πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων / διαχείρισης τεχνολογίας

University of Phoenix Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων / διαχείρισης τεχνολογίας

University of Phoenix Online

Το Master of Business Διοίκηση / Τεχνολογίας πρόγραμμα διαχείρισης έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες διαχείρισης των μαθητών πρέπει να λειτουργεί αποτελεσματικά μέσα σε μια οργάνωση της τεχνολογίας. Οι σπουδαστές θα δημιουργήσουν και θα υπερασπιστούν τις λύσεις τους σε τεχνολογικά προβλήματα διαχείρισης κρίσεων, κερδοφόρες ευκαιρίες ανάπτυξης και αλλαγή ηγεσίας. Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι σπουδαστές αποκτούν εμπειρία στην απόσταξη μιας κατάστασης σε ένα καλά καθορισμένο πρόβλημα. εφαρμόζοντας εργαλεία και έννοιες για την ανάλυση μιας ποικιλίας εναλλακτικών λύσεων. και επιλέγοντας και υπερασπιζόμενος τη συνιστώμενη πορεία δράσης τους.

Το πρόγραμμα Master of Business Administration στο Πανεπιστήμιο του Phoenix χρησιμοποιεί μάθηση βασισμένη σε προβλήματα όπου οι μαθητές βελτιώνουν τις δεξιότητές τους επίλυσης προβλημάτων, μαζί με την επικοινωνία, τη δημιουργικότητά τους, την αξιοποίηση των πληροφοριών και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης. Αξιολογούνται με βάση τη χρήση της διαδικασίας επίλυσης προβλημάτων (η οποία χρησιμοποιεί μια γενική κλάση) καθώς και τις ικανότητες επικοινωνίας και κριτικής σκέψης τους κατά την παρουσίασή τους.

Στην εξειδίκευση MBA / TM , οι μαθητές θα δημιουργήσουν σύνθετα σενάρια επίλυσης επιχειρηματικών προβλημάτων αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τις ικανότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν εμπειρία στην απόσταξη μιας κατάστασης σε ένα καλά καθορισμένο επιχειρηματικό πρόβλημα για να αξιοποιήσουν ευκαιρίες που βασίζονται στην τεχνολογία για έναν οργανισμό της επιλογής τους. Θα εφαρμόσουν επιχειρηματικά εργαλεία και έννοιες για να αναλύσουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις και θα λάβουν ανατροφοδότηση σχετικά με τις επιλογές που κάνουν. Θα υπερασπιστούν τις λύσεις τους και θα προτείνουν μια πορεία δράσης και με βάση τις επιδόσεις μετρήσεις αξιολόγησης για το επιχειρηματικό πρόβλημα.

Οι ομάδες μάθησης θα εφαρμόσουν τις αρχές της συγκριτικής αξιολόγησης σε όλο το πρόγραμμα για να ερευνήσουν τις πιο δημιουργικές λύσεις σε ένα τεχνολογικό πρόβλημα. Αυτό θα εμπλουτίσει τις εναλλακτικές λύσεις που λαμβάνουν υπόψη οι εκπαιδευόμενοι στην αξιολόγηση πιθανών λύσεων στα προβλήματα.

Το MBA / TM αποτελείται από 45 ώρες πίστωσης και περιλαμβάνει τρία μαθήματα επάρκειας (MBA / 501, MBA / 502, MBA / 503) τα οποία μπορεί να ικανοποιηθούν χρησιμοποιώντας προπτυχιακά μαθήματα. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να παραιτηθούν από επιπλέον εννέα μονάδες που χρησιμοποιούν μαθήματα μεταπτυχιακών σπουδών και ενδέχεται να δικαιούνται διάρκειας 27 ωρών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Phoenix, Arizona
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Phoenix, Arizona
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών