Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή - μόνο USD 19.95 το μήνα

Μάθετε σχέδιο μόδας σε απευθείας σύνδεση από επαγγελματίες - το μεγαλύτερο online μόδας βιβλιοθήκη του σχεδιασμού στον κόσμο

 • Η πρώτη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη σχεδιασμό μόδας και των επιχειρήσεων βίντεο
 • Μάθημα διδάσκονται από καθηγητές κολέγιο της μόδας και τους επαγγελματίες του κλάδου
 • Συνδρομές περιλαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα βίντεο μόδας

ΜΑΘΗΜΑΤΑ βίντεο υψηλής ποιότητας

Το Πανεπιστήμιο της βιβλιοθήκης Fashion περιέχει εκατοντάδες μαθήματα που αποδεικνύουν κάθε πτυχή της μόδας και του σχεδιασμού μόδας, π.χ. σκέπασμα, μοντέλο λήψης αποφάσεων, την τέχνη της μόδας, την ανάπτυξη προϊόντων, CAD, το ράψιμο, μόδας, πλεκτά, διαλέξεις και πολλά άλλα.

Τα μαθήματα μας διοργανώνονται από αρχαρίων, μέσων και προχωρημένων τόσο για την εκπαίδευση των φοιτητών που ξεκινούν τη μόδα καθώς και έμπειρους, επαγγελματίες σχεδιαστές μόδας και το σπίτι υπονόμους που επιθυμούν να διευρύνουν τις δεξιότητές τους.

Διδάσκονται από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Τα μαθήματα μας διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές κολέγιο της μόδας και των επαγγελματιών του κλάδου της μόδας.

Μια ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ

Το Πανεπιστήμιο της μόδας λειτουργεί με την καταβολή συνδρομής. Ένα ενιαίο κατ 'αποκοπήν αμοιβή σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα μας, εκατοντάδες από αυτούς, μόνο για λίγα λεπτά την ημέρα. Ποτέ δεν θα βρείτε τόσα πολλά, υψηλής ποιότητας μαθήματα μόδας σε καλύτερη τιμή ... οπουδήποτε.

Βάζουμε μια μεγάλη προσπάθεια σε κάνει τα μαθήματά μας EASY-TO-ΣΥΝΕΧΕΙΑ

μαθήματα βίντεο μας εξηγήσει πώς να κάνουν τα πάντα μόνοι σας, βήμα-βήμα.

Μερικά από τα βίντεο μας είναι μικρή, π.χ. 10 λεπτά ή τόσο καιρό. Όμως, οι περισσότεροι είναι πλέον, δηλαδή κατά μέσο όρο καιρό 30-40 λεπτά, με κάποια που είναι πολύ περισσότερο από μία ώρα.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Κάθε ένα από Πώς να μαθήματά μας έρχεται με μια λίστα με τα αναλώσιμα και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε χαρακτήρισε έργο που μαθήματος.

Αν δεν έχετε κάποια ή όλα τα εφόδια που θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε ένα συγκεκριμένο μάθημα, απλά κάντε κλικ σε αυτό το εργαλείο στη σελίδα αναπαραγωγής βίντεο του συγκεκριμένου μαθήματος, ή να πάτε στο Fashion Design Εργαλεία κάτω από την καρτέλα μας "Πόροι" μενού. Από κάθε θέση, μπορείτε να αγοράσετε τα εργαλεία και τα εφόδια που χρειάζεστε αμέσως, απευθείας από την ιστοσελίδα μας!

ΟΡΑΤΑ και κατανοητή ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

μαθήματα μας είναι επαγγελματικά παράγονται σε μια μεγάλη, καλά φωτισμένη στούντιο χρησιμοποιώντας επαγγελματική εικονολήπτες και ηχολήπτες που λειτουργούν κάμερα υψηλής ποιότητας, το φωτισμό και τον εξοπλισμό καταγραφής.

Όλα τα μαθήματα μας διδάσκονται από την πλευρά του σχεδιαστή, δηλαδή κοιτάζοντας προς τα κάτω στο χώρο εργασίας σας, όπως εσείς θα κατά τη δημιουργία κάτι, τον εαυτό σας. Αυτό είναι ένας πολύ καλύτερος τρόπος για να μάθουν ό, τι βλέποντας μια διαδήλωση μπροστά σας, όπου μπορείτε να δείτε μόνο ό, τι ο δάσκαλος κάνει από πίσω ή «γυρίσει» προοπτική.

Ακούστε τι οι καθηγητές μας λένε, είναι σαφές ότι

Όλα τα μαθήματα μας παράγονται με ένα ξεχωριστό κομμάτι αφήγηση χρονομετρημένη να αντιστοιχούν ακριβώς στις ενέργειες ενός δασκάλου στην οθόνη. Μπορείτε πάντα να ακούσουν και να καταλάβουν κάθε βήμα σε μια Πανεπιστημίου της μόδας μάθημα. Όχι μακριά, βαρετή παύσεις. Δεν λάθη. Δεν do-overs.

ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ "έξτρα"

Πολλά από τα μαθήματά μας περιλαμβάνουν χρήσιμες γραφικά και αρχεία με δυνατότητα λήψης για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε βασικές έννοιες, κάνουν δύσκολο υπολογισμούς ή να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας για διαφορετικού μεγέθους μοντέλα.

Αυτήν την περίοδο παραστεί σε FASHION SCHOOL;

Είμαστε ένας μεγάλος υποστηρικτής των σχολείων της μόδας. Πολλοί από τους συνδρομητές μας χρησιμοποιούν ταινιοθήκη το μάθημά μας και άλλους πόρους για να τους βοηθήσουν να βρουν και να εφαρμόσουν σε ένα καλό σχολείο της μόδας. Κάτω από το μενού μας Πόρων, παρέχουμε μια μεγάλη λίστα από τα καλύτερα σχολεία της μόδας του κόσμου, μαζί με συνδέσμους για τις ιστοσελίδες τους.

Μήπως το σχολείο σας μόδα ήδη συνδρομητής στο Πανεπιστήμιο της μόδας; Αν ναι, τότε τυχεροί είστε! Θα πάρετε όλους τους πόρους μας για δωρεάν! Αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο από την εκπαίδευση σας. Αν όχι, ρωτήστε το σχολείο βιβλιοθηκονόμο σας για να πάρετε μια συνδρομή για όλο το σχολείο σας.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο σχολείο

Εάν έχετε χάσει ποτέ ένα κλειδί τάξη, τότε ξέρετε ότι είναι αδύνατο να ανακατασκευάσει την επίδειξη χάσατε εκείνη την ημέρα. Σίγουρα, μπορείτε να δανειστείτε σημειώσεις ενός άλλου μαθητή. Αλλά τα λόγια απλά δεν μπορεί να περιγράψει φυσικές κινήσεις ενός έμπειρου δασκάλου. Όμως, το Πανεπιστήμιο της μόδας μπορεί πραγματικά να βοηθήσει! Οι πιθανότητες είναι, έχουμε ένα μάθημα που έρχεται αρκετά κοντά σε αυτό που απέδειξε ο καθηγητής σας. Αλλά σε αντίθεση με μια διαδήλωση στην κατηγορία, μπορείτε να ξανά-παιχνίδι επίδειξης μας ξανά και ξανά μέχρι να το κατανοήσουμε πλήρως. Αυτό μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ του να πάρει ένα Α ή Γ, όταν η θητεία λήγει.

Πολλές χιλιάδες φοιτητές από τα καλύτερα σχολεία της μόδας στον κόσμο έχουν δει τα μαθήματά μας για να συμπληρώσουν την επίσημη εκπαίδευση μόδας τους και να τους βοηθήσει να άσσο στο σπίτι τους και ειδικά σχέδια.

ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ

Το Πανεπιστήμιο της μόδας δεν σας κάνει να πάρετε εξετάσεις ή τεστ. Εμείς δεν χορηγούν επίσημα πτυχία. Εστιάζουμε όλη μας την ενέργεια για τη δημιουργία χρήσιμα διδάγματα της μόδας και των πόρων.

Ειλικρινά, πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν σχέδιο μόδας είναι από την αρμόδια δάσκαλος σε σχολείο ή έναν επαγγελματία σχεδιαστή που μπορεί να αποδείξει σημαντικές δεξιότητες ακριβώς μπροστά σας, και ίσως πιο σημαντικό, να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις σας, δικαίωμα επί τόπου.

Αλλά, εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια επίσημη εκπαίδευση της μόδας ή αν απλά δεν μπορεί φυσικά να ταξιδεύουν μακριά από το σπίτι για να παρακολουθήσουν ένα σχολείο της μόδας, είμαστε, τα χέρια προς τα κάτω, η καλύτερη εναλλακτική λύση, τόσο από την άποψη της ποιότητας της εκπαίδευσης μας και πολύ, πολύ προσιτό κόστος συνδρομής μας!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

 • Τεράστια βιβλιοθήκη των εκατοντάδων σχεδίου μόδας βίντεο μαθήματα
 • Μαθήματα που διδάσκονται μόνο από επαγγελματίες σχεδιαστές μόδας
 • Μάθετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, σε υπολογιστές, έξυπνα τηλέφωνα ή ταμπλέτες
 • Γραπτή μάθημα μεταγραφές που ενισχύουν τη μάθηση
 • Λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας
 • Λίστα εργαλεία & προμήθειες για κάθε μάθημα και άμεσο τρόπο για την αγορά τους
 • Δημιουργήστε ορατή απόδειξη των ικανοτήτων σας για τους εργοδότες και τα κολέγια της μόδας
 • διαλέξεις μόδας, συνεντεύξεις, η εταιρεία και το μουσείο περιηγήσεις και περισσότερα
 • Μόδα ορολογία λεξικό, συνιστάται βιβλία, περιοδικά και blogs
 • σας διδάσκει τι πρέπει να ξέρετε για να βρουν μια θέση εργασίας, να γίνει δεκτή από ένα σχολείο της μόδας ή ακόμα και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση σχεδίου μόδας!

ΚΟΣΤΟΣ

Η ετήσια συνδρομή μας κοστίζει μόνο 189 δολάρια ΗΠΑ ετησίως. Σε αντάλλαγμα, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλους τους πόρους μας και βίντεο μαθήματα. Τα παντα! Κοιτάξτε γύρω στο διαδίκτυο. Οι περισσότερες άλλες online μαθήματα κοστίσει πολλές εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, δολάρια για μία μόνο τάξη!

Προσφέρουμε επίσης ένα επαναλαμβανόμενο μηνιαίο επιτόκιο συνδρομή των ΗΠΑ $ 19,95 ανά μήνα.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το Πανεπιστήμιο της μόδας ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε από Francesca Sterlacci, της Νέας Υόρκης σχεδιαστής μόδας, εκπαιδευτικός και συγγραφέας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

University of Fashion - Online Fashion Design School

Τα μαθήματά μας Computer Assisted Design (CAD) δημιουργήθηκαν με τον σχεδιαστή μόδας, τον merchandiser και τον κατασκευαστή / τεχνικό σχεδιαστή προϊόντων. Θα μάθετε βασικ ... [+]

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο της μόδας;

Το Πανεπιστήμιο της Μόδας λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τα περισσότερα σχολεία μόδας. Δεν χρεώνουμε ξεχωριστό δίδακτρο για κάθε κατηγορία που λαμβάνετε. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε πρόσβαση 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, σε όλες τις πολλές εκατοντάδες μαθήματα βίντεο πλήρους μήκους για χαμηλή ετήσια συνδρομή. Τα μαθήματα του UoF διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές μόδας και επαγγελματίες του κλάδου, ποτέ από ερασιτέχνες. Θα δείτε ακριβώς τις ίδιες διαλέξεις και διαδηλώσεις "πώς να" που διδάσκονται από τις καλύτερες σχολές μόδας, αλλά χωρίς άκαμπτες ώρες τάξης σε άβολα μέρη. Αντ 'αυτού, αποφασίζετε τι, πότε και πού θέλετε να μάθετε. Το Πανεπιστήμιο της μόδας προσφέρει μαθήματα σε όλους τους βασικούς κλάδους της μόδας: σχεδίαση, μοτίβο CAD, δημιουργία σχεδίων CAD, αξεσουάρ, ράψιμο, τέχνη μόδας, πλεκτά, επιχειρήσεις, ανάπτυξη προϊόντων, διαλέξεις, τέχνη μόδας CAD, παιδικά ρούχα κ.α. Τα περισσότερα σχολεία χρεώνουν ένα μεγάλο δίδακτρο για να διδάξουν ένα θέμα μόδας σε μια συγκεκριμένη πειθαρχία της μόδας, όπως το ράψιμο ή το σχέδιο. Στο Πανεπιστήμιο της μόδας, θα πληρώσετε πολύ λιγότερο για να έχετε πρόσβαση σε κάθε θέμα μόδας σε κάθε κλάδο!... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Fashion - Online Fashion Design School

δεμένη tutorials το μάθημά μας περιλαμβάνουν cut & ράβω πλεκτά, καθώς και την τέχνη του χέρι πλέξιμο. ... [+]

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο της μόδας;

Το Πανεπιστήμιο της Μόδας λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τα περισσότερα σχολεία μόδας. Δεν χρεώνουμε ξεχωριστό δίδακτρο για κάθε μεμονωμένη κατηγορία που λαμβάνετε. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε πρόσβαση 24 ώρες την εβδομάδα 7 ημέρες την εβδομάδα όλα Των πολλών εκατοντάδων μαθήματα βίντεο πλήρους μήκους για χαμηλή ετήσια συνδρομή.

Τα μαθήματα του UoF διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές μόδας και επαγγελματίες του κλάδου, ποτέ από ερασιτέχνες. Θα δείτε ακριβώς τις ίδιες διαλέξεις και διαδηλώσεις "πώς να" που διδάσκονται από τις καλύτερες σχολές μόδας, αλλά χωρίς άκαμπτες ώρες τάξης σε δυσάρεστες τοποθεσίες. Αντ 'αυτού, αποφασίζετε τι, πότε και πού θέλετε να μάθετε. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Fashion - Online Fashion Design School

Είτε ενδιαφέρεστε να σχεδιάσετε τη δική σας συλλογή είτε να εργαστείτε για μια εταιρεία, τα μαθήματά μας για την Ανάπτυξη Προϊόντων θα σας διδάξουν πώς να διαχειριστείτε ... [+]

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο της μόδας;

Το Πανεπιστήμιο της Μόδας λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τα περισσότερα σχολεία μόδας. Δεν χρεώνουμε ξεχωριστό δίδακτρο για κάθε μεμονωμένη κατηγορία που λαμβάνετε. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε πρόσβαση 24 ώρες την εβδομάδα 7 ημέρες την εβδομάδα όλα Των πολλών εκατοντάδων μαθήματα βίντεο πλήρους μήκους για χαμηλή ετήσια συνδρομή.

Τα μαθήματα του UoF διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές μόδας και επαγγελματίες του κλάδου, ποτέ από ερασιτέχνες. Θα δείτε ακριβώς τις ίδιες διαλέξεις και διαδηλώσεις "πώς να" που διδάσκονται από τις καλύτερες σχολές μόδας, αλλά χωρίς άκαμπτες ώρες τάξης σε δυσάρεστες τοποθεσίες. Αντ 'αυτού, αποφασίζετε τι, πότε και πού θέλετε να μάθετε. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Fashion - Online Fashion Design School

Αφήστε τους ειδικούς μας να σας διδάξει σχετικά με τη βιομηχανία της μόδας. Μάθετε πώς διάσημων σχεδιαστών που ξεκίνησε δυναστείες μόδας τους. Μάθετε για το λιανικό εμπόρ ... [+]

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο της μόδας;

Το Πανεπιστήμιο της Μόδας λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τα περισσότερα σχολεία μόδας. Δεν χρεώνουμε ξεχωριστό δίδακτρο για κάθε μεμονωμένη κατηγορία που λαμβάνετε. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε πρόσβαση 24 ώρες την εβδομάδα 7 ημέρες την εβδομάδα όλα Των πολλών εκατοντάδων μαθήματα βίντεο πλήρους μήκους για χαμηλή ετήσια συνδρομή.

Τα μαθήματα του UoF διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές μόδας και επαγγελματίες του κλάδου, ποτέ από ερασιτέχνες. Θα δείτε ακριβώς τις ίδιες διαλέξεις και διαδηλώσεις "πώς να" που διδάσκονται από τις καλύτερες σχολές μόδας, αλλά χωρίς άκαμπτες ώρες τάξης σε δυσάρεστες τοποθεσίες. Αντ 'αυτού, αποφασίζετε τι, πότε και πού θέλετε να μάθετε. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Fashion - Online Fashion Design School

Η επιχείρηση της μόδας συνδυάζει τη δημιουργική σκέψη με αναλυτικές ικανότητες. μαθήματα των επιχειρήσεων μας περιλαμβάνουν βίντεο απευθύνονται σε ιδιώτες αγοραστές, αλυσ ... [+]

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο της μόδας;

Το Πανεπιστήμιο της Μόδας λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τα περισσότερα σχολεία μόδας. Δεν χρεώνουμε ξεχωριστό δίδακτρο για κάθε μεμονωμένη κατηγορία που λαμβάνετε. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε πρόσβαση 24 ώρες την εβδομάδα 7 ημέρες την εβδομάδα όλα Των πολλών εκατοντάδων μαθήματα βίντεο πλήρους μήκους για χαμηλή ετήσια συνδρομή.

Τα μαθήματα του UoF διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές μόδας και επαγγελματίες του κλάδου, ποτέ από ερασιτέχνες. Θα δείτε ακριβώς τις ίδιες διαλέξεις και διαδηλώσεις "πώς να" που διδάσκονται από τις καλύτερες σχολές μόδας, αλλά χωρίς άκαμπτες ώρες τάξης σε δυσάρεστες τοποθεσίες. Αντ 'αυτού, αποφασίζετε τι, πότε και πού θέλετε να μάθετε. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Fashion - Online Fashion Design School

Draping είναι η τέχνη του χειρισμού ύφασμα απευθείας στη φόρμα φόρεμα σε τρεις διαστάσεις. Είναι το πιο δημιουργικό τρόπο για ένα σχεδιαστή να μετατρέψει τις ιδέες του σχ ... [+]

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο της μόδας;

Το Πανεπιστήμιο της Μόδας λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τα περισσότερα σχολεία μόδας. Δεν χρεώνουμε ξεχωριστό δίδακτρο για κάθε μεμονωμένη κατηγορία που λαμβάνετε. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε πρόσβαση 24 ώρες την εβδομάδα 7 ημέρες την εβδομάδα όλα Των πολλών εκατοντάδων μαθήματα βίντεο πλήρους μήκους για χαμηλή ετήσια συνδρομή.

Τα μαθήματα του UoF διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές μόδας και επαγγελματίες του κλάδου, ποτέ από ερασιτέχνες. Θα δείτε ακριβώς τις ίδιες διαλέξεις και διαδηλώσεις "πώς να" που διδάσκονται από τις καλύτερες σχολές μόδας, αλλά χωρίς άκαμπτες ώρες τάξης σε δυσάρεστες τοποθεσίες. Αντ 'αυτού, αποφασίζετε τι, πότε και πού θέλετε να μάθετε. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Fashion - Online Fashion Design School

Παιδικά περιλαμβάνει όλα τα είδη ένδυσης για τα παιδιά, από βρέφη να «tweens». Παιδικά συναντά συνήθως ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, από το παιχνίδι στο σχολείο για να κόμμα ή ... [+]

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο της μόδας;

Το Πανεπιστήμιο της Μόδας λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τα περισσότερα σχολεία μόδας. Δεν χρεώνουμε ξεχωριστό δίδακτρο για κάθε μεμονωμένη κατηγορία που λαμβάνετε. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε πρόσβαση 24 ώρες την εβδομάδα 7 ημέρες την εβδομάδα όλα Των πολλών εκατοντάδων μαθήματα βίντεο πλήρους μήκους για χαμηλή ετήσια συνδρομή.

Τα μαθήματα του UoF διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές μόδας και επαγγελματίες του κλάδου, ποτέ από ερασιτέχνες. Θα δείτε ακριβώς τις ίδιες διαλέξεις και διαδηλώσεις "πώς να" που διδάσκονται από τις καλύτερες σχολές μόδας, αλλά χωρίς άκαμπτες ώρες τάξης σε δυσάρεστες τοποθεσίες. Αντ 'αυτού, αποφασίζετε τι, πότε και πού θέλετε να μάθετε. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Fashion - Online Fashion Design School

Ράψιμο είναι μια από τις πιο κρίσιμες ειδικότητες στο σχέδιο μόδας. μαθήματα ραπτικής βίντεο μας καλύπτουν τα πάντα, από την εκμάθηση πώς να το νήμα μια ραπτομηχανή για τ ... [+]

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο της μόδας;

Το Πανεπιστήμιο της Μόδας λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τα περισσότερα σχολεία μόδας. Δεν χρεώνουμε ξεχωριστό δίδακτρο για κάθε μεμονωμένη κατηγορία που λαμβάνετε. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε πρόσβαση 24 ώρες την εβδομάδα 7 ημέρες την εβδομάδα όλα Των πολλών εκατοντάδων μαθήματα βίντεο πλήρους μήκους για χαμηλή ετήσια συνδρομή.

Τα μαθήματα του UoF διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές μόδας και επαγγελματίες του κλάδου, ποτέ από ερασιτέχνες. Θα δείτε ακριβώς τις ίδιες διαλέξεις και διαδηλώσεις "πώς να" που διδάσκονται από τις καλύτερες σχολές μόδας, αλλά χωρίς άκαμπτες ώρες τάξης σε δυσάρεστες τοποθεσίες. Αντ 'αυτού, αποφασίζετε τι, πότε και πού θέλετε να μάθετε. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Fashion - Online Fashion Design School

σε απευθείας σύνδεση μας σχέδιο μόδας, καθιστώντας και τα μαθήματα εικόνα βίντεο θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα σχέδιά σας σε χαρτί και να κάνει έναν καλλιτέχνη ... [+]

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο της μόδας;

Το Πανεπιστήμιο της Μόδας λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τα περισσότερα σχολεία μόδας. Δεν χρεώνουμε ξεχωριστό δίδακτρο για κάθε μεμονωμένη κατηγορία που λαμβάνετε. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε πρόσβαση 24 ώρες την εβδομάδα 7 ημέρες την εβδομάδα όλα Των πολλών εκατοντάδων μαθήματα βίντεο πλήρους μήκους για χαμηλή ετήσια συνδρομή.

Τα μαθήματα του UoF διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές μόδας και επαγγελματίες του κλάδου, ποτέ από ερασιτέχνες. Θα δείτε ακριβώς τις ίδιες διαλέξεις και διαδηλώσεις "πώς να" που διδάσκονται από τις καλύτερες σχολές μόδας, αλλά χωρίς άκαμπτες ώρες τάξης σε δυσάρεστες τοποθεσίες. Αντ 'αυτού, αποφασίζετε τι, πότε και πού θέλετε να μάθετε. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, US