Read the Official Description

Στον σημερινό κόσμο επιλέγοντας έναν αξιόπιστο εταίρο μπορεί να είναι δύσκολο.

Ας σας πείσουμε γιατί είμαστε διαφορετικοί και αυτό δεν πρέπει πλέον να συμβαίνει.

Το TFXT προσφέρει ένα εξαιρετικό σύστημα εκμάθησης στην αρένα διαπραγμάτευσης συναλλάγματος. Είναι αυτό που κάνουμε.

Σας παρέχουμε την καλύτερη μέθοδο διδασκαλίας και προσφέρουμε αμερόληπτες και αμερόληπτες συμβουλές για να σας ωφελήσουμε.

Σας δίνουμε την εξατομικευμένη προσοχή που σας αξίζει και σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε μαζί κάτω από μια στέγη, όλα σε τίμια τιμή.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο των FX. Εμείς ενσωματώνουμε αυτή την εξέλιξη στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ενσωματώνοντας τις τελευταίες εξελίξεις μόνο όταν σας ενδιαφέρουν οικονομικά.

Αγαπούν απόλυτα τι κάνουμε. Είμαστε παθιασμένοι με τη FX. Είμαστε αξιόπιστοι. Έχουμε την ευχαρίστηση να βοηθήσουμε κάθε μεμονωμένο μαθητή που δεχόμαστε να αναλάβουμε, να γίνουμε επιτυχημένοι με την ενθουσιώδη δέσμευσή μας και αφοσίωση.

Πιστεύουμε στις σχέσεις και τις συνεργασίες κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Δεν πιστεύουμε στην εργασία για τους μαθητές μας. Προτιμούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας και την επίτευξη των δυνατοτήτων σας. Πιστεύουμε στους μαθητές της ζωής.

Αν ψάχνετε για έναν πραγματικό συνεργάτη που ενδιαφέρεται βαθιά για εσάς και ποιος ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το TFXT είναι το σπίτι σας. Συνεργαστείτε με το TFXT και δεν θα μείνετε άβολα.

Ακούμε τις ανάγκες σας και σας παρέχουμε απλή και αμερόληπτη ανατροφοδότηση. Παρατηρούμε τις ανάγκες, τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και τις αναθεωρούμε στο πλαίσιο αυτού που θα θέλατε να επιτύχετε. Όπου διαφωνούμε, θα είμαστε ανεπιφύλακτα ειλικρινείς μαζί σας με διπλωματικό τρόπο δίνοντάς σας τους λόγους των διαφωνιών μας. Πιστεύουμε στην αυθεντικότητα.

Με εμάς, είστε άνθρωπος, όχι αριθμός λογαριασμού. Σε έναν επιχειρηματικό κόσμο όπου οι αριθμοί λογαριασμών και οι συναλλαγές έχουν γίνει πιο σημαντικοί από τα ονόματα, έχουμε υπερηφάνεια για να πάρουμε ένα προσωπικό συμφέρον σε ό, τι κάνουμε για εσάς. Υποσχόμαστε επίσης να σας δώσουμε την ατομική προσοχή που σας αξίζει ως μαθητής μας.

Σε ό, τι κάνουμε, προσπαθούμε να προσαρμόσουμε την προσέγγισή μας στις ατομικές ανάγκες και απαιτήσεις σας, καθώς εκτιμούμε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες ανταγωνιστικής τιμής σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η αξιοποίηση των τεχνικών λύσεων που αυτοματοποιούν τις διαδικασίες στο πίσω μέρος και η αποτελεσματική διαχείριση των συστημάτων ελέγχου κόστους, μας επιτρέπει να συγκρατήσουμε τις τιμές μας σύμφωνα με την πρόταση αξίας μας. Δεν κάνουμε συμβιβασμούς σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων ή την εμπειρία. Τα θέματα ποιότητας. Αυτό που κάνουμε αντανακλά στο όνομά μας για την οργάνωση και τα άτομα που εργάζονται σε εργασίες. Ποτέ δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς σχετικά με τα ποιοτικά μας πρότυπα, καθώς θεωρούμε ότι η φήμη μας είναι πολύ σημαντική. Δεσμευόμαστε να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας. Η ακεραιότητα και η υπευθυνότητα έχουν σημασία.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε άτομο είναι ένα μοναδικά πολύτιμο άτομο με όνειρα, απεριόριστο επίπεδο ταλέντων και δυνατότητες επιτυχίας και μεγαλειότητας.

Δώστε μας την ευκαιρία να συμμετέχετε στο ταξίδι σας για την επίτευξη των δυνατοτήτων σας και να ζήσετε τα όνειρά σας.

Programs taught in:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


ThatFXTrader

Μια υπερσύγχρονη, αυτοτροφοδοτούμενη, απλοϊκή και καλά δομημένη μαθησιακή φόρμουλα, που κυριαρχείται από χιλιάδες σπουδαστές, εστιάστηκε στη διδασκαλία σας ό, τι χρειάζετ ... [+]

Οι πρώτοι 20 άνθρωποι που θα εγγραφούν σε αυτό το μάθημα θα λάβουν έκπτωση. Ρωτήστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Μια υπερσύγχρονη, αυτοτροφοδοτούμενη, απλοϊκή και καλά δομημένη μαθησιακή φόρμουλα, που κυριαρχείται από χιλιάδες σπουδαστές, εστιάστηκε στη διδασκαλία σας ό, τι χρειάζεται να γνωρίζετε για να ελέγξετε το FX trading στο δρόμο σας για να γίνετε ένας υψηλής απόδοσης έμπορος. Το περιεχόμενο επιτρέπει σε όλα τα επίπεδα των εμπόρων να επωφεληθούν, από αρχάριους έως προχωρημένους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Ανοικτή Εγγραφή
15 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ThatFXTrader

Η κορυφή της γραμμής μας, απόλυτη εξατομικευμένη 1-1 εικονικές εκπαιδευτικές συνεδρίες που έχουν σχεδιαστεί για να σας διδάξουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ελέγξετ ... [+]

Οι πρώτοι 20 άνθρωποι που θα εγγραφούν σε αυτό το μάθημα θα λάβουν έκπτωση. Ρωτήστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Η κορυφή της γραμμής μας, απόλυτη εξατομικευμένη 1-1 εικονικές εκπαιδευτικές συνεδρίες που έχουν σχεδιαστεί για να σας διδάξουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ελέγξετε το FX trading στο δρόμο σας για να γίνετε ένας κορυφαίος έμπορος. Το μάθημα επιτρέπει σε όλα τα επίπεδα των εμπόρων να επωφεληθούν, από αρχάριους έως προχωρημένους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Ανοικτή Εγγραφή
Μερική παρακολούθηση
5 εβδομάδες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ThatFXTrader

Ένα πρόγραμμα 5 εβδομάδων στο οποίο το ThatFXTrader υπάρχει καθημερινά για να σας βοηθήσει με οτιδήποτε μπορεί να χρειάζεστε βοήθεια. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει βοήθεια ... [+]

Οι πρώτοι 20 άνθρωποι που θα εγγραφούν σε αυτό το μάθημα θα λάβουν έκπτωση. Ρωτήστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Ένα πρόγραμμα 5 εβδομάδων στο οποίο το ThatFXTrader υπάρχει καθημερινά για να σας βοηθήσει με οτιδήποτε μπορεί να χρειάζεστε βοήθεια. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει βοήθεια χαρτογράφησης, βοήθεια για την κατανόηση των θεμάτων της αγοράς, καθώς και παροχή βίντεο για ορισμένα θέματα που μπορεί να χρειαστεί ο πελάτης. Επιπλέον, ενσωματώνονται προσαρμοσμένα σχέδια συναλλαγών, σύνθετο υπολογιστικό φύλλο excel, καθώς και συμβουλές, κόλπα και άλλα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
Ανοικτή Εγγραφή
5 εβδομάδες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Forex Weekly Webinar Key Highlights: Market Breakdown For The Week Of May 28th.