πλοίαρχος επιχειρηματικής διοίκησης / λογιστικής

University of Phoenix Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πλοίαρχος επιχειρηματικής διοίκησης / λογιστικής

University of Phoenix Online

Το Master of Business Administration / Λογιστικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες διαχείρισης των μαθητών πρέπει να λειτουργήσει αποτελεσματικά μέσα σε μια οργάνωση λογιστικής. Οι μαθητές θα δημιουργήσουν και θα υπερασπιστούν τις λύσεις τους σε προβλήματα διαχείρισης κρίσεων, κερδοφόρες ευκαιρίες ανάπτυξης και αλλαγή ηγεσίας. Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι σπουδαστές αποκτούν εμπειρία στην απόσταξη μιας κατάστασης σε ένα καλά καθορισμένο πρόβλημα. εφαρμόζοντας εργαλεία και έννοιες για την ανάλυση μιας ποικιλίας εναλλακτικών λύσεων. και επιλέγοντας και υπερασπιζόμενος τη συνιστώμενη πορεία δράσης τους.

Το πρόγραμμα Master of Business Administration στο Πανεπιστήμιο του Phoenix χρησιμοποιεί μάθηση βασισμένο στο πρόβλημα όπου βελτιώνει τις δεξιότητές τους επίλυσης προβλημάτων, μαζί με την επικοινωνία, τη δημιουργικότητά τους, την αξιοποίηση των πληροφοριών και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης. Αξιολογούνται με βάση τη χρήση της διαδικασίας επίλυσης προβλημάτων (η οποία χρησιμοποιεί μια γενική κλάση) καθώς και τις ικανότητες επικοινωνίας και κριτικής σκέψης τους κατά την παρουσίασή τους.

Η εξειδίκευση MBA / ACC έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις ικανότητες λογιστικής διαχείρισης που οι φοιτητές πρέπει να λειτουργούν αποτελεσματικά σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και δημόσιους οργανισμούς. Η εξειδίκευση MBA / ACC βασίζεται σε μαθήματα σε προηγμένα συστήματα λογιστικής πληροφόρησης, προηγμένη λογιστική κόστους, προηγμένη φορολογία επιχειρήσεων, λογιστική θεωρία και έλεγχο.

Οι ομάδες μάθησης θα εφαρμόσουν τις αρχές της συγκριτικής αξιολόγησης σε όλο το πρόγραμμα για να ερευνήσουν τις πιο δημιουργικές λύσεις σε ένα λογιστικό πρόβλημα. Αυτό θα εμπλουτίσει τις εναλλακτικές λύσεις που λαμβάνουν υπόψη οι εκπαιδευόμενοι στην αξιολόγηση πιθανών λύσεων στα προβλήματα.

Το MBA / ACC αποτελείται από 54 πιστωτικές ώρες και περιλαμβάνει τρία μαθήματα επάρκειας (MBA / 501, MBA / 502, MBA / 503) τα οποία μπορεί να ικανοποιηθούν χρησιμοποιώντας προπτυχιακά μαθήματα. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να παραιτηθούν από επιπλέον εννέα μονάδες που χρησιμοποιούν μαθήματα μεταπτυχιακών σπουδών και μπορούν να τύχουν διάρκειας 36 ωρών πίστωσης.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Phoenix, Arizona
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Phoenix, Arizona
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών