πτυχίο στην επιχείρηση

Corban University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πτυχίο στην επιχείρηση

Corban University

Γίνετε μια αποτελεσματική λήψης αποφάσεων, εξειδικευμένο επικοινωνία και πνευματικά ώριμη ηγέτης των επιχειρήσεων μέσω της κατάρτισης στην οργανωτική ηγεσία, δεξιότητες διαχείρισης, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και άλλες πειθαρχία-συγκεκριμένες μαθημάτων. Τα προγράμματα στην Hoff School of Business έχει σχεδιαστεί για άτομα που επιθυμούν κατάρτιση και εμπειρία στις επαγγελματικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να είναι επιτυχής ηγέτες, διαχειριστές, έμποροι, επαγγελματίες ή σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Οι καλύτερες επιχειρηματικές πρακτικές που διδάσκονται από μια βιβλική προοπτική, δίνοντάς σας μια βαθιά εκπαιδευτική εμπειρία που ετοιμάζεται να κάνει τη διαφορά στον κόσμο των επιχειρήσεων και στην αγορά των ιδεών. Ο Hoff School of Business προσφέρει τρεις ξεχωριστές συγκεντρώσεις επιχειρήσεων για να σας εξοπλίσει για το μέλλον σας.

  • Λογιστική: Χρησιμοποιήστε το ταλέντο σας για τους αριθμούς και την προσοχή στη λεπτομέρεια με μια καριέρα στον τομέα της λογιστικής. Είτε σας ενδιαφέρει στο δημόσιο λογιστικό, η λογιστική των επιχειρήσεων ή διαχείρισης πλούτου, θα είναι εξοπλισμένο για να υπερέχουν στο λογιστικό επάγγελμα. Μάθετε για την προετοιμασία των οικονομικών καταστάσεων, ισοσκελίσει τους λογαριασμούς, τη διαχείριση της μισθοδοσίας, την προετοιμασία φορολογικών δηλώσεων και να οικοδομήσουν σχέσεις με τους πελάτες. Πολλοί λογιστικές μεγάλες εταιρείες συνεχίζουν να κερδίζουν άδεια CPA τους και να βρουν απασχόληση σε μια ποικιλία των επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων.
  • Ηγεσία & Διοίκηση: Ετοιμαστείτε να συμμετάσχουν τον επιχειρηματικό κόσμο ως ηγέτης της ακεραιότητας και της συμπόνιας, τη διαχείριση των ανθρώπων και των διαδικασιών με σύνεση και αποτελεσματικότητα. Μάθετε τις καλύτερες πρακτικές για τη διαχείριση των εργασιών, διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, τις βασικές αρχές της ηγεσίας και της προσωπικής πώλησης και διαχείρισης των πωλήσεων. Θα λάβουν βασικά μαθήματα των επιχειρήσεων να αναπτύξουν μια σταθερή κατανόηση των αρχών διαχείρισης και χρηματοδότησης, και στη συνέχεια να προσαρμόσετε το βαθμό σας επιλέγοντας μαθήματα που πληρούν συγκεκριμένα ενδιαφέροντά σας και τους στόχους σταδιοδρομίας.
  • Marketing: Το πεδίο του μάρκετινγκ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να επικοινωνούν το βλέμμα, τη φωνή και το εμπορικό σήμα της εταιρείας ή του υπουργείου. Εξερευνήστε τη δυναμική της επικοινωνίας σε μια αγορά, ερευνούν τις ανάγκες της αγοράς και τις επιθυμίες, την ανάλυση της συμπεριφοράς του καταναλωτή και την ανάπτυξη ενός σχεδίου του 21ου αιώνα επικοινωνίας που χρησιμοποιούν τα social media. Θα μάθετε πώς να φτάσετε στο σωστό κοινό με το σωστό μήνυμα για αποτελεσματικό μάρκετινγκ και διαχείριση της μάρκας.
  • Αθλητισμός και Αναψυχή Διαχείρισης: Γυρίστε το πάθος σας για τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία σε μια συναρπαστική καριέρα που εργάζονται με τους αθλητές και για αναψυχή. Αυτή η συγκέντρωση επικεντρώνεται στις αθλητικές και ψυχαγωγικές ευκαιρίες που αυξάνονται καθώς οι άνθρωποι επιδιώκουν όλο και υπαίθριες δραστηριότητες και την προσωπική γυμναστήριο. Ένας βαθμός αθλητισμό και αναψυχή διαχείρισης που εκπαιδεύει στην επιχειρηματική πλευρά των αθλητικών προγραμμάτων και σας δίνει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων για να χρησιμοποιήσετε μετά από το κολλέγιο.

Ευκαιρίες Καριέρας

Ο Hoff School of Business αναπτύσσει ειδικό, ηθικά και καινοτόμες ηγέτες των επιχειρήσεων που είναι εξοπλισμένα για να υπερέχουν σε μια ευρεία ποικιλία των επαγγελμάτων.

Οι Απόφοιτοι του Hoff School of Business εργάζονται σε όλο τον κόσμο με οργανώσεις όπως η Nike, Zillow, του FBI, Nordstrom, KPMG, Dr. Martens, Μος Adams, YMCA, Willamette Valley Bank, ΑΚΤ ΔΔ, Χώρα Εταιρείες, Βιομηχανική Τελειώματα, TeamViewer, Bonaventure Senior Living, Cenex, ΧΑΡΤΕΣ Credit Union, SAIA Φορτηγά, Εσωτερικής Ασφάλειας, Harry & David, ProFlowers.com και πολλά άλλα.

Το 2015, για έκτη συνεχή χρονιά, Hoff αποφοίτων σκόραρε πάνω από τον εθνικό μέσο όρο για τη δοκιμή σημαντικό πεδίο για τους αποφοίτους σχολείο των επιχειρήσεων. (Σε εθνικό επίπεδο, 31.195 μαθητές έλαβαν σε εθνικό επίπεδο στις εξετάσεις.) Η Hoff School of Business κατατάσσεται στην 80η εκατοστιαία από τα 489 σχολεία που χρησιμοποιούν τις εξετάσεις.

λογιστικής αποφοίτων μας είναι καλά προετοιμασμένη για τις εξετάσεις CPA, με 100% εκείνων που επιδιώκουν το πέρασμα εξετάσεις. Το 2015, το 100% της λογιστικής αποφοίτων μας είχε επίσης μια λογιστική θέση εντός ενός μηνός από την αποφοίτησή τους.

απαιτήσεις Εισαγωγής

  • Πρεσβεύουν πίστη στον Ιησού Χριστό και να ζήσουν μια συνεπή χριστιανική ζωή.
  • Να επιδεικνύει την ικανότητα γραφής για να λειτουργήσει επιτυχώς σε επίπεδο πτυχίου.
  • Corban συνιστά μια ΣΔΣ κολέγιο των 2,0 για τους μαθητές φέρνοντας τη μεταφορά πιστωτικών μονάδων, ή ένα γυμνάσιο ΣΔΣ του 2,7.
  • Έχουν ένα χρόνο από τη ζωή, την εργασία ή την εμπειρία κολλεγίων από την αποφοίτηση από το γυμνάσιο.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
29,980 USD
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Salem, Oregon
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένες Πολιτείες - Salem, Oregon
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών