Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αρχική σελίδα για τολμηρές γυναίκες με φωτεινά όνειρα από το 1833.

Stephens College είναι ένα σώμα των γυναικών με υπερηφάνεια βρίσκεται στην Κολούμπια, MO, το σπίτι σε μια ναυαρχίδα δημόσιο πανεπιστήμιο και πολλά ιδιωτικά κολέγια.

Από την ίδρυσή μας το 1833, έχουμε προσφέρει καινοτόμα, καριέρα εστιασμένη προγράμματα ήχου στις ελεύθερες τέχνες με έμφαση στις δημιουργικές τέχνες και τις επιστήμες. Παίρνουμε ένα hands-on, βιωματική προσέγγιση στην εκπαίδευση, φροντίζοντας οι μαθητές μας να πάρει τόσο την ποιότητα διδασκαλίας στην τάξη και εξωτερικές εμπειρίες εργασίας που συμπληρώνουν μαθημάτων τους.

Πρέπει επίσης να παρέχουν μεταπτυχιακούς, σε απευθείας σύνδεση και τα προγράμματα πιστοποιητικό διαθέσιμες για τις γυναίκες και τους άνδρες ως μέρος της δέσμευσής μας για τη δια βίου μάθηση.

Stephens είναι υπερήφανο για να είναι ένα ζωντανό κομμάτι της Κολούμπια, προσφέροντας κοινότητα του προγραμματισμού και τα εκθέματα, δημόσιες παραστάσεις, η Jane Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Πολίτη. Μέσα από τα παιδιά μας σχολείο, το TRYPS Ινστιτούτο Stephens College και τις επιδόσεις μας το καλοκαίρι, τον αθλητισμό και την ακαδημαϊκή στρατόπεδα, μπορούμε με υπερηφάνεια να εκπαιδεύσει τα κορίτσια και τα αγόρια όλων των ηλικιών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Masters

Stephens College

Επειδή πιστεύουμε ότι η δύναμη της εκπαίδευσης είναι η ικανότητά του να ενδυναμώσει ηγέτες. ... [+]

Γιατί διδάσκουμε στρατηγική ηγεσία;

Επειδή πιστεύουμε ότι η δύναμη της εκπαίδευσης είναι η ικανότητά του να ενδυναμώσει ηγέτες. Αντί να επικεντρώνονται στις τεχνικές πτυχές της επιχείρησης, ως ένα βαθμό ηγεσίας βοηθά τους μαθητές να αξιοποιήσει τις θεωρίες, έννοιες και πρακτικές που κάνουν οι αποτελεσματικοί ηγέτες-έννοιες που μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε πεδίο, αν η εστίασή σας είναι ιδιωτικό τομέα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οι μικρές επιχειρήσεις , την κυβέρνηση ή τον εθελοντισμό. Αμφισβήτηση μαθημάτων διαρκεί φοιτητές από τη θεωρία στην ιδέα στην πράξη. Ακαδημαϊκή μάθηση συμπληρώνεται από εκτεταμένες σε απευθείας σύνδεση συνεργασία με τη σχολή και τους συνομηλίκους. Οι μαθητές να εξελιχθούν σε ηγέτες με όραμα που εμπνέει αποτελεσματικές ομάδες, επιχειρήσεις και κοινότητες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Columbia
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
24 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Stephens College spotlights graduate and online programs

Stephens College spotlights graduate and online programs