πλοίαρχος της επαγγελματικής διαχείρισης της ασφάλειας και των κινδύνων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό Master of Ασφάλειας και Διαχείρισης Κινδύνων Υγείας του προγράμματος (MOSHRM) που προσφέρονται στο Ουμ είναι μια μερικής απασχόλησης μεταπτυχιακό πρόγραμμα ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (ΑΑΕ), η οποία προσφέρει ένα προσόν που παρέχει μια υγιή επιχειρηματική και τεχνική βάση για την υποστήριξη της υλοποίησης του εντοπισμού των κινδύνων, την αξιολόγηση των κινδύνων και τα μέτρα ελέγχου, και να παρακολουθεί την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων τους. Το μάθημα περιλαμβάνει μελέτη στους τομείς των συστημάτων διαχείρισης, τη διαχείριση του κινδύνου, η νομοθεσία στον τομέα της ΕΑΥ, έξι σίγμα, την επαγγελματική ασφάλεια, την υγεία και την υγιεινή, τη διαχείριση του έργου και τη διαχείριση της ασφάλειας. Η μονάδα επιστέγασμα για το Masters είναι ένα έργο που σχετίζονται με ερευνητικό έργο.

MOSHRM παρέχει την ολοκληρωμένη και πραγματική ΕΑΥ μαθησιακές εμπειρίες στους εκπαιδευόμενους να ενταχθούν με επιτυχία ΕΑΥ στη διαχείριση των επιχειρήσεων. MOSHRM παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό της ακαδημαϊκής ποιότητας και της καταλληλότητας βιομηχανία να αναπτύξει υγιή, σταθερή και επαγγελματικών ικανοτήτων στον τομέα της ΕΑΥ.

Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας (ΕΑΥ) Διαχείριση Κινδύνων είναι ένας τομέας πρωταρχικής σημασίας στη διαχείριση των επιχειρήσεων και άλλους χώρους εργασίας, δημιουργώντας ζήτηση για ειδικευμένους επαγγελματίες επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας. Αυτά τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους πτυχιούχους να εργαστούν αποτελεσματικά σε μια σειρά από θέματα ΕΑΥ επαγγελματικούς ρόλους.

Καριέρα Αποτελέσματα

ΕΑΥ επαγγελματίες είναι σε ζήτηση λόγω της αυξανόμενης έμφαση στη διαχείριση των διαδικασιών επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας, σύμφωνα με το νόμο και τις κανονιστικές απαιτήσεις. Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος είναι πιθανό να έχουν αυξημένες ευκαιρίες σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων και βιομηχανιών.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Πτυχίο στην Επιστήμη, Μηχανική, Διαχείριση Τεχνολογίας ή οποιεσδήποτε άλλες συναφείς τομείς με ελάχιστη CGPA 2,50 ή ισοδύναμο ως αποδεκτό από Γερουσία? Ή Πτυχίο στην Επιστήμη, Μηχανική, Διαχείριση Τεχνολογίας ή οποιεσδήποτε άλλες συναφείς τομείς με CGPA λιγότερο από 2.50, μπορεί να γίνει αποδεκτή με τουλάχιστον 5 χρόνια εργασιακή εμπειρία.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

Our mission is to become a cradle of excellence in education, training and research through providing leadership in the educational and the technological world by carefully selecting students of chara ... περαιτέρω

Our mission is to become a cradle of excellence in education, training and research through providing leadership in the educational and the technological world by carefully selecting students of character, integrity, determination and motivation, and choosing individuals of outstanding character, commitment, ability and vision to serve as trustees, officers and faculty. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη