Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο πανταχού - ένα εντελώς νέο είδος εκπαίδευσης. Για ένα εντελώς νέο είδος κόσμου.

Πανεπιστήμιο πανταχού βλέπει την αποστολή της ως παροχή online εκπαίδευση για τον κόσμο του σήμερα, και για τον κόσμο του αύριο. Το πανεπιστήμιο βασίζεται στις ανάγκες που βλέπουμε στον κόσμο γύρω μας: να έχουμε μια πραγματικά σχετική εμπειρία μάθησης, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, σε μια τιμή που είναι προσιτές για τους φοιτητές σε όλο τον κόσμο.

Μοναδική Προσέγγιση πανταχού παρουσία του

Οι βασικές ικανότητες που μπορείτε να μάθετε για την ανάπτυξη σε Ubiquity χωρίζεται σε τρεις τομείς: Γνώση Περιεχομένου (τα πράγματα που θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσει), προσωπικές ικανότητες (οι διαστάσεις στον εαυτό σας την ευκαιρία να εργαστούν σε), και Δράση στον κόσμο (πώς θα συμμετάσχουν στον κόσμο). Όλα σπουδών σας και της δραστηριότητας που αφορούν το πρόγραμμα στο Ubiquity θα συμβάλει στην ανάπτυξη αυτών των βασικών ικανοτήτων.

πανταχού παρουσία

ΤΙ ΚΑΝΕΙ πανταχού διαφορετικό;

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Συνεργατική δημιουργικότητα, όχι μόνο η γνώση, είναι το κλειδί για τις θέσεις εργασίας και τις προκλήσεις του μέλλοντος. Με τη μελέτη σε Ubiquity, οι μαθητές θα αποκτήσουν τόσο τις βασικές ικανότητες που χρειάζονται, καθώς και η συνεργατική δημιουργικότητα και επιχειρηματική ηγεσία μελλοντικές απαιτήσεις τους.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ: Συμβατική εκπαίδευση βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις διαλέξεις, δοκιμές, δοκίμια, και απομνημόνευση. μεθοδολογία πανταχού παρουσία του, πηγαίνει πολύ πέρα ​​από αυτό. Εκτός από τις διαλέξεις και τις δοκιμές, η πορεία αποτελείται από αυτοκυριαρχίας ασκήσεις, έργα των επιπτώσεων πραγματική ζωή, και τα σενάρια παιχνίδι σχεδιασμένο για την πολυ-αισθητηριακή μαθητή.

ΣΧΕΔΙΟ: Συμβατική σχολεία τρένο για βαθμούς. Πανταχού επικεντρώνεται σε αυτό που πραγματικά χρειάζεται η αναδυόμενη γενιά των φοιτητών - modular επάρκειας εμπειρίες μάθησης που βασίζονται προωθήσουν τη συνεργατική δημιουργικότητα και να αναπτύξουν δεξιότητες που σχετίζονται άμεσα με τη ζωή τους.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ: Από τα πρώτα τους πορεία και μετά, οι μαθητές θα πρέπει να ομαδοποιούνται σε «φακελάκια» που θα σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν παγκόσμια τάξη στην οποία θα αλληλεπιδρούν με τους συμμαθητές σε όλο τον κόσμο. Θα μάθουν τα μαθήματά τους, ασχολούνται με την προσωπική ανάπτυξη, και να συμμετάσχουν σε έργα των επιπτώσεων πραγματική ζωή με άλλους μαθητές από όλο τον κόσμο που υποστηρίζεται από εκπαιδευμένους βοηθούς καθηγητή και ένα πρόγραμμα coaching και mentoring.

ΚΟΣΤΟΣ

Παγκοσμίως τα έξοδα των φοιτητών και τα δίδακτρα είναι δραματικά κλιμάκωση, καθώς, λαμβάνοντας εκπαίδευση μακριά εκατομμυρίων απόλυτα εξειδικευμένο φοιτητές κάθε χρόνο. Πανταχού θα προσφέρει προγράμματα που κοστίζουν μόνο $ 3.000 ετησίως για ένα προπτυχιακό φοιτητή πλήρους απασχόλησης, έτσι ώστε ένα BA $ 12.000, Έμπα, MBA και MSc $ 6.000. Χαμηλό κόστος. Δεν χρέους. Το γεγονός αυτό καθιστά Ubiquity σε παγκόσμιο επίπεδο προσιτές.

Online Προγράμματα μας

Εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Ubiquity έχει συνεργάτες χώρα σε χώρες τόσο διαφορετικές όπως το Μπαγκλαντές, τη Βραζιλία, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ινδία, το Μεξικό, το Πακιστάν, τη Ρωσία, τη Νότια Αφρική, τη Σρι Λάνκα και το Βιετνάμ αφιερωμένη στην προώθηση Ubiquity ως παγκόσμιο πανεπιστήμιο. Όλα τα μαθήματα θα είναι στα αγγλικά με ένα λογισμικό που επιτρέπει την τοπική υπότιτλους γλώσσα. Η δέσμευσή μας σε όλους τους μαθητές για τους οποίους τα αγγλικά είναι μια δεύτερη γλώσσα είναι ότι με την αποφοίτηση, θα έχετε επαγγελματική επάρκεια στην αγγλική γλώσσα. Σε κάθε μάθημα, οι μαθητές θα πρέπει να ομαδοποιούνται με τους λοβούς των 8-12 μαθητών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αλληλεπιδρούν με τους συμμαθητές τους σε παγκόσμιο επίπεδο από την πρώτη μέρα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Ubiquity University

Αυτό το πρόγραμμα ΒΑ έχει σχεδιαστεί για τους νέους υποκινούνται από το πνεύμα της καινοτομίας και φρέσκιες ιδέες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι έχουν παρόν και μέλλον ως πρωτα ... [+]

10 μαθήματα κορμού 20 μαθήματα 5 μαθήματα αυτοκυριαρχίας συν ένα αυτοκυριαρχία Mentor 5 μαθήματα των επιπτώσεων συν ένα Προπονητής Αντίκτυπος Έργο των επιπτώσεων με μονοπάτι από ιδεασμό στην εκδήλωση

Απαιτήσεις: γυμνάσιο / δευτεροβάθμια εκπαίδευση αποφοίτηση Μήκος: 40 μαθήματα Τιμή: US $ 12.000

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται ως μια συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου Ευρεία διάδοση και την Integral Transpersonal Ινστιτούτο στο Μιλάνο της Ιταλίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Mill Valley
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά