Read the Official Description

Το πρόγραμμά μας MSES από απόσταση είναι το μοναδικό στο είδος του στο έθνος, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες που εργάζονται να αναπτύξουν εμπειρογνωμοσύνη σε περιβαλλοντικά ζητήματα και να θέσουν αυτό που μαθαίνει να δουλεύει στις δικές τους κοινότητες.

Στο Green College College, έχουμε επικεντρωθεί στη διδασκαλία για το περιβάλλον για δύο δεκαετίες. Το πρόγραμμα MSES εξ αποστάσεως, το οποίο είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Ένωση Νεοελληνικών Σχολείων και Κολλεγίων (NEASC), είναι ένα από τα μοναδικά του είδους στο έθνος και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τεχνογνωσία σε περιβαλλοντικά θέματα, τις δικές τους κοινότητες.

Σε αντίθεση με άλλα μεταπτυχιακά προγράμματα, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα GMC συνδυάζει τα καλύτερα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα με εντατική τοπικά εφαρμοσμένη εμπειρία. Την αποκαλούμε βιολογικής προσέγγισης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Αντί να μάθουν για περιβαλλοντικές σπουδές αποκλειστικά μέσω παραδειγμάτων σε ένα βιβλίο, οι μαθητές σε κάθε μάθημα χρησιμοποιούν τα τοπικά οικοσυστήματα τους ως εργαστήρια για να πειραματιστούν με νέες έννοιες και δεξιότητες.

Οι σπουδαστές επιλέγουν μεταξύ τριών συγκεντρώσεων - βιολογίας συντήρησης, γραφής και επικοινωνίας, αυτοεξυπηρέτησης και πτυχιούχων ως εμπειρογνώμονες στη λειτουργία των δικών τους bioregions.

Όλα τα μαθήματα είναι τρία και έξι εβδομάδες. Τα περισσότερα τμήματα του μαθήματος μας κυμαίνονται από 10 έως 18 φοιτητές, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον εκμάθησης στο διαδίκτυο.

Συνήθως, οι μαθητές προχωρούν μέσω του προγράμματος μία τάξη κάθε φορά, ακολουθώντας τις βασικές απαιτήσεις πριν από τις επιλογές επιλογής. Αυτό χρησιμεύει για να τεθούν σημαντικές θεμελιώδεις προοπτικές περιβαλλοντικών μελετών, καθώς και να οικοδομηθούν σχέσεις μέσα στην ομάδα. Οι μαθητές ολοκληρώνουν τα έργα και τις αναθέσεις συνδέοντας τη διδασκαλία του προγράμματος με τις δικές του εμπειρίες πραγματικής ζωής ενώ ασχολούνται με συναδέλφους και εκπαιδευτές σε ασύγχρονες συζητήσεις.

ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ GMC

Το πρόγραμμα College MSES Green Mountain είναι ένα από τα λίγα προγράμματα MSES σχεδιαστεί για εξ αποστάσεως εκπαίδευση και προσφέρεται από ένα κολέγιο που έχει επικεντρωθεί σε θέματα περιβάλλοντος και βιωσιμότητας για δύο δεκαετίες.

Εδώ είναι αυτό που κάνει το πρόγραμμα MSES του Green Mountain College τόσο μοναδικό:

  • Απαιτήσεις χαμηλής διαμονής μειώνουν το χρόνο και τα έξοδα ταξιδίου: Προσφέρουμε μία προαιρετική αλλά ιδιαίτερα προτεινόμενη κατοίκηση ανά έτος και σε αντίθεση με άλλα προγράμματα, χρησιμοποιούμε τα καταλύματά μας για την οικοδόμηση σχέσεων και μάθησης μεταξύ των φοιτητών μας, των διδασκόντων και των επισκεπτών. Αυτό σημαίνει ότι θα ξοδέψετε λιγότερα χρήματα για να αποκτήσετε το πτυχίο MSES, καθώς και λιγότερο χρόνο μακριά από την εργασία και την οικογένεια.
  • Βιογραφική Προσέγγιση: Τα προγράμματα σπουδών GMC Master συνδυάζουν τις καλύτερες επιγραμμικές μάθησης με την εντατική τοπική εφαρμοσμένη εμπειρία. Την αποκαλούμε βιολογικής προσέγγισης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Αντί να μάθουν για περιβαλλοντικές σπουδές μόνο μέσω παραδειγμάτων σε ένα βιβλίο, οι μαθητές χρησιμοποιούν τα τοπικά οικοσυστήματα τους ως εργαστήρια για να πειραματιστούν με νέες ιδέες και δεξιότητες.
  • Ηγετική Σχολή: Η σχολή μας διαθέτει σε βάθος εμπειρία διδασκαλίας και έρευνας περιβαλλοντικών μελετών. Πολλοί από τους καθηγητές μας είναι εθνικά γνωστοί και αναγνωρισμένοι ως ηγέτες στους τομείς τους.
  • Ένα κολλέγιο αναγνωρισμένο για περιβαλλοντική ηγεσία : Το Green College έχει επικεντρωθεί στο περιβάλλον εδώ και πάνω από μια δεκαετία και κατατάσσεται στα κορυφαία κολέγια & πανεπιστήμια του κόσμου με περιβαλλοντική αποστολή. Το 2010 επιλέξαμε το Sierra Magazine ως το # 1 Green College στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Σπουδαστική Ποικιλία : Οι φοιτητές της GMC καλύπτουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον πλανήτη, προσφέροντας ένα εύρος προοπτικών και εμπειριών που δεν είναι διαθέσιμες στα προγράμματα μάστερ που αντλούν την πλειοψηφία των μαθητών τους από την ίδια γεωγραφική περιοχή.
  • Αποφοίτηση από τους αποφοίτους : Οι απόφοιτοι έχουν εφαρμόσει το πτυχίο MSES για να γίνουν ηγέτες στους τομείς τους. Τα επιτεύγματά τους κυμαίνονται από καθηγητές κολλεγίων μέχρι εκδότες, δημοσιογράφους, δάσκαλοι, ερευνητές. Λόγω των σχέσεων που δημιουργούνται, οι απόφοιτοι μας παραμένουν συνδεδεμένοι μεταξύ τους και με την GMC, δημιουργώντας ένα πλούσιο δίκτυο περιβαλλοντικών επαγγελματιών.
  • Αποδεδειγμένο σύστημα ηλεκτρονικής μάθησης και μικρές τάξεις Διευκόλυνση της μάθησης : Έχουμε διδάξει online περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα. Μπορείτε να εστιάσετε στις σπουδές σας, όχι στην αντιμετώπιση των τεχνολογικών δυσλειτουργιών. Επιπλέον, διατηρούμε τα μεγέθη των τάξεων μικρά - συνήθως δεν υπάρχουν περισσότεροι από 20 μαθητές ανά τμήμα. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείτε να αλληλεπιδράσετε ουσιαστικά με τους συμφοιτητές σας και να λάβετε εξατομικευμένη προσοχή από τους εκπαιδευτές των μαθημάτων.
Program taught in:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 - 3 Χρόνια
Τιμή
26,100 USD
Deadline
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Application deadline

Σεπτ. 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Άλλο