Το Master of Business Administration / Υγεία πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες διαχείρισης φοιτητές πρέπει να λειτουργεί αποτελεσματικά εντός μιας οργάνωσης της υγειονομικής περίθαλψης. Οι μαθητές θα δημιουργήσουν και να υπερασπίζονται τις λύσεις τους στα προβλήματα της διαχείρισης κρίσεων, κερδοφόρες ευκαιρίες ανάπτυξης, και την ηγεσία της αλλαγής. Σε όλο το πρόγραμμα, οι μαθητές αποκτούν εμπειρία στο απόσταξης μια κατάσταση σε ένα καλά καθορισμένο πρόβλημα? Εφαρμόζοντας εργαλεία και έννοιες για την ανάλυση μια ποικιλία εναλλακτικών λύσεων? Και την επιλογή και την προάσπιση των συνιστώμενη διάρκεια της δράσης τους.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ χρησιμοποιεί προβλήματος μάθησης με βάση την οποία επεξεργάζεται το πρόβλημά τους δεξιοτήτων επίλυσης μαζί με την επικοινωνία τους, τη δημιουργικότητα, την αξιοποίηση πληροφοριών, καθώς και δεξιότητες κριτικής σκέψης. Έχουν αξιολογηθεί με βάση τη χρήση τους για την διαδικασία επίλυσης προβλημάτων (η οποία απασχολεί ένα γενικό στήλη), καθώς και στην επικοινωνία τους και δεξιότητες κριτικής σκέψης κατά την παρουσίασή τους.

Το MBA / ειδικότητα HCM έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες διαχείρισης των επιχειρήσεων που απαιτούνται για να διαχειριστεί με επιτυχία την παράδοση των συστημάτων υγείας της περίθαλψης σήμερα. Το MBA / HCM πρόγραμμα δίνει έμφαση στην αναγνώριση, την ανάλυση και επίλυση σύνθετων προβλημάτων διαχείρισης. Επίσης, εξετάζονται οι έννοιες της υγειονομικής περίθαλψης και τα μοντέλα απόφασης που χρησιμοποιούνται από τους διαχειριστές για το περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης σήμερα. Το MBA / ειδικότητα HCM βασίζεται μαθήματα σε οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης, της υγείας των υποδομών φροντίδας, καθώς και τα τρέχοντα θέματα στο δίκαιο της υγείας και της ηθικής.

Μαθαίνοντας ομάδες θα εφαρμόσουν τις αρχές της συγκριτικής αξιολόγησης στο σύνολο του προγράμματος για την έρευνα τις πιο δημιουργικές λύσεις σε ένα πρόβλημα υγείας. Αυτό θα εμπλουτίσουν τις εναλλακτικές λύσεις που εξετάζουν τους μαθητές σε αξιολόγηση των πιθανών λύσεων στα προβλήματα.

Το MBA / HCM αποτελείται από 48 διδακτικές ώρες και περιλαμβάνει τρία μαθήματα επάρκειας (MBA/501, MBA/502, MBA/503), η οποία μπορεί να ικανοποιηθεί με προπτυχιακών μαθημάτων. Οι μαθητές μπορεί να αναστείλει για εννέα ακόμη χρησιμοποιώντας τις πιστώσεις που μεταπτυχιακά μαθήματα και μπορούν να χαρακτηριστούν για ένα residency ώρα 30-πίστωσης.


Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Phoenix Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη