Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο Union University , να μεταμορφωθεί

Μάθετε μέσω αυστηρών ακαδημαϊκών. Ευδοκιμούν σε μια Χριστιανοκεντρική κοινότητα. Επιτύχετε στη ζωή και τη σταδιοδρομία σας.

Στο Union University , να μεταμορφωθεί.

Παρακολουθήστε τα όνειρά σας μαζί με τους φοιτητές από όλο το έθνος και σε όλο τον κόσμο. Μελέτη υπό την ακαδημαϊκή σχολή που φέρνει τα καλύτερα στην ακαδημαϊκή προετοιμασία και τη χριστιανική υποτροφία.

Η Ένωση προσφέρει περισσότερα από 100 προγράμματα σπουδών στην κεντρική πανεπιστημιούπολη στο Τζάκσον, Τενεσί, ΗΠΑ, εκτός από διάφορα πτυχία μεταπτυχιακών σπουδών και προγράμματα σπουδών για ενήλικες, πολλά από τα οποία μπορούν να ολοκληρωθούν εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο.

Η αποστολή μας

Union University παρέχει εκπαίδευση βασισμένη στον Χριστό που προωθεί την αριστεία και την ανάπτυξη χαρακτήρα στην υπηρεσία της Εκκλησίας και της κοινωνίας.

Οι βασικές μας αξίες

  • Αριστεία-Driven
  • Χριστός-κεντραρισμένο
  • Άτομα με επίκεντρο
  • Μελλοντική κατεύθυνση

Αριστοκρατική ακαδημία με επίκεντρο τον Χριστό

Καταλαβαίνουμε ότι όχι μόνο θέλετε να μάθετε νέες δεξιότητες και γνώσεις, αλλά να είστε εξαιρετικοί και να κάνετε μια διαφορά στον κόσμο. Επιθυμούμε να κάνουμε όλα για τη δόξα του Θεού - είτε πρόκειται για ακαδημαϊκούς είτε για υπηρεσίες. Επειδή ο Θεός φροντίζει για το έργο μας και συμμετέχει σε όλα όσα κάνουμε, δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι με τη μετριότητα.

Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που επιλέγετε, θα καταλάβετε το ρόλο σας σε αυτό το πεδίο στο πλαίσιο της βιβλικής πίστης. Η Ένωση ενώνει κορυφαίους ακαδημαϊκούς με τη χριστιανική πίστη σε κάθε πρόγραμμα σπουδών.

Στενή κοινότητα

Κατανοούμε ότι οι ανάγκες κάθε σπουδαστή είναι διαφορετικές και είμαστε αφοσιωμένοι στην επιτυχία και την πνευματική, πνευματική και σωματική σας ευεξία. Στην Ένωση, εκτιμούμε το ένα το άλλο και το επιδεικνύουμε μέσω των λέξεων και των ενεργειών μας.

Οι καθηγητές και τα μέλη του προσωπικού σας γνωρίζουν με το όνομα και τη φροντίδα για το μέλλον σας. Σας υποστηρίζουμε υπηρεσίες υγείας και παροχής συμβουλών και ευκαιρίες συνεργατικής μάθησης. Περάστε ουσιαστικό χρόνο με άλλους μαθητές και με μέλη ΔΕΠ έξω από την τάξη.

Προετοιμασία σταδιοδρομίας

Στην Ένωση, θα είστε εξοπλισμένοι για συνεχή επιτυχία. Οι απόφοιτοι της Ένωσης διακρίνονται σε κορυφαία μεταπτυχιακά σχολεία και σταδιοδρομίες σε όλο τον κόσμο. Έχουμε μια μεγάλη ιστορία και κληρονομιά που χρονολογείται εδώ και σχεδόν 200 χρόνια, αλλά παραμένουμε επικεντρωμένοι στο μέλλον.

117680_UUataglance.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Associate Degrees

Union University

Έχετε ονειρευτεί να κερδίσετε ένα πτυχίο κολέγιο, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν δυνατόν με τις ευθύνες και το πρόγραμμά σας; Union University είναι έτοιμο να συνεργαστεί μαζί ... [+]

Στο Union University , να μεταμορφωθεί.

Έχετε ονειρευτεί να κερδίσετε ένα πτυχίο κολέγιο, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν δυνατόν με τις ευθύνες και το πρόγραμμά σας; Union University είναι έτοιμο να συνεργαστεί μαζί σας στην εκπαίδευσή σας, από την εφαρμογή μέχρι την αποφοίτηση.

Ο Συνεργάτης της Επιστήμης στις Επαγγελματικές Σπουδές προσφέρει οικονομικά προσιτή εκπαίδευση για ενήλικες εκπαιδευόμενους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jackson
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
18 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

MBA

Union University

Το Union MBA αναπτύσσει επιχειρηματικούς ηγέτες για να εκπληρώσουν το σκοπό τους στον Χριστό και την κοινωνία. Προσφέρουμε ένα ευέλικτο μάθημα με πολλαπλά σημεία εισόδου. ... [+]

Στο Union University , να μεταμορφωθεί.

Το Union MBA αναπτύσσει επιχειρηματικούς ηγέτες για να εκπληρώσουν το σκοπό τους στον Χριστό και την κοινωνία. Προσφέρουμε ένα ευέλικτο μάθημα με πολλαπλά σημεία εισόδου. Τα μαθήματα προσφέρονται online σε μορφές οκτώ εβδομάδων. Οι συγκεντρώσεις και πιστοποιητικά περιλαμβάνουν τη λογιστική, τους ανθρώπινους πόρους, την ηγεσία και το μάρκετινγκ. Συνδυασμένα, αυτό δίνει στους επαγγελματίες που εργάζονται και στους φοιτητές πλήρους φοίτησης τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν ένα πιστοποιημένο MBA AACSB υψηλής ποιότητας σε 12, 18 ή 24 μήνες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jackson
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 24 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Masters

Union University

Το Master of Christian Studies (MCS) έχει σχεδιαστεί ειδικά για δι-επαγγελματικούς ιεράρχες, ιεραπόστολους, καλλιεργητές εκκλησιών, αλλοδαπούς που φυτεύουν εθνοτικές εκκλ ... [+]

Στο Union University , να μεταμορφωθεί.

Το Master of Christian Studies (MCS) στο Union University είναι σχεδιασμένο ειδικά για δι-επαγγελματίες ιερείς, ιεραπόστολους, καλλιεργητές εκκλησιών, αλλοδαπούς που φυτεύουν εθνοτικές εκκλησίες στις ΗΠΑ και μέλη του προσωπικού των εκκλησιών. Οι θεατές που θέλουν να είναι καλύτερα εξοπλισμένοι βιβλικά θα επωφεληθούν επίσης από το πρόγραμμα.

Διατίθεται εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο, το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε δύο μόνο χρόνια.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jackson
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Διδακτορικό (PhD)

Union University

Η πλήρως ηλεκτρονική ηγεσία μας στην σχολική μεταρρύθμιση Ed.D. Το κομμάτι έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους ηγέτες των σχολείων με νέα και σχετικά μαθήματα στην ε ... [+]

Στο Union University , να μεταμορφωθεί.

Ο γιατρός της εκπαίδευσης (EdD) στο Union University είναι σχεδιασμένος για ενεργούς επαγγελματίες που θα αποφοιτήσουν έτοιμοι να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους και ρόλους διδασκαλίας στα σχολεία, τα πανεπιστήμια, την κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις. Ως πτυχιούχος του EdD, μπορείτε να συμβάλλετε θετικά στη διοίκηση, τη διδασκαλία, την έρευνα, την πολιτική και το σχηματισμό προγραμμάτων σπουδών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jackson
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά