The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή


Η Σχολή Newhouse, η κορυφαία σχολή επικοινωνίας στον κόσμο, προσφέρει σε φοιτητές παντού ένα online Master of Science in Communications.

Η ιστορία του Newhouse

Ο SI Newhouse Σχολή Δημόσιων Επικοινωνιών στο Πανεπιστήμιο των Συρακουσών Εδώ και καιρό προανήγγειλε ως μία από τις κορυφαίες σχολές επικοινωνίας στη χώρα. Με τις ρίζες της στην εκτύπωση της εκτύπωσης μέχρι την δεκαετία του 1930, η Newhouse School προσφέρει σήμερα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που καλύπτουν τον τομέα των επικοινωνιών - από τη διαφήμιση μέχρι τη δημοσιογραφία μέχρι τη φωτογραφία και τη δημόσια διπλωματία.

1934 - Η Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου των Συρακουσών προσφέρει μαθήματα στην έντυπη δημοσιογραφία.

1934 - Η Syracuse γίνεται το πρώτο πανεπιστήμιο που προσφέρει ένα κύκλο ραδιοφωνικών σπουδών στο κολέγιο.

1947 - Η Syracuse εγκαινιάζει τον WAER, έναν από τους πρώτους ραδιοφωνικούς σταθμούς του κολλεγίου.

1964 - Ένα δώρο από τον Samuel I. Newhouse επιτρέπει την κατασκευή του Newhouse 1, το βραβευμένο κτίριο που στεγάζει τη Σχολή Δημοσιογραφίας. Το κτίριο είναι αφιερωμένο από τον Πρόεδρο Lyndon B. Johnson.

1971 - Σχολή Δημοσιογραφίας συγχωνεύεται με το Τμήμα Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου για την ίδρυση της Σχολής Δημόσιων Επικοινωνιών SI Newhouse.

1974 - Το δεύτερο κτίριο του σχολείου Newhouse 2, είναι αφιερωμένο.

1984 - Ο Newhouse γιορτάζει 50 χρόνια δημοσιογραφίας.

1991 - Εγκαθίσταται η Newhouse Network, η σε απευθείας σύνδεση κοινότητα αποφοίτων μας.

2006 - Τα βραβεία Mirror Awards, τα οποία αναγνωρίζουν την αριστεία στις εκθέσεις της βιομηχανίας των μέσων ενημέρωσης, δημιουργούνται.

2014 - Το δώρο από το κτήμα Dick Clark βοηθά στη δημιουργία του Studio και του Κέντρου Καινοτομίας του Newhouse, με τα Dick Clark Studios και το Κέντρο Καινοτομίας των Μελών του Alan Gerry. Η νέα εγκατάσταση είναι αφιερωμένη στο media mogul Oprah Winfrey.

2014 - Ο Newhouse ανακοινώνει το πρώτο του μάστερ στο διαδίκτυο, το Master of Science in Communications, το οποίο αρχίζει το μάθημα το 2015.

Διαπίστευση και κατάταξη

Η Σχολή Newhouse είναι διαπιστευμένη από την Ένωση Εκπαίδευσης στη Δημοσιογραφία και τη Μαζική Επικοινωνία. Η Newhouse κατατάσσεται ως μία από τις κορυφαίες σχολές επικοινωνιών στον κόσμο.

Σχετικά με τον Samuel I. Newhouse

Στην ηλικία των 13 ετών, ο Samuel I. Newhouse ήταν "αγόρι γραφείου" για δικηγόρο στη Bayonne, New Jersey. Στις 15 ετών, ήταν διευθυντής γραφείου δικηγόρου και λογιστής. Στις 16 ετών ήταν εκδότης μιας μικρής ημερήσιας εφημερίδας που ο δικηγόρος είχε αποκτήσει με την πληρωμή ενός χρέους. Στις 21, ήταν μισός ιδιοκτήτης του χαρτιού και είχε γίνει δικηγόρος. Μέχρι την ηλικία των 30 ετών, ήταν μοναδικός ιδιοκτήτης του Staten Island Advance και στο δρόμο του να γίνει παγκόσμιος γίγαντας των μέσων ενημέρωσης.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του, ο Newhouse παρέμεινε αφοσιωμένος στα προγράμματα των μέσων ενημέρωσης και των επικοινωνιών στις Συρακούσες. Υποστήριξε τη δημιουργία ενός στούντιο στην πανεπιστημιούπολη και διάφορες συνεισφορές του Newhouse και της οικογένειάς του με την πάροδο των χρόνων έχουν υποστηρίξει προγράμματα και βελτιώσεις στο σχολείο και στο Πανεπιστήμιο.

Ο Newhouse πέθανε το 1979 στην ηλικία των 84 ετών. Η εταιρεία που ίδρυσε, η Advance Publications, συνεχίζει να ευδοκιμεί και σήμερα κατέχει εφημερίδες σε 26 αμερικανικές πόλεις, καθώς και σε εκδόσεις Parade, εκδόσεις Fairchild, American Business Journals, εταιρείες πελατολογίου, Newhouse News Service, News Religious News Service και Bright House Networks, Η οποία εξυπηρετεί 2.4 εκατομμύρια πελάτες καλωδιακών συστημάτων στη Φλόριντα, Καλιφόρνια, Μίτσιγκαν, Ιντιάνα και Αλαμπάμα. Η εταιρεία διαθέτει επίσης το Advance Internet, το οποίο εκμεταλλεύεται πάνω από 100 ιστότοπους που εκτελούν εκτυπώσεις και καλωδιακά συστήματα.

Η οικογένεια Newhouse κατέχει επίσης το Condé Nast, το οποίο διαθέτει 20 μάρκες εκτύπωσης και ψηφιακών μέσων όπως Allure, Architectural Digest, Bon Appetit, Νύφες, Condé Nast Traveler, Λεπτομέρειες, Epicurious, Glamour, Golf Digest, GQ, Teen Vogue, Vanity Fair, Vogue, W και ενσύρματη. Η οικογένεια επενδύεται επίσης στο δίκτυο Oprah, το οποίο ανήκει στην Discovery.

Ο Newhouse έχει αφήσει μια διαρκή κληρονομιά στο σχολείο και με τη σειρά του το πρόγραμμα Master of Science in Communications.

Τοποθεσίες

Συρακούσαι

Address
Syracuse University
215 University Place

13244-2100 Συρακούσαι, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας