πρόγραμμα πιστοποίησης στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους συμμετέχοντες το απαραίτητο υπόβαθρο που είναι απαραίτητο για την κάλυψη των αναγκών του εταιρικού τμήματος ανθρώπινου δυναμικού στον 21ο αιώνα. Η συμμετοχή είναι κατάλληλη τόσο για τους νεοεισερχόμενους στον τομέα των ανθρώπινων πόρων όσο και για όσους έχουν κάποια εμπειρία, αλλά που επιδιώκουν να διατηρήσουν την ισχύ τους στον τομέα ή να επεκτείνουν τη βάση γνώσεων τους.

Χαρακτηριστικά του προγράμματος

  • Δύο προγράμματα:
    Πρακτική άσκηση (Εισαγωγή) 6 μαθήματα (18 μονάδες)
    Επαγγελματικό κομμάτι (ενδιάμεσο) 6 Μαθήματα (18 μονάδες)
  • Δεν απαιτεί πτυχίο εισαγωγής στο κομμάτι του ασκούμενου.
  • Εκείνοι που έχουν πτυχίο Bachelor και έχουν ολοκληρώσει το Professional Track και πληρούν τα πρότυπα εισδοχής μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πτυχίο MASTER OF HUMAN RESOURCES DEGREE. Με την αποδοχή, η πίστωση μεταφοράς από το πρόγραμμα πιστοποιητικών μπορεί να μεταφερθεί στο πρόγραμμα σπουδών.

Δίδακτρα

Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν σε Πρόγραμμα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι φοιτητές του Προγράμματος Πιστοποίησης επιβαρύνονται με μη επιστρεπτέα αμοιβή αίτησης ύψους 75 € και τέλος συμπλήρωσης πιστοποιητικού 150 €. Τα προγράμματα σπουδών πιστοποιητικών είναι $ 310 ανά μονάδα μαζί με τα βιβλία και τα έξοδα αποστολής. Η επιλογή προγράμματος πληρωμής δεν είναι διαθέσιμη για τους σπουδαστές προγραμμάτων πιστοποιητικών.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

California National University was founded in January 1993 in recognition of the need for working adults to meet contemporary challenges to re-think and re-tool. From the beginning, it has been CNU's ... περαιτέρω

California National University was founded in January 1993 in recognition of the need for working adults to meet contemporary challenges to re-think and re-tool. From the beginning, it has been CNU's intent to provide quality degree programs in a flexible environment. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη