University of Fashion - Online Fashion Design School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο μόδας

Μάθετε online σχεδίαση μόδας από επαγγελματίες
 • Η πρώτη και η μεγαλύτερη σε απευθείας σύνδεση σχεδίαση μόδας και η βιντεοθήκη βίντεο στον κόσμο
 • Μάθημα που διδάσκονται από καθηγητές κολλεγίων μόδας
 • Εγγραφείτε και απολαύστε απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 500 μαθήματα βίντεο που διδάσκουν όλες τις πτυχές του σχεδίου μόδας
 • Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου της μόδας στο UniversityofFashion.com για να περιηγηθείτε στις προεπισκοπήσεις που είναι διαθέσιμες για όλα τα μαθήματα και να δείτε τις πολλές ειδικές λειτουργίες του ιστότοπου
Πως δουλεύει

Εργαζόμαστε με συνδρομή. Όταν εγγραφείτε στο Πανεπιστήμιο της μόδας, έχετε άμεση πρόσβαση κατά παραγγελία σε όλα τα 500 μαθήματα μας σε 13 διαφορετικούς κλάδους της μόδας. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε. Τα περισσότερα σχολεία χρεώνουν ξεχωριστό δίδακτρο ανά μάθημα. Αυτά τα τέλη μπορούν να προσθέσουν έως και αρκετές χιλιάδες δολάρια προτού αποφοιτήσετε. Επιπλέον, πρέπει να ταξιδέψετε φυσικά στις αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου κατά τη διάρκεια αρκετών ετών για να μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε. Όμως, με το Πανεπιστήμιο μόδας, μόνο για $ 189, μπορείτε να απολαύσετε την πλήρη πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα (πάνω από 500) και να μάθετε το σχεδιασμό μόδας από οποιαδήποτε τοποθεσία τόσο γρήγορα όσο και αργά όσο θέλετε.

Επαγγελματικά μαθήματα

Η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της μόδας περιέχει εκατοντάδες μαθήματα που αποδεικνύουν κάθε πτυχή της μόδας και του σχεδιασμού μόδας, όπως σχεδίαση, μοτίβο, μόδα, ανάπτυξη προϊόντων, CAD, ράψιμο, μόδα, πλεκτά, διαλέξεις και πολλά άλλα. Τα μαθήματά μας οργανώνονται από αρχάριους, ενδιάμεσους και προηγμένους για να εκπαιδεύσουν αρχάριους φοιτητές μόδας καθώς και έμπειρους, επαγγελματίες σχεδιαστές μόδας και οικιακούς υπονόμους που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους.

Διδάσκονται από Επαγγελματίες, Ποτέ Ερασιτέχνες

Τα μαθήματά μας διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές μόδας και επαγγελματίες της μόδας.

Εύκολα στη συνέχεια μαθήματα

Τα μαθήματα βίντεο μας εξηγούν πώς να κάνετε τα πάντα στον εαυτό σας, βήμα-βήμα. Μερικά από τα βίντεό μας είναι σύντομα, π.χ. 10 λεπτά περίπου. Αλλά, άλλοι τρέχουν για μια ώρα και μισή. Τα περισσότερα από τα μαθήματα μας διαρκούν κατά μέσο όρο 30-40 λεπτά.

Ρωτήστε μας τίποτα

Εάν έχετε ερωτήσεις όταν παρακολουθείτε τα μαθήματά μας ή εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ενώ εργάζεστε σε ένα από τα έργα μας, απλά γράψτε μας! Ο ιστότοπός μας παρέχει μια απλή φόρμα επικοινωνίας. Σχεδόν πάντα απαντάμε στις ερωτήσεις των μαθητών μας μέσα σε 24 ώρες, ακόμα και τα σαββατοκύριακα.

Εργαλεία και αναλώσιμα

Όλα τα μαθήματά μας έρχονται με μια λίστα των προμηθειών και των εργαλείων που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο έργο του μαθήματος. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με ένα απαιτούμενο εργαλείο ή δεν έχετε κάποια ή όλα τα αναλώσιμα που χρειάζεστε, έχουμε μια σελίδα Εργαλεία σχεδίασης μόδας που εξηγεί τι κάθε εργαλείο μοιάζει και κάνει και αυτό παρέχει διάφορους τρόπους για να αγοράσει τι χρειάζεσαι.

Προφανώς εμφανείς επίδειξης

Τα μαθήματά μας παράγονται επαγγελματικά σε ένα μεγάλο, καλά φωτισμένο στούντιο χρησιμοποιώντας επαγγελματίες βιντεογράφους και τεχνικούς ήχου που χειρίζονται υψηλής ποιότητας φωτογραφική μηχανή, εξοπλισμό φωτισμού και ελέγχου. Όλα τα μαθήματά μας διδάσκονται από τη σκοπιά του δημιουργού, δηλαδή κοιτάζοντας προς τα κάτω τη δουλειά σας, όπως θα κάνατε όταν δημιουργούσατε κάτι, τον εαυτό σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλύτερος τρόπος για να μάθετε από το να βλέπετε μια διαδήλωση μπροστά σας, όπου μπορείτε να δείτε μόνο τι κάνει ο δάσκαλος από μια οπίσθια ή «αναστρέψιμη» προοπτική.

Κλειστές υπογραφές και μεταγραφές

Όλα τα βήματά μας βήμα προς βήμα περιλαμβάνουν μια πλήρη μεταγραφή ώστε να μπορείτε να διαβάσετε ακριβώς τι είπε ο εκπαιδευτής στο μάθημα. Όλα τα βίντεό μας περιλαμβάνουν επίσης προαιρετικές κλειστές λεζάντες για να καταστούν πιο κατανοητές.

Εξαιρετική ποιότητα ήχου

Όλα τα μαθήματά μας παράγονται με ξεχωριστό κομμάτι φωνής που χρονολογείται για να αντιστοιχεί ακριβώς στις ενέργειες ενός εκπαιδευτικού στην οθόνη. Μπορείτε πάντα να ακούτε και να κατανοείτε κάθε βήμα σε ένα μάθημα Πανεπιστημίου μόδας. Δεν υπάρχουν μεγάλες, βαρετές παύσεις. Δεν υπάρχουν λάθη. Δεν υπάρχουν επιθέσεις.

Πολλοί χρήσιμοι πόροι μόδας

Πολλά από τα μαθήματά μας έρχονται με χρήσιμα αρχεία προς λήψη για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τις βασικές έννοιες, να κάνετε δύσκολους υπολογισμούς μέτρησης ή να προσαρμόσετε το σχέδιό σας για μοντέλα διαφορετικού μεγέθους.

Πολλοί από τους συνδρομητές μας είναι σήμερα εγγεγραμμένοι σε μια σχολή μόδας

Είμαστε ένας μεγάλος υποστηρικτής των σχολών μόδας. Εάν έχετε χάσει ποτέ μια βασική τάξη, τότε ξέρετε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αναδημιουργήσετε αυτή τη διαδήλωση, ακόμα και όταν δανείζεστε τις σημειώσεις ενός φίλου. Οι γραπτές λέξεις απλά δεν μπορούν να περιγράψουν όλες τις πολύπλοκες φυσικές κινήσεις που χρησιμοποιεί ένας εκπαιδευτής ενώ παράγουν ένα ένδυμα. Όμως, το Πανεπιστήμιο της μόδας μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει εδώ! Οι πιθανότητες είναι ότι έχουμε ένα μάθημα που έρχεται πολύ κοντά στο να δείξει ακριβώς τι απέδειξε ο καθηγητής σας στην τάξη.

Οι συνδρομητές μας αγαπούν την ικανότητα να ξαναπαίρνουν τα μαθήματά μας ξανά και ξανά, παρακολουθώντας τι κάνει ο εκπαιδευτής και κάνει τότε τα ίδια αυτά βήματα, χρησιμοποιώντας τα δικά τους υφάσματα και εργαλεία. Οι σοβαροί μαθητές μας επαναλαμβάνουν να κάνουν ό, τι έκανε ο εκπαιδευτής σε ένα από τα μαθήματά μας αρκετές φορές μέχρι να κατακτήσουν πραγματικά την ικανότητα που διδάσκονται. Αυτή μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ της απόκτησης ενός Α ή ενός C όταν λήξει ο όρος. Πολλές χιλιάδες φοιτητές από τις καλύτερες σχολές μόδας στον κόσμο έχουν δει τα μαθήματά μας για να συμπληρώσουν την επίσημη μόδα εκπαίδευση τους και να τους βοηθήσουν να ασκήσουν την εργασία τους και ειδικά έργα.

Πιστοποιητικά και βαθμοί

Δεν χορηγούμε πιστοποιητικά ή επίσημα πτυχία. Πολλοί από τους σπουδαστές μας εργάζονται ή παρακολουθούν σχολές μόδας, πλήρους απασχόλησης. Πολλοί από τους φοιτητές μας προσυπογράφουν στο Πανεπιστήμιο της μόδας, ώστε αργότερα να εργαστούν για τον εαυτό τους στη δική τους επιχείρηση σχεδιασμού. Άλλοι φοιτητές του Πανεπιστημίου μόδας ζουν πολύ μακριά από μια καλή σχολή μόδας για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν ή να έχουν παιδιά να φροντίσουν και να μάθουν μόδα μόνο τη νύχτα ή το Σαββατοκύριακο ή απλώς δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το κόστος σε ένα κανονικό σχολείο. Δίνουμε σε αυτούς τους φοιτητές έναν πολύ πιο προσιτό, ευέλικτο τρόπο να μάθουν το σχεδιασμό μόδας. Ωστόσο, οι συνδρομητές μας μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν την εκπαίδευσή μας για να βρουν εργασία από τους παραδοσιακούς απασχολούμενους. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου της μόδας καταδεικνύουν την ικανότητά τους στους εργοδότες, δείχνοντας στους εργοδότες τα αποτελέσματα των ενδυμάτων που έκαναν από μόνα τους χρησιμοποιώντας τα μαθήματά μας. Αυτή είναι μια πολύ καλύτερη απόδειξη της ικανότητας από ένα κομμάτι περγαμηνής.

Περίληψη των οφελών
 • Απολαύστε απεριόριστη πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη που περιέχει πολλές εκατοντάδες μαθήματα βίντεο σχεδίου μόδας, όλα διδάσκονται από επαγγελματίες σχεδιαστές μόδας
 • Μάθετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, σε υπολογιστές, smartphones ή tablet, σε οποιαδήποτε τοποθεσία
 • Μπορεί να ενισχύσει περαιτέρω την εκμάθηση σας με την ανάγνωση των πλήρων γραπτών μεταγραφών μαθήματός μας
 • Λάβετε γρήγορα απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Έχουμε ένα προσωπικό έμπειρο σχεδιαστή μόδας έτοιμο να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να λύσει τα προβλήματά σας.
 • Λάβετε μια λίστα με τα εργαλεία
 • Δημιουργήστε ορατές αποδείξεις για τις νέες δεξιότητές σας για να δείξετε στους υποψήφιους εργοδότες και κολέγια μόδας
 • Απολαύστε πολλές διαλέξεις μόδας, συνεντεύξεις σχεδιαστές, εκδρομές με εταιρείες και μουσεία και πολλά άλλα με τη συνδρομή σας.
 • Επωφεληθείτε από τους πολλούς πόρους μας δωρεάν με τη συνδρομή σας, για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε το λεξικό ορολογίας της μόδας, αναζητήστε τα συνιστώμενα βιβλία, περιοδικά και ιστολόγια μας και κατεβάστε δωρεάν το κροκί
Κόστος

Η ετήσια συνδρομή μας κοστίζει μόνο 189 δολάρια ΗΠΑ ετησίως. Προσφέρουμε επίσης μια επαναλαμβανόμενη μηνιαία συνδρομή ύψους US $ 19.95 ανά μήνα. Σε αντάλλαγμα, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση κατά παραγγελία σε όλους τους πόρους και τα μαθήματα βίντεο. Τα παντα! Κοιτάξτε γύρω στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα άλλα online μαθήματα μόδας κοστίζουν πολλές εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, δολάρια για μια μόνο κατηγορία! Ποτέ δεν θα βρείτε μια καλύτερη αξία από το Πανεπιστήμιο της μόδας.

Η ιστορία μας

Το Πανεπιστήμιο της Μόδας ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε από τη Francesca Sterlacci. Η Francesca αποφοίτησε από το Fashion Institute of Technology (FIT) στη Νέα Υόρκη. Ίδρυσε τη Francesca Sterlacci Ltd, μια κορυφαία ετικέτα σχεδιαστή στη Νέα Υόρκη που πωλούσε σε Saks, Nordstroms και πολλά άλλα πολυτελή καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια άρχισε να διδάσκει στο FIT και τελικά αυξήθηκε για να γίνει η καρέκλα της μόδας. Η Francesca έχει γράψει πολλά βιβλία συγγραφής για τη μόδα, συγκεκριμένα "Fashion Leather Design", "Ιστορικό λεξικό της βιομηχανίας μόδας", και το 2019, σειρά 3 βιβλίων: "Τεχνικές ραπτικής για αρχάριους", "Τεχνικές δημιουργίας μοτίβων για αρχάριους" "Τεχνικές σχεδίασης για αρχάριους".

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο μόδας

Τοποθεσίες

Νέα Υόρκη

Address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη