πιστοποίησης στο After Effects 301: μαύρη ζώνη

Γενικά

5 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

  • Πιστοποίηση
  • υποστηρικτικό υλικό
  • 18 μηνών ξαναπάρουν Δωρεάν μάθημα

Πάρτε σας After Effects ικανότητες στο επόμενο επίπεδο. Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, θα έχουν εξοικειωθεί με τις βασικές δεξιότητες για να φέρει τις ιδέες σας στη ζωή και θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν οπτικά εντυπωσιακό βίντεο.

Ποιος είναι αυτός ο ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ;

Το μάθημα αυτό θα σας βοηθήσει να ελέγξουν τις έννοιες και τα χαρακτηριστικά του προγράμματος. Περιλαμβάνει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλές και κόλπα που χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη έκδοση. Γραφικό επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν την επεξεργασία κίνησή τους και compositing. Οι έμπειροι χρήστες θα επωφεληθούν επίσης από τις πολλές συμβουλές και κόλπα και ειδικές ασκήσεις.

ανέλαβε ΓΝΩΣΗ

Πριν από την παρακολούθηση του μαθήματος, θα πρέπει να έχετε ήδη αποκτήσει δεξιότητες από τα After Effects 101 και 201 μαθήματα, ή να έχει ισοδύναμες γνώσεις.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ

Θα ελέγξουν τις έννοιες της διόρθωσης χρώματος, η προηγμένη εκφράσεις, σωματίδια, 3D φώτα, κάμερες, ο χρόνος εκ νέου χαρτογράφηση και παρακολούθηση κίνησης, καθώς και αμέτρητες συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να επιταχύνει τη ροή εργασίας σας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning ... περαιτέρω

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning and video on demand, you decide on how you prefer to learn. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Γλασκώβη , Manchester , Λιντς , Βίλνιους + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη