Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η απόσταση από την άδεια ιδιωτικού δικαίου παρέχει αρχικά του κράτους δικαίου γενικά, και το ιδιωτικό δίκαιο. Αυτή η νομική κατάρτιση σας επιτρέπει να προετοιμάσουν τις εθνικές διοργανώσεις (συμβολαιογράφο, την επιθεώρηση ...) και να σπουδάσουν στην κύρια ή / και την έρευνα.

δεξιά

Ο απόφοιτος αυτής της απομακρυσμένης άδειας πρέπει να κατέχουν τα βασικά του ιδιωτικού δικαίου? το δίκαιο των συμβάσεων, την εταιρική, εργασίας ..., αλλά πρέπει επίσης να μάθουν να αναλύουν και να αποκτήσουν «νομικό αντανακλαστικό". Αυτό το μάθημα δίπλωμα Ιδιωτικού Δικαίου προσφέρει πρακτικές περιπτώσεις από τη νομολογία και τυνησιακή και διεθνή δόγματα, δίνει τη δυνατότητα hands-on μάθηση μέσα από συνεργασίες με καταξιωμένους επιχειρήσεις και ανοίγει τις διεθνείς ευκαιρίες με συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, κυρίως στη Γαλλία και τη Γερμανία.

Με την άδεια, μπορείτε να ειδικεύονται με Master in Business Νόμο και τις επιχειρήσεις, ή σε άλλη ειδικότητα να έχουν μια διπλή αρμοδιότητα στη δημόσια διοίκηση, τη δημοσιογραφία, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων ... Μπορείτε επίσης να βάλετε το εθνικό συμβολαιογραφική ανταγωνισμού, οι επιθεωρητές εργασίας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
γαλλική γλώσσα

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποUniversité Virtuelle (UIV) »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη