πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων

Everest University (formal FMU Online)

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων

Everest University (formal FMU Online)

Έχετε οραματίζονται τον εαυτό σας ως ηγέτη; Με το ευρύ πρόγραμμα μας, θα συγκεντρωθούν τα εργαλεία για να πετύχει σε πολλές πτυχές της επιχείρησης καθώς και να αποκτήσουν τις δεξιότητες για να επιτύχουν ως αποτελεσματικός διαχειριστής. Θα αποκτήσει την ικανότητα για την αποτελεσματική σχεδιασμός, η οργάνωση, προϋπολογισμός, άμεση, και τη διαχείριση σε έναν ηγετικό ρόλο.

Το up-to-ημερομηνία πρόγραμμα σπουδών θα σας επιτρέψει να γίνουν καινοτόμα και δεξιότητες στις πιο πρόσφατες τεχνικές και πραγματικού κόσμου πρακτικές. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους αποφοίτους το ευρύτερο δυνατό φάσμα των δυνατών επιλογών καριέρας και ευκαιρίες σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς.

Μπορείτε να επιλέξετε να επικεντρωθεί σε ένα πεδίο της συγκέντρωσης κατά:

  • Γενική Διοίκηση
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Διεθνείς Επιχειρήσεις

Μαθημάτων είναι διαθέσιμα στους τομείς της λογιστικής, οικονομικά, χρηματοοικονομικά, διαχείριση, μάρκετινγκ, οργανωτική συμπεριφορά, ποσοτικές μεθόδους, πολιτική και στρατηγική.

Αυτό το πρόγραμμα δίνει έμφαση στερεά επικοινωνία, την ηγεσία, την τεχνολογία, την έρευνα και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Η εξειδικευμένη φύση του προγράμματος σπουδών σας παρέχει τα εργαλεία για την επίτευξη επιτυχίας στην επιχειρηματική κοινότητα. Κέρδος για την απασχόληση σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, όπως η γενική διοίκηση, η δημόσια διοίκηση, και των μικρών επιχειρήσεων ή την εταιρική διαχείριση.

Μερικές ευκαιρίες καριέρας περιλαμβάνουν:

  • Σύμβουλος Διαχείρισης
  • Αντιπρόεδρος του Μάρκετινγκ
  • Αντιπρόεδρος Οικονομικών

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά σας σε επιχειρήσεις και τη βιομηχανία μέσω της επίτευξης των πολύτιμων γνώσεων και δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, την πρωτοβουλία, την ανεξαρτησία και την ευθύνη να γαμπρός να γίνεις αποτιμώνται ηγέτες στον κόσμο των επιχειρήσεων.


Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Santa Ana, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Santa Ana, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών