Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Texas Tech University

eLearning

Texas Tech University eLearning

Παγκόσμια eLearning

Online και Απόσταση

Texas Tech University Students

Δεν χρειάζεται να ζείτε στο Lubbock για να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας μέσω του Texas Tech University. Με περισσότερα από 100 προγράμματα σπουδών διαθέσιμα πλήρως online και επτά μοναδικές περιφερειακές διδακτικές ιστοσελίδες σε όλη την πολιτεία που προσφέρουν μια παραδοσιακή εμπειρία στην τάξη, οι εκπαιδευτικοί σας στόχοι μπορούν να επιτευχθούν από οπουδήποτε.

Περιφερειακές τοποθεσίες του Texas Tech University

Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στο Lubbock για να αποκτήσετε εκπαίδευση. Με επτά τοποθεσίες στην περιοχή μπορείτε να πάρετε μια εκπαίδευση από την τοπική κοινότητα!

TTU Κ-12

"Μια παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα"

Το TTU K-12 προσφέρει έναν Οργανισμό Εκπαίδευσης Τέξας (TEA) και αναγνωρισμένο από την NCAA, έντυπο και ηλεκτρονικό πρόγραμμα σπουδών σε μαθητές 12ου τάξης σε ειδικές και μη παραδοσιακές συνθήκες ζωής των οποίων οι εκπαιδευτικές ανάγκες δεν ικανοποιούνται από τις παραδοσιακές σχολικές περιοχές. Το πρόγραμμά μας είναι τόσο μοναδικό όσο κάθε φοιτητής μας.

Προσφέροντας πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης για το λύκειο καθώς και συμπληρωματικές επιλογές μερικής απασχόλησης, εξυπηρετούμε φοιτητές που θέλουν να εργαστούν μπροστά, να χρειαστούν πιστώσεις αποτυχίας, να εξισορροπήσουν ένα απασχολημένο πρόγραμμα ή να εξετάσουν την εκπαίδευση στο σπίτι.

Ξεκινήστε ανά πάσα στιγμή με όλο το χρόνο εγγραφής!

Ακαδημαϊκές Συνεργασίες

Οι ακαδημαϊκές συνεργασίες στο Τέξας Τεχ διοργανώνουν εγγραφές γεγονότων για μια μεγάλη ποικιλία πανεπιστημιακών εκδηλώσεων, επιβλέπουν τη διαδικασία συνεχούς εκπαίδευσης για εκείνους που επιδιώκουν να κερδίσουν μη ακαδημαϊκά δάνεια και τμήματα που επιθυμούν να προσφέρουν ευκαιρίες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και δημιουργούν θεσμικές ακαδημαϊκές συμφωνίες στο Τέξας και πέραν του τη διαδικασία μεταφοράς όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη για τους μελλοντικούς Red Raiders.

OLLI στο Texas Tech University

Το Ινστιτούτο Δια Βίου Μάθησης (OLLI) είναι μια μοναδική μαθησιακή κοινότητα για ενήλικες μαθητές ηλικίας 50 ετών. Δεν υπάρχουν δοκιμές, δεν υπάρχουν βαθμολογίες, δεν υπάρχουν χαρτιά - απλά η ευκαιρία να εξερευνήσετε συναρπαστικά θέματα και να επιδιώξετε νέα ενδιαφέροντα.

Υποστήριξη Σχολής και Προσωπικού

Η Παγκόσμια eLearning έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους εκπαιδευτές να επωφεληθούν από περισσότερες ευκαιρίες για να προσελκύσουν τους φοιτητές online και παρέχουμε στην σχολή μας ουσιαστική κατάρτιση και πόρους για να διασφαλίσουμε την επιτυχία της διδασκαλίας.

Το Blackboard Learn είναι το σύστημα διαχείρισης μάθησης που χρησιμοποιείται από το Texas Tech University. Μπορούμε να βοηθήσουμε τους εκπαιδευτές να διερευνήσουν τις δυνατότητες του Blackboard με βασική έως προχωρημένη εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο και βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων, καθώς και την τεχνική υποστήριξη της σχολής 24/7 Blackboard.

Η Παγκόσμια Ομάδα Εκπαιδευτικής Σχεδίασης (eLearning) είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη των προτύπων ποιότητας στην παραγωγή μαθημάτων. Ως ειδικοί σε βέλτιστες πρακτικές για σχεδιασμό και ανάπτυξη μαθημάτων σε απευθείας σύνδεση και ανάμεικτα, η ομάδα αναγνωριστικών μας μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στην οργάνωση περιεχομένου, σε εργαλεία επικοινωνίας, συμμόρφωση ADA, τεχνολογίες καταγραφής διαλέξεων και πολλά άλλα.

Το Εργαστήριο Πρόσβασης στο Διαδίκτυο (OAL) παρέχει στους εκπαιδευτές τα εργαλεία για τη δημιουργία προσβάσιμων εκπαιδευτικών υλικών. Οι εκπαιδευτές μπορούν να λάβουν βοήθεια με τίτλους και μεταγραφές, να ζητήσουν αξιολόγηση της προσβασιμότητας σε μαθήματα και να λάβουν εκπαίδευση σχετικά με το λογισμικό προσβασιμότητας.

Ανακαλύψτε την Texas Tech: Παγκόσμια eLearning

Χρειάζεστε επιλογές βαθμού;

Τέξας Τεχ έχει.

Είτε είστε πρόσφατος πτυχιούχος γυμνασίου ή επιστρέφοντας μη παραδοσιακός φοιτητής κολέγιο, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πτυχίο, το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό δίπλωμα στην επιθυμητή περιοχή σπουδών σας, από απόσταση. Είναι εύκολο να βρείτε το σωστό πρόγραμμα για εσάς, που παρέχεται με τον τρόπο που προτιμάτε να μάθετε.

Αποκτήστε την εκπαίδευση που χρειάζεστε για να φτάσετε στην κορυφή του πεδίου σας.

Τα παγκόσμια μαθήματα eLearning διδάσκονται από την ίδια βραβευμένη, ευρέως δημοσιευμένη σχολή με ποικίλα ερευνητικά ενδιαφέροντα που διδάσκουν τα μάθημα μας πρόσωπο με πρόσωπο. Και προσφέρουμε περισσότερα διδακτορικά προγράμματα σε απόσταση από οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα στο Τέξας. Tier One και κύρος: αυτό είναι το TTU Worldwide eLearning.

Πιστοποιητικό

Προωθήστε την καριέρα σας και βελτιώστε τη ζωή σας.

"Ενώ κέρδισα το προπτυχιακό μου δίπλωμα, ποτέ δεν πήρα να βιώσω τα οφέλη από την ολοκλήρωση ενός μαθήματος σε απευθείας σύνδεση, αλλά από τότε που άρχισα να παρακολουθώ σε απευθείας σύνδεση μεταπτυχιακό, έχω πάρει για να μάθω μέσα από ένα ακόμα πιο αποτελεσματικό μέσο.Με επιδίωξη μου πτυχίο σε απευθείας σύνδεση, Δεν είμαι περιορισμένος σε έναν ενιαίο χώρο για να ολοκληρώσω το έργο μου πια, μπορώ να επικεντρωθώ στη δουλειά μου χωρίς να διασκεδάζω μια τάξη και νιώθω περισσότερο αφοσιωμένος όταν μπορώ να εργαστώ σε μια άνετη περιοχή που γνωρίζω. προς την κατεύθυνση του διαδικτυακού μου πτυχίου βοήθησε στην πρόοδο της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας παρέχοντας μου την ευελιξία να διαιρέσω καλύτερα την προσοχή μου ανάμεσα στην εκπαίδευσή μου και το επαγγελματικό μου έργο ».

Joshua Blount '19, Μάστερ Τεχνών στην Τεχνική Επικοινωνία

Τελειώστε τι έχετε αρχίσει.

Τα πλήρως ηλεκτρονικά μας προγράμματα σας προσφέρουν την ευελιξία να λάβετε μόνο μία τάξη ανά εξάμηνο, να είστε φοιτητής πλήρους φοίτησης ή οτιδήποτε ενδιάμεσα. Προσφέρουμε επίσης υποτροφίες μεταφοράς για τους φοιτητές κοινότητας που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τα πτυχία τους στο Texas Tech.

Πιστοποιητικό

Η ζωή συμβαίνει.

"Αποφοίτησα με το Bachelor of Arts μου στις Πανεπιστημιακές Σπουδές με συγκεντρώσεις στην Ανθρώπινη Ανάπτυξη και τις Οικογενειακές Σπουδές, τις Επικοινωνιακές Σπουδές και την Κοινωνιολογία, και το αγαπημένο μου μέρος ήταν οι συνδέσεις που έκανα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πραγματικά τους καθηγητές μου. Δεν πιστεύω ότι αυτό θα μπορούσα να κάνω σε ένα μεγάλο campus setting.I άρχισα να εργάζομαι για το Texas Tech University στο Waco ως βοηθός διοικητικής φύσης.Είδα ότι ήθελα να εργαστώ για TTU στο Waco αμέσως μετά την έναρξη του προγράμματος γιατί είδα τις δυνατότητες που έχει και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται, πράγμα που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους. Ως μη παραδοσιακός φοιτητής, ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να ξεκινήσει κάτι νέο, ειδικά όταν έχετε άλλα μου επέστρεψα στο σχολείο και τελείωσα για την κόρη μου. "

Alana Schaeper '17, Πανεπιστημιακές σπουδές

Αξιοποιήστε πλήρως το νομοσχέδιο GI.

Πρόγραμμα Στρατιωτικών και Βετεράνων του Texas Tech είναι ένα από τα καλύτερα στο έθνος, όπως αποδεικνύεται από τα βραβεία μας. Ας σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη των βετεράνων σας για να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας.

Πιστοποιητικό

Εκτιμούμε την υπηρεσία σας.

"Παρακολουθώ τη διδασκαλία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Texas Tech University στο Waco και κερδίζω το πανεπιστημιακό μου πτυχίο με τομείς σπουδών στον τομέα των Επικοινωνιών, Πολιτικών Επιστημών και Δημοσίων Σχέσεων. Ήθελα να παρακολουθήσω ένα εκπληκτικό πανεπιστήμιο που ήταν γνωστό χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει τη ζωή μου και να μετακομίσω σε μια νέα θέση.Αγαπώ να επισκεφθώ το Lubbock και να παρακολουθήσω πολλά φοιτητικά γεγονότα ενώ στην πόλη, αλλά Waco είναι μόνο μια πολύ καλύτερη επιλογή για το γιο μου και εγώ Πρόσφατα εσωστρέφερα στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Τέξας κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νομοθετικής τους συνόδου και μου προσφέρεται θέση πλήρους απασχόλησης μετά τη σύνοδο.Θα εργάζομαι στο Καπιτώλιο κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης επίσης Πιστεύω το πτυχίο μου από Texas Tech θα μου επιτρέψει να επιτύχω τις φιλοδοξίες μου σταδιοδρομίας ως συνήγορος για τους βετεράνους και τις οικογένειές τους την κεντρική περιοχή του Τέξας. "

Jade Cabrero-Doss, Ηνωμένες Πολιτείες Veteran Air Force, '17, Πανεπιστημιακές σπουδές

Ψάχνετε για αλλαγή σκηνικού;

Προσφέρουμε προσιτές επιλογές για να αποκτήσετε την εκπαίδευση που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Οι σπουδαστές ηλεκτρονικής μάθησης παγκοσμίως πληρώνουν τα ποσοστά διδασκαλίας στο Τέξας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία. Αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε το πτυχίο σας σε απευθείας σύνδεση σε μια τιμή που είναι πολύ ανταγωνιστική, είτε ζείτε στην πόλη είτε σε όλη τη χώρα.

Πιστοποιητικό

Αλλάξτε την καριέρα σας.

«Αγαπώ την ευελιξία που μου δίνει η TTU Worldwide eLearning! Η εργασία μου για ένα διαδικτυακό πτυχίο στο Texas Tech (στις πανεπιστημιακές σπουδές με συγκεντρώσεις στην προσωπική οικονομία, την οργανωτική ηγεσία και την ψυχολογία) μου επέτρεψε να ακολουθήσω προγράμματα κατάρτισης χορού σε όλη τη χώρα και να ξεκινήσω επαγγελματική σταδιοδρομία Μπορώ να συνεχίσω μια εκπαίδευση και μια καριέρα στον χορό ταυτόχρονα Χορεύω 9-5 τις καθημερινές και έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω το πτυχίο μου γύρω από την προπόνηση, τις πρόβες και τις εμφανίσεις μου Μπορώ να ακολουθήσω το πάθος μου γύρω από Στις ΗΠΑ στο Σαν Φρανσίσκο, στο Πόρτλαντ, στο Σικάγο, στο Ντάλας και στη Νέα Υόρκη, χωρίς την TTU Worldwide eLearning, δεν θα μπορέσω να ζήσω το όνειρό μου να είμαι επαγγελματίας χορεύτρια! "

Shannon Oleson '17, Πανεπιστημιακές σπουδές

Με την 24ωρη συνομιλία μας και την ηλεκτρονική υποστήριξη, κάθε φοιτητής σε απευθείας σύνδεση και εξ αποστάσεως μπορεί να φτάσει για βοήθεια με οικονομική βοήθεια, ισορροπία λογαριασμών, υποστήριξη IT και πολλά άλλα ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια κάθε φορά - και οπουδήποτε - χρειαστείτε. Κάνουμε εύκολο να είσαι Red Raider!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Texas Tech University Worldwide eLearning

Οι Πανεπιστημιακές Σπουδές είναι ένας διεπιστημονικός σημαντικός τομέας που ενθαρρύνει νέους τομείς μάθησης και ανακάλυψης διευκολύνοντας τη μάθηση των σπουδαστών σε όλα ... [+]

Bachelor of Arts ή Επιστημών στις Πανεπιστημιακές Σπουδές (BUS)

Οι Πανεπιστημιακές Σπουδές είναι ένας διεπιστημονικός σημαντικός τομέας που ενθαρρύνει νέους τομείς μάθησης και ανακάλυψης διευκολύνοντας τη μάθηση των σπουδαστών σε όλα τα όρια του τμήματος και του κολλεγίου. Το Τμήμα Προπτυχιακής Εκπαίδευσης και Φοιτητικών Υποθέσεων στο Γραφείο του Προπαραστήματος, το Bachelor of Arts ή το Bachelor of Science in University Studies παρέχει ένα μοναδικό μάθημα που επιτρέπει στους φοιτητές να επιλέξουν τρεις διαφορετικούς τομείς σπουδών. Κάθε περιοχή αναφέρεται ως "συγκέντρωση". Παρόλο που οι τρεις συγκεντρώσεις υπάρχουν ως ξεχωριστά προγράμματα στο πανεπιστήμιο, συνήθως δεν διατίθενται ως συνδυασμός μαθημάτων σε ένα υπάρχον πρόγραμμα σπουδών. Για παράδειγμα, ένας φοιτητής μπορεί να επικεντρωθεί σε μια εξειδίκευση στην περιβαλλοντική δημοσιογραφία με συγκεντρώσεις στη δημοσιογραφία, στις φυτικές και επιστήμες του εδάφους και στην περιβαλλοντική τοξικολογία. Κάθε περιοχή υπάρχει σε διαφορετικά κολλέγια ως μέρος ξεχωριστών προγραμμάτων σπουδών, αλλά μόνο μια μεγάλη στις πανεπιστημιακές σπουδές θα επιτρέψει στους μαθητές να μελετήσουν τις τρεις συγκεντρώσεις ως μονάδα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
120 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το 120-ωρο Bachelor of General Studies είναι μια προκλητική και ανταμείβοντας επιλογή για τους σπουδαστές που επιθυμούν μεγαλύτερο βαθμό ευελιξίας στην πορεία τους. Ως δι ... [+]

Πτυχίο Γενικών Σπουδών, BGS

Το 120-ωρο Bachelor of General Studies είναι μια προκλητική και ανταμείβοντας επιλογή για τους σπουδαστές που επιθυμούν μεγαλύτερο βαθμό ευελιξίας στην πορεία τους. Ως διεπιστημονικός βαθμός, δεν βασίζεται σε συγκεκριμένο κύριο ή μικρότερο. Αντ 'αυτού, το πρόγραμμα σπουδών του σπουδαστή θα αποτελείται από μαθήματα από τρεις τομείς σπουδών που πρέπει να επιλεγούν από αναγνωρισμένους ανήλικους που αναγνωρίζονται στον κατάλογο του Texas Tech Catalog. Δύο από τους τρεις τομείς σπουδών πρέπει να διοικούνται από το Κολέγιο Τεχνών... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
120 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Masters

Texas Tech University Worldwide eLearning

Το πρόγραμμα Online Master of Education στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (M.Ed.), που προσφέρεται από το College of Education, παρέχει ευκαιρίες σε άτομα που αναζητούν σταδιοδ ... [+]

Master of Education στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το πρόγραμμα Online Master of Education στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (M.Ed.), που προσφέρεται από το College of Education, παρέχει ευκαιρίες σε άτομα που αναζητούν σταδιοδρομίες σε θέσεις μέσης διοίκησης και ηγεσίας σε κοινοτικά κολέγια και σε τετραετή κολέγια και πανεπιστήμια. Το διετές πρόγραμμα αποτελείται από 36 μεταπτυχιακές ώρες και προσφέρεται σε ένα προδιαγεγραμμένο μοντέλο κοόρτης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Οι Δάσκαλοι της Εκπαίδευσης στο Πρόγραμμα Σπουδών και στην Εκπαίδευση, που προσφέρονται από το Κολέγιο Εκπαίδευσης, επιτρέπουν στους μαθητές να αναζητήσουν ένα προηγμένο ... [+]

Master of Education στο πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλία

Οι Δάσκαλοι της Εκπαίδευσης στο Πρόγραμμα Σπουδών και στην Εκπαίδευση, που προσφέρονται από το Κολέγιο Εκπαίδευσης, επιτρέπουν στους μαθητές να αναζητήσουν ένα προηγμένο πτυχίο σε μια ποικιλία ειδικοτήτων. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στα ζητήματα διδασκαλίας ως πεδίο έρευνας και αναπτύσσει ισχυρά σημεία στους τομείς της κατανόησης και της αντιμετώπισης των πολύπλοκων και πολλαπλών ερωτήσεων που επηρεάζουν τη θεωρία του προγράμματος σπουδών, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παράδοση, την αξιολόγηση και την αξιολόγηση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
36 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Online Master of Engineering του Τεχνικού Πανεπιστημίου του Texas Tech, που προσφέρεται από το Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering, είναι ένα διεπιστημονικό ... [+]

Master of Engineering

Το Online Master of Engineering του Τεχνικού Πανεπιστημίου του Texas Tech, που προσφέρεται από το Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering, είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο για την άσκηση μηχανικών. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν ένα από τα πολλά κομμάτια στα πλαίσια των διαφόρων κλάδων της μηχανικής ή να σχεδιάσουν το δικό τους πρόγραμμα σπουδών συνδυάζοντας πιστώσεις από διάφορα διαφορετικά προγράμματα μηχανικών, εξασφαλίζοντας ότι οι μαθητές αποκτούν μια καλά στρογγυλεμένη γνώση του τομέα της μηχανικής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
36 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Master of Education του Πανεπιστημίου του Τέξας Tech στο Εκπαιδευτικό Ηγέτης και το κύριο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Πιστοποίησης Προετοιμασίας είναι σχεδιασμένο για καθ ... [+]

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Κύριο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Πιστοποίησης

Το Master of Education του Πανεπιστημίου του Τέξας Tech στο Εκπαιδευτικό Ηγέτης και το κύριο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Πιστοποίησης Προετοιμασίας είναι σχεδιασμένο για καθηγητές που ενδιαφέρονται να επιδιώξουν τη σταδιοδρομία ως αρχιτέκτονες στοιχειώδους ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Τέξας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Online Master of Education της Εκπαίδευσης στην Τεχνολογική Εκπαιδευτική Τεχνολογία του Texas Tech University έχει σχεδιαστεί για εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές που επ ... [+]

Μάστερ της εκπαίδευσης στην εκπαιδευτική τεχνολογία

Η ηλεκτρονική μάθηση σε επίπεδο K-12, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στην εκπαίδευση του ιδιωτικού τομέα είναι μια καλά εδραιωμένη τάση. Το Online Master of Education της Εκπαίδευσης στην Τεχνολογική Εκπαιδευτική Τεχνολογία του Texas Tech University έχει σχεδιαστεί για εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να γίνουν εκπαιδευτές στο Διαδίκτυο, εκπαιδευτικοί σχεδιαστές και διαχειριστές προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
39 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master of Science (MSc) για την Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα και Διαχείριση Φυσικών Πόρων που προσφέρεται από το μεταπτυχιακό σχολείο είναι ένα δι ... [+]

Μεταπτυχιακό δίπλωμα επαγγελματικής επιστήμης στην Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα και στη Διαχείριση Φυσικών Πόρων

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master of Science (MSc) για την Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα και Διαχείριση Φυσικών Πόρων που προσφέρεται από το μεταπτυχιακό σχολείο είναι ένα διεπιστημονικό πτυχίο που προετοιμάζει πτυχιούχους για επιστημονική σταδιοδρομία σε επιχειρηματικούς, κυβερνητικούς ή μη κερδοσκοπικούς τομείς και επικεντρώνεται στην επιστήμη της βιωσιμότητας, των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Με έμφαση στις πρακτικές εφαρμογές της επιστήμης και της μηχανικής - ειδικά μέσω του εξειδικευμένου εργαστηρίου τριών κύκλων σπουδών και της ακολουθίας λογισμικού - οι μη ... [+]

Πλοίαρχος μηχανικής

Το εξειδικευμένο Master of Engineering του Texas Tech University, που προσφέρεται από το Τμήμα Μηχανικών στο Whitacre College of Engineering, είναι ένα πρόγραμμα σπουδών που ειδικεύεται στους τομείς (α) Υλικών και Μηχανικής και (β) Σχεδιασμός. Διατίθενται δύο πτυχές, δηλαδή η επιλογή αναφοράς και η επιλογή μόνο για το μάθημα.

σύνοψη προγράμματος

Με έμφαση στις πρακτικές εφαρμογές της επιστήμης και της μηχανικής - ειδικά μέσω του εξειδικευμένου εργαστηρίου τριών κύκλων σπουδών και της ακολουθίας λογισμικού - οι μηχανικοί προπτυχιακών σπουδών στη μηχανική κάνουν σημαντικές επιπτώσεις στη βιομηχανία και στον ακαδημαϊκό χώρο κατά την άφιξή τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
36 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Master of Science στον τομέα της Βιομηχανικής Μηχανικής, που προσφέρεται από το Τμήμα Βιομηχανικής Μηχανικής, προετοιμάζει αρμόδιους βιομηχανικούς μηχανικούς και μηχαν ... [+]

Πτυχίο Βιομηχανικής Μηχανικής

Το Master of Science στον τομέα της Βιομηχανικής Μηχανικής, που προσφέρεται από το Τμήμα Βιομηχανικής Μηχανικής, προετοιμάζει αρμόδιους βιομηχανικούς μηχανικούς και μηχανικούς διευθυντές για τη βιομηχανία, τη διαβούλευση, την πανεπιστημιακή διδασκαλία και έρευνα.

σύνοψη προγράμματος

Οι βιομηχανικοί μηχανικοί της Red Raider κερδίζουν πείρα στους τομείς της εφαρμοσμένης βιομηχανικής εφαρμοσμένης μηχανικής, της εφαρμοσμένης βελτιστοποίησης, της διαχείρισης μηχανικών, της αλυσίδας εφοδιασμού και της εφοδιαστικής, των μεταφορών, των βιοκαυσίμων, της εργονομίας και των ανθρωπίνων παραγόντων, αλλά βασίζονται στη γνώση αυτή για να ενσωματώσουν συστήματα στήριξης αποφάσεων και δεξιότητες μέσω των προγραμμάτων σπουδών, των ανώτερων σχεδίων και της μοναδικής πιστοποίησης επιχειρηματικότητας του τμήματος. Το τμήμα αναπτύσσει επίσης την έρευνα και τα μαθήματα σε αναδυόμενους τομείς της προηγμένης και προσθετικής παρασκευής ολοκληρωμένων χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση συστημάτων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
August 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Online Master of Education της ειδικής εκπαίδευσης του Texas Tech University, που προσφέρει το Κολέγιο Εκπαίδευσης, σας επιτρέπει να επιλέξετε από έναν από τους επτά δ ... [+]

Πτυχίο Εκπαίδευσης στην Ειδική Εκπαίδευση

Το Online Master of Education της ειδικής εκπαίδευσης του Texas Tech University, που προσφέρει το Κολέγιο Εκπαίδευσης, σας επιτρέπει να επιλέξετε από έναν από τους επτά διαφορετικούς τομείς έμφασης, δίνοντάς σας επιλογές που ικανοποιούν τους στόχους της σταδιοδρομίας σας και τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

σύνοψη προγράμματος

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΜΦΑΣΗΣ:

Αυτισμός... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
36 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Online Master of Civil Engineering του Texas Tech University προσφέρεται από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών. Ένας φοιτητής στο Master of Science in Civil Engineering αρχ ... [+]

Πτυχίο Πολιτικών Μηχανικών

Το Online Master of Civil Engineering του Texas Tech University προσφέρεται από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών. Ένας φοιτητής στο Master of Science in Civil Engineering αρχικά θα ειδικευτεί στην κύρια υπο-πειθαρχία της δομικής μηχανικής ή στην κατασκευαστική μηχανική και διαχείριση σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές: μια επιλογή διατριβής, μια επιλογή αναφοράς και μια επιλογή μόνο μαθήματος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Διδακτορικό (PhD)

Texas Tech University Worldwide eLearning

Το online διδακτορικό δίπλωμα στη διαχείριση συστημάτων και μηχανικών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τα άτομα για την επιτυχημένη ηγεσία του προσωπικού μηχανικού και ... [+]

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας στα Συστήματα

Το online διδακτορικό δίπλωμα στη διαχείριση συστημάτων και μηχανικών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τα άτομα για την επιτυχημένη ηγεσία του προσωπικού μηχανικού και των έργων. Το Texas Tech University είναι σήμερα το μοναδικό Πανεπιστήμιο της πολιτείας του Τέξας που προσφέρει ένα online πρόγραμμα, καθιστώντας την σαφή επιλογή για άτομα που αναζητούν ευκαιρίες διαχείρισης στη μηχανική και την τεχνολογία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
72 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ο στόχος του διδακτορικού προγράμματος στην Ειδική Αγωγή είναι να προετοιμάσει το προσωπικό της ηγεσίας για να διαμορφώσει το μέλλον της ειδικής εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα ... [+]

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας στην Ειδική Αγωγή

Ο Texas Tech's online Doctor of Philosophy στην Ειδική Εκπαίδευση προσφέρεται από το College of Education. Ο στόχος του διδακτορικού προγράμματος στην Ειδική Αγωγή είναι να προετοιμάσει το προσωπικό της ηγεσίας για να διαμορφώσει το μέλλον της ειδικής εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στα αποτελέσματα που θα προετοιμάσουν πτυχιούχους στους τομείς της έρευνας, της κατάρτισης των εκπαιδευτικών, της ανάπτυξης προγραμμάτων και της αξιολόγησης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
90 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University Online Διδάκτωρ της Φιλοσοφίας στην Οικογένεια και Επιστήμες των Καταναλωτών Εκπαίδευση προσφέρεται από το Τμήμα Οικογένειας ... [+]

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας στην Εκπαίδευση Επιστημών Οικογένειας και Καταναλωτών

Texas Tech University Online Διδάκτωρ της Φιλοσοφίας στην Οικογένεια και Επιστήμες των Καταναλωτών Εκπαίδευση προσφέρεται από το Τμήμα Οικογένειας

Κερδίστε ένα μοναδικό πτυχίο-το μοναδικό διδακτορικό του έθνους. στην Οικογένεια και τις Επιστήμες των Καταναλωτών

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Τέξας προσφέρει τις μοναδικές Οικογενειακές και Καταναλωτικές Επιστήμες του έθνους. πρόγραμμα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Οι online φοιτητές της Τεχνικής Επικοινωνίας και Ρητορικής (TCR) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Τέξας Tech θα μάθουν και θα εφαρμόσουν τις μεθοδολογίες διεξαγωγής έρε ... [+]

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας στην Τεχνική Επικοινωνία

Οι online φοιτητές της Τεχνικής Επικοινωνίας και Ρητορικής (TCR) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Τέξας Tech θα μάθουν και θα εφαρμόσουν τις μεθοδολογίες διεξαγωγής έρευνας στην τεχνική επικοινωνία και τη ρητορική, καθώς και θα αποκτήσουν εμπειρία δημιουργώντας ηλεκτρονικά και επί τόπου έγγραφα με οπτική και γραπτή επικοινωνία. Το πρόγραμμα παρέχει μια ευρεία προσέγγιση στην τεχνική επικοινωνία, προσφέροντας μαθήματα σε τομείς όπως η επεξεργασία, ο σχεδιασμός, η ρητορική θεωρία, η ηλεκτρονική τεκμηρίωση, η διαχείριση των δημοσιεύσεων και η δοκιμή ευχρηστίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
60 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Διδακτορικό Εκπαίδευσης

Texas Tech University Worldwide eLearning

Θα επιθυμούσατε να παρακολουθήσετε ένα διδακτορικό δίπλωμα όπου κι αν βρίσκεστε; Είναι πιθανό να αναζητήσετε έναν γιατρό εκπαίδευσης στην γεωργική εκπαίδευση μέσω ενός κο ... [+]

Κοινός γιατρός της εκπαίδευσης στην γεωργική εκπαίδευση

Θα επιθυμούσατε να παρακολουθήσετε ένα διδακτορικό δίπλωμα όπου κι αν βρίσκεστε; Είναι πιθανό να αναζητήσετε έναν γιατρό εκπαίδευσης στην γεωργική εκπαίδευση μέσω ενός κοινού προγράμματος που προσφέρεται από το Τέξας Α

σύνοψη προγράμματος

Αυτό το μοναδικό, καινοτόμο και πρώτης ύλης κοινό πρόγραμμα εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Συντονισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Τέξας (THECB) το 2000 με την πρόσληψη 20 επαγγελματιών μέσης σταδιοδρομίας από το Τέξας. Έχουμε εισαγάγει άτομα από διάφορες χώρες και πολλά κράτη σε όλες τις ΗΠΑ όπως η Αριζόνα, η Καλιφόρνια, η Γεωργία, η Ιντιάνα, η Μοντάνα, το Νέο Μεξικό, η Νεβάδα, η Γεωργία, η Νότια Καρολίνα, το Τενεσί και το Τέξας. Οι απόφοιτοι βρίσκονται σε διάφορες εκπαιδευτικές, εποπτικές και διοικητικές θέσεις σε όλα τα επαγγέλματα εκπαίδευσης και κατάρτισης. Τώρα ολοκληρώνουμε σπουδαστές από την έκτη κοόρτη.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
August 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Ed.D. στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με συγκέντρωση στη διοίκηση του κοινοτικού κολλεγίου ή στη διοίκηση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι το μόνο κατά κύριο λόγο διαδικτυακ ... [+]

Διδάκτορας της Εκπαίδευσης στην Ανώτατη Εκπαίδευση

Το Ed.D. στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με συγκέντρωση στη διοίκηση του κοινοτικού κολλεγίου ή στη διοίκηση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι το μόνο κατά κύριο λόγο διαδικτυακό πρόγραμμα που διατίθεται στο δημόσιο πανεπιστήμιο του Τέξας στον τομέα του προγράμματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το Texas Tech κάνει τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση σας δυνατή, ανεξάρτητα από το πού είναι "εδώ".... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το κύριο μέλημα του προγράμματος είναι η προετοιμασία των ηγετών που είναι επαγγελματίες που αντανακλούν το όραμα και αποκτούν δεξιότητες για τη μεταρρύθμιση, την ανανέωσ ... [+]

Διδάκτορας της Εκπαίδευσης στην Εκπαιδευτική Ηγεσία

Ο γιατρός της Εκπαίδευσης στην Εκπαιδευτική ηγεσία του Texas Tech University έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους βασικούς ηγέτες στις σχολικές συνοικίες και στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο. Το κύριο μέλημα του προγράμματος είναι η προετοιμασία των ηγετών που είναι επαγγελματίες που αντανακλούν το όραμα και αποκτούν δεξιότητες για τη μεταρρύθμιση, την ανανέωση και τη βελτίωση των σχολείων και των σχολικών συστημάτων που καλλιεργούν κοινότητες δημοκρατικής μάθησης που αποτιμούν την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
January 2020
Πλήρης παρακολούθηση
96 - 99 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Texas Tech University Worldwide eLearning

Τα μαθήματα στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού βασίζονται στη θεωρία από τις κοινωνικές και συμπεριφοριστικές επιστήμες καθώς και από την ηγεσία της οργάνωσης. ... [+]

Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού

Το Αναλυτικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRDV) επικεντρώνεται στις δεξιότητες και τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για την αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους σε διάφορα εργασιακά περιβάλλοντα.

σύνοψη προγράμματος

Τα μαθήματα στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού βασίζονται στη θεωρία από τις κοινωνικές και συμπεριφοριστικές επιστήμες καθώς και από την ηγεσία της οργάνωσης. Τα μαθήματα HRDV έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους μαθητές να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο τα άτομα όσο και οι οργανισμοί. Τα μαθήματα επικεντρώνονται σε θέματα εργασίας, όπως ανθρώπινες σχέσεις και επικοινωνία, κατάρτιση και ανάπτυξη, δεξιότητες και στρατηγικές στελέχωσης και ηγεσία στο χώρο εργασίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
18 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το διαδικτυακό Μικρό στην Τεχνολογία της Γεωργικής Ηγεσίας του Texas Tech University προσφέρεται από το Τμήμα Αγροτικής Εκπαίδευσης ... [+]

Μικρά στη γεωργική ηγεσία

Το διαδικτυακό Μικρό στην Τεχνολογία της Γεωργικής Ηγεσίας του Texas Tech University προσφέρεται από το Τμήμα Αγροτικής Εκπαίδευσης

σύνοψη προγράμματος

Η γεωργική ηγεσία προετοιμάζει τους σπουδαστές να εισέλθουν σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών είτε στο δημόσιο τομέα (νομοθετικοί βοηθοί, γεωργικοί οργανισμοί) είτε στον ιδιωτικό τομέα (κατάρτιση και ανάπτυξη, διαχείριση ή πωλήσεις σε γεωργικές, διατροφικές και φυσικές πηγές)... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
18 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Οι ολοκληρωτικές μελέτες είναι μια προσέγγιση για την απάντηση σε ερωτήσεις, την επίλυση προβλημάτων και την αντιμετώπιση σύγχρονων κοινωνικών θεμάτων από πολλές οπτικές ... [+]

Ενσωματωμένες μελέτες

Οι ολοκληρωτικές μελέτες είναι μια προσέγγιση για την απάντηση σε ερωτήσεις, την επίλυση προβλημάτων και την αντιμετώπιση σύγχρονων κοινωνικών θεμάτων από πολλές οπτικές γωνίες.

σύνοψη προγράμματος

Οι ολοκληρωμένες σπουδές σπουδαστών αναπτύσσουν τα πνευματικά εργαλεία που απαιτούνται για την οικοδόμηση γεφυρών σε ακαδημαϊκούς κλάδους και την εφαρμογή των δεξιοτήτων, των καινοτομιών και των γνώσεών τους σε διάφορα ακαδημαϊκά και πρακτικά περιβάλλοντα. Στα μαθήματα πυρήνα, οι μαθητές αναπτύσσουν αντικείμενα χαρτοφυλακίου που παρουσιάζουν τις προσωπικές τους δεξιότητες, ενδιαφέροντα και ταλέντα. Αυτό το χαρτοφυλάκιο και η εφαρμοσμένη μαθησιακή εμπειρία παρέχουν σε κάθε σπουδαστή πολύτιμους πόρους για ευέλικτο, εξατομικευμένο σχεδιασμό καριέρας και ανάπτυξη... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ορίστε τον εαυτό σας για την επιτυχία με την ένταξη ενός Προσωπικού Οικονομικών ανήλικος στο πρόγραμμα σπουδών σας, ώστε να μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τους δικούς σας ... [+]

Προσωπική χρηματοδότηση

Ορίστε τον εαυτό σας για την επιτυχία με την ένταξη ενός Προσωπικού Οικονομικών ανήλικος στο πρόγραμμα σπουδών σας, ώστε να μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τους δικούς σας οικονομικούς στόχους και να αποφύγετε περιττό κίνδυνο και το χρέος.

σύνοψη προγράμματος

Τι θα γίνει αν θα μπορούσατε να ξεκινήσετε την καριέρα σας με τις δεξιότητες για να λάβετε μεγάλες αποφάσεις για το προσωπικό σας εισόδημα και να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες δεξιότητες για να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας; Επιλέξτε έναν προσωπικό Προσωπικό Οικονομικών και θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε με επιτυχία τα προσωπικά σας οικονομικά, να βοηθήσετε άλλους και να βελτιώσετε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας (αυτό το ανήλικο παρέχει εκπαίδευση για τον ορισμό του AFC ® (Accredited Financial Counselor)).... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
18 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ο μικρός στην αιολική ενέργεια (18 ώρες πίστωσης) είναι επίσης διαθέσιμος ως χώρος συγκέντρωσης για φοιτητές που επιδιώκουν πτυχίο Γενικών Σπουδών. ... [+]

Μικρό Πρόγραμμα Αιολικής Ενέργειας

Ο μικρός στην αιολική ενέργεια (18 ώρες πίστωσης) είναι επίσης διαθέσιμος ως χώρος συγκέντρωσης για φοιτητές που επιδιώκουν πτυχίο Γενικών Σπουδών.

σύνοψη προγράμματος

Αυτό το μικρότερο αποτελείται από 18 ώρες προπτυχιακών μαθημάτων αιολικής ενέργειας. Όλα τα μαθήματα πρέπει να εγκριθούν από έναν σύμβουλο αιολικής ενέργειας, και ένα βαθμό C ή καλύτερα επιτευχθεί σε κάθε μάθημα. Η αιολική ενέργεια είναι ένας πολυεπιστημονικός τομέας και ορισμένες έννοιες θα απαιτήσουν ένα υπόβαθρο στον λογισμό και στη φυσική.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
18 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Κάθε επάγγελμα απαιτεί επικοινωνιακές δεξιότητες. Τα άτομα με άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες παίρνουν θέσεις εργασίας και προσφορές. Ένας ανήλικος στην Τεχνική Επικοιν ... [+]

Μικρά στις Τεχνικές Επικοινωνίες

Κάθε επάγγελμα απαιτεί επικοινωνιακές δεξιότητες. Τα άτομα με άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες παίρνουν θέσεις εργασίας και προσφορές. Ένας ανήλικος στην Τεχνική Επικοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε, ανεξάρτητα από το πού σας πηγαίνει η επαγγελματική σας ζωή.

σύνοψη προγράμματος

Ανεξάρτητα από τον κύριο σας, ένας ανήλικος στην τεχνική επικοινωνία μπορεί:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Texas Tech University Worldwide eLearning

Εκπαιδευτικοί, υπάλληλοι κρατικών και ομοσπονδιακών φορέων, πρακτορεία επέκτασης και υπάλληλοι ιδιωτικών επιχειρήσεων: Το Κολλέγιο Γεωπονικών Επιστημών και Φυσικών Πόρων ... [+]

Master of Science στη γεωργική εκπαίδευση

Εκπαιδευτικοί, υπάλληλοι κρατικών και ομοσπονδιακών φορέων, πρακτορεία επέκτασης και υπάλληλοι ιδιωτικών επιχειρήσεων: Το Κολλέγιο Γεωπονικών Επιστημών και Φυσικών Πόρων του Texas Tech University προσφέρει ένα online Master of Science στην Αγροτική Εκπαίδευση που έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για να προχωρήσετε σε μια ηγεσία θέση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
36 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Master of Science στις αγροτικές επικοινωνίες έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους αποφοίτους για την είσοδο ή την πρόοδο σε μια ποικιλία των μέσων μαζικής ενημέρω ... [+]

Master of Science στη γεωργική επικοινωνία

Το Master of Science στις αγροτικές επικοινωνίες έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους αποφοίτους για την είσοδο ή την πρόοδο σε μια ποικιλία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το μάρκετινγκ και θέσεις δημοσίων σχέσεων. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει επίσης ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων επικοινωνίας για σχετικές σταδιοδρομίες σε αγροτικές επιχειρήσεις, κρατικές υπηρεσίες, εκπαίδευση και επέκταση. Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στις αγροτικές επικοινωνίες παρέχει ένα ευέλικτο πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει τη μοναδική κατάσταση κάθε μαθητή. Οι τομείς εξειδίκευσης, όπως το μάρκετινγκ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι δημόσιες σχέσεις, είναι επίσης διαθέσιμα μέσω της συνεργασίας με το Κολέγιο Μέσων Επικοινωνίας και Επικοινωνίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
36 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το διαδικτυακό Master of Science in Systems and Engineering Management του Texas Tech University έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για διευθυντ ... [+]

Master of Science στα συστήματα

Το διαδικτυακό Master of Science in Systems and Engineering Management του Texas Tech University έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για διευθυντικά στελέχη με ισχυρή τεχνολογία, επιστήμη και τεχνικό υπόβαθρο, καθώς και για μια υγιή γείωση σε θέματα διαχείρισης και οικονομικών.

Το πρόγραμμα που οδηγεί στο Master of Science στη Διαχείριση Συστημάτων και Μηχανικών (MS SEM) μέσω του τμήματος Βιομηχανικής Μηχανικής έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για τεχνικούς διαχειριστές με ισχυρή τεχνολογία, επιστημονική και τεχνική υπόβαθρο, καθώς και μια καλή γείωση στη διαχείριση και την οικονομική θέματα. Το πρόγραμμα MS SEM έχει επαγγελματικό προσανατολισμό και παρέχει την ευκαιρία στους φοιτητές που δεν έχουν πτυχίο IE να αποκτήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς της ειδικότητάς τους και να λάβουν ταυτόχρονα εκπαίδευση κατάρτισης μηχανικού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
30 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το online Master of Science (MSc) της Τεχνολογίας Λογισμικού του Texas Tech University παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή βάση στον ορισμό, την ανάπτυξη και τη συντήρηση ... [+]

Master of Science στη Μηχανική Λογισμικού

Το online Master of Science (MSc) της Τεχνολογίας Λογισμικού του Texas Tech University παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή βάση στον ορισμό, την ανάπτυξη και τη συντήρηση πολύπλοκων συστημάτων λογισμικού χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους μηχανικής επεξεργασίας.

Το πρόγραμμα σπουδών καθορίζει πληροφορίες, όπως στην περίπτωση του σχεδίου διδακτορικής διατριβής: η συμβουλευτική επιτροπή διατριβής, ο τίτλος της διατριβής και τα μαθήματα που πρέπει να γίνουν. Το μεταπτυχιακό σχολείο απαιτεί το πτυχίο να υποβληθεί κατά το πρώτο εξάμηνο σπουδών. Χρησιμεύει επίσης ως αίτηση για εισαγωγή στην υποψηφιότητα. Δείτε το Προπτυχιακό... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
36 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Online Master of Science στην Οικογένεια και την Επιστήμη των Καταναλωτών του Texas Tech University καθίσταται δυνατή μέσω μιας κοινοπραξίας πανεπιστημίων που ονομάζετ ... [+]

Master of Science στην εκπαίδευση των οικογενειακών και των καταναλωτικών επιστημών

Το Online Master of Science στην Οικογένεια και την Επιστήμη των Καταναλωτών του Texas Tech University καθίσταται δυνατή μέσω μιας κοινοπραξίας πανεπιστημίων που ονομάζεται Συμμαχία Διαδραστικής Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης Great Plains (GPIDEA). Αρκετά πανεπιστήμια έχουν έρθει μαζί για να προσφέρουν online μετα-απολυτήριο προγράμματα σε φοιτητές των οποίων οι οικογένειες ή η σταδιοδρομία τους εμπόδισαν να ολοκληρώσουν ένα πτυχίο στην πανεπιστημιούπολη. Η συμφωνία κοινοπραξίας επιτρέπει στους φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα που προσφέρονται από πολλαπλά ιδρύματα για τυποποιημένα δίδακτρα για την ολοκλήρωση ενός προγράμματος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 χρόνια
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Η επιστήμη των φυτών και των εδαφών περιλαμβάνει τη μελέτη της φυτικής γενετικής, της αναπαραγωγής, της βιοτεχνολογίας, της μοριακής βιολογίας, της φυσιολογίας, της βιοχη ... [+]

Master of Science στη φυτική και την επιστήμη του εδάφους

Η επιστήμη των φυτών και των εδαφών περιλαμβάνει τη μελέτη της φυτικής γενετικής, της αναπαραγωγής, της βιοτεχνολογίας, της μοριακής βιολογίας, της φυσιολογίας, της βιοχημείας, του ελέγχου των ζιζανίων και της διαχείρισης των καλλιεργειών, όπως εφαρμόζεται στην αποτελεσματική και οικονομική παραγωγή των καλλιεργειών. Το εξ αποστάσεως Master of Science στην Τεχνολογία των Φυτών και της Εδαφολογίας του Texas Tech University επιτρέπει στους φοιτητές να μελετήσουν πώς να χρησιμοποιούν και να διαχειρίζονται την εφαρμογή των βιολογικών, χημικών και φυσικών επιστημών σε σχέση με φυσικά και ανθρώπινα περιβάλλοντα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
36 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Σε όλο το πρόγραμμα, οι φοιτητές θα επικεντρωθούν στις προκλήσεις και τις πρακτικές της γενετικής και της αναπαραγωγής, της διάδοσης, της βιοτεχνολογίας, της παραγωγής, τ ... [+]

Master of Science στη φυτοκομία

Σε όλο το πρόγραμμα, οι φοιτητές θα επικεντρωθούν στις προκλήσεις και τις πρακτικές της γενετικής και της αναπαραγωγής, της διάδοσης, της βιοτεχνολογίας, της παραγωγής, της διαχείρισης, του χειρισμού και της αποθήκευσης, του μάρκετινγκ και της χρήσης διακοσμητικών φυτών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό τοπίο. Το εξ αποστάσεως Master of Science στη φυτοκομία του Texas Tech University παρέχει στους φοιτητές την εκπαιδευτική εμπειρία που χρειάζονται για να υπερέχουν τόσο στα μαθήματα όσο και στην καριέρα τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
36 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Master of Arts στα αγγλικά έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ευρεία γενική γνώση της λογοτεχνίας και της γλώσσας, καθώς και τη γνώση των αρχών και των τεχνικών του πεδίου ... [+]

Master of Arts στην αγγλική γλώσσα

Το online πρόγραμμα Master of Arts στα αγγλικά, το οποίο προσφέρεται από το Τμήμα Αγγλικών, είναι το ίδιο με το επί τόπου πρόγραμμα με διαφορετικό τρόπο παράδοσης (ηλεκτρονικό έναντι πρόσωπο με πρόσωπο). Οι απαιτήσεις για το διαδικτυακό μάνατζμεντ θα είναι οι ίδιες με εκείνες που ισχύουν για τους σπουδαστές στο πανεπιστήμιο. Η διαδικασία εφαρμογής είναι η ίδια. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα είτε σε απευθείας σύνδεση είτε πρόσωπο με πρόσωπο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Online Master of Arts in Τεχνικής Επικοινωνίας του Texas Tech University, που προσφέρει το Τμήμα Αγγλικών, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείξετε την ικανότητά σας να ... [+]

Master of Arts στην Τεχνική Επικοινωνία

Το Online Master of Arts in Τεχνικής Επικοινωνίας του Texas Tech University, που προσφέρει το Τμήμα Αγγλικών, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείξετε την ικανότητά σας να αποκτήσετε τεχνικές επικοινωνιακές δεξιότητες για τις θέσεις της βιομηχανίας στον τομέα της τεχνικής γραφής, της γραφής, της επεξεργασίας και της διαχείρισης - ή για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές. Οι συγκεκριμένοι στόχοι της μελέτης περιλαμβάνουν τη γνώση της ιστορίας, της θεωρίας, της έρευνας, τα είδη, τις αρχές, τις τεχνικές και τις πρακτικές της τεχνικής επικοινωνίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στρατηγικής επικοινωνίας και καινοτομίας που προσφέρεται από το Κολλέγιο Μέσων και Επικοινωνιών εστιάζεται στην προετοιμασία των σπουδαστών για ... [+]

Master of Arts στην στρατηγική επικοινωνία και καινοτομία

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στρατηγικής επικοινωνίας και καινοτομίας που προσφέρεται από το Κολλέγιο Μέσων και Επικοινωνιών εστιάζεται στην προετοιμασία των σπουδαστών για θέσεις υψηλού επιπέδου ως στρατηγικών επικοινωνούντων στο σημερινό παγκόσμιο και ψηφιακό περιβάλλον.

σύνοψη προγράμματος

Το πρόγραμμα μας προσφέρεται αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση για να καλύψει τις ανάγκες των φοιτητών μας, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι επαγγελματίες επικοινωνίας. Οι φοιτητές μας έχουν πολυάσχολη εργασία και προσωπική ζωή - απαιτούν πρόσβαση σε ένα ποιοτικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα με την πιο ευέλικτη και βολική μέθοδο παράδοσης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
30 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Οι διεπιστημονικές μελέτες στο Texas Tech University επιτρέπουν στους μεταπτυχιακούς φοιτητές την ελευθερία να σχεδιάσουν ένα πτυχίο που ενσωματώνει τομείς και μαθήματα α ... [+]

Master of Arts στις διεπιστημονικές μελέτες

Το Master of Arts στο Πανεπιστήμιο του Texas Tech στο πλαίσιο των διεπιστημονικών σπουδών προσφέρεται από το Graduate School. Οι διεπιστημονικές μελέτες στο Texas Tech University επιτρέπουν στους μεταπτυχιακούς φοιτητές την ελευθερία να σχεδιάσουν ένα πτυχίο που ενσωματώνει τομείς και μαθήματα από τα υπάρχοντα μεταπτυχιακά κολέγια και προγράμματα. Ο σκοπός αυτής της ενσωμάτωσης επιτρέπει στους μαθητές να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα με τα ενδιαφέροντά τους και τις προσδοκίες σταδιοδρομίας τους που μπορεί να μην καθοριστούν σε ένα παραδοσιακό πειθαρχικό όριο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

Texas Tech University Worldwide eLearning

Τα μαθήματα για το Πρόγραμμα Προετοιμασίας Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Διαγνωστικής μπορούν να επιδιωχθούν ανεξάρτητα ή ως τομέας έμφασης με το Master of Education in Spec ... [+]

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προετοιμασίας Πιστοποίησης Διαγνωστικών

Τα μαθήματα για το Πρόγραμμα Προετοιμασίας Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Διαγνωστικής μπορούν να επιδιωχθούν ανεξάρτητα ή ως τομέας έμφασης με το Master of Education in Special Education. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι τάξεις είναι εντελώς online, καθιστώντας δυνατή την προώθηση της καριέρας σας στην εκπαίδευση χωρίς να μπείτε σε τάξη.

σύνοψη προγράμματος36-39 ώρες πίστωσηςΠρέπει να διαμένουν στο Τέξας3,0 ή υψηλότερη GPA *Τα μαθήματα ολοκληρώνονται στο διαδίκτυο.Προαπαιτούμενο: πτυχίο, έγκυρο πιστοποιητικό διδασκαλίαςΈνα μεταπτυχιακό δίπλωμα και δύο έτη διδακτικής εμπειρίας απαιτείται να λάβουν δοκιμές κρατικής πιστοποίησης για εκπαιδευτικούς διαγνωστικούς.Οι σπουδαστές δεν υποχρεούνται να εγγραφούν σε καθορισμένο αριθμό μαθημάτων κάθε εξάμηνο, οπότε ο χρόνος ολοκλήρωσης ποικίλλει ανάλογα με το άτομο.Τα μαθήματα με βάση το εξάμηνο ευθυγραμμίζονται με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο του Texas Tech University. Οι νέοι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν στην αρχή οποιουδήποτε από τα τέσσερα εξάμηνα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
36 - 39 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Τεχνικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πιστοποίησης Εκπαίδευσης για την Οικογενειακή και Επιστήμη των Επιστημών του Τέξας Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Τέξας διοικείται μέσ ... [+]

Οικογένεια και Επιστήμη των Καταναλωτών Προγράμματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών

Το Τεχνικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πιστοποίησης Εκπαίδευσης για την Οικογενειακή και Επιστήμη των Επιστημών του Τέξας Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Τέξας διοικείται μέσω της Συμμαχίας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση Οικογένειας και Καταναλωτών Το FCS Alliance είναι ένα κρατικό διαρθρωτικό σύστημα που αναπτύσσει, προσφέρει και παρέχει πρόσβαση σε διαδικτυακά μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για την προετοιμασία ατόμων για πιστοποίηση για την διδασκαλία της Εκπαίδευσης Επιστημών Οικογένειας και Καταναλωτών στο Τέξας. Τα παρακάτω πανεπιστήμια συμμετέχουν στην Συμμαχία FCS ως μέρος του προγράμματος προετοιμασίας των εκπαιδευτικών τους:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του διαδικτυακού πιστοποιητικού διαχείρισης εδάφους, οι φοιτητές θα λάβουν πιστοποιητικό διαχείρισης εδάφους από το Texas Tech University, το οπ ... [+]

Πιστοποιητικό διαχείρισης εδάφους

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του διαδικτυακού πιστοποιητικού διαχείρισης εδάφους, οι φοιτητές θα λάβουν Πιστοποιητικό διαχείρισης εδάφους από το Texas Tech University, το οποίο τους επιτρέπει να γίνουν πιστοποιημένοι επιστήμονες του εδάφους. Τα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων όπως η χημεία του εδάφους, η φυσική και η ταξινόμηση, ικανοποιούν τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις της Υπηρεσίας Διατήρησης Φυσικών Πόρων. Αυτό το πιστοποιητικό μπορεί να επιδιωχθεί ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα με ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Τεχνικό Πιστοποιητικό Διαχείρισης Τοπίου του Τοπικού Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Τέξας Tech καλύπτει θέματα όπως η δενδροκομία, η διαχείριση των φυτωρίων, η επιστήμ ... [+]

Πιστοποιητικό Διαχείρισης Τοπίου

Το Τεχνικό Πιστοποιητικό Διαχείρισης Τοπίου του Τοπικού Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Τέξας Tech καλύπτει θέματα όπως η δενδροκομία, η διαχείριση των φυτωρίων, η επιστήμη του χλοοτάπητα και η αρχιτεκτονική τοπίου. Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν το πιστοποιητικό ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα με ένα σχετικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

σύνοψη προγράμματος12 ώρες πίστωσηςΟι απαιτούμενες τάξεις ολοκληρώνονται στο διαδίκτυο. Ορισμένες προαιρετικές τάξεις ενδέχεται να είναι διαθέσιμες μόνο πρόσωπο με πρόσωπο.Προαπαιτούμενο: πτυχίο πανεπιστημίουΟι σπουδαστές δεν υποχρεούνται να εγγραφούν σε συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων κάθε εξάμηνο, οπότε ο χρόνος ολοκλήρωσης ποικίλλει ανάλογα με το άτομο.Τα μαθήματα με βάση το εξάμηνο ευθυγραμμίζονται με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο του Texas Tech University. Οι νέοι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν στην αρχή οποιουδήποτε από τα τέσσερα εξάμηνα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.Διαδικασία αίτησης... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στις Επιχορηγήσεις και Προτάσεις (CG ... [+]

Επιχορηγήσεις

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στις Επιχορηγήσεις και Προτάσεις (CG

σύνοψη προγράμματος

Οι φοιτητές σε αυτό το πρόγραμμα θα αυξήσουν τις ικανότητές τους γραφής και επεξεργασίας, θα μάθουν στρατηγικές για τη σύνταξη των προτάσεων επαγγελματικών επιχορηγήσεων και θα κερδίσουν επαγγελματικά διαπιστευτήρια από την παγκόσμια τεχνική επικοινωνία και τη ρητορική του Texas Tech. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν το G... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
August 2019
Πλήρης παρακολούθηση
15 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Επιτρέπει στα άτομα που εργάζονται στο επάγγελμα των γεωργικών επικοινωνιών να αυξήσουν την κατανόησή τους στις πιο σύνθετες και δυναμικές επικοινωνιακές στρατηγικές, όπω ... [+]

Πιστοποιητικό ηγεσίας για τις γεωργικές επικοινωνίες

Επιτρέπει στα άτομα που εργάζονται στο επάγγελμα των γεωργικών επικοινωνιών να αυξήσουν την κατανόησή τους στις πιο σύνθετες και δυναμικές επικοινωνιακές στρατηγικές όπως οι επικοινωνίες κρίσεων, η διαχείριση γνώσης και η αποτελεσματική χρήση των μέσων σε απευθείας σύνδεση. Αυξάνει την κατανόηση των ηγετών από τους μαθητές και τους ανθρώπους με τους οποίους αλληλεπιδρούν σε καθημερινή βάση, επιτρέποντάς τους να εκτελούν τα επαγγελματικά τους καθήκοντα πιο αποτελεσματικά και αποτελεσματικά.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το πιστοποιητικό Fibers and Biopolymers του Texas Tech University στο διαδίκτυο ασχολείται με θέματα που σχετίζονται με τις 400.000 αμερικανικές θέσεις εργασίας που σχετί ... [+]

Πιστοποιητικό ινών και βιοπολυμερών

Το online πιστοποιητικό ινών και βιοπολυμερών του Texas Tech University απευθύνεται σε θέματα που σχετίζονται με τις 400.000 αμερικανικές θέσεις εργασίας που σχετίζονται με την παραγωγή και την επεξεργασία βαμβακιού. Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν το πιστοποιητικό ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα με ένα σχετικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Το πρόγραμμα παρέχει στους επαγγελματίες την ευκαιρία να κατανοήσουν το νόημα και την πολυπλοκότητα της παραγωγής και μεταποίησης βαμβακιού και τις επιπτώσεις της στα βιομηχανικά βαμβακερά προϊόντα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
July 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών προσφέρει το Πιστοποιητικό στον τομέα της Τεχνολογίας Λογισμικού για όσους δεν χρειάζονται ή επιθυμούν να αποκτήσουν πλήρη μεταπτυχιακό δίπ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών προσφέρει το Πιστοποιητικό στον τομέα της Τεχνολογίας Λογισμικού για όσους δεν χρειάζονται ή επιθυμούν να αποκτήσουν πλήρη μεταπτυχιακό δίπλωμα στη μηχανική λογισμικού ή στην επιστήμη των υπολογιστών. Ειδικότερα, το πιστοποιητικό απευθύνεται σε επαγγελματίες επαγγελματίες και πτυχιούχους φοιτητές σε μη επιστήμες υπολογιστών που ενδιαφέρονται για συστηματική ανάπτυξη λογισμικού. Το GRE δεν απαιτείται για το πιστοποιητικό.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το ηλεκτρονικό πιστοποιητικό προστασίας καλλιεργειών του Texas Tech University καλύπτει θέματα όπως οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες, η παθολογία των φυτών, τα παρ ... [+]

Πιστοποιητικό προστασίας καλλιεργειών

Το ηλεκτρονικό πιστοποιητικό προστασίας καλλιεργειών του Texas Tech University καλύπτει θέματα όπως οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες, η παθολογία των φυτών, τα παράσιτα και τα φυτοφάρμακα. Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν το πιστοποιητικό ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα με ένα σχετικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

σύνοψη προγράμματος12 ώρες πίστωσηςΤα περισσότερα μαθήματα προσφέρονται στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ορισμένα μαθήματα προσφέρονται μόνο πρόσωπο με πρόσωπο στο Lubbock.Προαπαιτούμενο: πτυχίο πανεπιστημίουΟι σπουδαστές δεν υποχρεούνται να εγγραφούν σε συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων κάθε εξάμηνο, οπότε ο χρόνος ολοκλήρωσης ποικίλλει ανάλογα με το άτομο.Τα μαθήματα με βάση το εξάμηνο ευθυγραμμίζονται με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο του Texas Tech University. Οι νέοι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν στην αρχή οποιουδήποτε από τα τέσσερα εξάμηνα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.Διαδικασία αίτησης... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Τα μαθήματα για το Πρόγραμμα Προετοιμασίας Προσανατολισμού και Κινητικότητας μπορούν να επιδιωχθούν ανεξάρτητα ή ως τομέας έμφασης με τους Δασκάλους Εκπαίδευσης στην Ειδι ... [+]

Προσανατολισμός και Πρόγραμμα Προετοιμασίας Πιστοποίησης Κινητικότητας

Τα μαθήματα για το Πρόγραμμα Προετοιμασίας Προσανατολισμού και Κινητικότητας μπορούν να επιδιωχθούν ανεξάρτητα ή ως τομέας έμφασης με τους Δασκάλους Εκπαίδευσης στην Ειδική Αγωγή. Τα μαθήματα που προσφέρονται για την κάλυψη του απαιτούμενου προγράμματος σπουδών για την Ακαδημία Πιστοποίησης Αποκατάστασης Όρασης... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
27 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το πιστοποιητικό μας στην αιολική ενέργεια προσφέρει στους επαγγελματίες μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση σε έξι θεματικές ενότητες που σχετίζονται με τη βιομηχανία. Μπορείτε ... [+]

Πρόγραμμα πιστοποίησης αιολικής ενέργειας

Το πιστοποιητικό μας στην αιολική ενέργεια προσφέρει στους επαγγελματίες μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση σε έξι θεματικές ενότητες που σχετίζονται με τη βιομηχανία. Μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε μεμονωμένα μαθήματα ή να ολοκληρώσετε πέντε από τις έξι προσφορές και να αποκτήσετε επαγγελματικό πιστοποιητικό στην αιολική ενέργεια. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για μη επαγγελματίες επαγγελματίες που επιθυμούν να αναλάβουν διευθυντικές ευθύνες στην αιολική ενέργεια.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Η μετάβαση από το σχολείο στην απασχόληση, η μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση ή η ανεξάρτητη διαβίωση μπορεί να είναι δύσκολη για όλους, ιδιαίτερα για τα άτομα με αναπηρίες. ... [+]

Πρόγραμμα Πιστοποίησης Μεταβατικής Ειδικής Εκπαίδευσης

Η μετάβαση από το σχολείο στην απασχόληση, η μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση ή η ανεξάρτητη διαβίωση μπορεί να είναι δύσκολη για όλους, ιδιαίτερα για τα άτομα με αναπηρίες. Τα μαθήματα που απαιτούνται για το σε απευθείας σύνδεση Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό του Texas Tech University στο Μεταβατικό Πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής είναι σχεδιασμένα για να προετοιμάζουν τους ανθρώπους για να βοηθήσουν τα άτομα με αναπηρίες να κάνουν αυτή τη μετάβαση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
15 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Τα μαθήματα για ένα Πρόγραμμα Προετοιμασίας για Πιστοποιητικά Πτυχιούχων Κωφών και Hard Hearing είναι διαθέσιμα τόσο ως αυτόνομο πιστοποιητικό είτε ως τομέας έμφασης με τ ... [+]

Πρόγραμμα Προετοιμασίας Πιστοποίησης Κωφών και Σκληρών Ακοής

Τα μαθήματα για ένα Πρόγραμμα Προετοιμασίας για Πιστοποιητικά Πτυχιούχων Κωφών και Hard Hearing είναι διαθέσιμα τόσο ως αυτόνομο πιστοποιητικό είτε ως τομέας έμφασης με τους Δασκάλους Εκπαίδευσης στην Ειδική Εκπαίδευση. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα σπουδών που απαιτούνται για το Texas State Board της Εκπαίδευσης Πιστοποιητικό Κωφών και Hard of Hearing EC-12 Πιστοποιητικό Διδασκαλίας. Η πιστοποίηση απαιτεί επίσης βαθμολογία επιτυχίας στην εξέταση TExES και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
27 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Κολλέγιο Εκπαίδευσης του Texas Tech University προσφέρει το απαιτούμενο πρόγραμμα σπουδών για το Συμβούλιο Δημόσιας Τέξας για Πιστοποιητικό Εκπαιδευτικής Οπτικής Βλάβη ... [+]

Πρόγραμμα Προετοιμασίας πιστοποίησης οπτικής αποτίμησης

Το Κολλέγιο Εκπαίδευσης του Texas Tech University προσφέρει το απαιτούμενο πρόγραμμα σπουδών για το Συμβούλιο Δημόσιας Τέξας για Πιστοποιητικό Εκπαιδευτικής Οπτικής Βλάβης συμπληρωματικού πιστοποιητικού EC-12 online. Η πιστοποίηση απαιτεί επίσης την επιτυχή ολοκλήρωση δύο εξετάσεων TExES. Το Πρόγραμμα Προετοιμασίας για την Πιστοποίηση Οπτικής Βλάβης διατίθεται τόσο ως αυτόνομο πιστοποιητικό είτε ως χώρος έμφασης με τους Δασκάλους Εκπαίδευσης στην Ειδική Εκπαίδευση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
24 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό Αποφοίτησης

Texas Tech University Worldwide eLearning

Το 12ωρο Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Essentials of Business παρέχει εργαλεία για μια μεγάλη ποικιλία επιχειρηματικών τομέων, όπως η λογιστική, η χρηματοδότηση ... [+]

Απαραίτητα πιστοποιητικά απόφοιτων επιχειρήσεων

Το 12ωρο Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Essentials of Business παρέχει εργαλεία για μια μεγάλη ποικιλία επιχειρηματικών τομέων, όπως η λογιστική, η χρηματοδότηση, η διαχείριση, η ISQS και το μάρκετινγκ. Τα μαθήματα σε αυτό το πιστοποιητικό μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς το πτυχίο MBA κατά την αποδοχή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μαθήματα επιλογής σε άλλα προγράμματα σπουδών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Διδασκαλία της Τεχνικής Επικοινωνίας, που προσφέρεται από το Τμήμα Αγγλικών, βοηθά τους μαθητές που επιθυμούν να χτίσουν τα διαπιστευτήρ ... [+]

Διδασκαλία Τεχνικής Επικοινωνίας Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακού

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Διδασκαλία της Τεχνικής Επικοινωνίας, που προσφέρεται από το Τμήμα Αγγλικών, βοηθά τους μαθητές που επιθυμούν να χτίσουν τα διαπιστευτήρια τους ως καθηγητές τεχνικής επικοινωνίας. Ειδικότερα, έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί φοιτητές που επιθυμούν να επανεξετάσουν τα αγγλικά τους πτυχία για να αναπτύξουν διδακτική εμπειρία στην τεχνική επικοινωνία και να υποστηρίξουν διεθνείς φορείς που πρέπει να παρέχουν στους καθηγητές και τους φοιτητές οδηγίες για το πώς να διδάξουν την τεχνική επικοινωνία. Το πιστοποιητικό απαιτεί τουλάχιστον 15 ώρες μαθημάτων σε απευθείας σύνδεση ή επιτόπου, συμπεριλαμβανομένων δύο μαθήματα στα θεωρητικά θεμέλια της τεχνικής επικοινωνίας και της ρητορικής και ένα τρίτο μάθημα για τη διδασκαλία της τεχνικής και επαγγελματικής επικοινωνίας. Οι μαθητές επιλέγουν δύο μαθήματα επιλογής στα προγράμματα Τεχνικής Επικοινωνίας και Ρητορικής για να ολοκληρώσουν το πιστοποιητικό-ένα από τα μαθήματα προηγμένης θεωρίας και το άλλο από τα μαθήματα προηγμένης πρακτικής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
15 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Κολλέγιο Εκπαίδευσης του Texas Tech University προσφέρει ένα πιστοποιητικό πτυχίου Εφαρμοσμένης Συμπεριφοράς στην Εφαρμοσμένη Συμπεριφορά που έχει σχεδιαστεί για να ικ ... [+]

Εφαρμοσμένη ανάλυση συμπεριφοράς Πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου

Αποδοχή νέων φοιτητών για το φθινόπωρο του 2018 και την άνοιξη του 2019

Το Κολλέγιο Εκπαίδευσης του Texas Tech University προσφέρει ένα πιστοποιητικό πτυχίου Εφαρμοσμένης Συμπεριφοράς στην Εφαρμοσμένη Συμπεριφορά που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις προγραμματικές απαιτήσεις BCBA®. Το μάθημα διατίθεται ως αυτόνομο πιστοποιητικό ή ως τομέας έμφασης με ένα online Master of Education in Special Education.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
August 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το πιστοποιητικό μεταπτυχιακών σπουδών του Texas Tech University στο ιστορικό των βιβλίων και στις ψηφιακές ανθρωπιστικές σπουδές βοηθά στην κάλυψη της σαφούς ανάγκης για ... [+]

Ιστορικό βιβλίων και ψηφιακές ανθρωπιστικές επιστήμες

Το πιστοποιητικό μεταπτυχιακών σπουδών του Texas Tech University στο ιστορικό των βιβλίων και στις ψηφιακές ανθρωπιστικές σπουδές βοηθά στην κάλυψη της σαφούς ανάγκης για εκπαίδευση στις ψηφιακές ανθρωπιστικές επιστήμες και την ιστορία του βιβλίου για μεταπτυχιακούς φοιτητές σε όλο το πρόγραμμα σπουδών. για τους επαγγελματίες του εργατικού δυναμικού · και για την αποφοίτηση των ηλικιωμένων στις ανθρωπιστικές επιστήμες που επιθυμούν να διευρύνουν τις ευκαιρίες απασχόλησής τους. Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν σε μαθήματα προκειμένου να προετοιμαστούν για μια καριέρα σε εκδόσεις, δημόσιες υπηρεσίες, τη βιομηχανία, τις ψηφιακές ανθρωπιστικές επιστήμες, την βιβλιοθήκη ή την ακαδημία. να αναπτύξουν νέες δεξιότητες στο χώρο εργασίας ή να συμπληρώσουν τις υπάρχουσες δεξιότητες · να μάθουν τις βέλτιστες πρακτικές για τη μετατροπή των πολιτιστικών αντικειμένων σε ψηφιακή μορφή. κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ της κουλτούρας εκτύπωσης, του ιστορικού του βιβλίου και της κριτικής του κειμένου. και να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν παιδαγωγικές ή τεχνολογικές δεξιότητες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
15 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Τα μαθήματα για το πτυχίο πτυχίου κωφών είναι διαθέσιμα τόσο ως αυτόνομο πιστοποιητικό είτε ως τομέας έμφασης με το Master of Education in Special Education. ... [+]

Κωπηλάτης πτυχίο πιστοποιητικό

Τα μαθήματα για το πτυχίο πτυχίου κωφών είναι διαθέσιμα τόσο ως αυτόνομο πιστοποιητικό είτε ως τομέας έμφασης με το Master of Education in Special Education. Ένα Σαββατοκύριακο της διδασκαλίας στην πανεπιστημιούπολη χρησιμεύει ως συμπλήρωμα στην ηλεκτρονική σας εκπαίδευση, διασφαλίζοντας ότι έχετε τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους: ένα πρόγραμμα που μπορείτε να ολοκληρώσετε από όπου κι αν βρίσκεστε και μια προσωπική σχέση με εκπαιδευτές και άλλους μαθητές.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
15 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στα Μαθηματικά είναι ένα online πιστοποιητικό 18 ωρών σχεδιασμένο για όσους έχουν πτυχίο πλοίαρχος ή διδακτορικού επιπέδου που θέλει να αυξή ... [+]

Μαθηματικά

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στα Μαθηματικά είναι ένα online πιστοποιητικό 18 ωρών σχεδιασμένο για όσους έχουν πτυχίο πλοίαρχος ή διδακτορικού επιπέδου που θέλει να αυξήσει την κυριότητα των μαθηματικών, ιδιαίτερα των καθηγητών που επιθυμούν να διδάξουν διπλή πίστωση στο γυμνάσιο ή να διδάξουν σε ένα κολέγιο.

σύνοψη προγράμματος18 ώρες πίστωσηςΤα περισσότερα μαθήματα προσφέρονται στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ορισμένα μαθήματα προσφέρονται μόνο πρόσωπο με πρόσωπο στο Lubbock.Προαπαιτούμενο: Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό δίπλωμα και έχουν ολοκληρώσει τον Αριθμητικό 1, τον Αριθμητικό 2 και τη Γραμμική Άλγεβρα με βαθμούς επιτυχίας.Οι σπουδαστές δεν υποχρεούνται να εγγραφούν σε συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων κάθε εξάμηνο, οπότε ο χρόνος ολοκλήρωσης ποικίλλει ανάλογα με το άτομο.Τα μαθήματα με βάση το εξάμηνο ευθυγραμμίζονται με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο του Texas Tech University. Οι νέοι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν στην αρχή οποιουδήποτε από τα τέσσερα εξάμηνα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.Διαδικασία αίτησης... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το 12ωρο πρόγραμμα πιστοποιητικών πτυχίων μας σε ψηφιακά και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει έμπειρους επαγγελματίες επικοινωνίας σε τεχνολογία ... [+]

Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στο Advanced Digital

Το 12ωρο πρόγραμμα πιστοποιητικών πτυχίων μας σε ψηφιακά και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει έμπειρους επαγγελματίες επικοινωνίας σε τεχνολογία που αλλάζει το πρόσωπο των επικοινωνιών σε μια συνεχώς αυξανόμενη, παγκόσμια κοινωνία. Το πρόγραμμα μας προσφέρεται αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση για να καλύψει τις ανάγκες των φοιτητών μας, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι επαγγελματίες επικοινωνίας. Οι φοιτητές μας έχουν πολυάσχολη εργασία και προσωπική ζωή - απαιτούν πρόσβαση σε ένα ποιοτικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα με την πιο ευέλικτη και βολική μέθοδο παράδοσης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακών Ειδικών για την Ανάπτυξη Νέων έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες της νεολαίας να εκπαιδεύσουν άτομα στη δεύτερη δεκαετία τη ... [+]

Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακής Ανάπτυξης Νέων

Το Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακών Ειδικών για την Ανάπτυξη Νέων έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες της νεολαίας να εκπαιδεύσουν άτομα στη δεύτερη δεκαετία της ζωής με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για μια επιτυχημένη μετάβαση στην ενηλικίωση. Το κοινό-στόχος είναι επαγγελματίες που είτε εργάζονται απευθείας με εφήβους και νέους ενήλικες είτε ασχολούνται με την εκπαίδευση και την έρευνα που σχετίζονται με τη νεολαία. Great Plains Η IDEA είναι η μόνη συμμαχία δημόσιων πανεπιστημίων που προσφέρει ένα πιστοποιητικό εξειδικευμένων για νέους εντελώς online. Το πρόγραμμα απευθύνεται στην ανάγκη για προχωρημένη εκπαίδευση σε θέματα νεολαίας και το πράττει μέσω ενός αναλυτικού προγράμματος σπουδών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το 15ωρο Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ηγεσία των Δασκάλων ενισχύει τις ηγετικές ικανότητες σε διαδικασίες λήψης αποφάσεων βάσει δεδομένων, καθοδήγηση, επικ ... [+]

Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακού Διπλώματος Δασκάλου

Το 15ωρο Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ηγεσία των Δασκάλων ενισχύει τις ηγετικές ικανότητες σε διαδικασίες λήψης αποφάσεων βάσει δεδομένων, καθοδήγηση, επικοινωνία και καθοδήγηση για τους εκπαιδευτικούς που επιδιώκουν αποτελεσματικότερα την άσκηση των καθηκόντων τους. Το πιστοποιητικό μπορεί να γίνει πριν από την εγγραφή στο πρόγραμμα του μεταπτυχιακού ή ως μέρος του προγράμματος του μεταπτυχιακού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
15 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διαχείρισης Νέων έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες της νεολαίας να εκπαιδεύσουν άτομα στη δεύτερη δεκαετία τη ... [+]

Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διαχείρισης Νέων

Το Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διαχείρισης Νέων έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες της νεολαίας να εκπαιδεύσουν άτομα στη δεύτερη δεκαετία της ζωής με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για μια επιτυχή μετάβαση στην ενηλικίωση. Το κοινό-στόχος είναι επαγγελματίες που είτε εργάζονται απευθείας με εφήβους και νέους ενήλικες είτε ασχολούνται με την εκπαίδευση και την έρευνα που σχετίζονται με τη νεολαία. Great Plains Η IDEA είναι η μόνη συμμαχία δημόσιων πανεπιστημίων που προσφέρει ένα πιστοποιητικό εξειδικευμένων για νέους εντελώς online. Το πρόγραμμα απευθύνεται στην ανάγκη για προχωρημένη εκπαίδευση σε θέματα νεολαίας και το πράττει μέσω ενός αναλυτικού προγράμματος σπουδών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Τα μαθήματα για πιστοποιητικό αυτισμού είναι διαθέσιμα τόσο ως αυτόνομο πιστοποιητικό είτε ως τομέας έμφασης με το Master of Education in Special Education. Είτε έτσι είτ ... [+]

Πρόγραμμα Πιστοποιητικών Πτυχιούχου Autism

Τα μαθήματα για πιστοποιητικό αυτισμού είναι διαθέσιμα τόσο ως αυτόνομο πιστοποιητικό είτε ως τομέας έμφασης με το Master of Education in Special Education. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι τάξεις είναι εντελώς online.

Περιγραφή προγράμματος

Τα πιστοποιητικά μεταπτυχιακών σπουδών αποσκοπούν στην κάλυψη των συμπληρωματικών μεταδευτεροβάθμιων εκπαιδευτικών αναγκών των επαγγελματιών. Πρόγραμμα πιστοποιημένων μεταπτυχιακών σπουδών είναι ένα σύνολο μαθημάτων που παρέχει σε βάθος γνώση σε ένα αντικείμενο. Το σύνολο των μαθημάτων παρέχει μια συνεκτική βάση γνώσεων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
15 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το πιστοποιητικό μεταπτυχιακών σπουδών του Texas Tech University στο Φιλανθρωπικό Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό προορίζεται για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν ειδικότητα στο ... [+]

Φιλανθρωπικός οικονομικός προγραμματισμός

Το πιστοποιητικό μεταπτυχιακών σπουδών του Texas Tech University στο Φιλανθρωπικό Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό προορίζεται για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν ειδικότητα στον τομέα της προγραμματισμένης παροχής, συμπεριλαμβανομένων πολύπλοκων τεχνικών που περιλαμβάνουν ιδιωτικά ιδρύματα, φιλανθρωπικά ιδρύματα, φιλανθρωπικά ιδρύματα, δωρεές συμβούλων χρημάτων, ασφάλειες ζωής και υπόλοιπα τα ενδιαφέροντα. Οι σπουδαστές θα εξετάσουν επίσης και θα συζητήσουν τις τελευταίες ακαδημαϊκές έρευνες για τα φιλανθρωπικά κίνητρα και τις στρατηγικές συγκέντρωσης χρημάτων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Bachelor of Science in Early Child Care στο Τέξας Tech σας προετοιμάζει να δουλεύεις σε παιδικές εγκαταστάσεις με μικρά παιδιά, τα μέλη των οποίων είναι πολύ κινητά. ... [+]

Bachelor of Science στην φροντίδα του παιδιού

Το Bachelor of Science in Early Child Care στο Texas Tech (που περιλαμβάνεται στην Εκπαίδευση στην παιδική ηλικία σε κινητή κοινωνία στο δικτυακό τόπο της GPIDEA) σας προετοιμάζει να εργαστείτε σε παιδικές εγκαταστάσεις με μικρά παιδιά, τα μέλη των οποίων είναι πολύ κινητά. Όταν ολοκληρώσετε το πρόγραμμα, θα είστε κατάλληλοι για να εργαστείτε σε διάφορα προγράμματα που προσφέρουν πρόωρη φροντίδα και εκπαίδευση για παιδιά 8 ετών και ιδιαίτερα για άτομα με ιδιαίτερα κινητικούς πληθυσμούς, όπως στρατιωτικές εγκαταστάσεις.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Τμήμα Επιστήμης Φυτών και Εδαφολογίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Τέξας Tech δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να μετατρέψουν μια αγάπη φυτών και καθαρού αέρα σ ... [+]

Bachelor of Science στη φυτική και τις επιστήμες του εδάφους

Το Τμήμα Επιστήμης Φυτών και Εδαφολογίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Τέξας Tech δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να μετατρέψουν μια αγάπη φυτών και καθαρού αέρα σε μια προσοδοφόρα σταδιοδρομία ακολουθώντας ένα πτυχίο Επιστήμης στα Φυτά και την Επιστήμη των Εδαφών. Διαχείριση γηπέδων γκολφ και αθλητικών πεδίων. Φυλάξτε το δικό σας νηπιαγωγείο. Παροχή συμβουλών για το περιβάλλον. Αναπτύξτε τα ανθεκτικά σε σκιά στελέχη χόρτου. Σχεδιασμός περιβαλλοντικών φυτεύσεων για αστικές περιοχές. Διαχειριστείτε έναν εμπορικό κήπο, θερμοκήπιο ή βοτανικό κήπο. Σχεδιάστε, εγκαταστήστε και διατηρήστε τα εσωτερικά τοπία. Οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
120 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Texas Tech University Worldwide eLearning

Το Bachelor of Science in Human Sciences έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν πολλαπλούς τομείς σπουδών στο πλαίσιο του College of Human Sciences. Π ... [+]

Bachelor of Science στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες

Το Bachelor of Science in Human Sciences έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν πολλαπλούς τομείς σπουδών στο πλαίσιο του College of Human Sciences. Παρέχει ευελιξία στους μαθητές να διερευνήσουν συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος, να εργαστούν προς την κατεύθυνση της σταδιοδρομίας ή να προετοιμαστούν για μεταπτυχιακές ή επαγγελματικές σπουδές. Οι σπουδαστές πρέπει να επιλέξουν τρεις περιοχές συγκέντρωσης, οι οποίες είναι παρόμοιες σε περιεχόμενο με μικρότερο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
June 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
120 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Texas Tech University Worldwide eLearning

Οι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πτυχίο Bachelor of Applied Arts and Sciences (BAAS) 120 ωρών πρέπει πρώτα να αποκτήσουν πτυχίο από εγκεκριμένο ίδρυμα. Αυτ ... [+]

Bachelor of Applied Arts

Οι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πτυχίο Bachelor of Applied Arts and Sciences (BAAS) 120 ωρών πρέπει πρώτα να αποκτήσουν πτυχίο από εγκεκριμένο ίδρυμα. Αυτός ο βαθμός απαιτεί 60 ώρες μαθημάτων στο Texas Tech University εκτός από τις αρχικές 60 ώρες που μεταφέρθηκαν από ένα εγκεκριμένο συνεργαζόμενο ίδρυμα.

Το πρόγραμμα διοικείται από το Γραφείο του Προγράμματος και οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το κέντρο φοιτητικών υπηρεσιών στις Πανεπιστημιακές Σπουδές (806.742.7100).... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
120 ώρες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Texas Tech University 2500 Broadway
TX 79409 Lubbock, Texas, Ηνωμένες Πολιτείες
Address
USA Online, Ηνωμένες Πολιτείες