πτυχίο στη διαχείριση, την εξειδίκευση: η καινοτόμος διαχείρισης για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων

AHE - The University of Humanities and Economics

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πτυχίο στη διαχείριση, την εξειδίκευση: η καινοτόμος διαχείρισης για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων

AHE - The University of Humanities and Economics

ΣΤΟΧΟΣ

Οι απόφοιτοι του τμήματος αποκτούν δεξιότητες και ικανότητες στους τομείς της επιχειρηματικότητας και της διαχείρισης, που είναι απαραίτητες για την επιτυχή εκτόξευση και τη διαχείριση μιας επιχείρησης, ενός οργανισμού ή ιδρύματος. Το πρόγραμμά μας απευθύνεται και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη βελτίωση των προσωπικών ικανοτήτων στη λήψη οξεία επιχειρηματικές επιλογές, ανεξάρτητα από το επάγγελμα.

BSM

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Δυναμική οικονομικές αλλαγές στον τρόπο σήμερα οι οργανώσεις της αγοράς να λειτουργήσει δείχνουν ένα αυξανόμενο επίπεδο της εμπορευματοποίησης με βάση τους κανόνες του μοντέλου της ελεύθερης οικονομίας της αγοράς. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για καλά εκπαιδευμένο, επαγγελματίες διαχειριστές μπορούν να ενεργούν και να προσαρμοστούν γρήγορα στις ραγδαίες αλλαγές στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Η Καινοτόμος Διαχείριση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης εξειδίκευση που προσφέρουμε παρέχει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν τις δεξιότητες και ικανότητες που σχετίζονται με μια καριέρα ως επαγγελματίας διαχειριστής. Οι απόφοιτοι θα έχουν εκπαιδευτεί σε δημιουργικές και καινοτόμες δεξιότητες σκέψης που τους επιτρέπει να καταλήξουμε σε έξυπνες και βέλτιστες λύσεις που βασίζονται στην ομαδική εργασία του έργου.

Η εξειδίκευση μάθημα στοχεύει κυρίως στην παροχή πρακτικές πλευρές για την καινοτόμο διαχείριση της κοινής οργάνωσης αγοράς, η προετοιμασία για την εκτέλεση των διοικητικών και ηγετικών ρόλων σε όλα τα επιχειρησιακά επίπεδα εντός του οργανισμού. Έμφαση δίνεται στην απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων στην ανάλυση και επίλυση προβλημάτων σε επίπεδο διαχείρισης και στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, που αναζητούν καινοτόμες λύσεις στις προκλήσεις της διαχείρισης, μια δημιουργική προσέγγιση, αποτελεσματικό σχεδιασμό και την εργασία του έργου. Οι μελέτες επικεντρώνονται στις πραγματικές πτυχές της οργανωτικής διαχείρισης, η ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων αναλυτικές μεθόδους για την καινοτόμο επίλυση προβλημάτων και τη λήψη του ήχου στρατηγικές επιλογές. διδακτέα ύλη μας στηρίζεται σε μεθόδους που διευκολύνουν την ανάπτυξη μιας ποικιλίας των δεξιοτήτων, όπως coaching, την ομάδα και το έργο του έργου, διαπροσωπικές ικανότητες, τη δημιουργική σκέψη, τη διαχείριση του έργου, των πελατειακών σχέσεων, των πληροφοριών και των οικονομικών ροών μεταξύ των φορέων της αγοράς.

Οι απόφοιτοι θα έχουν αποκτήσει τις δεξιότητες και τις ικανότητες απαραίτητες για την εκτέλεση μιας διαχειριστικό ρόλο σε κάθε επίπεδο εντός επιχειρήσεων που λειτουργούν σε εμπορικό περιβάλλον και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα. Επιπλέον, την αποφοίτησή του από το Καινοτόμα Διαχείρισης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης εξειδίκευση θα σας εφοδιάσει με όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη διαμόρφωση και τη διαχείριση των εμπορικών προγραμμάτων, την έναρξη της δικής σας εταιρείας και τη λειτουργία μιας επιχείρησης.

Το πρόγραμμά μας απευθύνεται και σε όσους ενδιαφέρονται για την ενίσχυση της προσωπικής ικανότητες στη λήψη οξεία επιχειρηματικές επιλογές, ανεξάρτητα από το επάγγελμα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

· Μάρκετινγκ, ανθρώπινου δυναμικού, τη χρηματοδότηση, · επιχειρηματικές οργανώσεις και τοπικούς κυβερνητικούς οργανισμούς, · επιχειρήσεις και φορείς στη θέση μιας υψηλής ή μέσης κατάταξης διευθυντή, · εξωτερική πολιτική και διεθνείς οργανισμούς που συνδέονται με τις επιχειρήσεις, · ιδρυμάτων έρευνας και ανάπτυξης, · παροχή συμβουλών οργανισμούς, · την εκπαίδευση.

ΔΙΠΛΩΜΑ

Συμμετοχή σε Η Καινοτόμες διαχείρισης του προγράμματος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης έχει ως αποτέλεσμα την απόκτηση πτυχίο Bachelor στη Διοίκηση. Με αυτό το ευρέως αναγνωρισμένο έγγραφο που μπορεί να αναπτύξει διεθνή καριέρα σας με επιτυχία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
3,400 EUR
πολίτες της ΕΕ, με πλήρη απασχόληση.
Locations
Πολωνία - Łódź, Greater Poland Voivodeship
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Πολωνία - Łódź, Greater Poland Voivodeship
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών