πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων / μάρκετινγκ

University of Phoenix Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων / μάρκετινγκ

University of Phoenix Online

Το Master of Business Administration / Marketing πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες διαχείρισης των φοιτητών πρέπει να λειτουργήσει αποτελεσματικά μέσα σε μια οργάνωση μάρκετινγκ. Οι μαθητές θα δημιουργήσουν και θα υπερασπιστούν τις λύσεις τους σε προβλήματα διαχείρισης κρίσεων, κερδοφόρες ευκαιρίες ανάπτυξης και αλλαγή ηγεσίας. Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι σπουδαστές αποκτούν εμπειρία στην απόσταξη μιας κατάστασης σε ένα καλά καθορισμένο πρόβλημα. εφαρμόζοντας εργαλεία και έννοιες για την ανάλυση μιας ποικιλίας εναλλακτικών λύσεων. και επιλέγοντας και υπερασπιζόμενος τη συνιστώμενη πορεία δράσης τους.

Το πρόγραμμα Master of Business Administration στο Πανεπιστήμιο του Phoenix χρησιμοποιεί μάθηση βασισμένο σε προβλήματα όπου οι μαθητές βελτιώνουν τις δεξιότητές τους επίλυσης προβλημάτων, μαζί με την επικοινωνία, τη δημιουργικότητά τους, την αξιοποίηση των πληροφοριών και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης. Αξιολογούνται με βάση τη χρήση της διαδικασίας επίλυσης προβλημάτων (η οποία χρησιμοποιεί μια γενική κλάση) καθώς και τις ικανότητες επικοινωνίας και κριτικής σκέψης τους κατά την παρουσίασή τους.

Στην εξειδίκευση MBA / MKT , οι μαθητές θα δημιουργήσουν σύνθετα σενάρια επίλυσης επιχειρηματικών προβλημάτων αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τις ικανότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Οι μαθητές θα αποκτήσουν εμπειρία στην απόσταξη μιας κατάστασης σε ένα καλά καθορισμένο επιχειρηματικό πρόβλημα για να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες που βασίζονται στο μάρκετινγκ για έναν οργανισμό της επιλογής τους. Θα εφαρμόσουν επιχειρηματικά εργαλεία και έννοιες για να αναλύσουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις και θα λάβουν ανατροφοδότηση σχετικά με τις επιλογές που κάνουν. Θα υπερασπιστούν τις λύσεις τους και θα προτείνουν μια πορεία δράσης και με βάση τις επιδόσεις μετρήσεις αξιολόγησης για το επιχειρηματικό πρόβλημα.

Οι ομάδες μάθησης θα εφαρμόσουν τις αρχές της συγκριτικής αξιολόγησης σε όλο το πρόγραμμα για να διερευνήσουν τις πιο δημιουργικές λύσεις σε ένα πρόβλημα μάρκετινγκ. Αυτό θα εμπλουτίσει τις εναλλακτικές λύσεις που λαμβάνουν υπόψη οι εκπαιδευόμενοι στην αξιολόγηση πιθανών λύσεων στα προβλήματα.

Το MBA / MKT αποτελείται από 45 ώρες πίστωσης και περιλαμβάνει τρία μαθήματα επάρκειας (MBA / 501, MBA / 502, MBA / 503) τα οποία μπορεί να ικανοποιηθούν χρησιμοποιώντας προπτυχιακά μαθήματα. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να παραιτηθούν από επιπλέον 9 μονάδες χρησιμοποιώντας μεταπτυχιακά μαθήματα και μπορούν να λάβουν άδεια διαμονής σε 27 ώρες πίστωσης.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Phoenix, Arizona
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Phoenix, Arizona
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών