πιστοποιητικό διαχείρισης κινδύνων και κρίσεων - επίπεδο 2

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πιστοποιητικό διαχείρισης κινδύνων και κρίσεων - επίπεδο 2

Study 365

Επισκόπηση:

Ένας Διαχειριστής Κινδύνου ή Κρίσης είναι κάποιος που συνεργάζεται με εταιρίες ή οργανισμούς για να αξιολογήσει και να αποδείξει πιθανούς κινδύνους που μπορεί να διαταράξουν τη φήμη, την ασφάλεια, την ασφάλεια και την οικονομική ευημερία της εταιρείας ή του οργανισμού. Εάν θέλετε να εισέλθετε σε αυτό το επάγγελμα, τότε η μελέτη 365 είναι εδώ για να σας βοηθήσει, με μια σειρά μαθημάτων που είναι πλήρης και λεπτομερής. Θα έχετε ένα σαφές πλεονέκτημα με ένα επαγγελματικό προσόν στο βιογραφικό σας και αυτό το μάθημα θα δώσει στους μαθητές μια ευρεία κατανόηση των ρόλων και των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με τη διαχείριση κινδύνων και κρίσεων.

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά διηγημένες ενότητες ηλεκτρονικής μάθησης, διαδραστικά κουίζ, εξετάσεις και εξετάσεις. Όλα παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες). Μια αποτελεσματική υπηρεσία υποστήριξης και υλικά μελέτης θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη σας για να εξασφαλίσετε τα προσόντα σας.

Ποιος είναι;

 • Τα μαθήματά μας θα ταιριάζουν καλύτερα σε όσους επιθυμούν ευέλικτη εκμάθηση που να ταιριάζει με την εργασία και τη φροντίδα των παιδιών.
 • Αυτό το μάθημα είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να εργαστούν σε διαχείριση κινδύνων και κρίσεων.
 • Αυτό το μάθημα θα ήταν κατάλληλο για άτομα που εγκαταλείπουν το σχολείο και για άτομα που αναζητούν εργασία.

Περιγραφή Μαθήματος:

Αυτό το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πλήρες και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τα θέματα που αναφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα κάνουν επίσης μια online δοκιμή αξιολόγησης ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Αυτή η διαδικτυακή δοκιμασία ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών επισημαίνεται αυτομάτως, ώστε να λαμβάνετε έναν άμεσο βαθμό και να γνωρίζετε αν έχετε περάσει το μάθημα.

Πιστοποίηση:

Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς αυτό το μάθημα θα λάβουν πιστοποιητικό διαχείρισης κινδύνων και κρίσεων - Επίπεδο 2.

Έναρξη απαιτήσεις:

Οι μαθητές πρέπει να είναι άνω των 16 ετών και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή καριέρας:

Η απόκτηση προσόντων στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων και κρίσεων θα καταδείξει ένα φάσμα μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, όπως αναλυτικές δεξιότητες και δεξιότητες επικοινωνίας. Αυτά θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να εργαστείτε σε μια σειρά τομέων, όπως η διοίκηση.

Θα μπορούσατε επίσης να γίνετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω:

 • Αναλυτής Συμμόρφωσης
 • Αναλυτής κινδύνου
 • Ποσοτική Αναλυτής
 • Διαχείριση Κινδύνου
 • Σύμβουλος Διαχείρισης Κινδύνου
 • Υπεύθυνος Κινδύνου
 • ειδικός συμμόρφωσης
 • Υπεύθυνος συμμόρφωσης
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
30 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
24 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών