πιστοποιητικό στη μεταφορική μηχανική - επίπεδο 2

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πιστοποιητικό στη μεταφορική μηχανική - επίπεδο 2

Study 365

Επισκόπηση

Η Μηχανική Μεταφορών (ή η Μηχανική Μεταφορών) είναι η χρήση τεχνολογίας και επιστημονικών αρχών για τον σχεδιασμό, το σχεδιασμό, τη λειτουργία και τη διαχείριση οποιουδήποτε τρόπου μεταφοράς. Η Μηχανική Μεταφορών διασφαλίζει ότι οι μεταφορές παραμένουν ασφαλείς, αποδοτικές, οικονομικές και άνετες για την κοινωνία. Το μάθημα αυτό είναι πλήρες και προσφέρει πλήρη εκπαίδευση στη μηχανική των μεταφορών, πράγμα που σημαίνει ότι οι εκπαιδευόμενοι που έχουν πιστοποιηθεί θα είναι έτοιμοι για απασχόληση στον κλάδο.

Η μάθηση με τη μελέτη365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά διηγημένες ενότητες ηλεκτρονικής μάθησης, διαδραστικά κουίζ, εξετάσεις και εξετάσεις. Όλα παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες). Μια αποτελεσματική υπηρεσία υποστήριξης και υλικά μελέτης θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη σας για να εξασφαλίσετε τα προσόντα σας.

Για ποιόν είναι:

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους ενδιαφέρονται για τη Μηχανική Μεταφορών, είτε έχετε προηγούμενη γνώση είτε όχι.

Περιγραφή Μαθήματος:

Αυτό το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πλήρες και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τα θέματα που αναφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν επίσης online δοκιμή αξιολόγησης ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Αυτή η διαδικτυακή δοκιμασία ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών επισημαίνεται αυτομάτως, ώστε να λαμβάνετε έναν άμεσο βαθμό και να γνωρίζετε αν έχετε περάσει το μάθημα.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό στη Μηχανική Μεταφορών.

Προϋποθέσεις εισαγωγής:

Οι μαθητές πρέπει να είναι άνω των 16 ετών και να έχουν μια βασική κατανόηση των Αγγλικών, των Μαθημάτων και της Πληροφορικής.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτό το μάθημα θα μπορούσε να ανοίξει πολλές διαδρομές σταδιοδρομίας για εσάς, όπως:

  • Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός
  • Μηχανικός Οδοποιίας
  • Πολιτικός μηχανικός
  • Μηχανικός Κυκλοφορίας
  • Μηχανικός Δομών
  • Μηχανικός σχεδιασμού μεταφορών
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
30 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
24 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών