Wake Forest University Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1834, το Wake Forest είναι ένα ιδιωτικό, coeducational college πανεπιστήμιο που εδρεύει στο Winston-Salem, Βόρεια Καρολίνα. Ένας από τους κορυφαίους θεσμούς αυτού του είδους, το Wake Forest συνδυάζει την οικειότητα ενός φιλελεύθερου κολλεγίου τέχνης με την ακαδημαϊκή ζωτικότητα ενός ερευνητικού πανεπιστημίου. Στην καρδιά του Wake Forest είναι ο ιδανικός δάσκαλος-ακαδημαϊκός. Οι καθηγητές δεσμεύονται στην εξατομικευμένη διδασκαλία και στην ατομική ανάπτυξη των μαθητών τους. Με γνώμονα το σύνθημά μας Pro Humanitate, το Wake Forest είναι αφιερωμένο σε μια ηθικά ενημερωμένη εκπαίδευση σε ένα κλίμα που εκτιμά την προσωπική ανάπτυξη, την αλληλεπίδραση της κοινότητας και την ατομική τιμή.


Στη Σχολή Επιχειρήσεων, η αποστολή μας είναι να διαμορφώσουμε ολόκληρο το άτομο. Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο μέσα από την ανάπτυξη παθιασμένων ηθικών επιχειρηματικών ηγετών οι οποίοι επιτυγχάνουν αποτελέσματα με ακεραιότητα και ηγετική σκέψη που είναι ορατή και επηρεάζει θετικά την πρακτική των επιχειρήσεων. Καλούμε τους φοιτητές που πιστεύουν ότι το επίτευγμα ορίζεται από τη σκληρή δουλειά, τη συνεργασία και το χαρακτήρα για να ενωθούν μαζί μας για να επιτύχουμε ένα θετικό και διαρκή αντίκτυπο στο ευγενές επάγγελμα των επιχειρήσεων. Ως αποτέλεσμα της δέσμευσής μας, η Wake Forest School of Business έχει τοποθετηθεί σταθερά μεταξύ των καλύτερων παγκοσμίως από μεγάλες οργανώσεις κατάταξης. Η προσοχή μας στην ικανότητα και τον χαρακτήρα οδηγεί σε αποδεδειγμένα αποτελέσματα για τους αποφοίτους, οι οποίοι απολαμβάνουν το κύρος της ολοκλήρωσης των δυσκολιών των κορυφαίων προγραμμάτων μας, καθώς και τα δια βίου πλεονεκτήματα ενός ισχυρού δικτύου αποφοίτων. Οι αποφοίτητές μας επιτυγχάνουν προσωπική επιτυχία, ενώ δεσμεύονται για υψηλότερες αιτίες. Οι ισχυρές βασικές φιλοσοφίες των επιχειρησιακών μας προγραμμάτων παράγουν ηγέτες της αρχής που ασκούν επιρροή πολύ πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη και τον εταιρικό κόσμο.


Στο Wake Forest, πιστεύουμε ότι οι καλοφτιαγμένες επιχειρήσεις μπορούν και πρέπει να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, δημιουργώντας παράλληλα σταθερή αξία για τον εαυτό τους. Ως ομάδα δασκάλων-μελετητών και μελών του προσωπικού, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επιτύχουν αυτόν τον ευγενή στόχο σε ό, τι κάνουμε. Μέσω της διδασκαλίας, της υποτροφίας, των διοικητικών και των υπηρεσιών μας και της δέσμευσής μας στα ιδανικά του Πανεπιστημίου Wake Forest, αναπτύσσουμε και υποστηρίζουμε επαγγελματίες επιχειρηματίες που οδηγούν αποτελεσματικά με τη λήψη αποφάσεων της υψηλότερης δυνατής ποιότητας για τους ανθρώπους, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, και τις συνεισφορές στην κοινωνία μας. Αναπτύσσουμε παθιασμένους ηθικούς επιχειρηματικούς ηγέτες που επιδιώκουν να επιτύχουν αποτελέσματα με ακεραιότητα μέσω ενός δυναμικού συνδυασμού ηγετικής σκέψης, αυστηρής ακαδημαϊκής προετοιμασίας και ασύγκριτης σύνδεσης με την αγορά.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Online Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master of Science στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Online Analytics (MSBA)

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 24 μήνες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Το Master of Science στο Business Analytics βαθμό (MSBA) στο Wake Forest University School of Business, σχεδιασμένο για την ανάπτυξη των ηγετών του αύριο, προσφέρεται τώρα σε απευθείας σύνδεση για επαγγελματίες που εργάζονται. Σχεδιασμένο για επαγγελματίες φοιτητές με δύο ή περισσότερα χρόνια μεταπτυχιακής επαγγελματικής εμπειρίας, το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος MSBA που παραδίδεται ηλεκτρονικά θα προετοιμάσει τους μαθητές να εντοπίσουν επιχειρηματικές προκλήσεις που μπορούν να επιλυθούν χρησιμοποιώντας δεδομένα, να αξιοποιήσουν τα δεδομένα για να βρουν λύσεις στις επιχειρηματικές προκλήσεις, και επηρεάζουν τις οργανώσεις τους, λέγοντας την ιστορία του πώς η διορατική ανάλυση θα λύσει τις προκλήσεις. [+]

Το Master of Science στο Business Analytics βαθμό (MSBA) στο Wake Forest University School of Business, σχεδιασμένο για την ανάπτυξη των ηγετών του αύριο, προσφέρεται τώρα σε απευθείας σύνδεση για επαγγελματίες που εργάζονται.

Οι ευκαιρίες για επιχειρηματικές αναλύσεις είναι πολυάριθμες, καθώς οι μεγάλες οργανώσεις υιοθετούν στρατηγικές που βασίζονται σε δεδομένα και επικεντρώνονται στην τεχνολογία σε όλες σχεδόν τις βιομηχανίες. Στο πρόγραμμα MSBA, θα μάθετε προηγμένες μεθοδολογίες για την εφαρμογή αναλυτικών στοιχείων στις επιχειρηματικές προκλήσεις σε μια σειρά λειτουργιών σε ολόκληρο τον οργανισμό.... [-]