προχωρημένο μάθημα μακιγιάζ για νυφική ​​και ειδική περίσταση

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

προχωρημένο μάθημα μακιγιάζ για νυφική ​​και ειδική περίσταση

Study 365

Είστε εμμονή με το μακιγιάζ;

Αυτό το μάθημα μακιγιάζ Advance για τη νυφική ​​και την ιδιαίτερη σειρά μαθημάτων έχει σχεδιαστεί για να σας διδάξει τεχνικές μακιγιάζ. Εάν ελπίζετε να γίνετε καλλιτέχνης μακιγιάζ ανεξάρτητος που ειδικεύεται σε μακιγιάζ νυφικών και ειδικών περιπτώσεων, τότε αυτή είναι η πορεία για εσάς.

Θα μάθετε ένα ευρύ φάσμα στυλ μακιγιάζ γάμου και μακροχρόνιες τεχνικές κατάλληλες για το πάρτι του γάμου μαζί με στυλ μακιγιάζ και συμβουλές για άλλες σημαντικές ευκαιρίες από τα βραδινά γεγονότα μέχρι τα πάρτι της ημέρας. Αυτό το σεμινάριο Ανταλλαγής Νυφικών και Ειδικών Περιστατικών είναι κατάλληλο για αρχάριους και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει διεξοδική εκπαίδευση σε βασικές τεχνικές μακιγιάζ. Εάν θέλετε να εργαστείτε ειδικά ως καλλιτέχνης νυφικών μακιγιάζ. Στοχεύοντας σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να μάθουν τα θεμέλια της τέχνης μακιγιάζ για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, θα λάβετε ηλεκτρονική εκπαίδευση από κορυφαίους ειδικούς της βιομηχανίας μόδας, διαφήμισης και μακιγιάζ διασημοτήτων.

Η μελέτη με το Global Edulink έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά διηγημένες ενότητες ηλεκτρονικής μάθησης, διαδραστικές κουίζ, εξετάσεις και εξετάσεις. Όλα παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες). Μια αποτελεσματική υπηρεσία υποστήριξης και υλικά μελέτης θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη σας για να μελετήσει αποτελεσματικά και να σας καθοδηγήσει για να εξασφαλίσετε τα προσόντα σας.

Ποιος είναι;

Το μάθημα απευθύνεται σε όσους ελπίζουν να γίνουν καλλιτέχνης νυφικών μακιγιάζ με πλήρη απασχόληση.

Περιγραφή Μαθήματος:

Αυτό το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πλήρες και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τα βασικά θέματα που αναφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για 20 ώρες διδασκαλίας.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα κάνουν μια online δοκιμή αξιολόγησης ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Ο διαδικτυακός έλεγχος επισημαίνεται άμεσα, οπότε θα ξέρετε αμέσως εάν έχετε περάσει το μάθημα.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό για το "Νυφικό και Ειδικό Περιστατικό Μακιγιάζ".

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή καριέρας για έναν καλλιτέχνη μακιγιάζ:

  • Ελεύθερος καλλιτέχνης μακιγιάζ
  • Νυφικό καλλιτέχνη μακιγιάζ
  • Μακιγιάζ Σύμβουλος
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
20 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
24 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών