πλοίαρχος οικονομία παιδαγωγική (ma)

Allensbach University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πλοίαρχος οικονομία παιδαγωγική (ma)

Allensbach University

Θέλετε να είστε ενεργοί ως επαγγελματική δάσκαλος και ψάχνει για την πολλαπλή είσοδο στο επάγγελμα του εκπαιδευτικού; Έχουν στόχο για μια καριέρα στο ανθρώπινο δυναμικό ή με έναν εκπαιδευτικό ίδρυμα; Είναι ενεργοί στην εκπαίδευση και θέλουν να αναλάβουν μια ανώτερη θέση στην εταιρεία; Προτίθενται να εργαστεί ως ανεξάρτητος σύμβουλος ή λέκτορας για τις επιχειρήσεις και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα; Στη συνέχεια, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Business Εκπαίδευση» είναι ακριβώς σωστό για σας. Για ερωτήσεις σχετικά με παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πρόσβαση στην πρακτική άσκηση - αυτό αντιμετωπίζεται από πολιτεία σε πολιτεία ποικίλλουν.

Είτε ψάχνετε για το cross-είσοδο στο επάγγελμα του εκπαιδευτικού ή με συνέπεια να συνεχίσει στο ανθρώπινο δυναμικό Καριέρα ανάπτυξης: Το πρόγραμμα "Επιχειρηματική Εκπαίδευση - Master of Arts" σας δίνει τη δυνατότητα να αναλάβει διευθυντικές θέσεις στην εκπαίδευση και την εργασία του προσωπικού. Έτσι, είναι σε θέση να ελέγχουν ως ηγέτης στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού των μεγαλύτερων εταιρειών, την εσωτερική και εξωτερική κατάρτιση των εργαζομένων. Ως εκπαιδευτικό εμπειρογνωμόνων θα αναπτύξει λύσεις για πολύπλοκες καταστάσεις απόφαση για επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια μελλοντική-απόδειξη σταδιοδρομία. Επιπλέον, του μεταπτυχιακού προγράμματος μπορεί να χρησιμεύσει ως σημείο εκκίνησης για μια ακαδημαϊκή σταδιοδρομία στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και αντιπροσωπεύει ένα επιπλέον προσόν για τους εκπαιδευτικούς.

Master of Arts in Business Εκπαίδευση: BWL + παιδαγωγικές γνώσεις = ειδικός στον τομέα της εκπαίδευσης

Οι δεξιότητες που απαιτούνται για την απόκτηση μερικής απασχόλησης σε μια αναγνωρισμένου κύρους πανεπιστήμιο με μια πρώτη ιδέα της διδασκαλίας και υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας.

δομή και το περιεχόμενο των μαθημάτων

Το μάθημα εξ αποστάσεως μάθηση "Business Εκπαίδευση - Master of Arts» περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες περιεχομένου που συμπληρώνουν συστηματικά :. 1 Βασικά: Στην ομάδα «Εισαγωγή στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση" είναι ζητήματα διδασκαλίας και μάθησης, καθώς και τη διδασκαλία στον οικονομικό και εκπαίδευση στο κέντρο. . 2 Έρευνα Βάσης της οικονομικής: Αυτό το παράθυρο ενότητα, αναπτύξτε τα προσόντα σας από τα μαθήματα οικονομικών προπτυχιακών σε θέματα διεθνοποίησης και της μεθοδολογίας της έρευνας. . 3 Οικονομική Εκπαιδευτικό Focus: Μπορείτε να προετοιμάσει τους μαθητές ειδικά για τη δραστηριότητα σε μια περιοχή της επαγγελματικής κατάρτισης. Δύο εστιακά σημεία είναι διαθέσιμα: Επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση σε επαγγελματικές σχολές ή Off επαγγελματική κατάρτιση. . 4 VertiefungsfächerΗ επιλογή των δύο μεγαλύτερων εταιριών (από πέντε οικονομικά πηγάδια) που επιτρέπει σε ένα άτομο προφίλ. Με διατριβή Μάστερ σας, που είναι η ολοκλήρωση των σπουδών σας, να αποδείξει ότι μπορείτε να εργαστείτε σε ένα πρόβλημα από τις θεματικές ενότητες του προγράμματος του Δασκάλου ανεξάρτητα χρησιμοποιώντας επιστημονικές μεθόδους.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Έχετε ήδη ένα πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο στα οικονομικά με τουλάχιστον 180 ECTS. Εάν έχετε ένα πρώτο πτυχίο κολεγίου μη-οικονομικά, μπορείτε να ξεκινήσετε με το πρόγραμμα σπουδών του πλοιάρχου, αφού έχετε ολοκληρώσει συμπαγή Διαχείρισης Μελέτη των οκτώ μηνών ". Αυτό σας παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα του πλοιάρχου σε βασικά οικονομικά.

Έχουν, επίσης, σχετική επαγγελματική εμπειρία και τη γνώση της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2 του πιστοποιητικού Cambridge. Αν δεν έχετε παρακολουθήσει το τεστ, μπορείτε να βελτιώσετε τα αγγλικά σας σε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Διευθυντή Σπουδών.

Διάρκεια της μελέτης

Είναι δυνατόν 24 μήνες μια ελεύθερη επέκταση της περιόδου της μελέτης έως και 12 μήνες, έτσι ώστε η μελέτη μπορεί να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το ατομικό πρόγραμμα σε 24 έως 36 μήνες: Πρότυπο περίοδο της μελέτης. Έναρξη: κάθε χρόνο

πτυχίο

Αφού ολοκληρώσετε όλες τις εξετάσεις με επιτυχία, θα δώσει το κολέγιο το βαθμό «Master of Arts - Επιχειρήσεις Εκπαίδευση", το οποίο μπορείτε για παράδειγμα, επίσης, για την προώθηση. με τίτλο σε ένα από τα πανεπιστήμια εταίρους μας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Γερμανός
Allensbach University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
24 - 36 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
14,160 EUR
Locations
Γερμανία - Konstanz, Baden-Württemberg
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Γερμανία - Konstanz, Baden-Württemberg
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών