Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Χόλιγουντ είναι η ιστορία μας

Σχεδόν 100 χρόνια μετά την αφοσίωση της Sunset Boulevard, η Λέσχη Κινηματογράφου του Λος Άντζελες άνοιξε τις πόρτες της. Σε μια ιστορία που περιλαμβάνει εικονικές στιγμές, από τη δημιουργία του Walk of Fame μέχρι το Hollywood Sign, είμαστε ένα νέο κεφάλαιο. Ηλιοβασίλεμα πήγε από το να είναι ένα βοοειδή μονοπάτι στο τέλος του αιώνα στην παγκοσμίου φήμης λεωφόρο όπου η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σήμερα.

Από πού ξεκίνησαν όλα

RCA Studio Β

Το ίδρυμά μας είναι χτισμένο σε μια πλούσια ιστορία της ψυχαγωγίας του Χόλιγουντ - κυριολεκτικά. Το κτίριο που βρίσκεται στο 6363 Boulevard Sunset ήταν αρχικά το ιστορικό κτίριο RCA, ένα στούντιο ηχογράφησης, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από θρυλικούς καλλιτέχνες όπως ο Elvis Presley, ο The Rolling Stones, ο Grateful Dead, ο Henry Mancini και άλλοι από τότε που άνοιξε πόρτες στις 21 Απριλίου 1964, στη δεκαετία του 1970.

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpgDenise Jans / Unsplash

Η αποστολή μας είναι η Εκπαίδευση Σου

Ας μεγαλώσουμε μαζί

Όταν ανοίξαμε το LAFS, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα σχολείο όπου οι σημερινοί επαγγελματίες του κλάδου θα μπορούσαν να μοιραστούν τις γνώσεις τους με μια νέα γενιά κινηματογραφιστών, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Το 2009, παρουσιάσαμε ένα πτυχίο Associate in Computer Animation, διευρύνοντας σημαντικά τις εκπαιδευτικές προσφορές μας. Το 2012, πραγματοποιήσαμε πρεμιέρα στο πρώτο πτυχίο πανεπιστημίου με το Entertainment Business. Η ανάπτυξή μας συνεχίζεται ακόμα και τώρα, καθώς οικοδομούμε ισχυρούς διαδικτυακούς τίτλους στο Graphic Design και την Ψηφιακή Κινηματογράφηση, για να αναφέρουμε μόνο λίγους. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο, αλλά το ταξίδι είναι ανταμείβοντας και συναρπαστικό και δεν έχει τελειώσει.

Online Degrees

Τα συναρπαστικά μας online πανεπιστημιακά και πανεπιστημιακά προγράμματα παραδίδονται στο διαδίκτυο 100% μέσω του εξαιρετικού μας Συστήματος Διαχείρισης Μάθησης.

Ψηφιακή Φιλμογραφία - Online

Πρόγραμμα Βαθμολογίας Bachelor of Science

Οι μαθητές μας μαθαίνουν όλο το φάσμα της παραγωγής. Το πρόγραμμά μας σας προετοιμάζει να έχετε τις αισθητικές αξίες, την κριτική σκέψη, την επίλυση προβλημάτων και τις αναλυτικές δεξιότητες που χρειάζονται για να σας βοηθήσουν να συνεχίσετε μια μακρά και παραγωγική σταδιοδρομία στη βιομηχανία ψυχαγωγίας.

Διασκέδαση Επιχειρήσεις - Online

Πρόγραμμα Βαθμολογίας Bachelor of Science

Οι επαγγελματίες των επιχειρήσεων ψυχαγωγίας αποτελούν την κινητήρια δύναμη της επιτυχίας κάθε ταινίας, συναυλίας, άλμπουμ, αθλητικής ομάδας και ερμηνευτή. Με το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα, θα μάθετε πώς να αναπτύξετε τις δημιουργικές ιδέες που απαιτούνται για την προώθηση και προώθηση των εμπορικών σημάτων ψυχαγωγίας.

Γραφιστική - Online

Πρόγραμμα Βαθμολογίας Bachelor of Science

Το πρόγραμμά μας σας προετοιμάζει για να γίνει ένας πρωτοποριακός πρωτοπόρος. Μάθετε πώς να αντιληφθείτε ιδέες, να δημιουργήσετε ελκυστικές εικόνες και να μεταφέρετε μηνύματα μέσω της φωτογραφίας, των γραφικών κινήσεων, της εκτύπωσης, του web και του σχεδιασμού εμπειρίας.

Παραγωγή Μουσικής - Online

Συνεργάτης του προγράμματος σπουδών για την επιστήμη

Μάθετε τι χρειάζεται για να μετατρέψετε ένα τραγούδι από μια ιδέα σε μια καλά παραγόμενη και επιτυχημένη ηχογράφηση. Το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα επικεντρώνεται σε τρεις τομείς μελέτης: τη σύνθεση, την παραγωγή και την επιχειρηματική πλευρά της διαχείρισης της μουσικής.

Animation - Online

Πρόγραμμα Βαθμολογίας Bachelor of Science

Δημιουργήστε νέους κόσμους με τις δεξιότητες που θα μάθετε από το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα ηλεκτρονικού animation. Θα αναπτύξετε το ατομικό σας καλλιτεχνικό στυλ, ενώ θα μάθετε το ίδιο λογισμικό και τις ίδιες τεχνικές που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες για τη δημιουργία γραφικών για ταινίες, τηλεόραση, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Sunset Boulevard

Μια χρονολογική σειρά

1904

22 μίλια μακριά και ακολουθώντας ένα παλιό μονοπάτι των βοοειδών, η Sunset Boulevard ήταν αφιερωμένη τον Μάιο του 1904. Ήλιος ίσως ήταν το όνομά της, αλλά το μεγάλο άνοιγμα της λεωφόρου ήταν η αυγή μιας νέας εποχής στην ιστορία του LA, ως παρέλαση των αυτοκινήτων, τραβηγμένα βαγόνια και ηλεκτρικά βαγόνια που πετάχτηκαν πάνω από το δρόμο που συνδέθηκε τώρα στο κέντρο της πόλης με την τότε ανεξάρτητη πόλη του Χόλιγουντ.

1923

Βρίσκεται στο Mt. Lee με ψηλά γράμματα 45 ποδιών, το λογότυπο του Χόλιγουντ δημιουργήθηκε αρχικά το 1923 ως διαφήμιση για μια τοπική κατοικία που ονομάζεται Hollywoodland. Το 1949, το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ δήλωσε ότι πρέπει να αφαιρεθεί το "Χωριό", εξηγώντας το "Χόλιγουντ" ώστε να αντικατοπτρίζει ολόκληρη την περιοχή και όχι μόνο την ανάπτυξη.

1929

Η πρώτη παρουσίαση των Βραβείων Όσκαρ πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαΐου 1929 στο ξενοδοχείο Hollywood Roosevelt με κοινό 270 ατόμων. Το κόστος για ένα εισιτήριο επισκέπτη στην τελετή ήταν μόλις $ 5 και το πρώτο βραβείο Όσκαρ δόθηκε στον Emil Jannings ως Καλύτερος Ηθοποιός για τις παραστάσεις του στην τελευταία διοίκηση και στο The Way of All Flesh.

1958

Αποτελείται από περισσότερα από 2.300 αστέρια, ο περίπατος της φήμης τρέχει 1,3 μίλια από Gower να La Brea. Στις αρχές της δεκαετίας του 1950, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ, EM Stuart, πρότεινε τον περίπατο ως μέσο για "... τη διατήρηση της δόξας μιας κοινότητας που το όνομά της σημαίνει γοητεία και ενθουσιασμό στις τέσσερις γωνιές του κόσμου." Η κατασκευή άρχισε το 1958.

1911

Η Nestor Motion Picture Company άνοιξε το πρώτο κινηματογραφικό στούντιο στο Χόλιγουντ, νοικιάζοντας τότε το κτίριο Blondeau Tavern, στη γωνία των Sunset και Gower, για $ 40 το μήνα. Η πρώτη κινηματογραφική σκηνή χτίστηκε πίσω από την ταβέρνα.

1927

Το κινεζικό θέατρο Grauman άνοιξε στις 18 Μαΐου 1927. Το πρώτο χειρόγραφο και η υπογραφή του υγρού τσιμέντου ήταν από τον αρχιτέκτονα κατασκευής, τον Jean Klossner, που υπέγραψε το έργο του στο δεξιό περίπτερο αφίσας, όπου μπορεί να το δει ακόμα σήμερα.

1942

Η Capitol Records, που ιδρύθηκε στις 4 Ιουνίου 1942, ήταν η πρώτη ετικέτα που βασίζεται στη Δυτική Ακτή στις ΗΠΑ. Το 1956, δυτικά του Χόλιγουντ και του Αμπέλου, άνοιξε το Capitol Records Tower. Ο σχεδιασμός του κτιρίου βασίστηκε σε μεταπτυχιακά σχολικά σχέδια του Lou Naidorf και είναι μόνο σύμπτωση που μοιάζει με μια στοίβα δίσκων σε ένα πικάπ.

1999

Σχεδόν 100 χρόνια μετά την αφιέρωση της Sunset Boulevard, το ιστορικό κτήριο RCA στο 6363 Sunset, που χρησιμοποιείται από τον Elvis και τους Rolling Stones, γίνεται η σχολή κινηματογράφου του Λος Άντζελες. Τον Μάιο του 1999, ο Oliver Stone ηγείται της τελετής εγκαινίων και ξεκινά το ρόλο μας στη χρυσή κληρονομιά του Χόλιγουντ.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Associate Degrees

The Los Angeles Film School Online

Είστε παθιασμένοι με τη μουσική; Έχετε έντονη επιθυμία να μάθετε για την επαγγελματική πλευρά της μουσικής βιομηχανίας; Με το online πρόγραμμα σπουδών μας, θα μάθετε πώς ... [+]

Είστε παθιασμένοι με τη μουσική; Έχετε έντονη επιθυμία να μάθετε για την επαγγελματική πλευρά της μουσικής βιομηχανίας; Με το online πρόγραμμα σπουδών μας, θα μάθετε πώς να παράγετε και να συνθέτετε τη δική σας μουσική και τι χρειάζεται για να ακούσετε τα τραγούδια σας.

Το πρόγραμμα πτυχίου Science Production Associate είναι ένα πρόγραμμα σπουδών 60 ωρών πιστωτικών ωρών που παραδίδεται 100% online μέσω του μοναδικού Learning Management System (LMS) - μιας ασφαλούς διαδικτυακής πλατφόρμας που χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες πολυμέσων και είναι προσβάσιμη όλο το 24ωρο μέσω διαδικτύου. Οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα για να προβάλουν περιεχόμενο βίντεο, να λαμβάνουν και να υποβάλλουν εργασίες και εργασίες, να λαμβάνουν εξετάσεις και κουίζ, να επικοινωνούν με τους εκπαιδευτές και τους συμμαθητές τους και να αξιολογούν τις βαθμίδες και την πορεία των μαθημάτων. Το περιβάλλον μάθησης μέσω διαδικτύου χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό διαδραστικών και διαδικτυακών μέσων για τη δημιουργία ποικίλων διδακτικών υλικών για τη στήριξη δυναμικών, αυτο-κατευθυνόμενων και συνεργατικών μαθησιακών δραστηριοτήτων. Αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να προσφέρουν στους μαθητές ένα πιο ποικίλο εύρος επιλογών μάθησης και να προωθήσουν μια πιο ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των σπουδαστών και των εκπαιδευτών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

The Los Angeles Film School Online

Ο γραφικός σχεδιασμός είναι η τέχνη της επικοινωνίας ιδεών με οπτικές και βιωματικές μεθόδους. Στο online πτυχίο Bachelor of Science, θα μάθετε πώς μπορείτε να προσδιορίσ ... [+]

Ο γραφικός σχεδιασμός είναι η τέχνη της επικοινωνίας ιδεών με οπτικές και βιωματικές μεθόδους. Στο online πτυχίο Bachelor of Science, θα μάθετε πώς μπορείτε να προσδιορίσετε έναν στόχο ανταλλαγής μηνυμάτων, να αναπτύξετε ιδέες και ιδέες και να δημιουργήσετε σχέδια που μεταφέρουν αυτό το μήνυμα με μοναδικούς και συναρπαστικούς τρόπους.

Το πρόγραμμα πτυχίου Γραφιστικής Bachelor of Science είναι ένα πρόγραμμα πτυχίων 36 ωρών, 120 εξάμηνων πιστωτικών ωρών, το οποίο παραδίδεται 100% online μέσω του μοναδικού Learning Management System (LMS) - μιας ασφαλούς διαδικτυακής πλατφόρμας που χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες πολυμέσων και είναι προσβάσιμη 24 ώρες την ημέρα μέσω του Διαδικτύου. Οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα για να προβάλουν περιεχόμενο βίντεο, να λαμβάνουν και να υποβάλλουν εργασίες και εργασίες, να λαμβάνουν εξετάσεις και κουίζ, να επικοινωνούν με τους εκπαιδευτές και τους συμμαθητές τους και να αξιολογούν τις βαθμίδες και την πορεία των μαθημάτων. Το περιβάλλον μάθησης μέσω διαδικτύου χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό διαδραστικών και διαδικτυακών μέσων για τη δημιουργία ποικίλων διδακτικών υλικών για τη στήριξη δυναμικών, αυτο-κατευθυνόμενων και συνεργατικών μαθησιακών δραστηριοτήτων. Αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να προσφέρουν στους μαθητές ένα πιο ποικίλο εύρος επιλογών μάθησης και να προωθήσουν μια πιο ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των σπουδαστών και των εκπαιδευτών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
36 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Los Angeles Film School Online

Η σημερινή βιομηχανία ψυχαγωγίας χρειάζεται καλλιτέχνες σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Το πρόγραμμα Visual Effects μας μεταφέρει όλο τον αγωγό παραγωγής, από storyboarding ... [+]

Η σημερινή βιομηχανία ψυχαγωγίας χρειάζεται καλλιτέχνες σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Το πρόγραμμα Visual Effects μας μεταφέρει όλο τον αγωγό παραγωγής, από storyboarding, σκίτσο και μοντελοποίηση σε animation χαρακτήρα, ειδικά εφέ και τελικό compositing. Είστε έτοιμοι να φέρετε την τέχνη σας στην οθόνη;

Το πρόγραμμα σπουδών Animation Bachelor of Science είναι ένα πρόγραμμα πτυχίου 120 ωρών που χορηγείται 100% μέσω του μοναδικού μας Learning Management System (LMS) - μιας ασφαλούς διαδικτυακής πλατφόρμας που χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες πολυμέσων και είναι προσβάσιμη όλο το 24ωρο μέσω το διαδίκτυο. Οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα για να προβάλουν περιεχόμενο βίντεο, να λαμβάνουν και να υποβάλλουν εργασίες και εργασίες, να λαμβάνουν εξετάσεις και κουίζ, να επικοινωνούν με τους εκπαιδευτές και τους συμμαθητές τους και να αξιολογούν τις βαθμίδες και την πορεία των μαθημάτων. Το περιβάλλον μάθησης μέσω διαδικτύου χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό διαδραστικών και διαδικτυακών μέσων για τη δημιουργία ποικίλων διδακτικών υλικών για τη στήριξη δυναμικών, αυτο-κατευθυνόμενων και συνεργατικών μαθησιακών δραστηριοτήτων. Αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να προσφέρουν στους μαθητές ένα πιο ποικίλο εύρος επιλογών μάθησης και να προωθήσουν μια πιο ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των σπουδαστών και των εκπαιδευτών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
36 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Los Angeles Film School Online

Η βιομηχανία ψυχαγωγίας τροφοδοτείται όχι μόνο από τη δημιουργικότητα, αλλά και από την ηγεσία και τη στρατηγική. Το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα σας εισάγει σε ένα επαγγελμ ... [+]

Η βιομηχανία ψυχαγωγίας τροφοδοτείται όχι μόνο από τη δημιουργικότητα, αλλά και από την ηγεσία και τη στρατηγική. Το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα σας εισάγει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον βασισμένο σε έργα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πληροφορίες για την εσωτερική λειτουργία της ψυχαγωγίας.

Το πτυχίο Business Entertainment Bachelor of Science είναι ένα πρόγραμμα σπουδών 120 ωρών πιστωτικής ώρας το οποίο παραδίδεται 100% online μέσω του μοναδικού μας Learning Management System (LMS) - μιας ασφαλούς διαδικτυακής πλατφόρμας που χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες πολυμέσων και είναι προσβάσιμη όλο το 24ωρο μέσω διαδικτύου. Οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα για να προβάλουν περιεχόμενο βίντεο, να λαμβάνουν και να υποβάλλουν εργασίες και εργασίες, να λαμβάνουν εξετάσεις και κουίζ, να επικοινωνούν με τους εκπαιδευτές και τους συμμαθητές τους και να αξιολογούν τις βαθμίδες και την πορεία των μαθημάτων. Το περιβάλλον μάθησης μέσω διαδικτύου χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό διαδραστικών και διαδικτυακών μέσων για τη δημιουργία ποικίλων διδακτικών υλικών για τη στήριξη δυναμικών, αυτο-κατευθυνόμενων και συνεργατικών μαθησιακών δραστηριοτήτων. Αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να προσφέρουν στους μαθητές ένα πιο ποικίλο εύρος επιλογών μάθησης και να προωθήσουν μια πιο ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των σπουδαστών και των εκπαιδευτών... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
36 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Los Angeles Film School Online

Το πρόγραμμα ψηφιακού κινηματογράφου βυθίζει τους σπουδαστές στην τέχνη της ψηφιακής παραγωγής βίντεο και ταινιών για μια ποικιλία πρατηρίων. Χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφ ... [+]

Το πρόγραμμα ψηφιακού κινηματογράφου βυθίζει τους σπουδαστές στην τέχνη της ψηφιακής παραγωγής βίντεο και ταινιών για μια ποικιλία πρατηρίων. Χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα εργαλεία που διατίθενται στους σημερινούς προγραμματιστές μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι μαθητές μαθαίνουν πώς να δημιουργούν επαγγελματικό περιεχόμενο για τηλεοπτική εκπομπή, online μέσα, κινητές εφαρμογές, ανεξάρτητες ταινίες και πολλά άλλα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
36 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Los Angeles Film School Online

Δημιουργήστε τον εικονικό κόσμο των ονείρων σας. Το πρόγραμμά μας θα σας διδάξει 3-D μοντελοποίηση, σχεδιασμό χαρακτήρων, compositing, animation χαρακτήρων και πολλά άλλα ... [+]

Δημιουργήστε τον εικονικό κόσμο των ονείρων σας. Το πρόγραμμά μας θα σας διδάξει 3-D μοντελοποίηση, σχεδιασμό χαρακτήρων, compositing, animation χαρακτήρων και πολλά άλλα. Φανταστείτε να δημιουργείτε περιβάλλοντα και χαρακτήρες που μπορείτε πραγματικά να παίξετε. Ας αρχίσουμε να χτίζουμε!

Το πρόγραμμα σπουδών Animation Bachelor of Science είναι ένα πρόγραμμα πτυχίου 120 ωρών που χορηγείται 100% μέσω του μοναδικού μας Learning Management System (LMS) - μιας ασφαλούς διαδικτυακής πλατφόρμας που χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες πολυμέσων και είναι προσβάσιμη όλο το 24ωρο μέσω το διαδίκτυο. Οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα για να προβάλουν περιεχόμενο βίντεο, να λαμβάνουν και να υποβάλλουν εργασίες και εργασίες, να λαμβάνουν εξετάσεις και κουίζ, να επικοινωνούν με τους εκπαιδευτές και τους συμμαθητές τους και να αξιολογούν τις βαθμίδες και την πορεία των μαθημάτων. Το περιβάλλον μάθησης μέσω διαδικτύου χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό διαδραστικών και διαδικτυακών μέσων για τη δημιουργία ποικίλων διδακτικών υλικών για τη στήριξη δυναμικών, αυτο-κατευθυνόμενων και συνεργατικών μαθησιακών δραστηριοτήτων. Αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να προσφέρουν στους μαθητές ένα πιο ποικίλο εύρος επιλογών μάθησης και να προωθήσουν μια πιο ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των σπουδαστών και των εκπαιδευτών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
36 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

LAFS Productions at the AIS Lumiere Awards