Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχιούχος Μελέτη στην Κεντρική Connecticut State University

Στο CCSU θα ανακαλύψετε εξαιρετική ακαδημαϊκά προγράμματα για να καλύψουν τις επαγγελματικές σας ανάγκες και πνευματική πάθη σας.

Εκπαίδευση και πολλά άλλα!

CCSU έχει μια ένδοξη ιστορία της προετοιμασίας των επαγγελματιών στον τομέα της εκπαίδευσης και των ανθρώπινων υπηρεσιών. Προγράμματα κυμαίνονται από την αρχική πιστοποίηση των εκπαιδευτικών σε Μεταπτυχιακό στην επαγγελματική πιστοποιητικά σε δύο διδακτορικά στην εκπαιδευτική ηγεσία. ισχυρές επαγγελματικές μας σχέσεις με σχολεία, γραφεία και ιατρεία, δημιουργούν ευκαιρίες για «πραγματική ζωή» μαθησιακές εμπειρίες υπό την ενθάρρυνση εποπτεία των επαγγελματιών στον τομέα τόπου.

CCSU προσφέρει επίσης μια εξαιρετική ποικιλία των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στις τέχνες, ανθρωπιστικές επιστήμες, τις επιστήμες, τη μηχανική, την τεχνολογία και τις επιχειρήσεις - συμπεριλαμβανομένων των MBA και το MSA.

Μια Κοινότητα Μάθησης

Με πάνω από 40 τομείς σπουδών, προσφέρουμε μια συναρπαστική σειρά από ακαδημαϊκά προγράμματα. καθηγητές μας - σε εθνικό επίπεδο σημείωσε επιστήμονες και ειδικευμένοι επαγγελματίες - συνεργαστούμε μαζί σας ως εταίροι, βοηθώντας σας να χαρτογραφήσει τις σπουδές σας, που ενεργούν ως σύμβουλοι, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε μαζί τους σε ερευνητικά προγράμματα, καθώς και την παροχή συμβουλών για να σας βοηθήσει να προωθήσουν την καριέρα σας.

Θα βρείτε, επίσης, ότι CCSU είναι μια πραγματική κοινότητα μάθησης. Θα συναντήσετε ανθρώπους που έχουν πάθος για τις ιδέες και πρόθυμοι να μοιραστούν αυτά που ανακαλύπτουν. Τα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας όπως σας ισορροπία τις άλλες απαιτήσεις στη ζωή σας.

Η ζωή μετά Μεταπτυχιακών Σπουδών

Εδώ είναι το πώς οι μαθητές μας ακολουθήσουν τα όνειρά τους μετά από μεταπτυχιακές σπουδές: Ως επαγγελματίες σε μεγάλες εταιρείες από Aetna στο Verizon.

Όπως το γάμο και την οικογένεια θεραπευτές σε νοσοκομεία και κοινοτική ψυχική υπηρεσίες υγείας? ως ιδιωτική σύμβουλοι και ψυχοθεραπευτές? ως σύμβουλοι ψυχικής υγείας σε ιδρύματα και κλινικές? ως σύμβουλοι αποκατάστασης σε κρατικές και εθνικές υπηρεσίες.

Ως εκπαιδευτικοί, σχολικοί σύμβουλοι, διευθυντές και επιθεωρητές, καθώς και την τριτοβάθμια εκπαίδευση ακαδημαϊκούς συμβούλους, συμβούλους σταδιοδρομίας, καθώς και οι διαχειριστές σε όλη τη Νέα Αγγλία.

Και ως φοιτητές σε μερικά από τα κορυφαία επαγγελματικά και διδακτορικά προγράμματα στο έθνος.

Τιμή

Τα προγράμματά μας αναγνωρίζονται σε εθνικό επίπεδο για την εκπαιδευτική τους αριστεία. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε την πιο προσιτή διδάκτρων στην κατάσταση στην περιοχή - μια εξαιρετική απόδοση της επένδυσής σας.

Ετήσιο Κόστος Συμμετοχής 2016 - 17

In-μέλος FT Μεταπτυχιακό (ανά έτος): Δίδακτρα & απαιτούμενα τέλη $ 10.956
Out-of-κράτος FT Μεταπτυχιακό (ανά έτος): Δίδακτρα & απαιτούμενα τέλη $ 23.756

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Graduate

Χαιρετίζουμε αιτήσεις από τους φοιτητές με ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων, τα ενδιαφέροντα και το υπόβαθρο. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα απαιτούν το ισοδύναμο των ΗΠΑ 2.70 GPA από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα προτιμώμενα διεθνείς προθεσμίες των φοιτητών είναι η 1η Μαΐου για το φθινόπωρο και την 1η Νοεμβρίου για την άνοιξη.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Central Connecticut State University

Το Master of Science στο Data Mining προετοιμάζει τους μαθητές για να βρείτε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πρότυπα και τάσεις σε μεγάλα σύνολα δεδομένων. Οι μαθητές παρέχετα ... [+]

Σκεπτικό του προγράμματος: Το Master of Science στο Data Mining προετοιμάζει τους μαθητές για να βρείτε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πρότυπα και τάσεις σε μεγάλα σύνολα δεδομένων. Οι μαθητές παρέχεται με εμπειρία σε μεθοδολογίες μοντελοποίησης δεδομένων state-of-the-art για να τους προετοιμάσει για σταδιοδρομία πληροφορίες ηλικία. Μαθησιακά αποτελέσματα για αποφοίτους Πρόγραμμα:

Οι φοιτητές στο πρόγραμμα θα πρέπει να αναμένεται να:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New Britain
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Central Connecticut State University

Το Master of Arts στη Σύγχρονη Γλώσσα είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τη γλώσσα, τον πολιτισμό και τη λογοτεχνία εργασία σε μεταπτυχιακό επίπεδ ... [+]

Το Master of Arts στη Σύγχρονη Γλώσσα είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τη γλώσσα, τον πολιτισμό και τη λογοτεχνία εργασία σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Συντελεστές: 30 credits Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα:

Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα που αναμένεται να αποδείξει:

η κατανόηση των διαφόρων λογοτεχνικών προσεγγίσεων και της έρευνας? την ικανότητα να αναλύουν τα μεγάλα έργα της λογοτεχνίας στη γλώσσα στην οποία θα πρέπει να αναλάβει μεταπτυχιακό έργο? γνώση των θεμάτων που σχετίζονται με τις καλλιέργειες της γλώσσας στην οποία έχει αναλάβει μεταπτυχιακό έργο? και αρμοδιότητα της γραμματικής και τη γνώση της δομής της κάθε γλώσσας στην οποία αποφοιτούν έργο έχει αναληφθεί. Εισαγωγής Απαιτήσεις: ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες New Britain
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά