowa Górnicza (WSB) και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko (KNU). Το ABMS είναι πιστοποιημένο από την EFMD EOCCS, την Ελβετική Εθνική Ποιότητα για την Εκπαίδευση (EduQua) και την ASIC UK. Το WSB είναι ένα ευρωπαϊκό αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και το KNU είναι ένα ευρωπαϊκό δημόσιο Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε πριν από 200 χρόνια και κατατάσσεται στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια του κόσμου. 3 Κορυφαία Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια = Καλύτερο Εικονικό / Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα = 1 Κορυφαία Ευρωπαϊκή Πτυχίο Ελβετίας + EU + TOP RANKED 500 Προχωρήστε την Εμπειρία σας στο ABMS Συνδεθείτε με τους μαθητές και τους ηγέτες όπως εσείς στα online προγράμματα του Bachelor μας. Θα πάμε όσο πιο μακριά το μυαλό σας θα σας μεταφέρει ως φοιτητής πανεπιστημίου στην ABMS.

Για τους επαγγελματίες Το Bachelor's of International Management (BBA) σημαίνει το πρώτο επίπεδο επίτευξης σε οποιαδήποτε ακαδημαϊκή πειθαρχία.

Στο τέλος του Bachelor (BBA) στο Διεθνές πορεία διαχείρισης οι απόφοιτοι αναμένεται να συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη και να εμφανίσει μια καλή γνώση της βιομηχανίας τους διαχείρισης, οι απόφοιτοι αναμένεται να συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη και να εμφανίσει μια καλή γνώση μιας διεθνούς διαχείρισης. Οι μαθητές είναι εξοπλισμένα με τα εργαλεία των επιχειρήσεων να εισέλθουν στην αγορά εργασίας και να συμβάλει αποτελεσματικά και αποδοτικά σε οργανισμούς εντός διεθνές πεδίο.

Το Bachelor (BBA) στο Διεθνές Management θα προσφέρουν στους φοιτητές την ευκαιρία να μάθουν τις σημαντικότερες σκοτώνει και θεωρία για το πώς να τρέξει μια διεθνής εταιρεία, που θα τους δώσει μια καλύτερη πιθανότητα να βρουν δουλειά. Κατά τη διάρκεια αυτής της BBA στο Διεθνές Management, θα πρέπει να διδάσκονται περισσότερα για το επάγγελμα σε διεθνές επίπεδο, η οποία τους υποχρεώνει να μάθουν περισσότερες γλώσσες, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη διεθνή τοποθέτηση που θα γίνει στη διάθεσή τους τη στιγμή που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών.

Στα προγράμματα του πτυχιούχου μας, θα:

 • Κατανοήστε πώς να είστε διαχειριστής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
 • Κατανοήστε τις διαφορετικές μεταξύ των πολιτισμών.
 • Ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων έρευνας.
 • Κερδίστε την υψηλότερη ποιότητα της εκπαίδευσης.
 • Επιτύχετε την εμπειρογνωμοσύνη για δημοσίευση σε επιστημονικά περιοδικά.
 • Γίνετε ένας επιτυχημένος ερευνητής και επαγγελματίας.
Γλώσσα μελέτης: αυτό το πρόγραμμα σπουδών διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

BBA: 1 έτος Έχουμε 4 εισόδους ετησίως: Ιανουάριος, Απρίλιος, Ιούλιος και Οκτώβριος Το πτυχίο θα πάρει την ηγεσία σας στο επόμενο επίπεδο. Στα προγράμματα του πτυχιούχου μας, θα:

 • Τοποθετήστε τη βάση για το μέλλον για σπουδές και επαγγελματικά επιτεύγματα.
 • Μελετήστε και εφαρμόστε καινοτόμες μεθόδους έρευνας.
 • Συνδυάστε την εφαρμοσμένη έρευνα και την επαγγελματική πρακτική.
 • Προετοιμαστείτε για να επηρεάσετε την πολιτική και την πρακτική.
 • Μάθετε στρατηγικές για να διευκολύνετε πιο αποτελεσματικούς, προσαρμόσιμους οργανισμούς και να δημιουργείτε θετικές αλλαγές.
 • Γίνετε πιο καινοτόμος ηγέτης στον τομέα σας.

Ενότητες:

Το BBA είναι μια τριετής μελέτη αν ξεκινήσετε μόνο με δίπλωμα γυμνασίου, οι ακόλουθες ενότητες είναι για το τελευταίο έτος:
 • Διεθνής διοίκηση
 • Χρηματοοικονομική και Λογιστική
 • Παγκόσμιες στρατηγικές μάρκετινγκ
 • Στρατηγική Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων μελέτης για μεταπτυχιακές σπουδές
 • Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοτόπου
 • Συστήματα υποστήριξης αποφάσεων και διαχείρισης

Απαιτήσεις εισόδου:

Διάρκεια: 1 έτος ή περισσότερο Δίπλωμα: BBA στη Διεθνή Διοίκηση Ηλικία: Ελάχιστη ηλικία 18 ετών Προηγούμενη μελέτη: Αναπληρωτής Bachelor ή ισοδύναμο Αγγλικό επίπεδο: IELTS ή ισοδύναμο (Μόνο για σπουδαστές από μη αγγλόφωνες χώρες ή φοιτητές που δεν σπουδάζουν στα Αγγλικά Σχολείο) Μέθοδος Μελέτης: Online Δίδακτρα: 10900 ευρώ για το 1ο έτος, 11900 ευρώ για το 2ο έτος και 12900 ευρώ για το 3ο έτος Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστωτικών Μονάδων: αυτό το πρόγραμμα ισοδυναμεί με 180 ECTS Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων: Στο Επίπεδο 6 του ΕΠΕΠ Σημείωση: Τα τέλη σπουδών δεν περιλαμβάνουν τέλη αίτησης και κράτησης (για να σας εγγυηθούν ένα χώρο σπουδών) 240 ευρώ (μία φορά πληρωμή και μη επιστρεπτέα).

Bachelor's Honors (προαιρετικά) Οι σπουδαστές που επιθυμούν να έχουν πτυχίο Bachelor's Executive με Honours πρέπει να κάνουν μόνο μια διατριβή μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών BBA και θα τους απονείμει Bachelor's (BBA) με τιμές.

Διάρκεια διδακτορικής διατριβής: 12000 λέξεις (οι σπουδαστές επιτρέπεται να έχουν 10% περισσότερο ή λιγότερο.) Διάρκεια: 4-8 μήνες (μέσος όρος 6 μηνών) Τέλος: 2900 Ευρώ (μόνο για τους φοιτητές ABMS που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα του Bachelor).

ECTS: 210 Πιστωτικές μονάδες .

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα; Με ένα Bachelor με τιμητικές διακρίσεις, οι πιθανότητές σας για να γίνετε δεκτοί στο Master είναι συνήθως υψηλότερες και θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλύτερη δουλειά. Αν δεν θέλετε να κάνετε μια διατριβή, θα σας απονεμηθεί το βραβευμένο με το ακαδημαϊκό δίπλωμα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
3,940 EUR
Τελικό έτος Bachelor
Locations
Ελβετία - Zürich, Zurich
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ελβετία - Zürich, Zurich
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βίντεο

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards