Teach-Now

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Η αποστολή της Παιδαγωγικής Σχολής Teach-Now είναι να εξοπλίσει, να ενεργοποιήσει και να ενδυναμώσει τους καθηγητές του αύριο για τους μαθητές του αύριο στον κόσμο του αύριο, χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο μάθησης που βασίζεται σε δραστηριότητες που βασίζεται στη δραστηριότητα.

Teach-Now προσφέρει ένα πρόγραμμα πιστοποίησης για την προετοιμασία εκπαιδευτικών εννέα μηνών μετά την αποφοίτηση και 12μηνων προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών. Το ένα είναι το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην προετοιμασία των εκπαιδευτικών, το οποίο απαιτεί κλινική πρακτική 12 εβδομάδων σε ένα σχολείο και έχει δύο διαδρομές: εστίαση στην παγκοσμιοποίηση της εκπαίδευσης ή εστίαση στην έρευνα στον τομέα της εκπαίδευσης. Το δεύτερο είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα χωρίς την προετοιμασία των εκπαιδευτικών με έμφαση στην παγκοσμιοποίηση της εκπαίδευσης και της εκπαίδευσης.

Ένα επίκεντρο των προγραμμάτων είναι να «μάθουν στον τρόπο που σκοπεύετε να διδάξετε». Το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών είναι σχεδιασμένο για την προετοιμασία των υποψηφίων που εισέρχονται στο πρόγραμμα με μια γείωση στο θέμα και ένα πάθος για τη διδασκαλία Φοιτητές. Οι υποψήφιοι συνεργάζονται με τους συνομηλίκους τους, αναπτύσσουν κατανόηση των σχολείων και των σπουδαστών, μαθαίνουν να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά την τεχνολογία για να βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν και να εξασκήσουν τη χρήση παιδαγωγικών στρατηγικών για αποτελεσματική διδασκαλία.

Όλα τα μαθήματα παρέχονται ουσιαστικά σε εβδομαδιαίες συνεδρίες με μια ομάδα περίπου 12 υποψηφίων και εκπαιδευτή. Το να είσαι μέλος μιας μαθησιακής ομάδας είναι μια ισχυρή εμπειρία. Τα μέλη μιας συλλογικής ομάδας συνεργάζονται για τα έργα, παρέχουν ανατροφοδότηση και κριτική για το έργο του άλλου, βοηθούν στην παρακίνηση ενός άλλου και γίνονται μια κοινότητα μαθητών από όλο τον κόσμο. Για αυτούς τους λόγους, το Teach-Now ενθαρρύνει ένθερμα όλους τους υποψηφίους να παραμείνουν στην αρχική τους ομάδα. Ωστόσο, ορισμένες φορές οι υποψήφιοι θεωρούν ότι πρέπει να εγκαταλείψουν προσωρινά το πρόγραμμα.

Teach-Now προγράμματα Teach-Now παρέχονται σε ενότητες που περιλαμβάνουν δραστηριότητες με βίντεο, προσομοιώσεις, αναγνώσεις και ψηφιακές δραστηριότητες. Ο εκπαιδευτής και οι υποψήφιοι στην ομάδα παρέχουν ανατροφοδότηση για όλες τις δραστηριότητες. Οι κλινικές εμπειρίες στις ενότητες απαιτούν από τους υποψήφιους να παρακολουθούν και να συνεννοούνται με τους καθηγητές και άλλους επαγγελματίες του σχολείου στα σχολεία. Οι δραστηριότητες απαιτούν την υποβολή blogs, προβληματισμών, σχολιασμών βίντεο, infographics, χαρτών μυαλού, παρουσιάσεων Prezi, βίντεο και άλλων ψηφιακών εργαλείων. Οι υποψήφιοι στο πρόγραμμα Teach-Now και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα με την προετοιμασία των εκπαιδευτικών πρέπει να ολοκληρώσουν 12 εβδομάδες κλινικής πρακτικής σε ένα σχολείο υπό την επίβλεψη ενός μέντορα σχολείου ή εικονικού μέντορα.

Γιατί να επιλέξετε Teach-Now για την προετοιμασία σας;

Teach-Now προετοιμάζει τους καθηγητές του αύριο για τους μαθητές του αύριο στον αύριο κόσμο της μάθησης.

Teach-Now προσφέρει την πιο άμεση και οικονομικά αποδοτική Pathway προς τη διδασκαλία στην ψηφιακή εποχή. Εδώ είναι τι μπορεί να κάνει για σας:

 • Βελτιώστε τα βήματα στη χορήγηση άδειας, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε να κάνετε όσα κάνετε και να αποκτήσετε την πιστοποίησή σας για να διδάξετε
 • Παρέχετε ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα Μάστερ - σε ένα μέρος του κόστους - και σε μικρότερο χρονικό διάστημα από το κόστος του Teach-Now .com / admissions / tuition / rel = "noreferrer noopener">
 • Σας βοηθά να μάθετε να διδάξετε χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνολογίες και το πρόγραμμα σπουδών με βάση το έργο που θα χρησιμοποιήσετε στις δικές σας αίθουσες διδασκαλίας
 • Δώστε σας άφθονη πρακτική χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες μάθησης που βασίζονται στο έργο και το πρόγραμμα σπουδών που θα χρησιμοποιήσετε - προτού να βρεθείτε στη γραμμή εκτόξευσης.
 • Σας προσκαλούν στην τελευταία γνωστική και εγκεφαλική έρευνα που χρειάζεστε για να διαγνώσετε τις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών σας
 • Ενισχύστε την εκμάθησή σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και λαμβάνετε εξατομικευμένη ανατροφοδότηση σχετικά με τη διδασκαλία σας μέσω της ροής βίντεο και στην εικονική αίθουσα διδασκαλίας
 • Διευκρινίστε πώς συμβαίνει η εκμάθηση και τι μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε την αποτελεσματικότητά της

Αποστολή και Φιλοσοφία

 • Αποστολή

Teach-Now Educators επιδιώκει να εξοπλίσει, να ενεργοποιήσει και να ενδυναμώσει τους καθηγητές του αύριο για τους μαθητές του αύριο στον κόσμο του αύριο, χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο μάθησης που βασίζεται σε δραστηριότητες που βασίζεται στη δραστηριότητα.

 • Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία του προγράμματος Teach-Now Educators είναι να «μαθαίνεις τον τρόπο που σχεδιάζεις να διδάξεις». Σύμφωνα με αυτή τη φιλοσοφία, το Educatore χρησιμοποιεί ένα αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών για την προετοιμασία επιλεγμένων μεταπτυχιακών υποψηφίων που στηρίζονται θέμα και έχουν πάθος για τη διδασκαλία των μαθητών του αύριο στον αυριανό κόσμο της μάθησης. Η όλη εμπειρία μάθησης είναι εικονική και περιλαμβάνει κλινική εμπειρία 12 εβδομάδων, όπου ενδείκνυται.

Ιστορία και ιστορικό

Το καινοτόμο πρόγραμμα πιστοποιητικών κατάρτισης καθηγητών Teach-Now την προετοιμασία των εκπαιδευτικών ξεκίνησε στο πλαίσιο του Εθνικού Κέντρου Πληροφόρησης για την Εκπαίδευση με κεφάλαια αρχικής ώθησης από το Ταμείο Νέων Σχολών το Νοέμβριο του 2011. Τον Ιούνιο του 2012 ιδρύθηκε η TEACHNOW, Inc. ως ανεξάρτητη εταιρεία. Το πρόγραμμα προετοιμασίας των καθηγητών Teach-Now οποίο αποτελείται από 9 μαθήματα, έχει πιστοποιηθεί και εγκριθεί από το Γραφείο του Κρατικού Επιθεωρητή Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κολούμπια για να οδηγήσει σε μια πλήρη, τακτική, τετραετή άδεια ανανέωσης διδασκαλίας τον Φεβρουάριο του 2013. Το Teach-Now άρχισε την πρώτη ομάδα 10 υποψηφίων τον Μάρτιο του 2013. Τον Νοέμβριο του 2013, η Teach-Now έλαβε επίσης έγκριση για την προετοιμασία των εκπαιδευτικών από το Υπουργείο Παιδείας της Αριζόνα.

Τον Μάρτιο του 2015, η TEACHNOW, Inc. d / b / a Educatore School of Education υπέβαλε αίτηση στην Επιτροπή Άδειας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Επαρχιακού Κολούμπια για να είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στις 2 Ιουλίου 2015, η HELC χορήγησε Πιστοποιητικό Άδειας για τη λειτουργία ενός Ιδρύματος Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Εκπαιδευτική Σχολή του TEACHNOW, INC. D / b / a. Στις 11 Ιανουαρίου 2018, η HELC ενέκρινε την αλλαγή ονόματος στο " Teach-Now Graduate School of Education".

Συνεργάτες

Η Εκπαιδευτική Σχολή του Teach-Now απολαμβάνει συνεργασίες με ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και άλλους κορυφαίους παρόχους προγραμμάτων προετοιμασίας εκπαιδευτικών.

Για να υποβάλετε αίτηση για πτυχίο ή πιστοποιητικό μέσω ενός από τους συνεργάτες μας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε αυτή τη φόρμα και επιλέξτε τον κατάλληλο συνεργάτη από το αναπτυσσόμενο μενού μενού.
 • ECIS

Η ECIS ιδρύθηκε το 1965 και είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που παρέχει επαγγελματικές ευκαιρίες ανάπτυξης στα μέλη της, που περιλαμβάνουν διεθνή σχολεία, ιδιώτες και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Το ECIS οικοδομεί και μεταμορφώνει καθηγητές, ηγέτες και σχολεία για πάνω από πενήντα χρόνια.
 • Διδασκαλία του Nomad

Η διδασκαλία του Nomad είναι η σύνδεσή σας με τη διδασκαλία στην Ασία
 • Το Ίδρυμα Δασκάλων

Το Ίδρυμα Δασκάλων επιδιώκει να κάνει μια σημαντική μετατόπιση στο είδος της εκπαίδευσης που διαχειρίζεται και διανέμεται στην Ινδία. Το TTF δεσμεύεται να προσθέσει αξία σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, βοηθώντας τους να επιτύχουν και να διατηρήσουν το ζωτικό πλεονέκτημα που διακρίνει τα επιτυχημένα άτομα και τα ιδρύματα από τα μέτρια άτομα.
 • Διεθνής σχολές ποιότητας (QSI)

Το Quality Schools International (QSI) είναι μια μη κερδοσκοπική σχολική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1971 με σκοπό να στελεχώσει εκπαιδευμένους, έμπειρους και φροντιστές καθηγητές σε ιδιωτικά διεθνή σχολεία σε όλο τον κόσμο. Για τους υποψηφίους QSI, έχουμε μειώσει το πρόγραμμα πιστοποίησης μόνο στα 5.000 δολάρια και έχουμε ένα σχέδιο πληρωμής για να μειώσουμε το πρόγραμμα σπουδών master σε 11.700 δολάρια.
 • Τα παιχνίδια του Playwork

Το όραμα του Playworks είναι ότι μια μέρα κάθε παιδί στην Αμερική θα πάρει να παίζει - κάθε μέρα. Πιστεύουμε ότι η δημιουργία δυνατοτήτων για τα παιδιά να συμμετέχουν σε ένα υγιεινό παιχνίδι χωρίς αποκλεισμούς αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τόσο τη νίκη όσο και τη χάρη με χάρη.
 • Οι καθηγητές που καλούν την Αριζόνα ("TOCA")

Οι καθηγητές που καλούν την Αριζόνα ("TOCA") είναι ένας οργανισμός εκπαιδευτικών υπηρεσιών που δεσμεύεται καθημερινά να είναι μια παραγωγική μέρα για κάθε παιδί. Η TOCA λειτουργεί από το 1999 και είναι ο μόνος οργανισμός που διενεργεί τυχαίες αξιολογήσεις στην τάξη των αντικαταστάσεών μας Guest Professor και απαιτεί επαγγελματική εξέλιξη. Σε συνεργασία με πάνω από 130 σχολεία στην Αριζόνα και το Ντένβερ, η TOCA είναι ενθουσιασμένη για την ευκαιρία να συνεργαστεί με νέους εκπαιδευτικούς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην τάξη.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Online Πιστοποιητικά » Όψη Online Masters »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Masters

Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση με την Παγκοσμιοποίηση

Διαδίκτυο 12 μήνες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Washington

Η σχολή εκπαίδευσης του Teach-Now έχει ένα μοναδικό μοντέλο διδασκαλίας - αντί να εγγράφεται σε διάφορα μαθήματα σε ένα μόνο εξάμηνο, οι υποψήφιοι προχωρούν μέσω μιας σειράς έντονων, περιεκτικών ενοτήτων διαφορετικών διαστάσεων, που λαμβάνονται διαδοχικά. Το μοντέλο συνεργατικής μάθησης που βασίζεται στο πρόγραμμα / δραστηριότητα βασίζεται σε συνεργατική μάθηση σημαίνει ότι η υποψήφια μάθηση γίνεται σύγχρονα και ασύγχρονα, σε εβδομαδιαίες υποχρεωτικές συνεδρίες εικονικής τάξης με 10 έως 15 υποψήφιους στην εκπαιδευτική ομάδα και τον εκπαιδευτή, καθώς και έξω από τις προγραμματισμένες εικονικές τάξεις. [+]

Σχετικά με

Η σχολή εκπαίδευσης του Teach-Now έχει ένα μοναδικό μοντέλο διδασκαλίας - αντί να εγγράφεται σε διάφορα μαθήματα σε ένα μόνο εξάμηνο, οι υποψήφιοι προχωρούν μέσω μιας σειράς έντονων, περιεκτικών ενοτήτων διαφορετικών διαστάσεων, που λαμβάνονται διαδοχικά. Το μοντέλο συνεργατικής μάθησης που βασίζεται στο πρόγραμμα / δραστηριότητα βασίζεται σε συνεργατική μάθηση σημαίνει ότι η υποψήφια μάθηση γίνεται σύγχρονα και ασύγχρονα, σε εβδομαδιαίες υποχρεωτικές συνεδρίες εικονικής τάξης με 10 έως 15 υποψήφιους στην εκπαιδευτική ομάδα και τον εκπαιδευτή, καθώς και έξω από τις προγραμματισμένες εικονικές τάξεις.... [-]


Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση με την προετοιμασία των εκπαιδευτικών

Διαδίκτυο 12 μήνες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Washington

Η Εκπαιδευτική Σχολή του Teach-Now έχει ένα μοναδικό μοντέλο διδασκαλίας - αντί να εγγράφεται σε διάφορα μαθήματα σε μια εποχή σε ένα εξάμηνο, οι υποψήφιοι προχωρούν μέσα από μια σειρά από έντονες και περιεκτικές ενότητες διαφορετικού μήκους, οι οποίες λαμβάνονται διαδοχικά. Το μοντέλο συνεργατικής μάθησης που βασίζεται στο έργο / δραστηριότητα βασίζεται στο ότι η υποψήφια μάθηση γίνεται σύγχρονα και ασύγχρονα, σε εβδομαδιαίες υποχρεωτικές συνεδρίες εικονικής τάξης με 10 έως 15 υποψήφιους στην εκπαιδευτική ομάδα και τον εκπαιδευτή, καθώς και έξω από τις προγραμματισμένες εικονικές τάξεις. [+]

Σχετικά με

Η Εκπαιδευτική Σχολή του Teach-Now έχει ένα μοναδικό μοντέλο διδασκαλίας - αντί να εγγράφεται σε διάφορα μαθήματα σε μια εποχή σε ένα εξάμηνο, οι υποψήφιοι προχωρούν μέσα από μια σειρά από έντονες και περιεκτικές ενότητες διαφορετικού μήκους, οι οποίες λαμβάνονται διαδοχικά. Το μοντέλο συνεργατικής μάθησης που βασίζεται στο έργο / δραστηριότητα βασίζεται στο ότι η υποψήφια μάθηση γίνεται σύγχρονα και ασύγχρονα, σε εβδομαδιαίες υποχρεωτικές συνεδρίες εικονικής τάξης με 10 έως 15 υποψήφιους στην εκπαιδευτική ομάδα και τον εκπαιδευτή, καθώς και έξω από τις προγραμματισμένες εικονικές τάξεις.... [-]


Πιστοποιητικό

Πρόγραμμα πιστοποιητικών προετοιμασίας για τους εκπαιδευτικούς

Διαδίκτυο 9 μήνες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Washington

Teach-Now παρέχει ένα μοναδικό μοντέλο διδασκαλίας: αντί να εγγράφεται σε πολλά μαθήματα σε ένα μόνο εξάμηνο, οι υποψήφιοι προχωρούν μέσα από μια σειρά από έντονες και περιεκτικές ενότητες διαφορετικού μήκους, που λαμβάνονται διαδοχικά. Το μοντέλο συνεργατικής μάθησης που βασίζεται στο πρόγραμμα / δραστηριότητα βασίζεται στη συνεργατική μάθηση σημαίνει ότι η υποψήφια μάθηση πραγματοποιείται συγχρόνως, στις υποχρεωτικές συνεδρίες εικονικής τάξης με 10 έως 15 υποψήφιους στην εκπαιδευτική ομάδα και τον εκπαιδευτή και ασύγχρονα εκτός των προγραμματισμένων εικονικών τάξεων. [+]

Σχετικά με

Teach-Now παρέχει ένα μοναδικό μοντέλο διδασκαλίας: αντί να εγγράφεται σε πολλά μαθήματα σε ένα μόνο εξάμηνο, οι υποψήφιοι προχωρούν μέσα από μια σειρά από έντονες και περιεκτικές ενότητες διαφορετικού μήκους, που λαμβάνονται διαδοχικά. Το μοντέλο συνεργατικής μάθησης που βασίζεται στο πρόγραμμα / δραστηριότητα βασίζεται στη συνεργατική μάθηση σημαίνει ότι η υποψήφια μάθηση πραγματοποιείται συγχρόνως, στις υποχρεωτικές συνεδρίες εικονικής τάξης με 10 έως 15 υποψήφιους στην εκπαιδευτική ομάδα και τον εκπαιδευτή και ασύγχρονα εκτός των προγραμματισμένων εικονικών τάξεων.... [-]


Επικοινωνία
HT