Read the Official Description

AACSB Accredited

Γενική επισκόπηση του Προγράμματος ΜΒΑ

Το πρόγραμμα MBA στο Μέιν Business School έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες και την κατανόηση να επιτευχθεί μακροπρόθεσμη επιτυχία στο συγκρότημα, ταχέως μεταβαλλόμενη παγκόσμια οικονομία.

Το πρόγραμμα μας παρέχει μια εκπαίδευση που στηρίζεται στις βασικές αρχές, αλλά αυτό που προετοιμάζει τους μαθητές μας για την επέκταση τους ρόλους διαχείρισης που απαιτούν δεξιότητες στην επικοινωνία, την προσαρμογή στην αλλαγή, και της ηγεσίας φυσικά. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση βιωματική, τα χέρια-για τη μάθηση, την ομαδική εργασία και την κριτική σκέψη. Το Πανεπιστήμιο του Maine πρόγραμμα MBA παράγει αποφοίτους με πρακτικές επιχειρηματικές δεξιότητες και μια παγκόσμια προοπτική, αλλά το πιο σημαντικό, παράγει ηγέτες των επιχειρήσεων που μπορούν να σκέφτονται στρατηγικά και με κριτικό πνεύμα, την προσαρμογή και την προώθηση της αλλαγής, να εμπνεύσει και να οδηγήσει, και να δημιουργήσει και να μεταφέρει ένα όραμα.

Το Maine Business School είναι διαπιστευμένο από AACSB, το πιο σημαντικό accreditor των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων. Έτσι ξέρετε ότι σας παρέχουμε ποιοτικά προγράμματα που διδάσκονται από υψηλής ποιότητας σχολή. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την σχολή μας, πολλοί από τους οποίους είναι πολύ γνωστά σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο ως μια μορφή πλήρως σε απευθείας σύνδεση / απόσταση, και καθώς και στις πανεπιστημιουπόλεις σε μια μικτή μορφή, όπου ο μαθητής παίρνει τα μισά ή περισσότερα από τα μαθήματά τους ζουν και το υπόλοιπο σε απευθείας σύνδεση.

σε απευθείας σύνδεση MBA πρόγραμμα μας αναφέρεται ως το «Essential MBA" επειδή έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με εξαιρετική ηγεσία, τη διαχείριση, και αναλυτικές δεξιότητες σύνολα με φόντο στον τομέα των οικονομικών, της λογιστικής, και την παγκόσμια δέσμευση για το ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας. Παρακαλώ πηγαίνετε στην ιστοσελίδα UMaine MBA για περισσότερες πληροφορίες.

Τα μαθήματα κορμού στο πρόγραμμά μας αποτελείται από BUA 601 - Στατιστική Ανάλυση και Μοντελοποίηση για Οργανωτική Επιχειρήσεων? BUA 605 - Δημιουργία και Λήψη Αξίας στην Ψηφιακή Οικονομία? BUA 609 - Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων? BUA 620 - Δίκαιο, Επιχειρήσεις και Κοινωνία? BUA 626 - Διαχείριση των σύγχρονων οργανισμών? BUA 651 - Χρηματοοικονομική Διοίκηση? και BUA 649 - Πολιτική Διαχείρισης (η πορεία επιστέγασμα του προγράμματος). Οι μαθητές μπορούν να λάβουν τρία μαθήματα επιλογής, συμπεριλαμβανομένης μιας διεθνούς μελέτης πεδίου (BUA 596), το οποίο πηγαίνει σε ένα διαφορετικό μέρος του κόσμου κάθε χρόνο και ένα οικοτροφείο (συνιστάται για τους μαθητές χωρίς εργασιακή εμπειρία). Με πτώση το 2016 όλα τα μαθήματα θα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο μια φορά το χρόνο.

Το ίδρυμα για το πρόγραμμα (προϋποθέσεις) αποτελείται από μαθήματα στον τομέα της λογιστικής, οικονομικά και στατιστικά στοιχεία. Ορισμένοι από τους αιτούντες θα πληρούν ήδη ορισμένες ή όλες αυτές τις απαιτήσεις. Για όσους δεν το κάνουν, το Πανεπιστήμιο του Maine προσφέρει εσπευσμένη online μαθήματα στον τομέα της λογιστικής (BUA 400) και την οικονομία (ECO 410) για τους φοιτητές χωρίς προηγούμενη μαθήματα σε αυτούς τους τομείς. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν το μάθημα της στατιστικής από το Πανεπιστήμιο του Maine ή αλλού (σε απευθείας σύνδεση είναι διαθέσιμη). Μόλις matriculated, προσφέρουμε μη πιστωτικά μαθήματα σε χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, και τη διαχείριση για όσους χρειάζονται αυτά.

Οι μαθητές μπορούν να μελετήσουν πλήρους ή μερικής απασχόλησης και matriculate για το φθινόπωρο, την άνοιξη ή το καλοκαίρι εξάμηνα.

Μορφή πρόγραμμα

Το Πανεπιστήμιο του Maine σε απευθείας σύνδεση MBA μπορεί να ληφθεί από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο, εφ 'όσον οι μαθητές έχουν επαρκή σύνδεση στο internet. Ωστόσο, προσπαθούμε να έχουμε μια δεσμευμένη πρόγραμμα στο οποίο οι μαθητές απόσταση μας αλληλεπιδρούν με τον καθηγητή και τους μαθητές πανεπιστημιούπολη και την εργασία με αυτούς τους μαθητές σχετικά με τα έργα.

Έτσι, δεν είναι ένα εντελώς ασύγχρονη πρόγραμμα στο οποίο οι μαθητές δεν αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο με τον καθηγητή και, ενδεχομένως, άλλους μαθητές πανεπιστημιούπολη. Ορισμένες τάξεις απαιτούν σύγχρονη συμμετοχή διαφόρων βαθμών. Για παράδειγμα, μερικές φορές οι μαθητές απόσταση θα πρέπει να είναι σε απευθείας σύνδεση σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές (πάντα το βράδυ, ανατολική ώρα ΗΠΑ). Για ορισμένες κατηγορίες είναι εβδομαδιαία? για άλλους η σύγχρονη απαίτηση είναι λιγότερο συχνή. Και πολλές κατηγορίες δεν έχουν καμία σύγχρονη συνιστώσα.

σχολή μας είναι γνώστες των απαιτήσεων των επαγγελματιών που εργάζονται, και να καταλάβουν όταν η εργασία παρεμβαίνει περιστασιακά με την τάξη παρουσία. Αλλά ο φοιτητής πρέπει να γνωρίζει ότι θα απαιτηθεί μια τάξη διαδραστική παρουσία για κάποια μαθήματα.

UMOMBA01

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Οι αιτήσεις εξετάζονται σε κυλιόμενη βάση εισαγωγής, πράγμα που σημαίνει ότι όταν η αίτηση είναι πλήρης, η διαδικασία αξιολόγησης αποδοχής αρχίζει. Η εφαρμογή μπορεί να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση ή να κατεβάσει σε http://www.umaine.edu/graduate.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μαθήματα Κορμού (21 credits):

Όλοι οι υποψήφιοι για το πτυχίο MBA πρέπει να συμπληρώσει τα ακόλουθα επτά βασικών μεταπτυχιακών μαθημάτων:

 • BUA 601: Στατιστική Ανάλυση και Μοντελοποίηση για τις οργανωτικές λειτουργίες 3cr.
 • BUA 605: Δημιουργία & Σύλληψη Αξία στο 3cr Ψηφιακή Οικονομία.
 • BUA 609: Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων 3cr.
 • BUA 620: Δίκαιο, Επιχειρήσεις και Κοινωνία 3cr.
 • BUA 626: Διαχείριση των σύγχρονων οργανισμών 3cr.
 • BUA 649: 3cr Πολιτική Διαχείρισης.
 • BUA 651: 3cr Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

Μαθήματα επιλογής (9 μονάδες):

Μαθήματα περιλαμβάνουν: Μια σχολή υπό την ηγεσία εμπειρία στον τομέα σε ένα διεθνές περιβάλλον. Τα τελευταία χρόνια, οι μαθητές μας έχουν συμμετάσχει σε διεθνή προγράμματα σπουδών σε χώρες όπως η Ιαπωνία, η Βραζιλία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Βουλγαρία, η Κίνα, το Βιετνάμ, και την Τσεχική Δημοκρατία.

 • BUA 596: 3cr Διεθνή Μελέτη πεδίο.

Ένα οικοτροφείο σε μια εταιρεία κερδοσκοπικού ή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ή να είναι μέρος μιας ομάδας συμβούλων από το Business School εργάζεται πάνω σε ένα σχέδιο για μια επιχείρηση.

 • BUA 641: Οργανωτική Consulting 3cr. ή
 • BUA 695: MBA Πρακτική 1-4cr.

Σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σήμερα περιλαμβάνουν:

 • BUA 561: Διαχείριση Γνώσης και Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων 3cr.
 • BUA 668: Ηλεκτρονικό Εμπόριο 3cr.
 • Κλιματικής Αλλαγής ειδικά θέματα 3cr πορεία.
 • SIE 557: Εφαρμογές Σύστημα Βάσεων Δεδομένων 3cr.
 • SIE 515: Ανθρώπου Μηχανής 3cr.
 • SIE 516: Εικονική Πραγματικότητα: Έρευνα και Εφαρμογές 3cr.

Τι μπορώ να κάνω με ένα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA);

Σχεδόν κάθε Τομέα περιλαμβάνει κάποια μορφή διοικητική θέση. Πολλές κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και κυβερνητικές υπηρεσίες είτε επιβάλλει ή ευνοεί έντονα όσους κατέχουν ένα MBA σε σχέση με άλλους αιτούντες. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων MBA μάθουν τις δεξιότητες διαχείρισης να εργαστεί σε διοικητικές και ηγετικές θέσεις σε τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη, τη μηχανική και την εκπαίδευση. Μια Ιανουάριο 2015 Financial Times άρθρο λέει ότι "... οι απόφοιτοι MBA με έδρα τις ΗΠΑ τείνουν να είναι καλύτερα σε κτίριο επιτυχημένες επιχειρήσεις." Ακόμα και γιατροί έχουν αρχίσει να δείτε την αξία στην απόκτηση MBA τους καθώς τρέχουν τα γραφεία τους και να διαχειρίζονται οι εργαζόμενοι, τα οικονομικά τους και ηλεκτρονικών αρχεία. MBA βαθμούς συχνά να οδηγήσει σε ανώτερο διευθυντικές θέσεις στον τομέα των επιχειρήσεων, με τον τομέα των μη κερδοσκοπικών και στην παροχή συμβουλών και την επιχειρηματικότητα. Δημοφιλείς επιλογές σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους από ένα πρόγραμμα MBA περιλαμβάνει λογιστή, στέλεχος της διαφημιστικής εταιρίας, διευθυντής επιχειρήσεων, διευθυντής μάρκετινγκ, διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού, αξιωματικός χρηματοδότηση, CIO, φάτνη προϊόν, σύμβουλος διαχείρισης, οικονομικός αναλυτής και πολλά άλλα.

Program taught in:
Αγγλικά

See 15 more programs offered by UMaineOnline (University of Maine) »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
12,540 USD
$ 418 / cr. σε κράτος και $ 523 / cr. out-of-κράτος
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο