Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τόμας Πανεπιστήμιο είναι ένα τετραετές μικτής εκπαίδευσης πανεπιστήμιο ελεύθερων τεχνών που εξυπηρετεί μεταδευτεροβάθμιας εκπαιδευτικές ανάγκες. Βρίσκεται σε Thomasville, Γεωργία ΗΠΑ, Τόμας Πανεπιστήμιο παρέχει ποιοτική εκπαίδευση μέσα από ένα δυναμικό περιβάλλον μάθησης. Καινοτόμα μοντέλα για να πλησιάζουν τους μαθητευόμενους από τη φροντίδα καθηγητές και το προσωπικό μας να αλλάξει τη ζωή των μαθητών σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο κοινοτήτων μας. Προσφέροντας συγγενούς επιχείρησης, πανεπιστημίου, και μεταπτυχιακούς τίτλους, υψηλότερο στόχος μας είναι να παρέχει μια εκπαιδευτική εμπειρία που ερευνά και αναπτύσσει το πλήρες δυναμικό του κάθε μαθητή. Τόμας Πανεπιστήμιο είναι ένα φιλελεύθερο πανεπιστήμιο τεχνών που σημαίνει εκτός από το πρόγραμμα συγκεκριμένες δεξιότητες και τις γνώσεις που θα αποκτήσει, θα λάβετε επίσης μια ισορροπημένη εκπαίδευση εκπαίδευση να σκέφτονται κριτικά και να επικοινωνούν αποτελεσματικά.

ENGAGE σε δυναμικά περιβάλλοντα μάθησης, όπου αυστηρή πνευματική μελέτες απαιτούν δημιουργικότητα, την πειθαρχία, και την προσωπική ευθύνη.

να είναι εξουσιοδοτημένες από την σχολή και το προσωπικό που εκτιμούν τις δυνατότητες, τις ικανότητες σας, και τη θέληση να πετύχει. πνευματική και προσωπική ανάπτυξη σας είναι η αποστολή μας.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΩ τη ζωή σας όπως σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη καριέρα και υπεύθυνη ηγεσία σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο και πολύπλοκο κόσμο. Ευέλικτη μαθησιακά περιβάλλοντα περιλαμβάνουν απευθείας σύνδεση, υβριδικών, δορυφορική πανεπιστημιουπόλεις, συμφωνίες μεταφοράς και βολικό προγραμματισμό πορεία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Thomas University

Το Τμήμα Ποινικής Δικαιοσύνης στο Πανεπιστήμιο Thomas προσφέρει μια ποικιλία από βαθμούς, που κυμαίνονται από πτυχίο της συγγενούς Επιβολή του Νόμου στην Bachelor 's of S ... [+]

Το Τμήμα Ποινικής Δικαιοσύνης στο Πανεπιστήμιο Thomas προσφέρει μια ποικιλία από βαθμούς, που κυμαίνονται από τη συγγενή σπουδές στην επιβολή του νόμου στην Bachelor 's of Science Degree στην ποινική δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε πρόγραμμα, επιλέξτε από τις συνδέσεις στην αριστερή πλευρά, ή επικοινωνήστε με το τμήμα Εισαγωγής εδώ στο Πανεπιστήμιο Τόμας στο 229-227-6925, 800-538-9784 ext 1114 ή admissions@thomasu.edu ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Thomasville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Thomas University

Thomas University

TU

TU

TU

TU

TU