Το Master of Business Administration / Διαχείριση του προγράμματος Global έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες διαχείρισης φοιτητές πρέπει να λειτουργεί αποτελεσματικά σε μια παγκόσμια οργάνωση. Οι μαθητές θα δημιουργήσουν και να υπερασπίζονται τις λύσεις τους στα προβλήματα της διαχείρισης κρίσεων, κερδοφόρες ευκαιρίες ανάπτυξης, και την ηγεσία της αλλαγής. Σε όλο το πρόγραμμα, οι μαθητές αποκτούν εμπειρία στο απόσταξης μια κατάσταση σε ένα καλά καθορισμένο πρόβλημα? Εφαρμόζοντας εργαλεία και έννοιες για την ανάλυση μια ποικιλία εναλλακτικών λύσεων? Και την επιλογή και την προάσπιση των συνιστώμενη διάρκεια της δράσης τους.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ χρησιμοποιεί προβλήματος μάθησης όπου οι μαθητές βελτιώσετε το πρόβλημά τους δεξιοτήτων επίλυσης μαζί με την επικοινωνία τους, τη δημιουργικότητα, την αξιοποίηση πληροφοριών, καθώς και δεξιότητες κριτικής σκέψης. Έχουν αξιολογηθεί με βάση τη χρήση τους για την διαδικασία επίλυσης προβλημάτων (η οποία απασχολεί ένα γενικό στήλη), καθώς και στην επικοινωνία τους και δεξιότητες κριτικής σκέψης κατά την παρουσίασή τους.

Στο MBA / ειδικότητα της GM, οι μαθητές θα δημιουργήσει σύνθετο πρόβλημα δραστηριότητας που διαλύει τα σενάρια αντλώντας από δεξιότητες και ικανότητες, κυριάρχησε κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν εμπειρία σε απόσταξης μια κατάσταση σε ένα καλά καθορισμένο πρόβλημα στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο με βάση τις ευκαιρίες για μια οργάνωση της επιλογής τους. Θα ισχύουν επιχειρηματικά εργαλεία και έννοιες για την ανάλυση μια ποικιλία από εναλλακτικές λύσεις, και θα λάβει ανατροφοδότηση σχετικά με τις επιλογές που κάνουν. Θα υπερασπιστούμε τις λύσεις τους και να συστήσει μια πορεία δράσης και της απόδοσης με βάση μετρήσεις αξιολόγησης για το επιχειρησιακό πρόβλημα.

Μαθαίνοντας ομάδες θα εφαρμόσουν τις αρχές της συγκριτικής αξιολόγησης στο σύνολο του προγράμματος για την έρευνα τις πιο δημιουργικές λύσεις σε ένα πρόβλημα των επιχειρήσεων. Αυτό θα εμπλουτίσουν τις εναλλακτικές λύσεις που εξετάζουν τους μαθητές σε αξιολόγηση των πιθανών λύσεων στα προβλήματα.

Το MBA / GM αποτελείται από 45 διδακτικές ώρες και περιλαμβάνει τρία μαθήματα επάρκειας (MBA/501, MBA/502, MBA/503), η οποία μπορεί να ικανοποιηθεί με προπτυχιακών μαθημάτων. Οι μαθητές μπορεί να αναστείλει για εννέα ακόμη χρησιμοποιώντας τις πιστώσεις που μεταπτυχιακά μαθήματα και μπορούν να χαρακτηριστούν για ένα residency ώρες 27-πίστωσης.


Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Phoenix Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη