πτυχίο στην ψυχολογία

Corban University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πτυχίο στην ψυχολογία

Corban University

Ποιοι είμαστε είναι ένα σύνθετο μίγμα της προσωπικότητας, φόντο, τον πολιτισμό, τις πεποιθήσεις και εμπειρίες, και την ιστορία του κάθε ατόμου είναι μοναδική. Καθιερώστε μια σταθερή κατανόηση του κόσμου στον οποίο ζούμε, αυτό που καθοδηγεί την ανθρώπινη συμπεριφορά και πώς να σχετίζονται με την έρευνα και τη διερεύνηση καλά. Θα είναι καλά προετοιμασμένη για μια θέση της ηγεσίας του υπουργείου, την ψυχολογία, την παροχή συμβουλών ή την κοινωνική εργασία. Το μεγαλύτερο ψυχολογία σας επιτρέπει να βουτήξετε σε σχετικές θεωρίες και έρευνα για να κατανοήσουμε αυτό που οδηγεί την ανθρώπινη συμπεριφορά και πώς να αλληλεπιδράσουν με και να εξυπηρετήσει τους άλλους. Διαδραστικό, ελκυστικό και πρακτικά μαθήματα, σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία πρακτικής άσκησης, να σας προετοιμάσει για απόφοιτος του σχολείου και την καριέρα σας. μεγάλες εταιρείες ψυχολογία μπορεί να επιλέξει από τρεις εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση συγκεντρώσεις για να χτίσει το πρόγραμμά τους πτυχίο για να ταιριάξει τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

 • Γενική Ψυχολογία: Ποιοι είμαστε είναι ένα σύνθετο μίγμα της προσωπικότητας, φόντο, τον πολιτισμό, τις πεποιθήσεις και εμπειρίες, και την ιστορία του κάθε ατόμου είναι μοναδική. Η γενική σημαντική ψυχολογία σας βυθίζει στον κόσμο της θεωρίας της ψυχολογίας, της φιλοσοφίας και της έρευνας για να καταλάβουμε τι οδηγεί την ανθρώπινη συμπεριφορά. Διαδραστικό, ελκυστικό και πρακτικά μαθήματα, σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία πρακτικής άσκησης, να σας προετοιμάσει για απόφοιτος του σχολείου και την καριέρα σας. Αυτός ο βαθμός είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που ενδιαφέρονται για την κλινική, κοινωνική, αναπτυξιακή, γνωστική, βιολογική ή / και τομείς έρευνας στο σχολείο απόφοιτος κατευθύνεται προς ένα μάστερ ή διδακτορικό δίπλωμα, καθώς και για την άμεση επαγγελματική σταδιοδρομία στις ρυθμίσεις ψυχολογίας που σχετίζονται με.
 • Προ-Συμβουλευτική / Κλινική Ψυχολογία: Είτε κάνουμε με μια μεγάλη κρίση ζωής ή αναζητούν τη σοφία και την καθοδήγηση για την καθημερινή ζωή, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τη στήριξη και να ακούει το αυτί ενός συμβούλου. Η προ-συμβουλευτική / κλινική πτυχίο ψυχολογίας σας βοηθά να οικοδομήσουμε τις δεξιότητες για να αλληλεπιδρούν με, εξυπηρετούν, να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει τους άλλους. Corban προσφέρει εξειδικευμένα μαθήματα δεν βρέθηκε συνήθως στα περισσότερα προπτυχιακά προγράμματα ψυχολογίας, όπως η θεραπεία τραύματος, βιομηχανική και οργανωτική ψυχολογία, κοινότητα γραφείο συμβουλευτικής και περισσότερο. Επιλέξτε τα επιλεγόμενα μαθήματα που πληρούν τα ειδικά ενδιαφέροντά σας, και να προσαρμόσετε το βαθμό σας προς τους στόχους σταδιοδρομίας σας. Αυτός ο βαθμός είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που ενδιαφέρονται να γίνουν άδεια συμβούλους ή το γάμο και την οικογένεια θεραπευτών μετά την ολοκλήρωση απόφοιτος του σχολείου, και / ή εργάζονται στο υπουργείο, κοινωνική εργασία και τα χέρια-για τις ρυθμίσεις εργασίας, καθώς και για την άμεση επαγγελματική σταδιοδρομία στην Ψυχολογία και τη διακονία -σχετικών ρυθμίσεων.

Μοναδικές ευκαιρίες και εμπειρίες

Οι διεθνείς εμπειρίες, πρακτική άσκηση και φοιτητής της έρευνας ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες μέσω του προγράμματος ψυχολογίας Corban που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια καλά στρογγυλεμένη εκπαίδευσης για εσάς. Οι εμπειρίες που θα επιλέξετε μπορεί να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το βαθμό σας για να σας εξοπλίσει για πορεία που επέλεξε τη σταδιοδρομία σας.

Ευκαιρίες Καριέρας

Οι Corban αποφοίτους ψυχολογίας που χρησιμοποιούνται σε μια ευρεία ποικιλία των συμβουλών, της έρευνας, το υπουργείο και η κοινωνική εργασία σταδιοδρομία. Αφήνουν Corban εξοπλισμένο για να υπερέχουν σε απόφοιτος του σχολείου και να ακολουθήσουν σημαντικές καριέρες, όπως:

 • Γάμος και Οικογενειακής Θεραπείας
 • Ιερατική
 • Κλινική ψυχολογία
 • ποιμαντορία της νεολαίας
 • Συμβουλευτική
 • Private Practice
 • Παιδί Υπηρεσίας Προστασίας
 • Έρευνα
 • Κοινωνική εργασία

απαιτήσεις Εισαγωγής

 • Πρεσβεύουν πίστη στον Ιησού Χριστό και να ζήσουν μια συνεπή χριστιανική ζωή.
 • Να επιδεικνύει την ικανότητα γραφής για να λειτουργήσει επιτυχώς σε επίπεδο πτυχίου.
 • Corban συνιστά μια ΣΔΣ κολέγιο των 2,0 για τους μαθητές φέρνοντας τη μεταφορά πιστωτικών μονάδων, ή ένα γυμνάσιο ΣΔΣ του 2,7.
 • Έχουν ένα χρόνο από τη ζωή, την εργασία ή την εμπειρία κολλεγίων από την αποφοίτηση από το γυμνάσιο.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
29,980 USD
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Salem, Oregon
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένες Πολιτείες - Salem, Oregon
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών