πτυχίο στην ψυχολογία (on-line)

Oral Roberts University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πτυχίο στην ψυχολογία (on-line)

Oral Roberts University

Τα μαθήματα στην ψυχολογία σχεδιαστεί για να δώσει μια εμπειρική προσέγγιση για τη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς, γνώση των ψυχολογικών αρχών και μια γνωριμία με σύγχρονα προβλήματα, παρέχοντας παράλληλα ένα ισχυρό χριστιανικό πλαίσιο για την αξιολόγηση θεωρίες, τις τεχνικές και τις πεποιθήσεις.

Η ψυχολογία μεγάλες είναι προσαρμοσμένη για να σας προετοιμάσει για μεταπτυχιακές σπουδές σε οποιαδήποτε από την ποικιλία των περιοχών εντός των οποίων λειτουργούν επαγγελματίες ψυχολόγους. Οι επαγγελματικές περιοχές περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, οι πιο δημοφιλείς περιοχές της κλινικής ψυχολογίας, συμβουλευτικής ψυχολογίας και της βιολογικής ψυχολογίας. Το πρόγραμμα ψυχολογίας επιδιώκει επίσης να βοηθήσει τους μαθητές του σε μια καλύτερη κατανόηση του εαυτού τους, καθώς και εκείνων με τους οποίους αλληλεπιδρούν στη διαδικασία της ζωής. Για το λόγο αυτό, το κύριο είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους φοιτητές που σκοπεύουν να εργαστούν σχεδόν σε κάθε τομέα.

Αποτελέσματα

Οι μαθητές με μεγαλύτερες εταιρίες στην ψυχολογία έχουν βρει σταδιοδρομία σε: - Μεταπτυχιακές σπουδές που οδηγούν σε ένα επαγγελματικό πτυχίο - Ανθρώπινοι πόροι - Διαφήμιση - Δημόσιες σχέσεις - Συνηγορία - Caregiving - Έρευνα - Υπουργείο

Τι έχετε να περιμένουμε;

Amazing μαθήματα με τους καθηγητές που φέρνουν πολύτιμη εμπειρία στην τάξη ... είναι μέρος ενός προγράμματος με μια φήμη για την ποιότητα. Ετοιμαστείτε να κληθούν να ανέλθει στην προσωπική υψηλότερο δυναμικό σας, ενώ διερευνά τις αρχές, θεωρίες, τις εφαρμογές, τις έννοιες και μεθοδολογίες σε ένα καθαρά Χριστιανικό πλαίσιο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Tulsa, Οκλαχόμα, OK
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - Tulsa, Οκλαχόμα, OK
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών