Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

112374_WITCC_VGD_BannerFinal.jpg

ΕΙΝΑΙ ONLINE ΓΙΑ ΜΟΥ;

Με τα online μαθήματα της Western Iowa Tech, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από εκατοντάδες προσφορές μαθημάτων. Μπορείτε να κερδίσετε πιστωτικές μονάδες κολλεγίων ή ακόμη και μερικά πλήρη βαθμούς σε ορισμένες περιπτώσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής και πρόσβαση στο διαδίκτυο ... μόλις συνδεθείτε και ακολουθήστε τις οδηγίες. Η τεχνική υποστήριξη διατίθεται 24 ώρες το 24ωρο. Οι μαθητές μπορούν να ζητήσουν από τον εκπαιδευτή ερωτήσεις, να πάρουν δοκιμές, να πάρουν βαθμούς πρόσβασης και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις με συζήτηση ... όλες online, οπουδήποτε.

Πώς μπορώ να ξέρω εάν η ηλεκτρονική μάθηση είναι για μένα;

Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα είναι ένας βολικός τρόπος για να ακολουθήσετε τους εκπαιδευτικούς στόχους σας. Ωστόσο, δεν είναι αυτοτροφοδοτούμενοι και έχουν τακτικές προθεσμίες για την εργασία και τις εξετάσεις, όπως θα κάνατε και στην τάξη. Έχετε ευελιξία στο να εργάζεστε στην εργασία σας και στο "ταξικό χρόνο" στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας, αλλά οι αναθέσεις, οι εργασίες, οι κουίζ, οι εξετάσεις και αυτές θα πρέπει να γίνονται στο πρόγραμμα της τάξης, ώστε κανείς να μην πέφτει πίσω. Εάν δεν είστε σίγουροι αν η ηλεκτρονική μάθηση είναι για σας, δοκιμάστε να ακολουθήσετε μια πορεία προσανατολισμού.

Θα έχετε ενδεχομένως συναδέλφους από όλη τη χώρα και συχνά θα έχουν διαφορετικές προοπτικές για τα πράγματα. Δώστε σεβασμό στην ηλεκτρονική αίθουσα διδασκαλίας και χειριστείτε τους άλλους πώς θα θέλατε να αντιμετωπίζετε.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο είδος της τάξης για την οποία έχετε εγγραφεί επειδή υπάρχουν πολλές ποικιλίες.

Πλήρως-σε απευθείας σύνδεση μαθήματα διάρκειας 16 εβδομάδων τρέχουν όλη τη διάρκεια του εξαμήνου και είναι λίγο πιο χαλαρή από ό, τι ένα μάθημα οκτώ εβδομάδων.

Πλήρως σε απευθείας σύνδεση μαθήματα διάρκειας 8 εβδομάδων συμπτύσσουν το σύνολο των 16 εβδομάδων υλικού και μάθησης σε οκτώ εβδομάδες. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό είναι πιο γρήγορο και απαιτεί περισσότερη πειθαρχία από ένα μάθημα διάρκειας 16 εβδομάδων. Το όφελος είναι να γίνει πιο γρήγορα, ώστε να μπορείτε να πάρετε δύο οκτώ εβδομαδιαίες τάξεις ανά εξάμηνο.

Πλήρως σε απευθείας σύνδεση μαθήματα διάρκειας 12 εβδομάδων μπορούν να γίνουν το φθινόπωρο και το εαρινό εξάμηνο και είναι ένας καλός συμβιβασμός μεταξύ 16 και 8 εβδομάδων.

Τα υβριδικά μαθήματα συνδυάζουν online με την εμπειρία στην τάξη για να κάνουν την τάξη λίγο πιο ευέλικτη, αλλά εξακολουθούν να δίνουν τον χρόνο στην τάξη μερικά μαθήματα που μπορεί να απαιτούν να είναι πιο αποτελεσματικά.112440_witcc3images.JPG

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα στην ανάπτυξη παιχνιδιών βίντεο. Το πρόγραμμα αναπτύσσει δεξιότητες στον τομέα της μοντελοποίησης, της υφής, τη ... [+]

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα στην ανάπτυξη παιχνιδιών βίντεο. Το πρόγραμμα αναπτύσσει δεξιότητες στον τομέα της μοντελοποίησης, της υφής, της βασικής δέσμης ενεργειών, της καλλιτεχνικής γνώσης και του αγωγού βιντεοπαιχνιδιών. Αυτές οι δεξιότητες θα σας βοηθήσουν επίσης να δημιουργήσετε περιουσιακά στοιχεία παιχνιδιών και να τα ενσωματώσετε σε μια μηχανή παιχνιδιών. Έμφαση δίνεται στην παροχή βελτιωμένης μάθησης μέσω της διδασκαλίας περίπλοκων τεχνικών εννοιών κατά τρόπο κατανοητό. Οι αναθέσεις που βασίζονται στο έργο χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη επαγγελματικού χαρτοφυλακίου που χρησιμοποιείται κατά την άσκηση επαγγελματικής σταδιοδρομίας στη βιομηχανία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Sioux City
Ανοικτή Εγγραφή
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά