Walden University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Walden University

Επίδραση στον κόσμο σας με βαθμό από Walden. Ξεκινήστε σήμερα! Τα προγράμματα σπουδών Walden και πιστοποιητικά έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται. Υποβάλετε τη φόρμα στα δεξιά για να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή και να προωθήσετε την καριέρα σας. Για περισσότερα από 40 χρόνια, το Walden University , ένα διαπιστευμένο ίδρυμα, έχει βοηθήσει τους επαγγελματίες που εργάζονται να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους. Τα προγράμματα σπουδών Walden και πιστοποιητικά έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους μαθητές να διερευνήσουν τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς, να αποκτήσουν σχετικές δεξιότητες που μπορούν να εφαρμοστούν αμέσως στον πραγματικό κόσμο και να δημιουργήσουν θετικές κοινωνικές αλλαγές στη ζωή και τις κοινότητές τους. Οι μαθητές διδάσκονται από μέλη ΔΕΠ που είναι και οι δύο λόγιοι και επαγγελματίες, φέρνοντας ακαδημαϊκή προοπτική και πρακτική εμπειρία στην ηλεκτρονική τάξη.

Γιατί να επιλέξετε Walden;

 • Επιλογές: Το Walden προσφέρει σήμερα περισσότερα από 80 προγράμματα, περισσότερες από 370 ειδικότητες και συγκεντρώσεις και περισσότερα από 50 προγράμματα πιστοποιητικών, ώστε να μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα ή τον τομέα σπουδών που χρειάζεστε.
 • Το δίκτυο Peer: Στην κοινότητα Walden, η οποία αποτελείται από περισσότερους από 127.600 φοιτητές και αποφοίτους, έχετε ένα δίκτυο συνομηλίκων που μπορεί να σας υποστηρίξει στο ταξίδι σας.
 • Πολλές προοπτικές: Το διαφορετικό φοιτητικό σώμα του Walden προέρχεται από όλες τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και περισσότερες από 150 χώρες.
 • Εξειδικευμένη σχολή: Τα περισσότερα από 3.000 μέλη ΔΕΠ του Walden είναι ειδικοί στους τομείς τους που φέρνουν πραγματική εμπειρία στα μαθήματα τους.
 • Η ικανοποίηση των σπουδαστών: Το 91% των αποφοίτων της Walden που απάντησαν σε μια έρευνα του Walden το 2013, δήλωσαν ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι ή ικανοποιημένοι με το alma mater. *

* Πηγή: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Εισαγωγές

Walden University απαιτήσεις εισδοχής του Walden University διαφέρουν ανάλογα με το πρόγραμμα και το επίπεδο σπουδών. Οι σύμβουλοι εγγραφής Walden είναι διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα της ηλεκτρονικής διαδικασίας υποβολής αίτησης, για να αποφασίσετε ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για σας να υποβάλετε αίτηση για οικονομική ενίσχυση. Οι σύμβουλοι εγγραφής μπορούν επίσης να εξηγήσουν τη μεταφορά της πιστωτικής πολιτικής της Walden για προηγούμενη εκπαιδευτική εμπειρία.

Δίδακτρα και οικονομική βοήθεια

Η πληρωμή για την εκπαίδευσή σας μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά η Walden σάς βοηθά να προσδιορίσετε τις πολλές επιλογές χρηματοδότησης που είναι διαθέσιμες σε εσάς, συμπεριλαμβανομένων των υποτροφιών, των επιχορηγήσεων και των ομοσπονδιακών και ιδιωτικών δανείων. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τον εργοδότη σας για να δείτε εάν παρέχουν επιστροφές διδάκτρων για τα μαθήματα σας. Ένας σύμβουλος εγγραφής Walden μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε ποιες επιλογές χρηματοδότησης είναι διαθέσιμες σε εσάς. Επιπλέον, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα μεταφέροντας πιστώσεις που έχετε κερδίσει προηγουμένως. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα της Walden σας επιτρέπουν να μεταφέρετε μέχρι και το 50% των απαιτούμενων πιστώσεων.

Υποστήριξη της επιτυχίας σας

Σκοπός του Walden είναι να σας βοηθήσει να φτάσετε στο δικό σας. Από την πρώτη σας έρευνα σε κάθε βήμα των σπουδών σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης σπουδαστών που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να πετύχετε το εκπαιδευτικό σας ταξίδι. Το Walden παρέχει στους φοιτητές τις ακόλουθες υπηρεσίες: Προσωπικοί Σύμβουλοι: Λάβετε προσωπική προσοχή από τους συμβούλους στην εγγραφή, την οικονομική βοήθεια, τους ακαδημαϊκούς και άλλες υπηρεσίες υποστήριξης για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ηλεκτρονικό σας πρόγραμμα. Τεχνική βοήθεια: Μελέτη χωρίς προβλήματα, γνωρίζοντας ότι έχετε 24/7 πρόσβαση στην τεχνική υποστήριξη της Walden. Προσαρμοσμένη υποστήριξη για εκπαιδευόμενους στο διαδίκτυο: Διαθέσιμη οπουδήποτε με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Walden διαθέτει περισσότερα από 64.000 περιοδικά πλήρους κειμένου, περισσότερες από 100 βάσεις δεδομένων και πάνω από 3 εκατομμύρια διατριβές. Μια ποικιλία υπηρεσιών είναι ειδικά προσαρμοσμένη στους διαδικτυακούς διδακτορικούς φοιτητές, συμπεριλαμβανομένου ενός καταλόγου εμπειρογνωμοσύνης των διδασκόντων και της βοήθειας με την έρευνα διατριβής και την προφορική άμυνα. Κέντρο γραφής: Ενισχύστε τις δεξιότητες γραφής σας με την υποστήριξη του Walden Writing Center, το οποίο προσφέρει πόρους και online διδασκαλία από επαγγελματίες επιμελητές πλήρους απασχόλησης και καθηγητές. Ακαδημαϊκές κατοικίες: Δίκτυο με προσωπικό, προσωπικό και συνομηλίκους σε κατοίκους σε άτομα, με σκοπό να σας δώσει πρόσθετη υποστήριξη για την έρευνα και τη γραφή για τη μελέτη του μεταπτυχιακού ή του διδακτορικού σας επιπέδου. Υπηρεσίες Σταδιοδρομίας: Το Κέντρο Υπηρεσιών Σταδιοδρομίας της Walden προσφέρει συμβουλευτική και ένα ηλεκτρονικό χαρτοφυλάκιο πόρων για να σας βοηθήσει σε κρίσιμα καθήκοντα, όπως γραπτή έρευνα, αναζήτηση εργασίας και στρατηγικές συνέντευξης.

Ηλεκτρονική μάθηση

Η ευελιξία και η υποστήριξη του Walden κάνουν την εκπαίδευσή σας εφικτή. Θα επωφεληθείτε από μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εμπειρία εκμάθησης που περιλαμβάνει:

 • Βολικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.
 • Ο προσανατολισμός που σας προετοιμάζει για την επιτυχία σε ένα online περιβάλλον.
 • Ικανότητα να ολοκληρώσετε τα μαθήματα όταν και όπου είναι βολικό για σας.
 • Πρόσβαση σε μαθήματα και υλικά στο smartphone ή το tablet σας.
 • Πόροι πολυμέσων που αποσκοπούν στην αύξηση της μάθησης των μαθητών: βίντεο, περιπτωσιολογικές μελέτες, προσομοιώσεις, άρθρα, περιοδικά και θέματα συζήτησης.
 • Μια παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα καθηγητών, φοιτητών και αποφοίτων.

Τα μαθήματα Walden επικεντρώνονται στις πρακτικές δεξιότητες και τις στρατηγικές που μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως στον εργασιακό χώρο. Θα ενθαρρυνθείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που μαθαίνετε για να εξετάσετε καινοτόμες λύσεις σε πραγματικά προβλήματα και πολλά προγράμματα προσφέρουν την ευκαιρία να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει μέσα από μια πρακτική εμπειρία. Τα μαθήματα λαμβάνουν υπόψη την τρέχουσα έρευνα και τις περιπτωσιολογικές μελέτες για την ενίσχυση της κριτικής σκέψης. Η online μορφή μας ενθαρρύνει τη συνεργασία και τη συζήτηση, ώστε να μπορείτε να μάθετε από άλλους επαγγελματίες στον τομέα σας.

Σχολή

Τα μέλη του προσωπικού της Walden επικεντρώνονται στην επιτυχία σας. Η εξειδικευμένη σχολή μας περιλαμβάνει μελετητές, ερευνητές και διακεκριμένους ηγέτες που επιλέγονται για τα ακαδημαϊκά και βιομηχανικά διαπιστευτήρια τους καθώς και για τις ικανότητες διδασκαλίας τους. Δρουν ως καθοδηγητές και συμβούλους και ενθαρρύνουν ένα περιβάλλον υποστήριξης και συμμετοχής. Εδώ είναι οι αριθμοί: 86% των μελών ΔΕΠ Walden κατέχουν τουλάχιστον ένα διδακτορικό δίπλωμα και συλλογικά έχουν λάβει περισσότερα από 900 βραβεία για τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα και τις εξαιρετικές συνεισφορές στους τομείς τους. Η σχολή του Walden περιλαμβάνει επίσης 26 μελετητές ή ειδικούς της Fulbright. Έχουν ένα ευρύ φάσμα βιωματικής και πολιτιστικής προέλευσης και υπερέχουν στην ενσωμάτωση της εμπειρίας τους στην τάξη.

Κοινότητα Αποφοίτων

Walden University έχει περισσότερους από 79.800 αποφοίτους σε 135 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι απόφοιτοι μας υποστηρίζονται από έναν ενεργό σύλλογο αποφοίτων, ο οποίος διατηρεί αποφοίτους συνδεδεμένους με φοιτητές, καθηγητές και συναδέλφους αποφοίτους της μεγαλύτερης κοινότητας Walden. Οι απόφοιτοι συμμετέχουν σε περιφερειακές δραστηριότητες και παραμένουν αφοσιωμένοι μέσω του Προγράμματος Πρεσβευτών Αποφοίτων, του myWaldenAlumni - της πύλης των αποφοίτων μας - και της έκδοσης υπογραφών του πανεπιστημίου, του περιοδικού Walden, το οποίο αναδεικνύει τα επιτεύγματα των αποφοίτων μας δύο φορές το χρόνο.

Διαπίστευση

Walden University είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτερης Εκμάθησης και μέλος της Βόρειας Κεντρικής Ένωσης, www.ncahlc.org. Η Walden είναι υπερήφανη που έχει κερδίσει εξειδικευμένες πιστοποιήσεις από τους ακόλουθους οργανισμούς:

 • Εθνικό Συμβούλιο για τη διαπίστευση της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών (NCATE)
 • Συμβούλιο διαπίστευσης για σχολές και προγράμματα επιχειρήσεων (ACBSP)
 • Επιτροπή για τη συλλογική νοσηλευτική εκπαίδευση (CCNE)
 • Συμβούλιο για τη διαπίστευση συμβουλευτικών και σχετικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων (CACREP)
 • Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων (PMI) ® Παγκόσμιο Κέντρο Διαπίστευσης (GAC) για Προγράμματα Εκπαίδευσης Σχεδίου Διαχείρισης Έργων
 • Συμβούλιο Πιστοποίησης Μηχανικών και Τεχνολογίας, Inc. (ABET)

Η διαπίστευση επικυρώνει ότι ένα πανεπιστήμιο και τα προγράμματά του είναι υψηλής ποιότητας και προσφέρουν σχετικό περιεχόμενο. Η διαπίστευση του Walden University σημαίνει:

 • Τα προγράμματα και τα μαθήματα είναι υψηλής ποιότητας.
 • Οι σπουδαστές που πληρούν τις προϋποθέσεις έχουν πρόσβαση σε ομοσπονδιακή βοήθεια φοιτητών.
 • Οι πιστώσεις που κερδίζονται είναι ευκολότερες στη μεταφορά από τις πιστώσεις που αποκτήθηκαν σε μη διαπιστευμένα ιδρύματα.

Κατά την αξιολόγηση των διαπιστευτηρίων, οι εργοδότες και τα πανεπιστήμια συχνά αναζητούν αιτούντες που απέκτησαν πτυχίο από διαπιστευμένο πανεπιστήμιο. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με το κόστος, τους τύπους κατοχής, τα ποσοστά ολοκλήρωσης και το διάμεσο χρέος δανείων για αυτά τα προγράμματα στη διεύθυνση http://www.waldenu.edu/programdata.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Online DBA » Όψη Online Διδακτορικό (PhD) » Όψη Online MBA » Όψη Online Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Online Masters » Όψη Health Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Health Διδακτορικά (PhDs) » Όψη Health Master » Όψη Law Διδακτορικό (PhD) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

DBA

Διδακτορικό της Διοίκησης Επιχειρήσεων (DBA)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια July 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Είστε διατεθειμένοι να επηρεάσετε και να προωθήσετε το μέλλον της επιχειρηματικής πρακτικής; Walden University πρόγραμμα DBA (Accredited Doctor of Business Administration) του Walden University εξετάζει μερικές από τις προκλήσεις και τις προοπτικές που υπάρχουν σήμερα στον δυναμικό κόσμο των επιχειρήσεων, όπως η παγκοσμιοποίηση, η ηθική και οι σχέσεις με τους ενδιαφερομένους. Εξερευνήστε νέες στρατηγικές στον τομέα της ηγεσίας των επιχειρήσεων και της προηγμένης λήψης αποφάσεων, ενώ ταυτόχρονα κατανοείτε τόσο τη θεωρία όσο και την εφαρμοσμένη έρευνα στο πλαίσιο της επιχειρηματικής σφαίρας. [+]

Είστε διατεθειμένοι να επηρεάσετε και να προωθήσετε το μέλλον της επιχειρηματικής πρακτικής; Walden University πρόγραμμα DBA (Accredited Doctor of Business Administration) του Walden University εξετάζει μερικές από τις προκλήσεις και τις προοπτικές που υπάρχουν σήμερα στον δυναμικό κόσμο των επιχειρήσεων, όπως η παγκοσμιοποίηση, η ηθική και οι σχέσεις με τους ενδιαφερομένους. Εξερευνήστε νέες στρατηγικές στον τομέα της ηγεσίας των επιχειρήσεων και της προηγμένης λήψης αποφάσεων, ενώ ταυτόχρονα κατανοείτε τόσο τη θεωρία όσο και την εφαρμοσμένη έρευνα στο πλαίσιο της επιχειρηματικής σφαίρας.... [-]


Ιατρός της Δημόσιας Διοίκησης (DPA)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Με έναν γιατρό δημόσιας διοίκησης (DPA) από το Walden, μπορείτε να οδηγήσετε την κοινωνική αλλαγή και να εργαστείτε για να λύσετε τα προβλήματα της διακυβέρνησης. Αυτό το διδακτορικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε επαγγελματίες και απευθύνεται σε επαγγελματίες βοηθά να σας προετοιμάσει για βασικούς ρόλους σε κυβερνητικούς, δημόσιους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. [+]

Με έναν γιατρό δημόσιας διοίκησης (DPA) από το Walden, μπορείτε να οδηγήσετε την κοινωνική αλλαγή και να εργαστείτε για να λύσετε τα προβλήματα της διακυβέρνησης. Αυτό το διδακτορικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε επαγγελματίες και απευθύνεται σε επαγγελματίες βοηθά να σας προετοιμάσει για βασικούς ρόλους σε κυβερνητικούς, δημόσιους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Σε αυτό το επαγγελματικό πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών, θα εφαρμόσετε την έρευνά σας για να δημιουργήσετε απτές λύσεις και να γίνετε αποτελεσματικός διαχειριστής. Μέσω της μάθησης με την πραγματικότητα του κόσμου και των πρακτικών κατοικιών, θα συνεργαστείτε με τους καθηγητές, τους επαγγελματίες πελάτες και τους συναδέλφους σας στην αντιμετώπιση θεμάτων που επηρεάζουν τους ανθρώπους σήμερα.... [-]


MBA

Master of Business Administration (MBA) (βάση μαθήματα)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Αποκτήστε την επαγγελματική εμπειρία στον πραγματικό κόσμο που χρειάζεστε για να εκπληρώσετε το επαγγελματικό σας δυναμικό - και να προχωρήσετε σε ένα ανταγωνιστικό εργατικό δυναμικό - με το πρόγραμμα Master of Business Administration (MBA) του Walden University που έχει πιστοποιηθεί από το ACBSP. [+]

Αποκτήστε την επαγγελματική εμπειρία στον πραγματικό κόσμο που χρειάζεστε για να εκπληρώσετε το επαγγελματικό σας δυναμικό - και να προχωρήσετε σε ένα ανταγωνιστικό εργατικό δυναμικό - με το πρόγραμμα Master of Business Administration (MBA) του Walden University που έχει πιστοποιηθεί από το ACBSP. Με αυτό το 100% online πρόγραμμα σπουδών, μπορείτε να αποκτήσετε επιχειρηματικές και ηγετικές ικανότητες για να αντιμετωπίσετε τις μοναδικές επιχειρηματικές προκλήσεις του οργανισμού σας. Επιλέξτε από διάφορες ειδικότητες μέσα σε αυτόν τον ποικίλο και δυναμικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων των εταιρικών οικονομικών, της επιχειρηματικότητας, των διεθνών επιχειρήσεων, της ηγεσίας και της διαχείρισης του έργου. Αυτό που μαθαίνετε στην τάξη μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως στην επιχείρησή σας την επόμενη μέρα. Το MBA μας είναι επίσης διαθέσιμο μέσω του προγράμματος Tempo Learning® by Walden, το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το πτυχίο σας και να χρησιμοποιήσετε την προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σας για να επιταχύνετε την πρόοδό σας.... [-]


Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) (ικανότητες-based)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Ετοιμαστείτε να προωθήσουν την καριέρα σας και να κάνει μια μεγαλύτερη επίδραση στη σημερινή παγκόσμια εργατικό δυναμικό. Κερδίστε ένα Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με ειδίκευση στη Διαχείριση Έργων μέσω Tempo Learning ™, που βασίζεται στις ικανότητες επιλογή της εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Walden. [+]

Ετοιμαστείτε να προωθήσουν την καριέρα σας και να κάνει μια μεγαλύτερη επίδραση στη σημερινή παγκόσμια εργατικό δυναμικό. Κερδίστε ένα Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με ειδίκευση στη Διαχείριση Έργων μέσω Tempo Learning ™, που βασίζεται στις ικανότητες επιλογή της εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Walden. Σε αυτή την αυτο-μάθηση σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα, μπορείτε:

Ανεξάρτητα μάθουν κρίσιμες δεξιότητες ηγεσίας που μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως. Εξερευνήστε επιχειρηματικές τάσεις και τα θέματα που σχετίζονται με τη σημερινή τους εργοδότες και τη βιομηχανία. Ορίστε την τιμή σας, θέτοντας σας ρυθμό, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να μάθετε, τόσο λιγότερα θα πληρώσετε. ... [-]

Masters

Master of Public Administration (MPA)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Εξερευνήστε στρατηγικές για τη δημιουργία και εφαρμογή προγραμμάτων και έργων που προωθούν τη θετική κοινωνική αλλαγή μέσω του προγράμματος Master of Public Administration (MPA) του Walden University . [+]

Εξερευνήστε στρατηγικές για τη δημιουργία και εφαρμογή προγραμμάτων και έργων που προωθούν τη θετική κοινωνική αλλαγή μέσω του προγράμματος Master of Public Administration (MPA) του Walden University . Αποκτήστε τη διαχείριση και τις οργανωτικές δεξιότητες καθώς μελετάτε πώς η διαχείριση της πολιτικής μπορεί να επηρεάσει θετικά τους υποεξυπηρετούμενους πληθυσμούς. Εξετάστε την τρέχουσα έρευνα στον τομέα καθώς εσείς τοποθετείτε τον εαυτό σας για να προωθήσετε τη συνεργασία μεταξύ των οργανισμών και των τμημάτων.... [-]


Master of Public Policy (MPP)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Master of Public Policy (MPP) του Walden University μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την πραγματοποίηση κοινωνικών αλλαγών μέσω αποτελεσματικής δημόσιας πολιτικής. [+]

Το πρόγραμμα Master of Public Policy (MPP) του Walden University μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την πραγματοποίηση κοινωνικών αλλαγών μέσω αποτελεσματικής δημόσιας πολιτικής. Διερευνήστε τρόπους αξιολόγησης, εφαρμογής και δημιουργίας αποτελεσματικής αλλαγής πολιτικής στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει μια ποικιλία ειδικοτήτων, ώστε να μπορείτε να εναρμονίσετε τα μαθήματα σας με τους επαγγελματικούς στόχους σας. Προετοιμαστείτε για μια καριέρα σε μια τοπική, κρατική ή ομοσπονδιακή κυβερνητική υπηρεσία ή σε μια μη κερδοσκοπική ή εταιρική οντότητα.... [-]


Ειδικός Εκπαίδευσης (EdS)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 39 - 96 μήνες August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Πάρτε την καριέρα σας περαιτέρω, γρηγορότερα, με τα προγράμματα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης του Walden University (EdS). Αυτά τα προγράμματα EdS σας προετοιμάζουν για να ακολουθήσετε νέους ρόλους ηγεσίας, ενώ εσείς θέτετε τις βάσεις για να ακολουθήσετε διδακτορικό [+]

Πάρτε την καριέρα σας περαιτέρω, γρηγορότερα, κερδίζοντας έναν εκπαιδευτικό ειδικό (EdS) πτυχίο online από το Walden University . Τα προγράμματα EdS μας μπορούν να σας προετοιμάσουν για να ακολουθήσετε νέους ρόλους ηγεσίας, ενώ εσείς θέτετε τις βάσεις για να ακολουθήσετε διδακτορικό δίπλωμα αν το επιλέξετε.

Συμμετοχή σε περισσότερους από 100 κρατικούς εκπαιδευτικούς της χρονιάς που έχουν επιλέξει το Walden University για να αποκτήσουν το πτυχίο τους. Με τη Pathway της Δια Βίου Μάθησης του Walden, οι σπουδαστές στα περισσότερα από τα Ph.D. στην εκπαίδευση, τον γιατρό της εκπαίδευσης (EDD) και τα προγράμματα εκπαίδευσης ειδικών (EdS) λαμβάνουν πολλά από τα ίδια αρχικά μαθήματα. Μπορείτε να ξεκινήσετε σε ένα από τα μεταδιδακτορικά ή διδακτορικά μας προγράμματα στην εκπαίδευση και να μεταβείτε σε άλλο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.... [-]


Πτυχίο Διοίκησης Πληροφοριακών Συστημάτων

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Προετοιμαστείτε για συστήματα πληροφορικής ανώτερου επιπέδου και ηγετικές θέσεις τεχνολογίας στο ευρύ φάσμα εταιρικών, κυβερνητικών, εκπαιδευτικών και μη κερδοσκοπικών ρυθμίσεων. [+]

Προετοιμαστείτε για συστήματα πληροφορικής ανώτερου επιπέδου και ηγετικές θέσεις τεχνολογίας στο ευρύ φάσμα εταιρικών, κυβερνητικών, εκπαιδευτικών και μη κερδοσκοπικών ρυθμίσεων. Συνδυάζοντας τα μαθήματα διαχείρισης και την προηγμένη κατάρτιση στον τομέα της πληροφορικής, το πρόγραμμα Master of Information Systems Management (MISM) της Walden σας προετοιμάζει για:

Αξιολογεί, σχεδιάζει και διαχειρίζεται τα συστήματα πληροφοριών που είναι κρίσιμα για τις σημερινές επιχειρήσεις.Διοργανώνουν διαλειτουργικές ομάδες και πρωτοβουλίες πληροφορικής για την επίτευξη βασικών οργανωτικών στόχων.Προχωρήστε σε θέσεις ηγεσίας.... [-]

Διδακτορικό (PhD)

PhD στην κοινωνική εργασία - κλινική εμπειρία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +2 περισσότερα

Διδακτορικό Walden στο πρόγραμμα Κοινωνικής Εργασίας μπορεί να σας προετοιμάσει για το επόμενο βήμα στην καριέρα της κοινωνικής εργασίας σας ως ερευνητής, εκπαιδευτικός κολλέγιο-επίπεδο, ή διοικητικές ηγέτη. [+]

Διδακτορικό Walden στο πρόγραμμα Κοινωνικής Εργασίας μπορεί να σας προετοιμάσει για το επόμενο βήμα στην καριέρα της κοινωνικής εργασίας σας ως ερευνητής, εκπαιδευτικός κολλέγιο-επίπεδο, ή διοικητικές ηγέτη.

Ένα προκλητικό πρόγραμμα σπουδών σας δίνει τη δυνατότητα να αναλύσει προηγμένη θεωρία και να εξερευνήσετε μερικά από τα πιο πιεστικά και αιχμής ζητήματα στην κοινωνική εργασία σήμερα. Πρόσωπο με πρόσωπο ακαδημαϊκή κατοικίες υποστηρίξει τη μαθησιακή εμπειρία, που σας επιτρέπει να συνεργάζονται με τους καθηγητές και τους συναδέλφους, να χτίσουν κοινωνικές και επαγγελματικές σας κοινότητα, και να ενισχύσει την ικανότητά σας να πραγματοποιήσει θετική κοινωνική αλλαγή. ... [-]


Διδάκτωρ της Εκπαίδευσης (Ed.D.)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Επιδιώκετε να οδηγήσετε τη μετασχηματιστική εκπαιδευτική αλλαγή στο ίδρυμα και την κοινότητά σας; Σχεδιασμένο για επαγγελματίες και διαχειριστές από την P-12 έως την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το πρόγραμμα του Walden University (EdD) του Walden University προσφέρει ευελιξία και επιλογές για να καλύψει τις ανάγκες σας - ακόμα κι αν αυτές οι ανάγκες αλλάζουν στην πορεία. [+]

Επιδιώκετε να οδηγήσετε τη μετασχηματιστική εκπαιδευτική αλλαγή στο ίδρυμα και την κοινότητά σας; Σχεδιασμένο για επαγγελματίες και διαχειριστές από την P-12 έως την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το πρόγραμμα του Walden University (EdD) του Walden University προσφέρει ευελιξία και επιλογές για να καλύψει τις ανάγκες σας - ακόμα κι αν αυτές οι ανάγκες αλλάζουν στην πορεία.

Συμμετοχή σε περισσότερους από 100 κρατικούς εκπαιδευτικούς της χρονιάς που έχουν επιλέξει το Walden University για να αποκτήσουν το πτυχίο τους.... [-]


Διδακτορικό Δίπλωμα στην Δικαστική Ψυχολογία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Αποκτήστε τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στο συναρπαστικό και ποικίλο πεδίο της εγκληματολογικής ψυχολογίας. [+]

Αποκτήστε τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στο συναρπαστικό και ποικίλο πεδίο της εγκληματολογικής ψυχολογίας.

Σε αυτό το online πρόγραμμα, θα αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης, καθώς και θέματα ψυχικής υγείας που μπορεί να οδηγήσουν σε εγκληματική συμπεριφορά. Διερευνήστε τρόπους αξιολόγησης προγραμμάτων που σχεδιάζονται για εγκληματολογικούς πληθυσμούς, όπως οι φυλακισμένοι, πρόσφατα απελευθερωμένοι παραβάτες, οι ψυχικά ασθενείς και οι ανήλικοι παραβάτες.... [-]


Διδακτορικό στη βιομηχανική και οργανωτική ψυχολογία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Ως ένα από τα πρώτα διδακτορικά προγράμματα στο χώρο της βιομηχανικής και οργανωτικής ψυχολογίας (IO), το πρόγραμμα PhD του Walden στο πρόγραμμα Βιομηχανικής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας σας επιτρέπει να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας σχετικά με τη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας και την οργάνωση. [+]

Ως ένα από τα πρώτα διδακτορικά προγράμματα στο χώρο της βιομηχανικής και οργανωτικής ψυχολογίας (IO), το πρόγραμμα PhD του Walden στο πρόγραμμα Βιομηχανικής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας σας επιτρέπει να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας σχετικά με τη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας και την οργάνωση. Καθώς αναπτύσσετε προηγμένες δεξιότητες στη διαχείριση αλλαγών, την ψυχολογία του προσωπικού και τη θεωρία και το σχεδιασμό της έρευνας, μπορείτε να προετοιμαστείτε να χρησιμεύσετε ως καταλύτης αλλαγής στην ανώτατη εκπαίδευση, στις επιχειρήσεις, στην κυβέρνηση και σε άλλες ρυθμίσεις του χώρου εργασίας. Επιλέξτε από μια ποικιλία ειδικοτήτων για να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα σταδιοδρομίας σας και τη σταδιοδρομία σας.... [-]


Διδακτορικό στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Με Ph.D. στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση από την Walden, μπορείτε να αναλάβετε ενεργό ρόλο στη δημιουργία βιώσιμων λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα έθνη παγκοσμίως. [+]

Με Ph.D. στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση από την Walden, μπορείτε να αναλάβετε ενεργό ρόλο στη δημιουργία βιώσιμων λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα έθνη παγκοσμίως. Αυτό το διαδικτυακό διδακτορικό πρόγραμμα θα σας δώσει μια λεπτομερή κατανόηση της θεωρίας της δημόσιας πολιτικής, της έρευνας και της πρακτικής σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο για την αποτελεσματική και αποτελεσματική υποστήριξη των αλλαγών που επηρεάζουν θετικά τα άτομα και τις κοινότητες. Διδάσκονται από επαγγελματίες-ακαδημαϊκούς, το πρόγραμμα μπορεί να σας καθοδηγήσει για να αποκτήσετε ένα νέο επίπεδο αξιοπιστίας και επιρροής στον τομέα σας και να αγκαλιάσετε συναρπαστικές νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας ως ερευνητής, εκπαιδευτικός επιπέδου κολέγιο ή διοικητικός ηγέτης στον ιδιωτικό, δημόσιο ή μη κερδοσκοπικό τομέα τομέας.... [-]


Διδακτορικό στη Διοίκηση

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Είτε επιθυμείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας ως εκπαιδευτικός, είτε ως σύμβουλος είτε ως επιχειρηματίας, το ακαδημαϊκό διδακτορικό δίπλωμα Walden στο πρόγραμμα διαχείρισης μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Εξετάστε την επιρροή της διοίκησης στους εργαζόμενους και τους οργανισμούς και μάθετε τις θεωρίες, τις έννοιες και τις τεχνικές για πιο αποτελεσματική λήψη αποφάσεων. Μέσα από μια ποικιλία ειδικοτήτων, μπορείτε να προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε τις συνεχιζόμενες προκλήσεις και ευκαιρίες που υπάρχουν στο επάγγελμά σας, ενώ διεξάγετε πρωτότυπες έρευνες σε έναν τομέα που συμπληρώνει τα ενδιαφέροντά σας. [+]

Είτε επιθυμείτε να μοιραστείτε και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας ως εκπαιδευτικός, σύμβουλος ή επιχειρηματικός ηγέτης, το ακαδημαϊκό διδακτορικό δίπλωμα Walden στο πρόγραμμα διαχείρισης μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Εξετάστε την επιρροή της διοίκησης στους εργαζόμενους και τους οργανισμούς και μάθετε τις θεωρίες, τις έννοιες και τις τεχνικές για πιο αποτελεσματική λήψη αποφάσεων. Μέσα από μια ποικιλία ειδικοτήτων, μπορείτε να προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε τις συνεχιζόμενες προκλήσεις και ευκαιρίες που υπάρχουν στο επάγγελμά σας, ενώ διεξάγετε πρωτότυπες έρευνες σε έναν τομέα που συμπληρώνει τα ενδιαφέροντά σας.... [-]


Διδακτορικό στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Με διδακτορικό στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία από το Walden University , μπορείτε να οδηγήσετε θετικές αλλαγές στη ζωή των ατόμων, των οικογενειών και των κοινοτήτων. [+]

Με διδακτορικό στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία από το Walden University , μπορείτε να οδηγήσετε θετικές αλλαγές στη ζωή των ατόμων, των οικογενειών και των κοινοτήτων.

Σε αυτό το έγκαιρο, σχετικό πρόγραμμα, εφαρμόζετε την κατανόηση της ανθρώπινης ανάπτυξης και εξέλιξης σε τρέχοντα θέματα όπως η τεχνολογία στην ψηφιακή εποχή και οι ανάγκες των πληθυσμών όπως η κοινότητα των LGBTQ και οι πρόσφυγες.... [-]


Διδακτορικό στην Εκπαίδευση

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Το διδακτορικό δίπλωμα Walden στο πρόγραμμα Εκπαίδευση προσφέρει στους εκπαιδευτικούς και τους διαχειριστές την ευκαιρία να αναπτυχθούν ως μελετητές και καινοτόμοι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επωφεληθείτε από την πρόσβαση σε διακεκριμένα μέλη ΔΕΠ και σε υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών. Διεξάγετε πρωτότυπες έρευνες στην περιοχή ενδιαφέροντός σας, εμβαθύνετε τις ερευνητικές δεξιότητές σας και προετοιμαστείτε να συμβάλλετε ως εκπαιδευτικός ηγέτης, διαχειριστής, μέλος της σχολής ή υπεύθυνος χάραξης πολιτικής. [+]

Walden's Ph.D. στο πρόγραμμα Εκπαίδευση προσφέρει στους εκπαιδευτικούς και τους διαχειριστές την ευκαιρία να αναπτυχθούν ως μελετητές και καινοτόμοι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επωφεληθείτε από την πρόσβαση σε διακεκριμένα μέλη ΔΕΠ και σε υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών. Διεξάγετε πρωτότυπες έρευνες στην περιοχή ενδιαφέροντός σας, εμβαθύνετε τις ερευνητικές δεξιότητές σας και προετοιμαστείτε να συμβάλλετε ως εκπαιδευτικός ηγέτης, διαχειριστής, μέλος της σχολής ή υπεύθυνος χάραξης πολιτικής. Συμμετοχή σε περισσότερους από 100 κρατικούς εκπαιδευτικούς της χρονιάς που έχουν επιλέξει το Walden University για να αποκτήσουν το πτυχίο τους.... [-]


Διδακτορικό στη Ψυχολογία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Walden University πρόγραμμα διδακτορικού προγράμματος «Ψυχολογία» του Walden University συνδυάζει αυστηρούς ακαδημαϊκούς και αρχική έρευνα, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε το υψηλότερο επίπεδο εμπειρίας σε θεωρίες και βέλτιστες πρακτικές στην ψυχολογία. [+]

Walden University πρόγραμμα διδακτορικού προγράμματος «Ψυχολογία» του Walden University συνδυάζει αυστηρούς ακαδημαϊκούς και αρχική έρευνα, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε το υψηλότερο επίπεδο εμπειρίας σε θεωρίες και βέλτιστες πρακτικές στην ψυχολογία. Αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα 100% ακολουθεί ένα μοντέλο ακαδημαϊκού επαγγελματία που σας ενθαρρύνει να ενσωματώσετε την επιστημονική έρευνα με τις πρακτικές σας γνώσεις. Διδασμένοι από αξιόλογους ερευνητές και ειδικούς στον τομέα αυτό, τα μαθήματα σε αυτό το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσουν να κάνετε τη ζωή των άλλων σαν καθηγητής, καθηγητής, σύμβουλος ή ερευνητής για κυβερνητικούς, μη κερδοσκοπικούς και ιδιωτικούς οργανισμούς.... [-]


Διδακτορικό στις Ανθρώπινες και Κοινωνικές Υπηρεσίες

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Κάντε θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά σας και στον οργανισμό σας καθώς εξερευνάτε στρατηγικές για να βοηθήσετε όσους αγωνίζονται σε θέματα όπως η ασθένεια, ο εθισμός, η βία και η φτώχεια. [+]

Κάντε θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά σας και στον οργανισμό σας καθώς εξερευνάτε στρατηγικές για να βοηθήσετε όσους αγωνίζονται σε θέματα όπως η ασθένεια, ο εθισμός, η βία και η φτώχεια. Μέσω εικονικών προσομοιώσεων, κινούμενων μελετών περιπτώσεων και διεπαγγελματικής προσέγγισης, το πρόγραμμα διδακτορικού διπλώματος Walden στο Ανθρώπινο και Κοινωνικό Πρόγραμμα μπορεί να διευρύνει την κατανόησή σας στον τομέα των ανθρώπινων υπηρεσιών σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο.... [-]


Διδακτορικό της Πληροφορικής (DIT)

Διαδίκτυο 4 - 8 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Αυτό το εφαρμοσμένο πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη σας βοηθώντας παράλληλα να αναπτύξετε τις δεξιότητες ηγεσίας που χρειάζεστε για να καθοδηγήσετε τον οργανισμό σας σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική αγορά. [+]

Αυτό το εφαρμοσμένο πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη σας βοηθώντας παράλληλα να αναπτύξετε τις δεξιότητες ηγεσίας που χρειάζεστε για να καθοδηγήσετε τον οργανισμό σας σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική αγορά. Προετοιμασία για θέσεις ανώτερης βαθμίδας στη βιομηχανία και στον ακαδημαϊκό χώρο - όπως ο επικεφαλής του τμήματος πληροφορικής, ο επικεφαλής της τεχνολογίας, ο διευθυντής IS, ο στρατηγικός υπεύθυνος πληροφορικής και το μέλος του διδακτικού προσωπικού ή ο διαχειριστής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσω προσομοιωτών ηγεσίας, προσωπικών θέσεων, σεμιναρίων σχετικές σπουδές.... [-]


Ο γιατρός της κοινωνικής εργασίας (DSW) - κλινική εμπειρία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +2 περισσότερα

Ως ένα προηγμένο επαγγελματικό κοινωνικό έργο, που καλούνται να βοηθήσουν την κοινωνία την αντιμετώπιση των πιο πιεστικών προκλήσεων της. [+]

Ως ένα προηγμένο επαγγελματικό κοινωνικό έργο, που καλούνται να βοηθήσουν την κοινωνία την αντιμετώπιση των πιο πιεστικών προκλήσεων της. Με Γιατρός Walden του προγράμματος Κοινωνικής Εργασίας (DSW), μπορείτε να γίνετε πιο έγκυρες συνήγορος για την κοινωνική δικαιοσύνη και να αποκτήσουν τα διαπιστευτήρια για να αναγνωριστεί ως ηγέτης στον τομέα σας.

Επιλέξτε από πολλαπλές ειδικότητες να ευθυγραμμίσει τις σπουδές σας με τα ενδιαφέροντά σας, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών Κοινωνικής Εργασίας, Εξαρτήσεις και Κοινωνική Εργασία, καθώς και κλινική εμπειρία. ... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MS σε μελέτες πρώιμης παιδικής ηλικίας

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Αναπτύξτε την εμπειρογνωμοσύνη για να βοηθήσετε τα παιδιά να ευδοκιμήσουν με το πρόγραμμα σπουδών της MS του Walden στο πρόγραμμα της πρώτης παιδικής ηλικίας. Βελτιώστε την κατανόησή σας για τα αναπτυξιακά στάδια του παιδιού, εξερευνήστε τις τελευταίες τάσεις και θεωρίες στην πρώιμη παιδική ηλικία και αποκτήστε τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να δημιουργήσετε περιβάλλοντα όπου τα παιδιά μαθαίνουν και μεγαλώνουν. [+]

Αναπτύξτε την εμπειρογνωμοσύνη για να βοηθήσετε τα παιδιά να ευδοκιμήσουν με το πρόγραμμα σπουδών της MS του Walden στο πρόγραμμα της πρώτης παιδικής ηλικίας. Βελτιώστε την κατανόησή σας για τα αναπτυξιακά στάδια του παιδιού, εξερευνήστε τις τελευταίες τάσεις και θεωρίες στην πρώιμη παιδική ηλικία και αποκτήστε τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να δημιουργήσετε περιβάλλοντα όπου τα παιδιά μαθαίνουν και μεγαλώνουν. Επιλέξτε από τις ειδικότητες που μπορούν να σας προετοιμάσουν για να εργαστείτε ως διαχειριστής σε προγράμματα ή κέντρα παιδικής φροντίδας, να επηρεάσετε τη δημόσια πολιτική, να διδάξετε συναδέλφους εκπαιδευτικούς πρώιμης παιδικής ηλικίας ή να εκπαιδεύσετε πιο αποτελεσματικά τους διαφορετικούς πληθυσμούς.... [-]


MS σε μελέτες πρώιμης παιδικής ηλικίας (με βάση την ικανότητα)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Αποκτήστε τις δεξιότητες για να προετοιμαστείτε για τους ρόλους ηγεσίας σε περιβάλλοντα μάθησης για όλα τα παιδιά. [+]

Αποκτήστε τις δεξιότητες για να προετοιμαστείτε για τους ρόλους ηγεσίας σε περιβάλλοντα μάθησης για όλα τα παιδιά. Κερδίστε ένα MS στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση με εξειδίκευση στη Διοίκηση, τη Διοίκηση και την Ηγεσία μέσω του Tempo Learning® από την Walden, την προσαρμοσμένη εκπαιδευτική μας επιλογή με βάση τις ικανότητες. Μέσω αυτού του ηλεκτρονικού προγράμματος μη αδειοδότησης μπορείτε:... [-]


MS στη βιομηχανική και οργανωτική ψυχολογία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Προετοιμαστείτε να εισέλθετε στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα της βιομηχανικής και οργανωτικής ψυχολογίας (IO) ως επαγγελματίας IO, σύμβουλος, εταιρικός εκπαιδευτής ή διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού στο MS της Walden στο πρόγραμμα βιομηχανικής και οργανωτικής ψυχολογίας. [+]

Προετοιμαστείτε να εισέλθετε στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα της βιομηχανικής και οργανωτικής ψυχολογίας (IO) ως επαγγελματίας IO, σύμβουλος, εταιρικός εκπαιδευτής ή διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού στο MS της Walden στο πρόγραμμα βιομηχανικής και οργανωτικής ψυχολογίας. Εστιάζοντας στην πρακτική εφαρμογή στο χώρο εργασίας, θα διερευνήσετε θέματα όπως η δυναμική των ομάδων, η ηγεσία, η διαχείριση των επιδόσεων και η κατάρτιση των εργαζομένων, καθώς αποκτάτε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την οικοδόμηση πιο παραγωγικών και αποτελεσματικών οργανισμών.... [-]


MS στη διαχείριση μη κερδοσκοπικών οργανισμών και την ηγεσία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +2 περισσότερα

Εξερευνήστε στρατηγικές για να διαχειριστείτε με επιτυχία μια μη κερδοσκοπική οργάνωση στο Walden University σε μη κερδοσκοπική διαχείριση και ηγετικό πρόγραμμα. [+]

Εξερευνήστε στρατηγικές για να διαχειριστείτε με επιτυχία μια μη κερδοσκοπική οργάνωση στο Walden University σε μη κερδοσκοπική διαχείριση και ηγετικό πρόγραμμα. Από τη συγκέντρωση χρημάτων μέχρι την πρόσληψη εθελοντών, το πρόγραμμα αυτό καλύπτει τις ανάγκες και τις ανησυχίες των σύγχρονων μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Διευρύνετε τις γνώσεις σας για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς μέσω διεθνών θεμάτων και εννοιών που ενσωματώνονται σε όλη τη διάρκεια των μαθημάτων σας και διερευνήστε τις δεξιότητες διαχείρισης - συμπεριλαμβανομένου του προϋπολογισμού - που οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί βασίζονται για να πραγματοποιήσουν τις αποστολές τους. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να προωθήσετε τη θετική κοινωνική αλλαγή με αυτό το online μάστερ.... [-]


Ms στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Αποκτήστε τις στρατηγικές, οργανωτικές, διαχειριστικές και αναλυτικές ικανότητες που παρακινούν και να οδηγήσετε το σημερινό περιβάλλον εργασίας. [+]

Αποκτήστε τις στρατηγικές, οργανωτικές, διαχειριστικές και αναλυτικές ικανότητες που παρακινούν και να οδηγήσετε το σημερινό περιβάλλον εργασίας. Είτε είστε λίγο ξεκινάμε ή που επιθυμούν να προχωρήσουν σε υψηλότερο εκτελεστικό ρόλο, MS Walden Πανεπιστημίου στην διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού σας δίνει την πρακτική γνώση που μπορεί να σας βοηθήσει να γίνει πιο αποτελεσματική επαγγελματική ΥΕ. ... [-]


MS στη Διοίκηση

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Προωθήστε τη σταδιοδρομία σας στον επιχειρηματικό, μη κερδοσκοπικό ή δημόσιο τομέα, αναπτύσσοντας περαιτέρω τις διαχειριστικές σας ικανότητες μέσω του προγράμματος MS Management του Walden University . Το πρόγραμμα αυτό σας προετοιμάζει για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας δίνοντάς σας γνώσεις πραγματικού κόσμου που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε επιτυχώς τα έργα και να οδηγήσετε αποτελεσματικά τις ομάδες. [+]

Προωθήστε τη σταδιοδρομία σας στον επιχειρηματικό, μη κερδοσκοπικό ή δημόσιο τομέα, αναπτύσσοντας περαιτέρω τις διαχειριστικές σας ικανότητες μέσω του προγράμματος MS Management του Walden University . Αυτό το πρόγραμμα σας προετοιμάζει για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας δίνοντάς σας τις γνώσεις του πραγματικού κόσμου που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε επιτυχώς τα έργα και να οδηγήσετε αποτελεσματικά τις ομάδες. Μάθετε να ενσωματώσετε και να ευθυγραμμίσετε οργανωτικές διαδικασίες και συστήματα καθώς και να παρακινήσετε τους υπαλλήλους να συναντήσουν και να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και τους στόχους που σχετίζονται με το δυναμικό εργασιακό περιβάλλον του σήμερα.... [-]


MS στη Λογιστική

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια July 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Είτε ξεκινάτε μόνοι σας, προετοιμαστείτε για την εξέταση CPA σας είτε ενδιαφέρεστε να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας στο λογιστήριο, το Walden University στο λογιστικό πρόγραμμα μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας στην ανάλυση και τη λήψη οικονομικών αποφάσεων. [+]

Είτε ξεκινάτε μόνοι σας, προετοιμαστείτε για την εξέταση CPA σας είτε ενδιαφέρεστε να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας στο λογιστήριο, το Walden University στο λογιστικό πρόγραμμα μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας στην ανάλυση και τη λήψη οικονομικών αποφάσεων. Σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε αυτό το ταχέως μεταβαλλόμενο επάγγελμα, το προκλητικό πρόγραμμα σπουδών καλύπτει τη διοικητική λογιστική, τη χρηματοοικονομική διαχείριση, τα τρέχοντα θέματα και τα νομικά και ηθικά θέματα λογιστικής.... [-]


MS στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα της MS Walden στο Αναπτυξιακό Ψυχολογία, θα εφαρμόσετε τη θεωρία, την έρευνα και τις πρακτικές στον τομέα της αναπτυξιακής ψυχολογίας σε πραγματικές ρυθμίσεις. [+]

Στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα της MS Walden στο Αναπτυξιακό Ψυχολογία, θα εφαρμόσετε τη θεωρία, την έρευνα και τις πρακτικές στον τομέα της αναπτυξιακής ψυχολογίας σε πραγματικές ρυθμίσεις. Εξερευνώντας τα μαθήματα που εστιάζουν σε τρέχοντα θέματα όπως ο αντίκτυπος της ψηφιακής τεχνολογίας στην ανθρώπινη ανάπτυξη και τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πληθυσμοί όπως η κοινότητα LGBTQ και οι πρόσφυγες, θα ενισχύσετε την κατανόησή σας για την αλληλεπίδραση μεταξύ γνωστικών, σωματικών, συναισθηματικών, κοινωνικών, , και πολιτιστικές πτυχές της ανάπτυξης για να βοηθήσουν τους άλλους να ξεπεράσουν κρίσιμες προκλήσεις. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από έξι ειδικότητες για να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στους στόχους της σταδιοδρομίας σας.... [-]


ms στην διαχείριση του έργου

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Μάθετε για τις επιχειρήσεις, την ηγεσία και επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση των διαφόρων ομάδων και έργων ενώ παράλληλα θα βοηθήσει τον οργανισμό σας την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της. [+]

Προβλέπεται ότι η ζήτηση για επαγγελματίες που μπορούν να κατανοήσουν τις πρακτικές και τις αρχές της διαχείρισης του έργου θα έχει μια δραματική αύξηση στο εγγύς μέλλον. Science πρόγραμμα Walden του Master of στο Project Management μπορεί να σας διδάξει την επιχείρηση, την ηγεσία και επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση των διαφορετικών ομάδες και τα έργα ενώ παράλληλα θα βοηθήσει τον οργανισμό σας την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της. Walden University έχει εγκριθεί ως προμηθευτής σχέδιο κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων από το Project Management Institute (PMI). Όντας PMI Εγγεγραμμένοι Εκπαίδευση Provider (REP), Πανεπιστήμιο Walden έχει συμφωνήσει να τηρούν τα κριτήρια διασφάλισης της ποιότητας καθορίζονται από PMI. Το MSc in Project Management έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις βασικές ανάγκες των εργοδοτών στον σύγχρονο κόσμο και μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται για να προχωρήσουμε στην καριέρα σου. Με την εγγραφή στο κράτος μέλος στο πρόγραμμα Project Management θα έχετε την ευκαιρία να: • Επικεντρωθείτε σε παραδοσιακά εργαλεία διαχείρισης και της εφαρμογής στο έργο τεχνική πλευρά της διοίκησης. • Μάθετε για τη διαχείριση του κινδύνου σε επίπεδο έργων, καθώς γνωρίζουμε για την ευθυγράμμισή της με τις οργανωτικές στρατηγική διαχείρισης των κινδύνων. • Αποκτήστε τις πρακτικές, θεωρητικές και αναλυτικές ικανότητες για να διαχειριστούν εποικοδομητικά σχέδια σε πολλούς κλάδους και τομείς. • Χρησιμοποιήστε για εξ αποστάσεως εκπαίδευση με την εμπειρία σας στο χώρο εργασίας και να αυξήσει την ικανότητά σας διαχείρισης των έργων σε όλη την πειθαρχική, οργανωτικά και γεωγραφικά όρια. ... [-]


MS στην εγκληματολογική ψυχολογία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Walden University στο πρόγραμμα εγκληματολογικής ψυχολογίας σας προετοιμάζει να εφαρμόσετε ισχυρές νέες ιδέες, δεξιότητες και προοπτικές σε διάφορους μη κλινικούς ρόλους σε τομείς όπως το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, η ανάλυση των εγκληματικών ανακριτικών και ο σχεδιασμός, η τρομοκρατία και η υπεράσπιση των θυμάτων. [+]

Walden University στο πρόγραμμα εγκληματολογικής ψυχολογίας σας προετοιμάζει να εφαρμόσετε ισχυρές νέες ιδέες, δεξιότητες και προοπτικές σε διάφορους μη κλινικούς ρόλους σε τομείς όπως το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, η ανάλυση των εγκληματικών ανακριτικών και ο σχεδιασμός, η τρομοκρατία και η υπεράσπιση των θυμάτων. Εξερευνήστε βιολογικούς, ψυχολογικούς και κοινωνικούς παράγοντες που επηρεάζουν την εγκληματική συμπεριφορά. Εφαρμόστε ψυχολογικές προσεγγίσεις και έννοιες καθώς αναγνωρίζετε τους παραβάτες, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων, σε ένα ευρύ φάσμα ιατροδικαστικών ρυθμίσεων. Η ποικιλία των ειδικοτήτων μας μπορεί να σας προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη που χρειάζεστε για να οδηγήσετε θετική αλλαγή στο νομικό σύστημα. Ειδικεύσεις... [-]


MS στην Εκπαίδευση (MSEd)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Σχεδιασμένο από εκπαιδευτικούς για εκπαιδευτικούς, το πρόγραμμα MSEd του Walden στο MSEd μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να βοηθήσετε τους φοιτητές να πετύχουν σήμερα. Παραδίδεται σε ηλεκτρονική μορφή, το πρόγραμμα αυτό διερευνά τις βέλτιστες πρακτικές και τις τελευταίες έρευνες. [+]

Σχεδιασμένο από εκπαιδευτικούς για εκπαιδευτικούς, το Walden's 100% online MS in Education (MSEd) σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να βοηθήσετε τους μαθητές να πετύχουν σήμερα. Αυτό το πρόγραμμα διερευνά τις βέλτιστες πρακτικές και τις τελευταίες έρευνες στην εκπαίδευση και σας δίνει την ευκαιρία να παρατηρήσετε τους δασκάλους στις τάξεις τους, προκειμένου να μάθετε αποδεδειγμένες τεχνικές για τη δημιουργία αποτελεσματικών μαθησιακών περιβαλλόντων.... [-]


MS στην Εκπαιδευτική Σχεδίαση και Τεχνολογία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Μάθετε να δημιουργείτε αποτελεσματικά μαθήματα με βάση την τεχνολογία και εκπαιδευτικά προγράμματα για ποικίλα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. κοινοτική εκπαίδευση κολέγιο? εταιρική και μη κερδοσκοπική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού. και την υγειονομική περίθαλψη, τη στρατιωτική εκπαίδευση και την κυβέρνηση. [+]

Μάθετε να δημιουργείτε αποτελεσματικά μαθήματα με βάση την τεχνολογία και εκπαιδευτικά προγράμματα για ποικίλα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. κοινοτική εκπαίδευση κολέγιο? εταιρική και μη κερδοσκοπική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού. και την υγειονομική περίθαλψη, τη στρατιωτική εκπαίδευση και την κυβέρνηση. Επωφεληθείτε από τις τεχνολογίες αιχμής της Walden που διαθέτετε καθώς εξερευνάτε τη θεωρία της μάθησης, τις εκπαιδευτικές διαδικασίες σχεδιασμού και τις αποτελεσματικές στρατηγικές για τη συμμετοχή μαθητών του 21ου αιώνα.... [-]


MS στην Ηγεσία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Μάθετε στρατηγικές για να γίνετε πιο αποτελεσματικός ηγέτης που μπορεί να δημιουργήσει εμπιστοσύνη, να ενισχύσει άλλους και να επηρεάσει θετικά το μέλλον του οργανισμού σας. [+]

Μάθετε στρατηγικές για να γίνετε πιο αποτελεσματικός ηγέτης που μπορεί να δημιουργήσει εμπιστοσύνη, να ενισχύσει άλλους και να επηρεάσει θετικά το μέλλον του οργανισμού σας. Walden University στο πρόγραμμα Leadership προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ηγεσία που σας προετοιμάζει για να αντιμετωπίσετε τις εξελισσόμενες προκλήσεις στον δυναμικό κόσμο των επιχειρήσεων και να καλλιεργήσετε την προσωπική σας φιλοσοφία ηγεσίας. Μέσα από μαθήματα πραγματικού κόσμου, μπορείτε να ενισχύσετε τις δυνατότητες λήψης αποφάσεων ως ηθικό ηγέτη σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον.... [-]


MS στην Ποινική Δικαιοσύνη

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια March 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Μείνετε στο προσκήνιο αυτού του εξελισσόμενου πεδίου, καθώς μελετάτε τις τελευταίες θεωρίες και εξερευνείτε τα σημερινά ολοένα και πιο περίπλοκα θέματα ποινικής δικαιοσύνης. Αποκτήστε εκτεταμένη έκθεση στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης [+]

Μείνετε στο προσκήνιο αυτού του εξελισσόμενου πεδίου, καθώς μελετάτε τις τελευταίες θεωρίες και εξερευνείτε τα σημερινά ολοένα και πιο περίπλοκα θέματα ποινικής δικαιοσύνης. Αποκτήστε εκτεταμένη έκθεση στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο η επιβολή του νόμου, τα δικαστήρια και οι διορθώσεις λειτουργούν και αλληλεπιδρούν με το τοπικό, κρατικό και ομοσπονδιακό επίπεδο. Στο πρόγραμμα MS στην Ποινική Δικαιοσύνη στο Walden University , μπορείτε να εξερευνήσετε ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει τη θεωρητική συμπεριφοριστική θεωρία με την τεχνολογία, την ασφάλεια της πατρίδας και τις διοικητικές δεξιότητες που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα στην εργασία ή να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε την καριέρα σας.... [-]


Ms στην τεχνολογία των πληροφοριών

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Από τον πυρήνα προγραμματισμού και της δικτύωσης μαθήματα σε προηγμένη κατάρτιση σε τομείς υψηλής ζήτησης IT ειδικότητες, MS Walden στην Πληροφορίας πρόγραμμα τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εισάγετε και εκ των προτέρων στον τομέα ταχέως αναπτυσσόμενη IT. [+]

Από τον πυρήνα προγραμματισμού και της δικτύωσης μαθήματα σε προηγμένη κατάρτιση σε τομείς υψηλής ζήτησης IT ειδικότητες, MS Walden στην Πληροφορίας πρόγραμμα τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εισάγετε και εκ των προτέρων στον τομέα ταχέως αναπτυσσόμενη IT. Ένας ηγέτης στην online εκπαίδευση, Walden προσφέρει επίδοξους και έμπειρους επαγγελματίες την ευκαιρία να μάθουν σε ένα state-of-the-art εικονικό περιβάλλον που χαρακτηρίζει την εικονική εργαστήρια και αποκλειστική τεχνολογία MobileLearn® Walden του.... [-]


MS στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, από τις θέσεις των καθηγητών και των υπαλλήλων σε βασικές διοικητικές θέσεις εργασίας, το MS της Walden στο πρόγραμμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης επικεντρώνεται στην προώθηση τόσο της οργανωτικής όσο και της επιτυχίας των φοιτητών. [+]

Σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, από τις θέσεις των καθηγητών και των υπαλλήλων σε βασικές διοικητικές θέσεις εργασίας, το MS της Walden στο πρόγραμμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης επικεντρώνεται στην προώθηση τόσο της οργανωτικής όσο και της επιτυχίας των φοιτητών. Αποκτήστε μια κατανόηση των επιχειρηματικών, διακυβερνητικών και οργανωτικών πολιτισμών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εξερευνήστε τις βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία μαθησιακών περιβαλλόντων μάθησης. Επιλέξτε από μια σειρά ειδικοτήτων που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις ατομικές σας ανάγκες και ενδιαφέροντα.... [-]


MS στην Ψυχολογία

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +2 περισσότερα

Walden University στο πρόγραμμα Ψυχολογίας σας επιτρέπει να εξετάσετε τις κοινωνικές, πολιτιστικές και γνωστικές πτυχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς και σας παρέχει μια θεμελιώδη κατανόηση των ψυχολογικών αρχών. [+]

Walden University πρόγραμμα MS in Psychology του Walden University σας επιτρέπει να εξετάσετε τις κοινωνικές, πολιτιστικές και γνωστικές πτυχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς, παρέχοντας σας μια θεμελιώδη κατανόηση των αρχών της ψυχολογίας και βοηθώντας σας να προετοιμαστείτε για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων. Αποκτήστε μια ισχυρότερη κατανόηση των πολυπολιτισμικών προοπτικών της ψυχολογίας και επιλέξτε από μια σειρά ειδικοτήτων που ταιριάζουν στα ατομικά σας ενδιαφέροντα και στόχους.... [-]


Ms στο μάρκετινγκ

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Θα θέλατε να αποκτήσει ψηφιακές δεξιότητες και στρατηγικές μάρκετινγκ αποκτώντας παράλληλα μια βαθύτερη κατανόηση των θεμελιωδών αρχών μάρκετινγκ; [+]

Θέλετε να αποκτήσετε ψηφιακές δεξιότητες μάρκετινγκ και τις στρατηγικές αποκτώντας παράλληλα μια βαθύτερη κατανόηση βασικά μάρκετινγκ; Ως φοιτητής στο MS Walden στο πρόγραμμα μάρκετινγκ, που θα διερευνήσει:

Παραδοσιακά και αιχμής θέματα μάρκετινγκ, από την διαφοροποίηση του εμπορικού σήματος στην ψηφιακή στρατηγική των μέσων ενημέρωσης. Η σημασία της κατανόησης των πελατών και μάρκετινγκ σχέσεων στην διατήρηση των πελατών και οι ρόλοι της πειθούς και της αφήγησης στην ανάπτυξη περιεχομένου. Η διαδικασία της ανάλυσης μετρήσεων μάρκετινγκ ως ένας τρόπος για να ενημερώσει τη στρατηγική λήψη αποφάσεων. ... [-]

ΚΜ στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Λίγα επαγγέλματα απαιτούν το βάθος και το εύρος των γνώσεων, των δεξιοτήτων και της ικανότητας των διαχειριστών έκτακτης ανάγκης, οι οποίοι μπορεί να κληθούν να συνεργαστούν με τους πρώτους ανταποκριτές, να επηρεάσουν τη δημόσια τάξη ή να προστατεύσουν τις γειτονιές από καταστροφές. [+]

Λίγα επαγγέλματα απαιτούν το βάθος και το εύρος των γνώσεων, των δεξιοτήτων και της ικανότητας των διαχειριστών έκτακτης ανάγκης, οι οποίοι μπορεί να κληθούν να συνεργαστούν με τους πρώτους ανταποκριτές, να επηρεάσουν τη δημόσια τάξη ή να προστατεύσουν τις γειτονιές από καταστροφές. Στο πρόγραμμα MS Emergency Management της Walden, μπορείτε να αποκτήσετε τις προηγμένες δεξιότητες κατάρτισης και ηγεσίας που είναι απαραίτητες για να οδηγήσετε τις προσπάθειες αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και να αναπτύξετε προγράμματα πρόληψης και αντίδρασης σε καταστροφές. Το πρόγραμμα προσφέρει μια σειρά ειδικοτήτων καθώς και την ευκαιρία να προετοιμαστούν για να κερδίσουν πιστοποιητικά από το FEMA's Emergency Management Institute.... [-]


ΚΜ στην επικοινωνία

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Ανοίξτε την πόρτα για συναρπαστικές νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας με ένα online MS στην ανακοίνωση από το Walden University . [+]

Ανοίξτε την πόρτα για συναρπαστικές νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας με ένα online MS στην ανακοίνωση από το Walden University . Εξερευνήστε τις τελευταίες πρακτικές και θεωρίες επικοινωνίας. μάστερ την τέχνη του πεισματικού μηνύματος? και να μάθουν να αναπτύσσουν, εκτελούν και μετρούν αποτελεσματικά σχέδια επικοινωνίας χρησιμοποιώντας παραδοσιακά και ψηφιακά μέσα. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο επαγγελματικό πιστοποιητικό, το οποίο δικαιούστε πριν από την απόκτηση του πτυχίου σας.... [-]


ΚΜ στις Ανθρώπινες και Κοινωνικές Υπηρεσίες

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Περαιτέρω τη δέσμευσή σας για κοινωνική αλλαγή με ένα ΚΜ στις Ανθρώπινες και Κοινωνικές Υπηρεσίες από το Walden. Μέσα από ένα επαγγελματικά εστιασμένο ηλεκτρονικό πρόγραμμα σπουδών, διαδραστικές περιπτωσιολογικές μελέτες και προσομοιώσεις και μια διεπαγγελματική προσέγγιση, μπορείτε να προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες των ατόμων, των κοινοτήτων και των οργανισμών σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. [+]

Περαιτέρω τη δέσμευσή σας για κοινωνική αλλαγή με ένα ΚΜ στις Ανθρώπινες και Κοινωνικές Υπηρεσίες από το Walden. Μέσα από ένα επαγγελματικά εστιασμένο ηλεκτρονικό πρόγραμμα σπουδών, διαδραστικές περιπτωσιολογικές μελέτες και προσομοιώσεις και μια διεπαγγελματική προσέγγιση, μπορείτε να προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες των ατόμων, των κοινοτήτων και των οργανισμών σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Οι έννοιες και οι θεωρίες ζωντανεύουν με τη χρήση κινούμενων περιπτώσεων και μιας προσομοιωμένης κοινότητας. Θα διερευνήσετε τα προβλήματα που είναι χαρακτηριστικά της υποστήριξης των ανθρώπινων και των κοινωνικών υπηρεσιών, προσφέροντας πρόσβαση σε διάφορες οργανώσεις για να κατανοήσουν πιθανές στρατηγικές και λύσεις.... [-]


Τα κράτη μέλη στην ηγεσία της ποινικής δικαιοσύνης και στην εκτελεστική διεύθυνση

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online +1 περισσότερα

Τα κράτη μέλη στην ηγεσία της ποινικής δικαιοσύνης και στην εκτελεστική διοίκηση Προετοιμάστε να προχωρήσετε σε αλλαγές στην οργάνωσή σας και να επηρεάσετε τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στην κοινότητά σας. Εάν είστε αστυνομικός ή [+]

Προετοιμαστείτε να προχωρήσετε σε αλλαγές στην οργάνωσή σας και να επηρεάσετε τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στην κοινότητά σας. Εάν είστε αστυνομικός ή επαγγελματίας ποινικής δικαιοσύνης, το Walden University μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις γνώσεις και την εμπειρία για να προετοιμαστείτε για εκτελεστικούς ρόλους διαχείρισης στην ποινική δικαιοσύνη ή για μετάβαση σε καριέρα στην εκπαίδευση ή τη διαβούλευση. Το πρόγραμμα MS Leadership και Executive Management της MS στο Ποινικό Δικαστήριο της Walden συνδυάζει τη θεωρητική συμπεριφοριστική θεωρία με μελέτες στον τομέα των ανθρώπινων υπηρεσιών, της τεχνολογίας και της εθνικής ασφάλειας για να διευρύνει τις διαχειριστικές σας ικανότητες.... [-]


Βίντεο

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education

Επικοινωνία
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)