προηγμένη κατάρτιση γραφείου Microsoft 2016

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

προηγμένη κατάρτιση γραφείου Microsoft 2016

Study 365

Για τους εργοδότες, είστε τόσο καλός όσο το βιογραφικό σας ...

Για να αποδείξετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office, το πιο δημοφιλές λογισμικό διαχείρισης βάσεων δεδομένων, αποκτήστε αναγνωρισμένο προσόν από το Study365. Βελτιώστε το βιογραφικό σας και δώστε στον εαυτό σας ένα πλεονέκτημα.

Οι περισσότεροι οργανισμοί χρησιμοποιούν το Microsoft Office και μπορούμε να σας δείξουμε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Αυτό το μάθημα έχει ως στόχο να δώσει βασικές δεξιότητες και σας δίνει τη δυνατότητα να παράγετε επαγγελματική εργασία χρησιμοποιώντας τη σουίτα του Microsoft Office, συμπεριλαμβανομένων των Word, Excel, PowerPoint και Access. Είτε είστε αρχάριος είτε έχετε κάποια εμπειρία με το Office, αυτό το μάθημα καλύπτει τα πάντα και μπορείτε να περάσετε μέσα από το υλικό με τον δικό σας ρυθμό. Αυτή η δέσμη μαθημάτων περιλαμβάνει τόσο βασικές όσο και προηγμένες λειτουργίες των Microsoft Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 και Outlook 2016.

Υπάρχουν πέντε βασικά θέματα που εστιάζουν σε κάθε πακέτο λογισμικού του Microsoft Office, όπως το Word, το Excel, το PowerPoint, το Outlook και η Access. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά διηγημένες ενότητες ηλεκτρονικής μάθησης, διαδραστικές κουίζ, εξετάσεις και εξετάσεις. Όλα παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες).

Ποιος είναι;

 • Καθώς το Microsoft Office χρησιμοποιείται σε ένα τόσο ευρύ φάσμα εργασιών, αυτό το μάθημα θα ήταν επωφελές για οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας.
 • Αυτό το μάθημα θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους εργάζονται σε ρόλο γραφείου.

Περιγραφή Μαθήματος:

Αυτό το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πλήρες και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τα βασικά θέματα που αναφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για 60 ώρες εκπαίδευσης.

Διάρκεια:

Θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σπουδών σας από την ημερομηνία αγοράς του μαθήματος. Το μάθημα είναι αυτο-ρυθμιζόμενο ώστε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το μάθημα στα στάδια της επανεξέτασης της εκπαίδευσης ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα κάνουν μια online δοκιμή αξιολόγησης ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Ο διαδικτυακός έλεγχος επισημαίνεται άμεσα, οπότε θα ξέρετε αμέσως εάν έχετε περάσει το μάθημα.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό για την "Advanced Microsoft Office 2016 Training".

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτή η πιστοποίηση είναι χρήσιμη για οποιαδήποτε εργασία του Office, όπως:

 • Βοηθός διαχειριστή
 • PA
 • Γραμματέας
 • Διαχειριστής
 • Διευθυντής γραφείου
 • Επιχειρηματικό προγραμματιστή
 • Τεχνικός πληροφορικής
 • Web Developer
 • Λογιστής
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 10, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
60 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
24 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών