πιστοποιητικό στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πιστοποιητικό στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων

Study 365

Η σημασία του μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς δεν τίθεται πλέον υπό αμφισβήτηση. Έχει γίνει μια παγκόσμια τάση που βοηθά τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να συνδεθούν με τους πελάτες τους στο διαδίκτυο.

Αυτό το πιστοποιητικό στο μάθημα κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης καλύπτει την έννοια και την εφαρμογή της κοινωνικής μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης, εξοπλίζοντας σας με τις δεξιότητες να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν μια επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης,

Εν συντομία, αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για την οικοδόμηση της επιχείρησής σας και της online καμπάνιας μάρκετινγκ Οι υποψήφιοι θα εφοδιαστούν με τα εργαλεία που απαιτούνται για την οικοδόμηση ενός δικτύου και την εκτέλεση καμπανιών κοινωνικών μέσων στο Facebook, το Twitter, το YouTube και σε διάφορες άλλες πλατφόρμες.

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά διηγημένες ενότητες ηλεκτρονικής μάθησης, διαδραστικές κουίζ, εξετάσεις και εξετάσεις. Όλα παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες).

Τι θα μάθω;

 • Στρατηγική και προγραμματισμός - πώς να σχεδιάσετε τη δραστηριότητα των κοινωνικών μέσων σας.
 • Αναπτύξτε το κοινό σας - πώς να αυξήσετε τα κοινωνικά σας μέσα μετά.
 • Συμμετοχή - τρόποι για να ενθαρρύνετε την αφοσίωση στο ηλεκτρονικό κοινό σας.
 • Καλές πρακτικές και μελέτες περιπτώσεων σε Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest και LinkedIn.
 • Πωλήσεις - προωθήστε τις πωλήσεις μέσω της κοινωνικής σας κίνησης.
 • Τεχνικές παραγωγικότητας - δωρεάν εργαλεία και ιδέες για εξοικονόμηση χρόνου.
 • Μέτρηση - θέματα που αφορούν την μέτρηση της αξίας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Ποιος είναι;

Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης που επιθυμεί να συνδέσει τη δύναμη των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να αυξήσει τις προοπτικές τους.

Αυτό το μάθημα είναι επίσης χρήσιμο για τους Ψηφιακούς Δείκτες, την Προσωπική Βοήθεια, τους Διαχειριστές Γραφείων, τους Διευθυντές Γραφείου, τους Διευθυντές Μάρκετινγκ, τους Βοηθοί Μάρκετινγκ, τους Διευθυντές Ανάπτυξης Επιχειρήσεων καθώς και άλλους που εμπλέκονται στην Προσωπική Σχέση, τη Διαχείριση Συμβάντων και την Προώθηση Επιχειρήσεων.

Περιγραφή Μαθήματος:

Αυτό το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πλήρες και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τα βασικά θέματα που αναφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για 15 ώρες καθοδηγούμενης εκπαίδευσης.

Διάρκεια:

Θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σπουδών σας από την ημερομηνία αγοράς του μαθήματος. Το μάθημα είναι αυτο-ρυθμιζόμενο ώστε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το μάθημα στα στάδια της επανεξέτασης της εκπαίδευσης ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα κάνουν μια online δοκιμή αξιολόγησης ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Ο διαδικτυακός έλεγχος επισημαίνεται άμεσα, οπότε θα ξέρετε αμέσως εάν έχετε περάσει το μάθημα.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό για το "Social Media Marketing".

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα σας οδηγήσει να γίνετε:

 • Digital Marketing Executive
 • Social Media Consultant
 • στέλεχος μάρκετινγκ
 • Διαφήμιση
 • Υπεύθυνος πωλήσεων
 • Διευθυντής Μάρκετινγκ
 • Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 10, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
20 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
24 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών