Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γίνετε ηγέτης στην επιχείρηση

Με Southern Cross University Online MBA, Θα αναπτύξει τόσο την επιχειρηματική τεχνογνωσία και τις πρακτικές δεξιότητες για να προωθήσουν την καριέρα σας ή να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Θα εξετάσει τη σύγχρονη διαχείριση και να αναπτύξουν λύσεις σε πολύπλοκες εμπορικές καταστάσεις - όλα μέσα από το πρίσμα της γρήγορο ρυθμό, συνεχώς εξελισσόμενη παγκόσμια ψηφιακή οικονομία. MBA μας έχει καταταχθεί ως 4 αστέρια από το Graduate Management Association of Australia. Ενημερώνουμε συνεχώς το πρόγραμμα σπουδών για να σας εξοπλίσει με τις τελευταίες τάσεις, και να εξασφαλίσει όλα όσα αφορούν πίσω στις εξελισσόμενες τάσεις. Την ίδια στιγμή, αυτό είναι ένα πρακτικό μάθημα - μπορείτε να επιλέξετε από επτά ειδικότητες για να ακονίσει τις δεξιότητές περαιτέρω τον κλάδο σας. Αν τα μάτια σας είναι σχετικά με την αγορά εργασίας, η έρευνα του 2014 Εταιρική προσλήψεων διαπιστώθηκε ότι το 83% των οργανισμών που συμμετείχαν στην έρευνα στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού σχεδιάζουν να προσλάβουν MBAs φέτος - έναν αριθμό που είναι ήδη σταθερή αύξηση από το 2009.

Ευκαιρίες καριέρας

Τόσο η γενική MBAs και εξειδικευμένα MBA έχουν πλεονεκτήματα. Οι απόφοιτοι γενικού MBA, με ευρεία γνώση τους σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων και της ηγεσίας πρακτική, μπορεί να έχει περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι με όταν πρόκειται για την καριέρα τους. Από την άλλη πλευρά, MBA απόφοιτοι με ειδίκευση έχουν μια βαθύτερη γνώση ενός συγκεκριμένου τομέα της βιομηχανίας, και μπορεί να είναι σε θέση να μεταβείτε κατευθείαν σε ένα πιο ανώτεροι ρόλο. Πού θα MBA σας οδηγήσει;

Διευθύνων Σύμβουλος (CEO)

Ως Διευθύνων Σύμβουλος μπορεί να είναι ιδιοκτήτες της εταιρείας, έχουν τη βάση της, ή μπορεί να υποβάλλει έκθεση στο διοικητικό συμβούλιο. Δεδομένου ότι το υψηλότερο κατάταξη διευθυντικό στέλεχος σε μια εταιρεία ή οργανισμό, που θα είναι υπεύθυνη για τον πρωταρχικό στρατηγικό σχεδιασμό για το μέλλον.

Ο διευθυντής Στρατηγικής

Συχνά αναφέρεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο σας, θα παρέχει μια στρατηγική προσέγγιση και κατανόηση τους δραστηριότητες, τις πολιτικές και τις διαδικασίες.

Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής

Ως Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα αναπτύξουν στρατηγικές και πολιτικές για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων - τώρα και στο μέλλον.

Chief Operating Officer (COO)

Δεύτερος στην ιεραρχία στο Διευθύνοντα Σύμβουλο, θα συχνά να βρεθούν σε εντατικές διαδικασίες-επιχειρήσεις. Θα διευθύνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες για την κάλυψη του προϋπολογισμού και οικονομικών στόχων, και μπορούν να συμμετέχουν στην παραγωγή, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, την έρευνα και την ανάπτυξη.

Μαθαίνοντας με SCU σε απευθείας σύνδεση

Online μαθήματα Southern University Σταυρός ταιριάζει απόλυτα γύρω από την εργασία, την οικογένεια και τη ζωή. Χτίζουμε την ευελιξία και την αριστεία - μαθήματα μας είναι 100% σε απευθείας σύνδεση, προσφέρουν έξι σημεία εισόδου στη διάρκεια του έτους, και παραδίδονται από την τεχνολογία-καταλαβαίνω ακαδημαϊκούς με φρέσκο, έξυπνο, και συνεργατική διαδραστική τεχνολογία.

100% on-line μοντέλο μας εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία. Μπορείτε να αρχίσει σε ένα από τα έξι περιόδων σπουδών όλο το χρόνο, και μπορεί να ολοκληρώσει έως έξι μονάδες ετησίως. Κάθε περίοδος σπουδών διαρκεί επτά εβδομάδες. Θα αρχίσει το Φεβρουάριο, Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο.

Από την έρευνα μέχρι την αποφοίτηση είμαστε εκεί για σας. Θα σας βοηθήσει μέσα από τη διαδικασία της αίτησης εγγραφής. Όταν σε εξέλιξη με τη μελέτη σας, εξατομικευμένο μας, one-on-one υποστήριξη σας κρατά κίνητρα και διασφαλίζει ότι παίρνετε ό, τι χρειάζεστε για να επιτύχετε τη μελέτη και τους στόχους σταδιοδρομίας σας.

Συνδεσιμότητα και δέσμευση είναι μέρος της συμφωνίας. Να πάρει ένα MBA αυξάνει όχι μόνο τις ικανότητές σας, αλλά και σας δίνει τη δυνατότητα να δικτυωθούν. Πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν εκπληρώσει τις μελλοντικές συνεργάτες ενώ μελετούσαν.

Εξειδίκευση ή να σπουδάσουν σε ένα γενικό MBA

Έχετε δύο επιλογές:

 • Μελέτη ολοκληρωμένη σουίτα επιχειρηματικών μονάδων με εξειδίκευση σε μία από τις τέσσερις βασικούς τομείς μας: λογιστική, διαχείριση υπηρεσιών υγείας, πληροφορίες για τη διαχείριση της γνώσης ή τη διαχείριση και οδηγεί τους ανθρώπους. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κερδίσει την βαθιά γνώση που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας εμπειρία.
 • Μελέτη ολοκληρωμένη σουίτα επιχειρηματικών μονάδων, χωρίς ειδίκευση, αποκτώντας δεξιότητες και γνώσεις από διάφορες μονάδες, και αποφοιτούν με την κατανόηση της κάθε πτυχή της επιχείρησης.

λογιστική

Ανάλυση της διαχείρισης και των διαδικασιών των επιχειρήσεων με μια λεπτομερή κατανόηση των θεμελιωδών αρχών του δικαίου των επιχειρήσεων, τη χρηματοοικονομική επίδοση, την κερδοφορία και τη φερεγγυότητα.

Υγειονομικές Υπηρεσίες Διαχείρισης

Εφαρμόστε τις αρχές του στρατηγικού σχεδιασμού και διαχείρισης σε μια ρύθμιση για την υγεία για να ασχοληθεί με τις εσωτερικές και εξωτερικές επιπτώσεις, όπως περικοπές χρηματοδότησης, την εσωτερική αναδιάρθρωση ή μια αλλαγή στην κυβέρνηση.

Πληροφορίες και Διαχείριση Γνώσης

Εφαρμογή στρατηγική σκέψη σε έννοιες, πρακτικές και την ανάπτυξη της γνώσης και της διαχείρισης των πληροφοριών.

Η διαχείριση και οδηγεί τους ανθρώπους

Διαχειριστείτε, να παρακινηθούν και να εμπνεύσει με στυλ ηγεσίας προσαρμοσμένα για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων.

λογιστική

Ανάλυση της διαχείρισης των επιχειρήσεων με μια λεπτομερή κατανόηση των βασικών μηχανισμών χρηματοδότησης και λογιστικής διαχείρισης.

Επιχειρηματικότητα και Δημιουργία Νέου Κεφαλαίου

Εντοπισμός ευκαιριών και δυνατοτήτων της αγοράς, να αναπτύξουν στρατηγικές για τον προγραμματισμό, τη διαχείριση της ανάπτυξης και τον εντοπισμό και την αξιολόγηση των κρίσιμων πόρων για νέες καινοτόμες επιχειρήσεις.

Υγειονομικές Υπηρεσίες Διαχείρισης

Εφαρμόστε τις αρχές του στρατηγικού σχεδιασμού και διαχείρισης σε μια ρύθμιση για την υγεία για να ασχοληθεί με τις εσωτερικές και εξωτερικές επιπτώσεις, όπως περικοπές χρηματοδότησης, την εσωτερική αναδιάρθρωση ή μια αλλαγή στην κυβέρνηση.

Η διαχείριση και οδηγεί τους ανθρώπους

Διαχειριστείτε, να παρακινηθούν και να εμπνεύσει με στυλ ηγεσίας προσαρμοσμένα για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων.

Επιχειρήσεις στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού

Με το βλέμμα στραμμένο στον ορίζοντα, εξετάζει στρατηγικές και δομές για την εξωτερική είσοδο στην αγορά και τη συμμετοχή, την οικονομία και την πολιτική του διεθνούς εμπορίου και της παγκόσμιας νομισματικής παράγοντες όπως συναλλάγματος.

Χρηματοοικονομική Διοίκηση

Μάθετε τις βασικές αρχές των επενδύσεων, τη συνταξιοδότηση, και τον προγραμματισμό των ταμειακών ροών, φορολογικές, νομικές δομές, εκτίμηση του κινδύνου και ασφάλισης, καθώς και τις κρίσιμες πτυχές της επικοινωνίας αυτό, σε ένα σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Πληροφορίες και Διαχείριση Γνώσης

Εφαρμογή στρατηγική σκέψη σε έννοιες, πρακτικές και την ανάπτυξη της γνώσης και της διαχείρισης των πληροφοριών.

κριτήρια εισόδου

 • Αποδεδειγμένη επαγγελματική υπόσταση - είτε πτυχίο (ή παρόμοια προσόντα) από ένα πανεπιστήμιο, ή έχουν άλλες εμπειρίες που θεωρούμε ως ισοδύναμη με ένα βαθμό.
 • Να κατέχουν την αγγλική γλώσσα.

Τι μπορείτε να μελετήσετε

Μονάδες

16

Μέρος Α - οι υποχρεωτικές μονάδες

 • Οικονομικών για Managers
 • εμπορία
 • Αρχές Διαχείρισης Έργων
 • Εταιρική Διακυβέρνηση για Διευθυντές
 • Ηγεσία και Διοίκηση Άνθρωποι
 • Η διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων
 • Στρατηγική και ανάλυση κατά περίπτωση
 • παγκόσμια επιχειρηματική

Μέρος Β - τα μαθήματα

 • Business Λογιστική για Διευθυντές
 • Επιχειρήσεις και Corporation Νόμος για Διευθυντές
 • Healthcare Professional Portfolio Α
 • Leading Αλλαγή στην Υγεία
 • Αρχές και Πρακτική της Κλινικής Λογοδοσία
 • Στρατηγική Διοίκηση Υγείας
 • Διαχείριση της Ψηφιακής Επιχείρησης
 • Στρατηγική Διαχείρισης Γνώσης
 • Οργανωτική Αλλαγή και την Ανάπτυξη
 • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Βιομηχανία Ερευνητικό Πρόγραμμα (διπλό σταθμισμένο)

Μέρος Γ - των μονάδων θεμελίωσης

 • Λογιστική για Διευθυντές
 • Οργανωτική Συμπεριφορά
 • Οικονομικά και ποσοτική ανάλυση
 • εμπορία

Σύνθετη στέκεται

Υπολογίζουμε προηγμένη στάση κοιτάζοντας ιδίως της εκπαίδευσης και της εμπειρίας σας. Ωστόσο, αυτή η περιγραφή θα σας δώσει μια καλή ιδέα για το τι μπορεί να εμφανιστεί.

Μπορείτε να λάβετε τις τέσσερις μονάδες στο Μέρος Γ, όπως προηγμένη στάση, μειώνοντας το συνολικό χρόνο σπουδών σας μέχρι και οκτώ μήνες, αν έχετε:

 • Ένα πτυχίο με παρόμοιο πεδίο, ή
 • πτυχιούχος πιστοποιητικό στην επιχείρηση, ή ισότιμο προσόν

Μπορείτε να λάβετε τις τέσσερις μονάδες Μέρος Γ και τέσσερις μονάδες Μέρος Β, όπως προηγμένη στάση, η μείωση του χρόνου σπουδών σας μέχρι και 16 μήνες, εάν έχετε:

 • Μια τιμητική διάκριση πτυχίο σε παρόμοιο τομέα, ή
 • ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην επιχείρηση, ή ισότιμο προσόν

Μπορείτε επίσης να λάβετε εκ των προτέρων διαρκούς αν:

 • αποδεικνύουν άλλα ακαδημαϊκά ή επαγγελματικά όρθια εγκριθεί από Σχολικής Εφορείας μας, ή
 • έχουν ολοκληρωθεί οι μονάδες μας μέσω του Προγράμματος Εκτελεστικής Διεύθυνσης, ή
 • έχουν πενταετή σχετική επαγγελματική εμπειρία ή επαγγελματικά προσόντα, μέσω της επίσημης ή ανεπίσημης μελέτης.

Περιόδων σπουδών (σημεία εισόδου): Φεβρουάριο, Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
14 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
2,590 AUD
$ 2340 AUD ανά μονάδα.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Why SCU's Online MBA?