προηγμένα κοινωνικά μέσα και ψηφιακό μάρκετινγκ

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

προηγμένα κοινωνικά μέσα και ψηφιακό μάρκετινγκ

Study 365

Θα θέλατε να κερδίσετε £ 30.000 το χρόνο;

Τα κοινωνικά μέσα και το ψηφιακό μάρκετινγκ έχουν αναλάβει, και αν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τα κοινωνικά μέσα, θα είστε ιδιαίτερα επιθυμητοί από τους πιθανούς εργοδότες. Αποκτήστε ένα αναγνωρισμένο προσόν και βελτιώστε τις πιθανότητές σας.

Δημιουργήστε ενδιαφέρον περιεχόμενο, αποτελεσματικές στρατηγικές και μάθετε να προσαρμόσετε το περιεχόμενό σας στο κοινό σας. Αυτό το μάθημα καλύπτει τα πάντα, κατά τη διάρκεια του μαθήματος οι εκπαιδευόμενοι θα μελετήσουν μια σειρά από χρήσιμα θέματα, όπως η ανάλυση της αγοράς, η πολιτική των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, η συνοχή φωνής, ο έλεγχος των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και πολλά άλλα. Έχουμε επίσης συμπεριλάβει τη συνιστώμενη ανάγνωση για να συνεχίσετε τη μελέτη σας.

Η μάθηση με τη μελέτη365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά διηγημένες ενότητες ηλεκτρονικής μάθησης, διαδραστικές κουίζ, εξετάσεις και εξετάσεις. Όλα παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες).

Μάθημα Στόχος:

 • Μετατρέψτε τη στρατηγική των κοινωνικών μέσων σε ενέργειες, με όλα τα εργαλεία και τις διαδικασίες που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε και να διαχειριστείτε επιτυχημένες καμπάνιες κοινωνικών μέσων για την επιχείρησή σας.
 • Δύο εξαιρετικά πρακτικές και πρακτικές μέρες που σας προσφέρουν τις δεξιότητες, τα εργαλεία και την εμπιστοσύνη για να δημιουργήσετε και να εκτελέσετε την καλύτερη στρατηγική κοινωνικών μέσων για την επιχείρησή σας.
 • Μάθετε να δημιουργείτε μια στρατηγική κοινωνικών μέσων με γνώμονα τα αποτελέσματα που να είναι αποτελεσματική, μετρήσιμη, υπεύθυνη και να συμβάλλει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής σας.
 • Αξιοποιήστε τις κοινωνικές πωλήσεις στην επιχείρησή σας για να οδηγήσετε τα αποτελέσματα. Αυτό το μάθημα εξετάζει το μεταβαλλόμενο κοινωνικό και εμπορικό τοπίο, το πώς μπορεί να επηρεάσει τον μορφωμένο αγοραστή και την αποτελεσματική διαχείριση αλλαγών.

Ποιος είναι;

 • Κατάλληλο για άτομα που εκτελούν ήδη δραστηριότητες κοινωνικών μέσων για λογαριασμό πελατών ή οργανισμών, αλλά θέλουν να κατανοήσουν πώς μπορούν τα κοινωνικά μέσα να ενσωματωθούν στον ευρύτερο συνδυασμό επικοινωνίας και μάρκετινγκ.
 • Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που επιθυμεί να συνδέσει τη δύναμη των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να αυξήσει τις προοπτικές τους.
 • Αυτό το μάθημα είναι επίσης χρήσιμο για τους Ψηφιακούς Δείκτες, την Προσωπική Βοήθεια, τους Διαχειριστές Γραφείων, τους Διευθυντές Γραφείου, τους Διευθυντές Μάρκετινγκ, τους Βοηθοί Μάρκετινγκ, τους Διευθυντές Ανάπτυξης Επιχειρήσεων καθώς και άλλους που εμπλέκονται στην Προσωπική Σχέση, τη Διαχείριση Συμβάντων και την Προώθηση Επιχειρήσεων.

Περιγραφή Μαθήματος:

Αυτό το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πλήρες και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τα βασικά θέματα που αναφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για 30 ώρες καθοδηγούμενης εκπαίδευσης.

Διάρκεια:

Θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σπουδών σας από την ημερομηνία αγοράς του μαθήματος. Το μάθημα είναι αυτο-ρυθμιζόμενο ώστε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το μάθημα στα στάδια της επανεξέτασης της εκπαίδευσης ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα κάνουν μια online δοκιμή αξιολόγησης ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Ο διαδικτυακός έλεγχος επισημαίνεται άμεσα, οπότε θα ξέρετε αμέσως εάν έχετε περάσει το μάθημα.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό για "Advanced Social Media & Digital Marketing".

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να γίνετε:

 • Επαγγελματικό ψηφιακό μάρκετινγκ
 • Social Media Consultant
 • στέλεχος μάρκετινγκ
 • Διευθυντής Μάρκετινγκ
 • Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 10, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
30 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
24 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών