Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Spartanburg Methodist College είναι το μόνο διαπιστευμένο σε δύο χρόνια, ιδιωτικό, κατοικημένο κολέγιο της Νότιας Καρολίνας. Προσφέρουμε Associate Degrees σε Τέχνες, Επιστήμη, Ποινική Δικαιοσύνη, Επιχειρήσεις, Καλές Τέχνες και Θρησκευτικές Σπουδές.


Η SMC δεσμεύεται να παρέχει προγράμματα και ευκαιρίες που ενθαρρύνουν την ακαδημαϊκή αριστεία, την πνευματική εξερεύνηση, την κοινωνική ευαισθητοποίηση και την ανάπτυξη του χαρακτήρα. Έχουμε οικοδομήσει πάνω σε αυτή την παράδοση να προσφέρουμε το 100% online πρόγραμμα μας.


Εκπαιδευτικοί Μέντορες

Οι σύμβουλοί μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Είμαστε μαζί σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Από τη διαδικασία υποβολής αίτησης έως την οικονομική ενίσχυση για την επιλογή των μαθημάτων, είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε ότι θα πετύχετε.


Καθοδήγηση σχετικά με την οικονομική βοήθεια

Ένα από τα πιο αγχωτικά στοιχεία της επιβίβασης σε ένα πρόγραμμα σπουδών κολλεγίων είναι να εξασφαλιστεί ότι έχετε τους πόρους όχι μόνο να αρχίσει αλλά και να ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Οι σύμβουλοί μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία οικονομικής βοήθειας για να σας βοηθήσουν να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις κατά την επιλογή πηγών χρηματοοικονομικής βοήθειας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Associate Degrees

Spartanburg Methodist College

Είτε θέλετε να μετακινηθείτε σε μια νέα θέση είτε απλά θέλετε την ικανοποίηση για την ολοκλήρωση του πτυχίου σας ... ένας πτυχιούχος Online Associate in Criminal Justice ... [+]

Ένας διαδικτυακός συνεργάτης στο πτυχίο Ποινικής Δικαιοσύνης θα σας βοηθήσει να μάθετε δεξιότητες που μπορούν να οδηγήσουν σε θέσεις εργασίας υψηλότερης αμοιβής και ευκαιρίες προώθησης και να σας ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό. Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε με γνώμονα τον επαγγελματία που εργάζεται. Η εμπειρία μας στην εικονική αίθουσα διδασκαλίας σας επιτρέπει την ευελιξία να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας σε ένα αποτελεσματικό μαθησιακό περιβάλλον - 100% Online. Τα μαθήματα σχεδιάζονται και διδάσκονται από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου και περιλαμβάνουν: Εισαγωγή στο Σύστημα Ποινικής Δικαιοσύνης, Αστυνομική Διοίκηση, Εισαγωγή στην Εγκληματολογία, Ποινικές Αποδείξεις και Διαδικασίες, Εισαγωγή στο Ποινικό Δίκαιο, Σχέσεις για τα Παιδιά, Εισαγωγή στις Διορθώσεις και Εισαγωγή στις Ιατροδικαστικές Επιστήμη.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Spartanburg
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά