πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων / δημόσια διοίκηση

University of Phoenix Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων / δημόσια διοίκηση

University of Phoenix Online

Το Master of Business Administration / Διοίκηση προγράμματος για τη δημόσια έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες διαχείρισης φοιτητές πρέπει να λειτουργεί αποτελεσματικά σε ένα δημόσιο οργανισμό. Οι μαθητές θα δημιουργήσουν και να υπερασπίζονται τις λύσεις τους στα προβλήματα της διαχείρισης κρίσεων, κερδοφόρες ευκαιρίες ανάπτυξης, και την ηγεσία της αλλαγής. Σε όλο το πρόγραμμα, οι μαθητές αποκτούν εμπειρία στο απόσταξης μια κατάσταση σε ένα καλά καθορισμένο πρόβλημα? Εφαρμόζοντας εργαλεία και έννοιες για την ανάλυση μια ποικιλία εναλλακτικών λύσεων? Και την επιλογή και την προάσπιση των συνιστώμενη διάρκεια της δράσης τους.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ χρησιμοποιεί το πρόβλημα της μάθησης με βάση, όπου οι μαθητές βελτιώσετε το πρόβλημά τους δεξιοτήτων επίλυσης μαζί με την επικοινωνία τους, τη δημιουργικότητα, την αξιοποίηση πληροφοριών, καθώς και δεξιότητες κριτικής σκέψης. Έχουν αξιολογηθεί με βάση τη χρήση τους για την διαδικασία επίλυσης προβλημάτων (η οποία απασχολεί ένα γενικό στήλη), καθώς και στην επικοινωνία τους και δεξιότητες κριτικής σκέψης κατά την παρουσίασή τους.

Στο MBA / ειδικότητα ΠΠ, οι μαθητές θα δημιουργήσει σύνθετο πρόβλημα δραστηριότητας που διαλύει τα σενάρια αντλώντας από δεξιότητες και ικανότητες που κυριάρχησε κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν εμπειρία σε απόσταξης μια κατάσταση σε ένα καλά καθορισμένο πρόβλημα στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τη διαχείριση με βάση τις ευκαιρίες για μια οργάνωση της επιλογής τους. Θα ισχύουν επιχειρηματικά εργαλεία και έννοιες για την ανάλυση μια ποικιλία από εναλλακτικές λύσεις, και θα λάβει ανατροφοδότηση σχετικά με τις επιλογές που κάνουν. Θα υπερασπιστούμε τις λύσεις τους και να συστήσει μια πορεία δράσης και της απόδοσης με βάση μετρήσεις αξιολόγησης για το επιχειρησιακό πρόβλημα.

Μαθαίνοντας ομάδες θα εφαρμόσουν τις αρχές της συγκριτικής αξιολόγησης στο σύνολο του προγράμματος για την έρευνα τις πιο δημιουργικές λύσεις σε ένα πρόβλημα των επιχειρήσεων. Αυτό θα εμπλουτίσουν τις εναλλακτικές λύσεις που εξετάζουν τους μαθητές σε αξιολόγηση των πιθανών λύσεων στα προβλήματα.

Το MBA / PA, αποτελείται από 45 διδακτικές ώρες και περιλαμβάνει τρία μαθήματα επάρκειας (MBA/501, MBA/502, MBA/503), η οποία μπορεί να ικανοποιηθεί με προπτυχιακών μαθημάτων. Οι μαθητές μπορεί να αναστείλει για εννέα ακόμη χρησιμοποιώντας τις πιστώσεις που μεταπτυχιακά μαθήματα και μπορούν να χαρακτηριστούν για ένα residency ώρες 27-πίστωσης.


Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Phoenix, Arizona
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Phoenix, Arizona
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών