πτυχίο σε γραφήματα, ειδικότητα: multimedia, 3D γραφικά, την τέχνη παιχνίδι και οπτικής επικοινωνίας

AHE - The University of Humanities and Economics

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πτυχίο σε γραφήματα, ειδικότητα: multimedia, 3D γραφικά, την τέχνη παιχνίδι και οπτικής επικοινωνίας

AHE - The University of Humanities and Economics

AHE

Σκεφτείτε δημιουργικά, να αναπτύξουν λύσεις, ανταποκρίνονται στις αλλαγές, να είναι καινοτόμες, να ψυχαγωγήσει και να εμπνεύσει!

Γραφική πτυχιακά προγράμματα σχεδιασμού bachelor προσφέρουν μια ευρεία εμπειρία της γραφιστικής με την ευκαιρία να ειδικεύονται σε μία από τις τρεις οδούς: Οπτικής Επικοινωνίας και Πολυμέσων, Φωτογραφία, Computer Game Art & Design. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε ένα ανοιχτό μυαλό, ευέλικτη και διερευνητική προσέγγιση για το σχεδιασμό μέσα σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης. Θα πρέπει να εισαχθούν σε βασικούς τομείς του σχεδιασμού της επικοινωνίας, την οικοδόμηση εμπιστοσύνης σχέδιό σας μέσω ατομικών και ομαδικών έργων. Μέσα από μια σειρά από εργαστήρια και διαλέξεις, θα επιτύχετε δεξιοτήτων σε τομείς όπως ο σχεδιασμός πολυμέσων, την τυπογραφία, το branding, τη χαρακτική, το σχεδιασμό κίνηση. Οι εκπαιδευτικοί είναι εθνικά αναγνωρισμένους καλλιτέχνες.

Ας πάμε πίσω στο χρόνο στο έτος 1972. Στη γερμανική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες συμβαίνει, «Ο Νονός» μπήκε στα κινηματογράφους, και ο Michael Jackson ηχογράφησε το πρώτο σόλο άλμπουμ του «Πήρε να είναι εκεί». Αυτό ίδια χρονιά, η εταιρεία Atari ξεκίνησε το παιχνίδι Pong, το οποίο ξεκίνησε τη θεαματική ανάπτυξη της βιομηχανίας παιχνιδιών.

45 χρόνια μετά, έχουμε την όγδοη γενιά των παιχνιδιών. Η παγκόσμια αγορά για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια αξίζει περισσότερο από 90 δισεκατομμύρια δολάρια, και η τιμή του αυξάνεται συνεχώς. Για να παραχθεί μια θέση που συχνά παίρνει το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πολωνία συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη της αγοράς παιχνιδιών, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο καινοτόμους τομείς της πολωνικής δημιουργικής βιομηχανίας. Το 2015 πολωνική παιχνίδια όπως το The Witcher από CD Projekt και Πεθαίνοντας φως από Techland από το Βρότσλαβ, αφέθηκαν ελεύθεροι και οι επόμενες εκδόσεις ανακοίνωσε για να έρθει.

Το Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών και Οικονομικών στο Lodz ετοιμάσει μια μοναδική προσφορά για το μέλλον της 3D καλλιτέχνες. Σε αντίθεση με πολλά άλλα πανεπιστήμια, AHE προσφέρει καλλιτεχνική προσέγγιση στο σχεδιασμό εικονικών στοιχείων χώρο και παιχνίδι στον υπολογιστή.

Κατά τη διάρκεια των 3D γραφικών και καλλιτεχνικών σπουδών παιχνίδι, θέματα 3D modeling και animation, βίντεο και ήχου, μοντάζ, ψηφιακή ζωγραφική, εργασία στην Autodesk 3Dmax και το Adobe Creative Cloud προσεγγίζονται. Αυτά τα μοναδικά μαθήματα στη νέα ειδικότητα προσαρμοσμένη ακριβώς για να καλύψει τις ανάγκες μιας αναδυόμενης αγοράς: τέχνη Game - τετράγωνο σχεδιασμό: το σχεδιασμό του παιχνιδιού στο σύνολό της, μετά την παραγωγή και ειδικά εφέ? Περιβάλλον και σχεδιασμός χαρακτήρα - 3D modeling, σκηνογραφία, χαρακτήρες, το επίπεδο του σχεδιασμού? Γραφιστική σε παιχνίδια - περιβάλλον.

Μύστες των 3D γραφικά και το παιχνίδι ειδικότητα της τέχνης στο Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών και Οικονομικών στο Lodz, μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια καλλιτεχνική graphic design, το περιβάλλον σκηνογραφία, χαρακτήρες (με βάση την ψηφιακή ζωγραφική, τέχνη έννοια), το σχεδιασμό και να σχεδιαστεί στοιχεία με 3D προγράμματα , και χρησιμοποιώντας κατάλληλες τεχνικές μοντελοποίησης. Οι απόφοιτοι θα βρουν μια θέση εργασίας στο γραφικό ομάδες, διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες αρχιτεκτονικής και - φυσικά - στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών υπολογιστή.

Σύμφωνα με την αναμενόμενη κατεύθυνση της ανάπτυξης του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών που η καλλιτεχνική προσέγγιση για εικονικούς χώρους και υψηλής ποιότητας graphic design θα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στη δημοτικότητά τους και την οικονομική επιτυχία.

Η προσφορά του Πανεπιστημίου Ανθρωπιστικών και Οικονομικών στο Lodz είναι μια απάντηση στις ανάγκες των μαθητών που ενδιαφέρονται για το σχεδιασμό παιχνίδια στον υπολογιστή, αλλά όχι άκαμπτη προσέγγιση του προγραμματισμού, AHE δίνει έμφαση στη δημιουργικότητα και το μεράκι που είναι μοναδική στην Ευρώπη.

Ο σκοπός των μελετών

Η εκπαίδευση στον τομέα των 3D γραφικών, με ιδιαίτερη έμφαση στην πραγματικό χρόνο απόδοση και τις εφαρμογές πολυμέσων.

Τα θέματα που καλύπτονται από το πρόγραμμα:

 • δομή της εφαρμογής πολυμέσων.
 • τα είδη των παιχνιδιών / ψυχαγωγίας? ιστορική άποψη.
 • προ-παραγωγής (σχεδιασμό του παιχνιδιού). Από την ιδέα για τη δημιουργία ενός εγγράφου σχεδιασμού (design doc)? σχεδίασης έννοια? σχέδιο - κανόνες και τις διαφορές.
 • παραγωγική διαδικασία (αγωγός) του έργου στο σύνολό του και την παραγωγή διαδικασίες του κάθε τμήματος. Τύποι της δομής των μοντέλων της ομάδας και τη διαχείριση. σταδιοδρομίας και της εξειδίκευσης εντός των ομάδων.
 • σχεδιασμό διεπαφής χρήστη (UI). Παραδείγματα. Εκτέλεση.

δημιουργία ενός μοντέλου:

 • εργαλείων και μεθόδων μοντελοποίησης
 • χαμηλή μοντελοποίηση πολυ (εργαλεία, μέθοδοι, τοπολογία του διχτυού - ροή του βρόγχου)
 • χαρτογράφηση UV (layout UV, εκδορά, κλπ)
 • υφή (τύποι υφές, ψηφιακή ζωγραφική, η χρήση της φωτογραφίας, απρόσκοπτη υφές, διαδικαστικά υλικά)
 • sculpt εργαλεία και 3D εργαλεία ζωγραφικής
 • συνήθεις τραπεζικές
 • retopology της καθαρής

σκίασης:

 • Η φιλοσοφία του έργου με shaders, τη θεωρία των shaders, και τις αρχές της κατασκευής τους
 • τρόπους για την προετοιμασία των shaders για δύο τύπους κινητήρων (PBR και κατοπτρικό)
 • ροή εργασιών (υφής) για κάθε έναν από τους τύπους
 • εξέδρα και animation. Τύποι, η χρήση
 • ειδικά εφέ (VFX) - συστήματα σωματιδίων
 • καθιστώντας (αποτελέσματα της μετα-παραγωγή σε πραγματικό χρόνο απόδοση)
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
3,400 EUR
πολίτες της ΕΕ, με πλήρη απασχόληση.
Locations
Πολωνία - Łódź, Greater Poland Voivodeship
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Πολωνία - Łódź, Greater Poland Voivodeship
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών