University of the People

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρώτο αμερικανικό πανεπιστήμιο μη κερδοσκοπικού, χωρίς δίδακτρα, διαπιστευμένο, σε απευθείας σύνδεση.

Εν συντομία

University of the People (UoPeople) είναι η Επανάσταση στην Εκπαίδευση. Είμαστε το πρώτο μη κερδοσκοπικό, χωρίς δίδακτρα, αμερικανικό αναγνωρισμένο διαδικτυακό πανεπιστήμιο. Αφιερωμένο στο άνοιγμα της πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε παγκόσμιο επίπεδο, το UoPeople έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει τους απόφοιτους λυκείου να ξεπεράσουν τους οικονομικούς, γεωγραφικούς, πολιτικούς και προσωπικούς περιορισμούς που τους κρατούν από τις συλλογικές σπουδές.

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει προγράμματα μεταπτυχιακών και πτυχίων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Επιστήμη των Υπολογιστών και στην Επιστήμη Υγείας, καθώς και μεταπτυχιακά προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Εκπαίδευση. Το UoPeople ιδρύθηκε το 2009 και διαπιστεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2014. Σήμερα, έχει πάνω από 36.000 φοιτητές εγγεγραμμένους από περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές. 1.000 από αυτούς τους μαθητές είναι πρόσφυγες, εκ των οποίων 600 είναι Σύροι.

Η UNESCO εκτιμά ότι, έως το 2025, θα υπάρχουν σχεδόν 100 εκατομμύρια νέοι που αναζητούν θέσεις σε πανεπιστήμια που δεν υπάρχουν. Η UoPeople πιστεύει ότι η πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορεί να προωθήσει την παγκόσμια ειρήνη και την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη. Ως βασικό δικαίωμα, η τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορεί να μεταμορφώσει όχι μόνο τη ζωή των μαθητών, αλλά και τη ζωή των οικογενειών τους, τις κοινότητές τους, τα έθνη τους και, κατ 'επέκταση, τον κόσμο.

Το UoPeople διευθύνεται από τον Πρόεδρο Shai Reshef, και από διακεκριμένα διεθνή συμβούλια διαχειριστών και συμβούλων. Το Συμβούλιο του Προέδρου του διευθύνεται από την τρέχουσα και την προηγούμενη ηγεσία από πολλά από τα κορυφαία ιδρύματα του κόσμου, όπως: John Sexton, NYU. George Rupp, Πανεπιστήμιο Κολούμπια Catharine Bond Hill, Vassar College; Nicholas Dirks, UC Berkeley; Judith Shapiro, Barnard College; Eduardo J. Padrón, Miami Dade College και Nobel Laureate Torsten N. Wiesel, The Rockefeller University. Περισσότεροι από 17.000 επαγγελματίες έχουν προσφερθεί εθελοντικά για το UoPeople, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συμπληρώνουν βασικές ηγετικές θέσεις UoPeople.

Το UoPeople έχει ακαδημαϊκές συνεργασίες με το NYU, το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το UC Berkeley. Το 92% των αποφοίτων του UoPeople απασχολούνται, μερικοί σε εταιρείες παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένων των Amazon, Apple, Dell, Deloitte, IBM, Microsoft και JP Morgan, και ιδρύματα όπως ο ΟΗΕ και η Παγκόσμια Τράπεζα.

Το UoPeople υποστηρίζεται από τη γενναιοδωρία ατόμων και ιδρυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Gates, Hewlett και Ford Foundations, Fondation Hoffmann και πολλά άλλα. Το UoPeople έχει καλυφθεί από τους New York Times, BBC, NPR, Times Higher Education, US News and World Report και άλλα. Η συνέντευξη TED Talk του Προέδρου Reshef και Nas Daily για το Πανεπιστήμιο έχουν πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές σε συνδυασμό.

Το UoPeople δημιουργεί ένα βιώσιμο νέο μοντέλο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο οποίο οι μαθητές καλούνται να καταβάλουν μόνο $ 120 αμοιβή αξιολόγησης στο τέλος κάθε μαθήματος (240 $ στο MBA). Ένα τετραετές πτυχίο είναι μόνο 4.860 $. Για φοιτητές που μπορεί να θεωρήσουν απαγορευτικές ακόμη και αυτές τις μικρές αμοιβές, το UoPeople προσφέρει μια ποικιλία υποτροφιών για να εκπληρώσει το τμήμα της αποστολής του ότι κανένας ειδικευμένος φοιτητής δεν θα μείνει πίσω για οικονομικούς λόγους.

Στη συνάντηση WEF του 2019 στην Ιορδανία, το UoPeople ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναπτύξει το UoPeople στα αραβικά για να εξυπηρετήσει τις εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και εκτοπισμένους στην περιοχή MENA που δεν έχουν εναλλακτική λύση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εν αναμονή πρόσθετων απαραίτητων πόρων για την ανάπτυξη του προγράμματος και την έγκριση από τον οργανισμό διαπίστευσής του, το DEAC, το UoPeople θα προσφέρει ένα πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και θα προσφέρει μια πορεία για ένταξη στο πρόγραμμα της αγγλικής γλώσσας.

Το 2020 το UoPeople έλαβε την πιστοποίηση WASC ! Η WASC Senior College and University Commission (WSCUC) είναι ένας περιφερειακός οργανισμός διαπίστευσης. University of the People έχει υποβάλει αίτηση για την πιστοποίηση της Επιλεξιμότητας από την επιτροπή τους. Η WSCUC εξέτασε την αίτηση επιλεξιμότητας της UoPeople και διαπίστωσε ότι το ίδρυμα είναι επιλέξιμο να προχωρήσει σε Αίτηση Διαπίστευσης WASC.

Ο προσδιορισμός της επιλεξιμότητας δεν είναι επίσημο καθεστώς με το WASC Senior College and University Commission, ούτε διασφαλίζει την τελική διαπίστευση. Είναι ένα προκαταρκτικό συμπέρασμα ότι το ίδρυμα είναι δυνητικά διαπιστευμένο και μπορεί να προχωρήσει εντός πέντε ετών από τον προσδιορισμό της επιλεξιμότητάς του για επανεξέταση για την κατάσταση υποψηφιότητας ή αρχικής διαπίστευσης με την Επιτροπή. Ερωτήσεις σχετικά με την επιλεξιμότητα μπορούν να απευθύνονται στο ίδρυμα ή στο WSCUC στη διεύθυνση href = "https://www.wscuc.org/contact ή (510) 748-9001.

Αποστολή & Αξίες

Όραμα UoPeople

University of the People (UoPeople) πιστεύει ότι η πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί βασικό συστατικό για την προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης και της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης. Θεωρεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση ως βασικό δικαίωμα και πιστεύει ότι μπορεί να μεταμορφώσει και τις ζωές των ατόμων και να είναι μια σημαντική δύναμη για την κοινωνική αλλαγή. Το UoPeople πιστεύει ότι η εκπαίδευση παίζει θεμελιώδη ρόλο στην ενίσχυση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών και στην προώθηση της κατανόησης και της ανοχής.

Αποστολή UoPeople

Η αποστολή του University of the People είναι να προσφέρει οικονομικά προσιτά, ποιοτικά, διαδικτυακά, πτυχιακά εκπαιδευτικά προγράμματα σε κάθε εξειδικευμένο φοιτητή ηλικίας άνω των 16 ετών.

Στόχοι UoPeople

Να παρέχει την ευκαιρία για τριτοβάθμια εκπαίδευση σε μαθητές από διαφορετικό υπόβαθρο μέσω:

 • Αξιοποίηση του Διαδικτύου για την παροχή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης
 • Προσφέροντας προγράμματα με ελάχιστο κόστος
 • Παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών οικονομικής βοήθειας
 • Προώθηση των προγραμμάτων του Πανεπιστημίου σε ανεπαρκείς περιοχές του κόσμου

Να προσφέρουμε ποιοτικά προγράμματα που:

 • Διατηρήστε υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα
 • Συμπεριλάβετε βασικά στοιχεία για την προώθηση της κριτικής σκέψης, της επικοινωνίας και της δέσμευσης για τη διά βίου μάθηση
 • Επικεντρωθείτε στις ικανότητες και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία στην παγκόσμια οικονομία
 • Αξιολογούνται συνεχώς και βελτιώνονται μέσω τακτικής αξιολόγησης αποτελεσμάτων και εξωτερικών αξιολογήσεων
 • Προώθηση μιας κουλτούρας κοινής μάθησης μέσω της συνεργασίας, της αλληλεπίδρασης και της ομότιμης διδασκαλίας και της αξιολόγησης
 • Είναι σχεδιασμένα γύρω από ανοιχτούς εκπαιδευτικούς πόρους (OER)

Να παρέχουν στους μαθητές υπηρεσίες που συμβάλλουν στην επίτευξη των επιθυμητών μαθησιακών αποτελεσμάτων με:

 • Συμμετοχή σε μια συνεχή διαδικασία συνεχούς βελτίωσης
 • Αξιοποίηση της τεχνολογίας και του αυτοματισμού για βελτίωση της υπηρεσίας και της ακρίβειας

Να βοηθήσει τους μαθητές στην ανάπτυξη, αξιολόγηση και εφαρμογή αποφάσεων και σχεδίων για την απασχόληση:

 • Βοηθώντας τους μαθητές να αναπτύξουν αυτογνωσία σχετικά με την επιλογή σταδιοδρομίας και τις προτιμήσεις εργασίας
 • Παροχή εκπαιδευτικών και επαγγελματικών πληροφοριών για την καθοδήγηση της σταδιοδρομίας και του εκπαιδευτικού σχεδιασμού των μαθητών και για την ανάπτυξη της κατανόησης του κόσμου της εργασίας
 • Σύνδεση μαθητών με αποφοίτους, εργοδότες και επαγγελματικές οργανώσεις που μπορούν να προσφέρουν ευκαιρίες για την ένταξη της ακαδημαϊκής μάθησης με το εργασιακό περιβάλλον και την εξερεύνηση μελλοντικών δυνατοτήτων σταδιοδρομίας

Για τη διασφάλιση της θεσμικής χρηματοοικονομικής σταθερότητας και ανάπτυξης μέσω:

 • Αξιοποίηση εθελοντών για ηγετική, ακαδημαϊκή και διοικητική εργασία
 • Διατήρηση πολύ αποδοτικών διαδικασιών
 • Ανάπτυξη μιας κοινότητας υποστηρικτών

137315_pexels-photo-3759089.jpeg

Τιμές UoPeople

Ευκαιρία

Το UoPeople βασίζεται στην πεποίθηση ότι η εκπαίδευση με ελάχιστο κόστος είναι βασικό δικαίωμα για όλους τους ειδικευμένους αιτούντες, και όχι μόνο για μερικούς προνομιούχους. Το Πανεπιστήμιο εργάζεται για να ανοίξει τις πύλες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ειδικευμένους φοιτητές οπουδήποτε στον κόσμο, προσφέροντας τα προγράμματά του μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και καθιστώντας αυτήν την ευκαιρία προσιτή.

Κοινότητα

Το UoPeople δημιουργεί μια παγκόσμια κοινότητα καθιστώντας τα ακαδημαϊκά προγράμματα, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες και τις ευκαιρίες απασχόλησης διαθέσιμα σε εξειδικευμένα άτομα από όλο τον κόσμο και παρέχοντας μαθησιακές ευκαιρίες που προσελκύουν φοιτητές και καθηγητές από διαφορετικά υπόβαθρα.

Ακεραιότητα

Το UoPeople στηρίζει τη θεσμική του κουλτούρα στην ειλικρίνεια, τη διαφάνεια και τις βέλτιστες επαγγελματικές πρακτικές. Το UoPeople αναμένει επίσης από όλους τους φοιτητές, τους καθηγητές, το προσωπικό και τους διαχειριστές να τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα προσωπικής ακεραιότητας, τιμιότητας και ευθύνης. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο αναμένει από τους μαθητές του να αναλάβουν την ευθύνη για την εκπαίδευσή τους και να συνεχίσουν τις σπουδές τους με επιμέλεια και με τη σοβαρότητα του σκοπού.

Ποιότητα

Το UoPeople παρέχει μια υψηλής ποιότητας, διαδικτυακή εκπαίδευση φιλελεύθερων τεχνών, κατάλληλη σε πεδίο και βάθος για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα. Το Πανεπιστήμιο αξιολογεί και αξιολογεί όλες τις πτυχές του ακαδημαϊκού του μοντέλου σε συνεχή βάση.

137350_pexels-photo-4144222.jpeg

Χωρίς δίδακτρα

Τι σημαίνει να είναι χωρίς δίδακτρα;

«Χωρίς δίδακτρα» σημαίνει ότι, σε αντίθεση με άλλα πανεπιστήμια, το UoPeople δεν χρεώνει τους μαθητές για τη λήψη μαθημάτων. Το UoPeople επίσης δεν χρεώνει τους μαθητές να εγγραφούν ή να πληρώσουν για βιβλία και άλλο υλικό μαθημάτων. Το μοναδικό διαδικτυακό μοντέλο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε την τάξη - μειώνοντας το κόστος για τους μαθητές μας συνολικά.

Γιατί χωρίς δίδακτρα;

Είναι η αποστολή του Πανεπιστημίου να παρέχει προσιτή, δωρεάν εκπαίδευση για όλους. Πιστεύουμε ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι ένα βασικό δικαίωμα για όλους, και ως εκ τούτου είναι στόχος μας να κάνουμε την τριτοβάθμια εκπαίδευση προσβάσιμη σε όλους, οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Είναι το μοντέλο χωρίς διδάγματα του UoPeople πολύ καλό για να είναι αληθινό;

Το μοντέλο χωρίς δίδακτρα της UoPeople είναι 100% πραγματικό! Προσφέρουμε προγράμματα σπουδών απολύτως χωρίς δίδακτρα, χάρη στους γενναιόδωρους δωρητές μας που υποστηρίζουν την αποστολή μας. Για να υποστηρίξει τη συνεχιζόμενη λειτουργία του πανεπιστημίου, το UoPeople χρεώνει ένα τέλος αίτησης 60 $ και ένα τέλος αξιολόγησης ανά ολοκληρωμένο μάθημα (120 $ για τα προπτυχιακά προγράμματα και 240 $ για τα μεταπτυχιακά προγράμματα). Αυτό είναι. Χωρίς ετήσια τέλη εγγραφής και κανένα κόστος για υλικό μαθημάτων.

Με βάση αυτό, ένα πτυχίο συνεργάτη μπορεί να ολοκληρωθεί σε 2 χρόνια για 2.460 $, ένα πτυχίο μπορεί να ολοκληρωθεί σε 4 χρόνια για $ 4.860. Για μεταπτυχιακά προγράμματα, το MBA μπορεί να ολοκληρωθεί σε 15 μήνες για 2.940 $ και το M.Ed. μπορεί να ολοκληρωθεί σε 17 μήνες για 3.180 $. Το UoPeople δεν θα ζητήσει ποτέ αυτά τα ποσά εκ των προτέρων, αλλά μάλλον οι μαθητές θα πληρώσουν κάθε Χρέωση Αξιολόγησης έως το τέλος κάθε περιόδου εξέτασης. Αυτές οι μέτριες αμοιβές διασφαλίζουν ότι το Πανεπιστήμιο παραμένει βιώσιμο και μπορεί να συνεχίσει να παρέχει ποιοτική εκπαίδευση για όλους.

100% Διαδικτυακό Πτυχίο

Το μοναδικό διαδικτυακό μοντέλο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε την τάξη - μειώνοντας το κόστος για τους μαθητές μας συνολικά. Προσφέρουμε στους μαθητές την επιλογή ενός διαδικτυακού Συνεργάτη ή / και πτυχίου Bachelor είτε στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Επιστήμη των Υπολογιστών ή στην Επιστήμη Υγείας, καθώς και μεταπτυχιακά προγράμματα στη διοίκηση επιχειρήσεων και στην εκπαίδευση, όλα δωρεάν, online, ευέλικτα και εύκολα προσβάσιμα.

Τοποθεσίες

Pasadena

Address
595 E. Colorado,
Boulevard. Suite 623

91101 Pasadena, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη