πιστοποίησης στο Cinema 4D jumpstart το μηδέν σε ήρωα

Γενικά

5 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

  • Πιστοποίηση
  • υποστηρικτικό υλικό
  • 18 μηνών ξαναπάρουν Δωρεάν μάθημα

Μηδέν για Cinema 4D HERO σε μόλις 5 ημέρες!

Σε αυτό το 5-ημερών φυσικά Cinema 4D θα καλύψει το πώς αυτό το έξυπνο 3D πακέτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εκπληκτικές εικόνες ακόμα για εκτύπωση και κόβει την ανάσα βίντεο για μετάδοση, τηλεόραση, διαδίκτυο και τον κινηματογράφο. Αυτό το μάθημα Cinema 4D σε συνδυασμό με την εύκολη διασύνδεση και τη λογική ροή εργασίας, καθιστούν δυνατή για τα νέα για 3D μεράκι να παράγουν hi-end 3D σκηνές γρήγορα. Εμείς θα καλύψει τεχνικές μοντελοποίησης για τη δημιουργία κατά παραγγελία μοντέλα, τυπογραφίας και αντικείμενα. Θα πρέπει επίσης να καλύπτει τις τεχνικές της κάμερας animation, φωτισμού και.

Το μάθημα Cinema 4D καλύπτει μια εισαγωγή στην BodyPaint 3D και τον καλύτερο τρόπο για την υφή μοντέλα και τον τύπο σας. Θα σας δείξουμε σφιχτή ολοκλήρωση του λογισμικού με τα προϊόντα της Adobe, καθώς και άλλα κορυφαία compositing και βίντεο.

Θα δουλέψουμε μέσα από τις καλύτερες τεχνικές απόδοσης και των εξαγωγών και στη συνέχεια να κινηθεί προς τα επάνω για να προχωρημένο επίπεδο για να εξετάσει το φωτισμό και τα υλικά. CINEMA 4D είναι γρήγορο, έξυπνο και παραδίδει εκθαμβωτική εικόνες. Αυτό το μάθημα Cinema 4D είναι κατάλληλο για ανθρώπους σε κάθε κλάδο θέλει να προσθέσει 3D σε ροή εργασίας τους.

Ποιος είναι αυτός ο ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ;

Το μάθημα απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι νέοι στο Cinema 4D και ότι θέλει να προσθέσει 3D στο χαρτοφυλάκιό τους δεξιοτήτων.

ανέλαβε ΓΝΩΣΗ

Μια καλή γνώση των βασικών λειτουργικών συστημάτων είτε PC ή Mac. Μια βασική κατανόηση της διασύνδεσης Cinema 4D Maxon είναι συνιστάται αλλά δεν είναι απαραίτητο.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ

Το μάθημα αυτό θα δείξει συνέδρους τα βασικά δεξιά μέσα για την προώθηση του Cinema 4D Maxon του. Μέχρι το τέλος του μαθήματος θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε το δικό σας 3D σχέδια & animation και είναι έτοιμη να κινηθεί προς μερικά από τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά του λογισμικού.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning ... περαιτέρω

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning and video on demand, you decide on how you prefer to learn. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Γλασκώβη , Manchester , Λιντς , Βίλνιους + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη