University of Arizona

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το University of Arizona (UA) είναι ένας τόπος χωρίς όρια - όπου η διδασκαλία, η έρευνα, η υπηρεσία και η καινοτομία συγχωνεύονται για τη βελτίωση της ζωής στην Αριζόνα και πέραν αυτής. Δεν φοβόμαστε να ρωτήσουμε μεγαλύτερες ερωτήσεις, να λάβουμε καλύτερες απαντήσεις.

Ιδρύθηκε το 1885 , το University of Arizona , το υπερσύγχρονο πανεπιστήμιο κρατικών επιχορηγήσεων με δύο ιατρικές σχολές, παράγει αποφοίτους που είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν στην πραγματικότητα μέσω της πρωτοβουλίας δέσμευσης 100%. Αναγνωρισμένος ως παγκόσμιος ηγέτης, η UA είναι επίσης ηγέτης στην έρευνα, φέρνοντας ετησίως πάνω από 606 εκατομμύρια δολάρια σε ερευνητικές επενδύσεις και κατάταξη στην 21η θέση μεταξύ όλων των δημόσιων πανεπιστημίων. Το UA προωθεί τα σύνορα της διεπιστημονικής υποτροφίας και των επιχειρηματικών συνεργασιών και είναι μέλος της Ένωσης Αμερικανικών Πανεπιστημίων , των 62 κορυφαίων δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων έρευνας. Είναι προς όφελος του κράτους με εκτιμώμενη οικονομική επίπτωση 8,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Είμαστε πρωτοπόροι και ανακαλύπτες.

Η ίδρυση του πρώτου πανεπιστημίου της Αριζόνα στη μέση της ερήμου Sonoran ήταν μια τολμηρή κίνηση. Αλλά οι ιδρυτές μας ήταν ατρόμητοι και δεν έχουμε χάσει ποτέ αυτό το πνεύμα. Μέχρι σήμερα, επαναφέρουμε τα πεδία των διαστημικών επιστημών, των οπτικών, των βιοεπιστημών, της ιατρικής, των τεχνών και των ανθρωπιστικών επιστημών, των επιχειρήσεων, της μεταφοράς τεχνολογίας και πολλών άλλων. Από την ίδρυσή της, η UA έχει αυξηθεί για να καλύψει περισσότερα από 380 στρέμματα στο κεντρικό Tucson, ένα πλούσιο έδαφος αναπαραγωγής για ανακάλυψη.

Πού αλλού στον κόσμο μπορείτε να βρείτε ένα αστρονομικό παρατηρητήριο καθρέφτη εργαστήριο κάτω από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου; Ένα ολόκληρο οικοσύστημα κάτω από γυάλινο θόλο; Ποιος άλλος φέρνει πίσω δείγματα από αστεροειδείς; Επισκεφθείτε την πανεπιστημιούπολη μας μία φορά, και θα καταλάβετε γρήγορα γιατί το UA είναι ένα πανεπιστήμιο σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο.

Το Κολέγιο της Μηχανικής ιδρύθηκε όταν ιδρύθηκε το University of Arizona το 1885 . Για περισσότερα από 125 χρόνια, οι UA College of Engineering αποφοίτων εξέτασαν, διαμορφώθηκαν και κατέστησαν κατοικήσιμο τον κόσμο, και μάλιστα το σύμπαν, στον οποίο ζούμε.

Σήμερα, οι απόφοιτοι του Κολλεγίου είναι επιχειρηματίες που αναπτύσσουν εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, δημιουργούν θέσεις εργασίας και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας. Μια μηχανική εκπαίδευση παρέχει την έρευνα για την οικοδόμηση νέων βιομηχανιών και τη γνώση για εκείνους που τους τρέχουν.

Σχετικά με το κολλέγιο μηχανικής

Οι μηχανικοί βοηθούν τους ανθρώπους και τα προγράμματα μηχανικής στο UA College of Engineering έχουν τεράστιο εύρος και σοβαρές κοινωνικές συνέπειες. Μεταξύ άλλων, οι σπουδαστές και οι φοιτητές σχεδιάζουν νέους αμφιβληστροειδείς σωλήνες για κατεστραμμένα μάτια, οικονομικά προσιτά συστήματα καθαρισμού των υδάτων για τις χώρες του τρίτου κόσμου που πλήττονται από ξηρασία, περιβαλλοντικά αειφόρες μεθόδους παραγωγής, υβριδικά αυτοκίνητα και συστήματα ηλιακής ενέργειας, βιοαισθητήρες που ανιχνεύουν και κρατούν τους ανθρώπους εκτός ζωής - συστήματα αντιμετώπισης του καρκίνου, συστήματα οπτικής απεικόνισης για ανίχνευση καρκίνου, συστήματα συλλογής δεδομένων και υποστήριξης αποφάσεων για τους στρατιωτικούς και κτίρια που μπορούν να αντέξουν σε σεισμούς και άλλα σημαντικά γεγονότα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Επικοινωνία

The University of Arizona College of Engineering Online

Διεύθυνση 1209 East 2nd Street, Room 100
AZ 85721 Tucson, Arizona, Ηνωμένες Πολιτείες