Το Master of Business Administration / Λογιστικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες διαχείρισης των μαθητών πρέπει να λειτουργήσει αποτελεσματικά μέσα σε μια οργάνωση λογιστικής. Οι μαθητές θα δημιουργήσουν και θα υπερασπιστούν τις λύσεις τους σε προβλήματα διαχείρισης κρίσεων, κερδοφόρες ευκαιρίες ανάπτυξης και αλλαγή ηγεσίας. Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι σπουδαστές αποκτούν εμπειρία στην απόσταξη μιας κατάστασης σε ένα καλά καθορισμένο πρόβλημα. εφαρμόζοντας εργαλεία και έννοιες για την ανάλυση μιας ποικιλίας εναλλακτικών λύσεων. και επιλέγοντας και υπερασπιζόμενος τη συνιστώμενη πορεία δράσης τους.

Το πρόγραμμα Master of Business Administration στο Πανεπιστήμιο του Phoenix χρησιμοποιεί μάθηση βασισμένο στο πρόβλημα όπου βελτιώνει τις δεξιότητές τους επίλυσης προβλημάτων, μαζί με την επικοινωνία, τη δημιουργικότητά τους, την αξιοποίηση των πληροφοριών και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης. Αξιολογούνται με βάση τη χρήση της διαδικασίας επίλυσης προβλημάτων (η οποία χρησιμοποιεί μια γενική κλάση) καθώς και τις ικανότητες επικοινωνίας και κριτικής σκέψης τους κατά την παρουσίασή τους.

Η εξειδίκευση MBA / ACC έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις ικανότητες λογιστικής διαχείρισης που οι φοιτητές πρέπει να λειτουργούν αποτελεσματικά σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και δημόσιους οργανισμούς. Η εξειδίκευση MBA / ACC βασίζεται σε μαθήματα σε προηγμένα συστήματα λογιστικής πληροφόρησης, προηγμένη λογιστική κόστους, προηγμένη φορολογία επιχειρήσεων, λογιστική θεωρία και έλεγχο.

Οι ομάδες μάθησης θα εφαρμόσουν τις αρχές της συγκριτικής αξιολόγησης σε όλο το πρόγραμμα για να ερευνήσουν τις πιο δημιουργικές λύσεις σε ένα λογιστικό πρόβλημα. Αυτό θα εμπλουτίσει τις εναλλακτικές λύσεις που λαμβάνουν υπόψη οι εκπαιδευόμενοι στην αξιολόγηση πιθανών λύσεων στα προβλήματα.

Το MBA / ACC αποτελείται από 54 πιστωτικές ώρες και περιλαμβάνει τρία μαθήματα επάρκειας (MBA / 501, MBA / 502, MBA / 503) τα οποία μπορεί να ικανοποιηθούν χρησιμοποιώντας προπτυχιακά μαθήματα. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να παραιτηθούν από επιπλέον εννέα μονάδες που χρησιμοποιούν μαθήματα μεταπτυχιακών σπουδών και μπορούν να τύχουν διάρκειας 36 ωρών πίστωσης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Phoenix Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη