Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με

Μεταπτυχιακά προγράμματα στην Πτυχιακή Σχολή Τεχνών και Επιστημών του Πανεπιστημίου Tufts συνδυάζουν την ατμόσφαιρα ενός φιλελεύθερου κολέγου τέχνης με τους σύγχρονους τεχνολογικούς πόρους ενός ερευνητικού ιδρύματος. Οι ερευνητές παγκόσμιας κλάσης, η προσωπική καθοδήγηση, οι συνεργατικές εργαστηριακές εγκαταστάσεις και οι εταιρικές σχέσεις του κλάδου εξοπλίζουν τους σπουδαστές Tufts με τις δεξιότητες για να υπερέχουν στις επιλεγμένες σπεσιαλιτέ τους και να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους με πάθος και δέσμευση.

Η Μεταπτυχιακή Σχολή Τεχνών και Επιστημών φέρνει όλους τους πόρους του Πανεπιστημίου Tufts - ένα ζωντανό ερευνητικό ίδρυμα με αυστηρή πνευματική κουλτούρα. Προσφέρουμε περισσότερα από 22 διδακτορικά προγράμματα και 30 προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών - από την Ιστορία της Τέχνης μέχρι τη Φυσική - και ευκαιρίες για διδασκαλία και καθοδήγηση μερικών από τους σπουδαιότερους προπτυχιακούς φοιτητές στη χώρα.
Τα μέλη των διδασκόντων μας δεσμεύονται για την επιτυχία σας και προσφέρουν πλήρη επαγγελματική προετοιμασία. Μέσα από τη διδασκαλία, την καθοδήγηση, τη δημοσίευση, την επιτόπια εργασία και την ανεξάρτητη έρευνα, οι μεταπτυχιακοί μας σπουδαστές εισέρχονται στη σταδιοδρομία τους για να εφαρμόσουν αυτό που έχουν μάθει.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πιστοποιητικό

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Το Τμήμα Επαγγελματικής Θεραπείας Tufts Το Advanced Professional Certificate στην σχολική πρακτική είναι ένα ηλεκτρονικό πιστοποιητικό μη διαμονής, το οποίο έχει σχεδιαστ ... [+]

Το Advanced Professional Certificate in School-Based Practice είναι μια σειρά από τρία μαθήματα που παραδίδονται σε ασύγχρονη ηλεκτρονική μορφή, μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, και στοχεύουν στη δημιουργία μιας υποστηριζόμενης επαγγελματικής ευκαιρίας για την ανάπτυξη σχολικών θεραπειών. Με δεδομένη τη μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για την ειδική εκπαίδευση και τα δικαιώματα των πολιτών, τις τρέχουσες κατευθυντήριες γραμμές για τις βέλτιστες πρακτικές όσον αφορά τις σχετικές με την εκπαίδευση συναφείς υπηρεσίες προς τους μαθητές με αναπηρίες, καθώς και τις πιέσεις του σχολικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης λογοδοσίας για τα μαθησιακά αποτελέσματα, το πρόγραμμα προετοιμάζει τους συμμετέχοντες βασισμένη στην τεκμηρίωση και αποτελεσματική στην προώθηση μιας προσέγγισης συστημάτων για την παροχή υπηρεσιών. Το πιστοποιητικό θα επικεντρωθεί σε θεωρήσεις συστημάτων, σε τρέχοντα στοιχεία για αξιολόγηση και παρέμβαση, έρευνα σε διεπαγγελματικές ομάδες και συνεργασία, αυτο-προβληματισμό για τα προσωπικά πρότυπα πρακτικής και σχεδιασμός δράσης για πιθανή αλλαγή πρακτικής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Medford
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά