Μάθημα Εισαγωγή

(MBA) είναι πλέον γνωστό και ευρέως αναγνωρισμένα προσόντα εκπαίδευσης στη διαχείριση του κόσμου. Έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα προσόντα στον σημερινό κόσμο των επιχειρήσεων ως απαραίτητη προϋπόθεση για την πιο κορυφαίες διοικητικές θέσεις καθώς και για την επιτυχή εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Παγκόσμια ηγετική ηγέτες των επιχειρήσεων θεωρούν ΜΒΑ ως το κλειδί για την επιτυχία της συνεχούς σταδιοδρομία σε τομείς όπως η κατασκευή, μηχανική, τις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη και άλλους τομείς των υπηρεσιών.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας δυναμικής και κατά καιρούς, ταραχώδη επιχειρηματικό περιβάλλον, το MBA προσόντα είναι η ίδια η εξέλιξη και η προσαρμογή. Εκτός εξοπλίζει τους αποφοίτους MBA με ειδίκευση που θα ανοίξει το δρόμο για την κορυφή διευθυντικές θέσεις μεγάλων ή πολυεθνικών εταιρειών, το MBA είναι επίσης χρήσιμο και για όσους επιλέγουν για θέσεις στα μικρότερα, αλλά προοδευτικές εταιρείες, καθώς και επιχειρηματίες που επιθυμούν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση. Ένα από τα πιο επιτακτικοί λόγοι για να κάνετε ένα MBA είναι να βελτιώσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας μέσω της αποτελεσματικής προσωπική ανάπτυξη και την ανάπτυξη ικανοτήτων.

Οι προκλήσεις που επιβάλλονται από τον 21ο αιώνα, κάνει την αναβάθμιση και την ενίσχυση των δεξιοτήτων και των προσόντων απαραίτητη προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που καθορίζονται από τις εταιρείες, τους πελάτες και το ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον μέσα στο οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις.

Προαπαιτούμενο (ες):

Το επίπεδο επιτυχίας που απαιτείται για την είσοδο στο πρόγραμμα αυτό είναι ένα κατάλληλο πτυχίο Honors ή ισοδύναμο προσόν Ή κατάλληλο μεταπτυχιακό δίπλωμα ή ισοδύναμο προσόν Ή ένα επαγγελματικό πτυχίο Bachelor στο NQF επίπεδο 8 (480 μονάδες). Εκτός αυτού, ο αιτών πρέπει
i) είναι 25 ετών και άνω και
ii) έχουν τουλάχιστον τριετή επαγγελματική πείρα.

Σύμφωνα με τις εθνικές επιταγές της διεύρυνσης της πρόσβασης και σύμφωνα με την αποστολή της RBS, κατ 'ανώτατο όριο το 10% της κλάσης μπορεί να εισαχθεί μέσω της εναλλακτικής οδού ομολογίες της ΑΠΜ.

Το MBA αποτελείται από δώδεκα ενότητες μαθημάτων (έντεκα βασικές ενότητες και ένα μάθημα επιλογής της μονάδας) και ενός τελικού συστατικού του διατριβή της έρευνας. Το πρόγραμμα είναι δομημένο σε βάση τριμήνου τεσσάρων μηνών. Οι μαθητές καλούνται να συμπληρώσουν τρεις ενότητες κατά τη διάρκεια κάθε τριμήνου. Το τελικό στάδιο του βαθμού περιλαμβάνει την ολοκλήρωση μιας διατριβής. Η ελάχιστη διάρκεια του προγράμματος ΜΒΑ είναι είκοσι μηνών.

Το πρόγραμμα αποτελείται από την ακόλουθη δομή:

Έτος 1

Τρίμηνο 1

 • Στρατηγική και διαχείριση αλλαγών
 • Οικονομικά
 • Στρατηγικό μάρκετινγκ

Τρίμηνο 2

 • Η παγκόσμια πολιτική οικονομία
 • Ηγεσία και ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου
 • Διακυβέρνηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη

Τρίμηνο 3

 • ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Πληροφορίες και Διαχείριση Γνώσης
 • Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Έτος 2

Τρίμηνο 4

 • επιχειρηματικότητα
 • Έρευνα και Στατιστικές Μέθοδοι

Και ένα μάθημα επιλογής από τις ακόλουθες ενότητες:

 • Ισλαμική τραπεζική και Οικονομικών
 • διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης
 • Διαχείριση του δημόσιου τομέα

Τρίμηνο 5

 • Διατριβή

Υλοποίηση του Προγράμματος MBA

Το πρόγραμμα REGENT Business School MBA είναι κατά κύριο λόγο προσφέρονται μέσω της λειτουργίας της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αυτό περιλαμβάνει ένα εύκαμπτο μείγμα από εργαστηρίων και διαλέξεων, κοινοπρακτικά μάθηση και ανεξάρτητη μελέτη, καθώς και η συνεχής υποστήριξη και την ακαδημαϊκή καθοδήγηση από το ακαδημαϊκό προσωπικό.

Ένα ειδικό τμήμα υποστήριξης των φοιτητών προσφέρει διοικητική υποστήριξη και συμβουλευτική σε φοιτητές κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Η υλοποίηση του προγράμματος είναι ευαίσθητη στις διαφορετικές ανάγκες των μαθητών, ιδίως εκείνων που συνεχίζουν να εργάζονται με πλήρες ωράριο, ενώ σπούδαζε μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Κατά την εγγραφή, κάθε φοιτητής λαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο μελέτης που περιέχουν υλικά μελέτης για κάθε μία των εγγεγραμμένων μονάδων τους, ένα λεπτομερές ακαδημαϊκό ημερολόγιο και άλλες σχετικές λεπτομέρειες του ακαδημαϊκού προγράμματος. Εκτός από τα εργαστήρια, οι μαθητές έχουν επίσης πρόσβαση σε εκπαιδευτική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο δικτυακός τόπος RBS παρέχει μια σειρά από online υπηρεσίες και καθοδήγηση σε όλο το πρόγραμμα MBA.

«Υποστηριζόμενα Απόσταση« Πρόγραμμα ΜΒΑ

Ο βαθμός είναι επίσης προσφέρεται μέσω της αυξημένης σχέδιο παράδοσης που αναφέρεται στην RBS ως το «Υποστηριζόμενα Απόσταση» MBA. Αυτή η επιλογή προορίζεται για τους φοιτητές που προτιμούν αυξημένη επαφή με τις σπουδές τους. MBA φοιτητές σχετικά με το πρόγραμμα που στηρίζει Απόσταση MBA παρακολουθήσουν διαλέξεις, να αναλάβει αναλύσεις μελέτη περίπτωσης, προσομοιώσεις των επιχειρήσεων και την ομάδα εργασίας σε εβδομαδιαία βάση.

Πλεονεκτήματα του προγράμματος «Υποστηριζόμενα Distance»

Παρακολούθηση διαλέξεων, μαζί με την ίδια ομάδα μαθητών και προσφέρει:

 • Ένα δίκτυο από τους συναδέλφους με βιώσιμων επιχειρηματικών και κοινωνικών επαφών
 • Αφιερωμένο χρόνο μελέτης και την αλληλεπίδραση με έμπειρους ακαδημαϊκούς
 • Πρόσβαση σε κορυφαίες επιχειρήσεις και τη βιομηχανία ηγέτες

«Υποστηριζόμενα Απόσταση» πρόγραμμα το MBA προσφέρεται στις παρακάτω τοποθεσίες: Ντέρμπαν, Γιοχάνεσμπουργκ, στο Ανατολικό Λονδίνο, Ναμίμπια, Σουαζιλάνδη και Ζάμπια.

Εξέταση χώρους

Οι εξετάσεις μπορεί να γραφτεί στις ακόλουθες περιοχές: Ντέρμπαν, Γιοχάνεσμπουργκ, στο Ανατολικό Λονδίνο, Πολοκβάνε, Nelspruit, Βίντχουκ, Λουσάκα και Matsapha.

Οι τόποι εξέτασης καθορίζεται με βάση τη ζήτηση των φοιτητών.

Διδακτέα ύλη

Στο πλαίσιο της RBS MBA Φιλοσοφία, το πρόγραμμα σπουδών MBA RBS στοχεύει στην ανάπτυξη διανοητική ικανότητα ενός μαθητή, εκτελεστικό προσωπικότητα και διευθυντικές του ικανότητες με την κατάλληλη ανάμειξη των επιχειρήσεων και διεπιστημονική εκπαίδευση. Το πρόγραμμα σπουδών ΜΒΑ παρέχει στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη διαχείριση της εκπαίδευσης των διεθνώς αναγνωρισμένων βέλτιστων πρακτικών με την ευελιξία για την προσαρμογή τους αυτόχθονες επιχειρηματικό και κοινωνικό πλαίσιο.

Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος ανεβαίνει από τη γενική εκπαίδευση διαχείρισης για την εξειδίκευση σε διάφορους τομείς των επιχειρήσεων. Γενικές δεξιότητες διαχείρισης, όπως προφορική και γραπτή επικοινωνία, τη λήψη αποφάσεων, την ηγεσία, και την ομαδική εργασία που αναπτύχθηκε μεταξύ των μαθητών στο αρχικό επίπεδο του προγράμματος θα τους παρέχει μια σταθερή βάση για πιο προηγμένες μελέτες σε εκλεκτική επίπεδο κατά τη διάρκεια των επόμενων σταδίων.

Βασικές ενότητες που διδάσκονται ενσωματώνουν πληροφορίες και θεωρίες από διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών, οικονομικά, λογιστικά, ποσοτικών μεθόδων, το μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, την οργανωτική δομή και η στρατηγική διαχείριση.

Η RBS MBA προετοιμάζει τους μαθητές να σκέφτονται κριτικά για τα θέματα των επιχειρήσεων, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξουν στρατηγικό επίπεδο κατανόησης και να αποδείξουν την κατανόηση των πολύπλοκων θεωρητικών κατασκευών στις μεγάλες κλάδους των επιχειρήσεων.

Η διατριβή MBA

Το στοιχείο καταληκτική του προγράμματος ΜΒΑ είναι η επιλογή ενός ερευνητικού θέματος, την εφαρμογή κατάλληλων μεθόδων έρευνας σε ένα οργανωτικό πλαίσιο και, στη συνέχεια, την ανάλυση και την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τα αποτελέσματα σε μια διατριβή του μεταξύ 12 000-15 000 λέξεις.

Το ερευνητικό έργο και την διατριβή του στόχο να εντοπίσει και να διερευνήσει ένα σημαντικό ζήτημα της διαχείρισης, με παράλληλη τήρηση προσωπική καριέρα ως στόχο, ακαδημαϊκά πρότυπα και σε πολλές περιπτώσεις οργανωτικούς στόχους.

Η διατριβή είναι πιθανό να επικεντρωθεί σε ένα από τα παρακάτω:

 • Έρευνας και εντοπισμού μιας επιχείρησης ή τη διαχείριση του ζητήματος ενδιαφέροντος ή της αξίας στους σπουδαστές στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
 • Ένας οργανισμός που βασίζεται σε έργο, σε γενικές γραμμές με τον εργοδότη του φοιτητή.
 • Η έρευνα της επιχειρηματικής ιδέας, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στην αυτοαπασχόληση ή ίδρυση επιχειρήσεων

Διάφορα ευκαιρίες για έργα οργάνωση που βασίζεται μπορεί να προκύψουν από τη σειρά RBS των δικτύων και των σχέσεων με εξωτερικά ενδιαφερόμενα μέρη.

Υποστήριξη Διατριβής

Μόλις η ερευνητική πρόταση έχει υποβληθεί και εγκριθεί, ένας ερευνητικός σύμβουλος διατίθεται στον φοιτητή. Ο επιβλέπων θα είναι ειδικός στον τομέα της μελέτης, που ο φοιτητής επιθυμεί να διερευνήσει και θα παρέχει βοήθεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διατριβή γραπτώς.

Επιπλέον, το τμήμα έρευνας και η βιβλιοθήκη θα είναι διαθέσιμος για βοήθεια σχετικά με την προμήθεια υλικών που απαιτούνται για τη συγγραφή της πτυχιακής εργασίας. Τα ερευνητικά κλινικές έκρινε επίσης τακτικά για την πρόοδό και να βοηθήσει να ξεπεραστούν τα εμπόδια καθ 'οδόν προς την επιτυχή ολοκλήρωση. Τέτοια ενδελεχής υποστήριξη διατριβής επιτρέπει στο μαθητή να εργάζονται ευσυνείδητα, να του / της τον καλύτερο εαυτό του και να ολοκληρώσει τη διατριβή σε ένα προκαθορισμένο χρόνο.

Απαιτήσεις εισδοχής για το πρόγραμμα

Το επίπεδο της επιτυχίας που απαιτείται για την έναρξη αυτού του προγράμματος είναι:

 • ένα κατάλληλο Honours Πτυχίο ή ισότιμο προσόν ή?
 • ένα κατάλληλο μεταπτυχιακό δίπλωμα ή ισότιμο προσόν ή?
 • πτυχίο Bachelor επαγγελματική σε επίπεδο NQF 8 (480 πόντοι)

Εκτός από αυτό ο αιτών οφείλει:

 • είναι 25 ετών ή μεγαλύτερης ηλικίας και?
 • έχουν τουλάχιστον τρία χρόνια εργασιακής εμπειρίας

Σύμφωνα με τις εθνικές επιταγές της διεύρυνσης της πρόσβασης και inline με την αποστολή της RBS, κατ 'ανώτατο όριο το 10% της κλάσης μπορεί να εισαχθεί μέσω της εναλλακτικής οδού ομολογίες της ΑΠΜ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποRegent Business School »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
20 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη