Έχετε οραματίζονται τον εαυτό σας ως ηγέτη; Με το ευρύ πρόγραμμα μας, θα συγκεντρωθούν τα εργαλεία για να πετύχει σε πολλές πτυχές της επιχείρησης καθώς και να αποκτήσουν τις δεξιότητες για να επιτύχουν ως αποτελεσματικός διαχειριστής. Θα αποκτήσει την ικανότητα για την αποτελεσματική σχεδιασμός, η οργάνωση, προϋπολογισμός, άμεση, και τη διαχείριση σε έναν ηγετικό ρόλο.

Το up-to-ημερομηνία πρόγραμμα σπουδών θα σας επιτρέψει να γίνουν καινοτόμα και δεξιότητες στις πιο πρόσφατες τεχνικές και πραγματικού κόσμου πρακτικές. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους αποφοίτους το ευρύτερο δυνατό φάσμα των δυνατών επιλογών καριέρας και ευκαιρίες σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς.

Μπορείτε να επιλέξετε να επικεντρωθεί σε ένα πεδίο της συγκέντρωσης κατά:

  • Γενική Διοίκηση
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Διεθνείς Επιχειρήσεις

Μαθημάτων είναι διαθέσιμα στους τομείς της λογιστικής, οικονομικά, χρηματοοικονομικά, διαχείριση, μάρκετινγκ, οργανωτική συμπεριφορά, ποσοτικές μεθόδους, πολιτική και στρατηγική.

Αυτό το πρόγραμμα δίνει έμφαση στερεά επικοινωνία, την ηγεσία, την τεχνολογία, την έρευνα και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Η εξειδικευμένη φύση του προγράμματος σπουδών σας παρέχει τα εργαλεία για την επίτευξη επιτυχίας στην επιχειρηματική κοινότητα. Κέρδος για την απασχόληση σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, όπως η γενική διοίκηση, η δημόσια διοίκηση, και των μικρών επιχειρήσεων ή την εταιρική διαχείριση.

Μερικές ευκαιρίες καριέρας περιλαμβάνουν:

  • Σύμβουλος Διαχείρισης
  • Αντιπρόεδρος του Μάρκετινγκ
  • Αντιπρόεδρος Οικονομικών

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά σας σε επιχειρήσεις και τη βιομηχανία μέσω της επίτευξης των πολύτιμων γνώσεων και δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, την πρωτοβουλία, την ανεξαρτησία και την ευθύνη να γαμπρός να γίνεις αποτιμώνται ηγέτες στον κόσμο των επιχειρήσεων.


Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη